Sporodery Cross Scheme: Brown teuina potu, ata o le kiona, fox ma bulffinch, vave i le pm, pe faʻapefea ona faia se malu

Anonim

Sporodery Cross Scheme: Brown teuina potu, ata o le kiona, fox ma bulffinch, vave i le pm, pe faʻapefea ona faia se malu

E le naʻo se mea manaia le fiafia, ae o se avanoa lelei foi e te faʻamalosia ai le potu ma lou lava lima i taimi uma, o le satauro e sili ona taʻutaʻua ona galuega. Mo le fafine afa o le faitau aofai o tagata, o se tasi o mea sili ona fiafia o le agi mai o le gaʻo o vaiaso o aso nei ua tuʻua. Le taimi nei, o loʻo tagofia le kolosi o se sambroriry, ae o se auala foʻi e fai ai tupe. I le lalolagi o onapo nei, o le poto i le sātika na liliu mai se lesona foliga. O lenei ituaiga o mea e teulelei ai loʻu na o fafine, ae faapea foi. E moni, latou te le masani ona iloaina i lenei mea

Faapitoa le koluse

O le kolosi-oprodidery o se auala sili e ave ai oe i lou taimi avanoa, faʻaleleia ou lima, taumafai oe lava o se tagata mamanu, e lafo saʻo le malosi i le itu saʻo. Ma le atigi, e mafai ona e maua ni tupe. Mataupu Ina ua aumaia e le HBBY le tele o tupe ma le amanaiaina o tagata fiafia - tele. Lē fiafia i le puleta atoa ma le limatusi ma o latou lima loimata o le matai i luga o le chrorodery cross. Faʻapefea Ona Avea ma Tupu o Lea Matai?

O se tauau o le satauro e uiga i le filifiliga o se tele tele o polokalame. Ocerodiry polokalame e sili ona lauiloa i ai se igoa manino. O le a lona aoga? O le polokalame na faia i le 1598 e Jan Bitchok. Na ia faia le muamua sueua o le supa fou lea e teuteu i le faʻataʻitaʻiga, pe a maeʻa ona amata ai lea o le ie puipui fou.

Sporodery Cross Scheme: Brown teuina potu, ata o le kiona, fox ma bulffinch, vave i le pm, pe faʻapefea ona faia se malu

Ina ia mafai ona fatuina se atigi musika, e tatau ona e faʻatau se ie umi ma uaea fiafia ma le masani ai o loʻo masani ai.

I le taimi lea, o le faʻataʻitaʻiga o loʻo iai le matagaluega o loʻo iai le pepa lea: O le uumi uumi poʻo le sasa e faʻalauteleina e se mamanu i le atoa overter. O le nofoaga tutotonu na tuu i totonu o lona ogatotonu, o se ata autu lea.

O le mea lea e mafai ona tuu i le ogatotonu o le opo-poto:

  • Fiafia taui;
  • Fautuaga mo le Amio;
  • Soʻo se uluaʻi ata.

O le ata i le ogatotonu o le ie e mafai ona i ai, e te faʻatapulaʻaina naʻo le fantasy. Afai o loʻo e sauniunii le opoina e le faʻatau atu, taumafai e faʻapipiʻi ai le Sili muamua foafoaga. Faʻataʻitaʻiga Screcerey Style o loʻo faʻaalia ai le potu i le Tisue Center Ata poʻo Tusitusiga. Pe a fatuina se faʻataʻitaʻiga ogatotonu, vaʻai lelei i le faʻasologa o le tino.

Ata i le ogatotonu ma faataamilo i le tino o le tino e tatau ona ala i le tasi ma le isi sitaili. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o le tusitusi tusi e uiga i le aso fanau, e mafai ona e suluia lole, keke poʻo paluni i le tupua. Filifiliina o le lanu o filo, faalagolago i le paolo o puipui o le a tautau atu ai le ata. Faia o le umiga, e mafai ona e maua ni stching, faʻaaoga se mea fatufaoa na oʻo mai i lou mafaufau.

Sporodery Cross Scheme: Brown teuina potu, ata o le kiona, fox ma bulffinch, vave i le pm, pe faʻapefea ona faia se malu

Fai se tagata faʻapipiʻi e faʻaalia muamua ma fatufatu, ma le fesoasoani o le fiafia lagona i luga o le tapoleni

Tusitusiga i luga o le autu: stucco i totonu o le nei i totonu

E maua ma le faaeteete le tusi ma le faaeteete, fai se fale maupitonu e tatau ona tuu ai le manatu o le ofi, ona filifili lea o se ata mo le tutotonu vaega. Ona e tatau lea ona e filifilia ni manatu filifilia ma kopi ina ia i latou e i ai i tulaga talafeagai. E tatau ona faʻaopopo elemene i le ata seʻia oʻo ina e maua le atoatoa o le faʻavae. Faʻaaoga ata i le milimita e siaki le faga o le o loʻo o le lima ma le taulaiga. O le a faigofie tele mo oe le tusia o se ata i luga o le ie faapopoleina. Feteʻenaʻi se ie e aunoa ma sela i luga o le faʻavaʻa ma o le a mafai ona e faia le sili ona lelei i le sitaili sitaili.

Faʻataʻitaʻiga sitaili i le oporadider e sili ona lelei mo i latou e manaʻo e fai se aso fanau i le taimi nei, o le faʻaipoipoga poʻo le aso fanau. O se mafaufauga tele o le a aoina se ata o le oposive faia, i le tulaga o le matai e mafai ona toe faia. E matua fautuaina le amataina o le Portfolio o loʻo manaʻo e taulaʻi atu le latou ofi.

Cross-stitch white i luga o paʻepaʻe: polokalame ma fautuaga i le agavaa mamanu

O le koluse o se sili ona atamamai metotia, aemaise lava i le tulaga o le faʻaaogaina o le paʻu paʻepaʻe i luga o le paepae. Fale teu oloa o le fale teu oloa e faʻaaoga ai togafiti eseese ina ia manuia ai le galuega. O le White-White metotia o le a faʻatagaina ai oe e ofi atu i le kiona i luga o le kiona. I se faʻaopopoga, o lenei metotia e fetaui lelei mo embitibodi o na tagata i alope, poʻo ona paʻepaʻe elesina.

O ofu papaʻe papaʻe o le paʻepaʻe o loʻo avea ma se auala tuai o le ie puipui, sa faʻaaogaina e o tatou tuaa. Matou te le aofia ai se mea tuai, aua e foliga aulelei ma matagofie.

O vaega autu o lenei sitaili:

  • Paepae ie;
  • Paepae filo;
  • Sulu.

White oreroidering i luga o le paʻepaʻe foliga matua, ae matua sili atu. Afai e te manaʻo e faia se mea sili ona tamaoaiga ma taugata - o le mea lea e te manaʻomia. Ile taimi muamua, o lenei metotia na faia i le pito i tua pito i luga o ie pito i ai, napkins, uati ma ie puipui. O le frency curtble mamanu poʻo fugalaʻau na faʻaaogaina e pei o se ata. O le mea e sili ona taua o le ata o le voleni, ma mo lenei i totonu o le ofu tatau tatau ona avea ma ni nai filo.

Sporodery Cross Scheme: Brown teuina potu, ata o le kiona, fox ma bulffinch, vave i le pm, pe faʻapefea ona faia se malu

Faigofie paepae i luga o le paʻepaʻe e faigofie, o le mea autu o le sauniaina o paʻepaʻe filo ma ie i luma o le tino ma faʻaloaloa mai le stagger

Mo le paʻepaʻe paʻepaʻe i le paʻepaʻe, paʻepaʻe paʻepaʻe e manaʻomia. E leai ni aulotu faʻapitoa, ae afai e te malamalama ai mo le taimi muamua, e sili atu le filifilia o se tisuʻe ma e le o faia se uila. O le sili ona talafeagai tisu mo le opocidery o satin ma carhee. Poto masani e mafai ona faʻataʻitaʻia le oposi i luga o le siliki poʻo atlas.

Manatu mo chilicidery e mafai foi ona e filifilia se mea. E te manaʻo e faʻaaoga le fulufulu poʻo Molin? Faafetai foi ia oe. Lelei o le a malamalama lelei ma ie puipui. A o le filifilia o filo e tatau ona faʻavae i luga o le pito o le mata. Mo aano manifinifi, pei o le silika poʻo le satin, e manaʻomia le manifinifi. O le mafiafia o le ie, o le mafiafia filo, ma le amepa moe. O le faʻaaogaina o le eseʻese filo ma o le le lelei o le a faia le tele o le ata ma mamafa.

E tatau ona filifilia e nila nila ma le manifinifi ina ia aua neʻi faʻaaogaina se ie tele. O le nila e tatau ona laiti ma manifinifi ina ia manifinifi pu i totonu o le ie e manifinifi ma le le mafai.

E amata ai le paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe, e tatau ona e saunia se fale faigaluega. E tatau ona malamalama lelei, ma o mea uma o loʻo iai. O pito o le tisu e masani ona sosoʻo ai, e mafai ona e amata galue mai soʻo se vaega o le Initaneti. Faʻaaogaina le metotia, faʻaaoga le mamanu i luga o le tapoleni. I le maeʻa ai o le ata e mafai ona e faʻaopopo i le ata o le tata o fata poʻo maʻa. O le galuega na faia i luga o le atoatoa e iloga i se sili atu le lelei.

Mataupu i luga o le autu: Filifili pepa faʻapipiʻi mo le 2019 Hall: Ata ma 7 ituaiga

O le lelei filifiliga mo le faʻatau atu o le vintage efusi o loʻo moe poʻo lavalava. O ata ma le le aulelei e le masani ona lauiloa ma foliga le matagofie.

Le Auala e Vave Brexider Cross e tusa ma le polokalame

E te manaʻo e fai se ata o se meaalofa o le mea o loʻo faʻamamaina ai busfersings, ae le iloa faʻapefea ona faia? Matou te fuafua e vave aʻoaʻo faʻapefea ona ofi atu i ata malu o se meaalofa ma faʻatau atu. O le fausiaina o au oe lava le pule o le a aumaia le sami o le fiafia ma o le a avatua o le a fatufatu manatu. I le faʻaaogaina o le atigipusa ma kolosi, e matua faigofie tele le faʻaaogaina o mulini filo.

I le tasi filo e i ai 6 manifinifi filo, ae mo le uaea na o le 2. faʻaaogaina MULICINY pe a ofi, ona mafai ona sefe se tupe, ona o le tasi filo ua lava lea o le 3 manoa e tasi mo le 3 manoa e lava.

Sporodery Cross Scheme: Brown teuina potu, ata o le kiona, fox ma bulffinch, vave i le pm, pe faʻapefea ona faia se malu

Vave oposoder lau muamua ata e faigofie lava oe, pe a fai e te filifilia se faigofie ma faigofie polokalame mo oe lava

O le koluse metotia e le manaʻomia le fausiaina o se nodule. Filo o le a asi pe a uma le foafoaina o le muamua satauro. Ma o le filo ua le maga, e tatau ona iai o ia i lalo o isi filo, ma a faʻamutaina, e manaʻomia le faia i lalo o le toe 'ai o filo pe faia foi.

O le faʻafitauli o loʻo aʻafia ai gaioiga nei:

  • Ia faʻapipiʻiina se filo i se nila ma faʻaofi ai le nila mai totonu o le ie, ona toso lea o le filo;
  • Aua le misia sikuea i luga o le ie, afai e le o le mafaufau.

Ia amata ai le opoina atu ma le koluse, e tatau ona e faʻaaogaina le tele o polokalame. O loʻo faʻamalosia tagata soifua tapani mai ai e faʻalautele tusi puʻupuʻu aʻo leʻi amataina se mea na e oe.

Uluai Cross Stetch, polokalame: Faʻafefea ona fai se monochrome

O le faʻaaogaina o le Monochrum i le uaea ua avea ma lauiloa i le 20 tausaga talu ai. O le faʻailoga autu o Monochrome na o le pau lea o le lanu i totonu o le oposi. E mafai ona faigofie ona faʻaaoga ni lanu e fatu ai se sili atu muamua ata. Elfedidey e le Monochrome aofia ai le faʻatumuina o le tapoleni atoa ma filo. O lona uiga e le tatau ona leai se avanoa avanoa i luga o le ie.

Peitaʻi, e iai mataupu na tuʻuina ai ni avanoa avanoa i luga o le ie e 'ausia ai se mea faʻapitoa.

Sporodery Cross Scheme: Brown teuina potu, ata o le kiona, fox ma bulffinch, vave i le pm, pe faʻapefea ona faia se malu

Monochrome Sterodidery atoatoa decorate solosolo popkins po o lingens

Faatasi ai ma le fesoasoani a Monochrome Storodidery, e mafai ona e teuteuina:

  • Topkins;
  • Ie;
  • Ie po o le tuaoi;
  • Lavalava;
  • Aluga po o le aluga;
  • Atavali;
  • Eseese mea faigaluega (solosolo).

Monochrome Wimproidy o se lelei filifiliga mo i latou ua toe amata lo latou ala tauau. Faʻafetai i le laititi o lanu pe a opo e Monochrome, e mafai ona e mafaufau atili i le faʻafitauli o le tagata.

Contour cross-stetch: Monochroma polokalame

O le matata e aofia ai i le sili ona lelei polokalame mo ata. Ina ia fausia ata e faʻaaoga ai le cootor shroididery, o le mataituina kolosi o loʻo faʻaaogaina. Mai le isi mea e mafai ona faʻamanatu ai i le penitala o le ata o le ata. Faatasi ai ma le fesoasoani a le manifinifi o laina, o foliga o le foliga po o le ata o le ata. E mafai ona e faamamafaina nofoaga faʻapitoa ma tamaʻi srokes.

Mataupu i luga o le autu: fafaga mo tagata ulaula faia oe lava

Sporodery Cross Scheme: Brown teuina potu, ata o le kiona, fox ma bulffinch, vave i le pm, pe faʻapefea ona faia se malu

Polokalame mo Monochrome Storodidery e mafai ona e faʻatau i se faleoloa faʻapitoa poʻo le mauaina o le initaneti

O mea lelei e lelei o le contour monochrome shrodidery:

  • Mea lilo;
  • Le atoatoa;
  • Le mafai ona mafaufau e uiga i le ata oe lava.

Ina ia avea ma atavali vali na avea ma maualuga-tulaga e tatau ona faia ma filo sili ona lelei. Ina ia faʻailogaina le tapoleni, aua le faʻaogaina se penitala, ma o le ie o loʻo pikiina i luga le sili sili ona lelei. O le sili sili ona lelei chotroiderry e le manaʻomia le faʻavaʻa. Manatua lenei mea pe a e manaʻo e filifili se faʻavaʻa mo le ata.

Microwaching Cross: polokalame ma fautuaga

Microwave faʻataga oe e fai ni mea taua i luga o le tamaʻi fulufulu mata poʻo le fatufatai vaega laiti i luga o se ata tele.

Sporodery Cross Scheme: Brown teuina potu, ata o le kiona, fox ma bulffinch, vave i le pm, pe faʻapefea ona faia se malu

Faʻaaogaina E oʻo lava i se tamai fasi ie, e mafai ona e maua ai se mea moni ma tulaga ese le faʻaaloalo

O le a se mea e mafai ona suʻiina le faʻaaogaina o le microheavka:

  • Kerisimasi meataalo po o le moa;
  • E i ai se tasi ma le i ai o le tele o auiliiliga e talafeagai foi mo le migoi;
  • Frog po o le o le a tilotilo ma le mayish i le microwave poʻo totonu o se ata tele;
  • Faʻaaogaina le microeashing, e mafai ona e maua ai le igoa o lau oe lava kamupani poʻo igoa o tagata taʻutaʻua, pe a fai e te maua ai le faʻavae o ata o se tasi.

Ua maua e le milu microwave o se fale teu oloa moni o manatu o lopo aporoiderry. Pau lava le tulaga o le i ai o le sili atu o le faʻapitoa o le ie - microchanvs.

Manaia le koluse

O le miti a soo se tagata mai fafo e tatau ona viia ai a latou ata. O laʻu mea lea, i le tulaga o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga ma le tineia tomai, latou te filifilia faigata foʻi polokalame e puleaina ai soʻo se togafiti i oporoidery. Se tasi o le areroners dog dog guyes, tele e masani ona okaina. O i latou e maua e le tagata okaina e masani lava ona ofoina atu e ofi a latou fagafao, tele tele i ai o ia o Spania.

Sporodery Cross Scheme: Brown teuina potu, ata o le kiona, fox ma bulffinch, vave i le pm, pe faʻapefea ona faia se malu

Afai na e filifili muamua e faʻatautaia le tomai o le oposi, ona sili ai lea o le pikiina o le saunia tapenaga-faia seti ma faigofie ma manaia polokalame

O loʻo iai i le sailiga o le oposi, e mafai ona e ofoina mai tala muamua, manaia mo tagata uma - o lenei:

  • Ata o le Marona Moscow;
  • Tiu inu, togafiti ma lauti seti ma suamalie;
  • O manu matagofie, pei o le Geneese poo le moa.

O polokalame o le satauro e te fiafia i ai

E tele lava le tele o polokalame o le a maua i le agaga ma ua atamamai ma iloatino. Mo se faʻataʻitaʻiga, Monochrome lamolemole. E le o le taʻaloga masani lea o le opoina, ae le faʻatanana ona matagofie ma matagofie.

Sporodery Cross Scheme: Brown teuina potu, ata o le kiona, fox ma bulffinch, vave i le pm, pe faʻapefea ona faia se malu

Matagofie ma muamua oprodidery mafai ona teuteu lelei e le na o le solosolo ma solosolo, ae o lavalava foi

O le a se mea e mafai ona teuteuina i lenei auala o chroxidery:

  • Lavalava mo tamaiti;
  • Laufu po o salalau;
  • Teutusi.

Aso Nei Nei Stitch Stitch: Polokalame (Vitio)

Ina ia faia se mea moni ma taugata ma taugata, e mafai ona e faʻaogaina le silika filo o loʻo tuʻuina atu le oloa i le leai o se toe faʻaleleia. Filifilia o se taupulepulega mo le oposity, vaai ia e sau i lou tulaga. Afai o oe o se tagata amataina, aua le faia ni mea faigata a le Ekalesia pe ola.

Faʻataʻitaʻiga o le oposi ma kolosi ma kolosi (ata)

Sporodery Cross Scheme: Brown teuina potu, ata o le kiona, fox ma bulffinch, vave i le pm, pe faʻapefea ona faia se malu

Sporodery Cross Scheme: Brown teuina potu, ata o le kiona, fox ma bulffinch, vave i le pm, pe faʻapefea ona faia se malu

Sporodery Cross Scheme: Brown teuina potu, ata o le kiona, fox ma bulffinch, vave i le pm, pe faʻapefea ona faia se malu

Sporodery Cross Scheme: Brown teuina potu, ata o le kiona, fox ma bulffinch, vave i le pm, pe faʻapefea ona faia se malu

Sporodery Cross Scheme: Brown teuina potu, ata o le kiona, fox ma bulffinch, vave i le pm, pe faʻapefea ona faia se malu

Sporodery Cross Scheme: Brown teuina potu, ata o le kiona, fox ma bulffinch, vave i le pm, pe faʻapefea ona faia se malu

Sporodery Cross Scheme: Brown teuina potu, ata o le kiona, fox ma bulffinch, vave i le pm, pe faʻapefea ona faia se malu

Sporodery Cross Scheme: Brown teuina potu, ata o le kiona, fox ma bulffinch, vave i le pm, pe faʻapefea ona faia se malu

Sporodery Cross Scheme: Brown teuina potu, ata o le kiona, fox ma bulffinch, vave i le pm, pe faʻapefea ona faia se malu

Sporodery Cross Scheme: Brown teuina potu, ata o le kiona, fox ma bulffinch, vave i le pm, pe faʻapefea ona faia se malu

Faitau atili