Faʻafefea ona fai ni ie puipui o le fibgeges ma crystal beads?

Anonim

Afai e fuafua e faʻamaʻimau i totonu o le potu ma ni lagona manaia ma ni fetuunaiga, ua fautuaina ai oe e faʻaaoga i le fesoasoani i le fesoasoani o se vaega o le fiva. O a nei oloa ma o fea na e sau ai?

Faʻafefea ona fai ni ie puipui o le fibgeges ma crystal beads?

Pupuni

Tala Faamauvai ma Gagana

Na oso ese le fiafia i le flaring oloa i Rusia i le Xviiine seneturi mai Europa i Sisifo. O lenei mea ua avea o se faʻafetai lauiloa i le tau avanoa, faigofie o le faʻaaogaina ma le agavaʻa e iloa ai ni suiga fatufatu. Talu mai le fesoasoani ma le fesoasoani i se tioata, o 'ofu lelei, o pule maota ma nofoaga i nofoaga na teuteuina e fatu ai mea teuteu.

Faʻafefea ona fai ni ie puipui o le fibgeges ma crystal beads?

O le tioata o se tioata tioata o foliga eseese foliga o laei i luga o le filo ina ia e matagofie ma tulaga ese ie puipui o se iuga. O ie puipui o le fafaga ma le tioata ua pupu ai o lo tatou olaga mai atunuu i sasaʻe, lea sa manaʻomia ai le teuina o le potu ina ia palo ai.

I se taimi mulimuli ane, o loʻo puʻeina ai foi i latou i le puʻeina o atunuʻu, ma i le 70 o le seneturi mulimuli, o loʻo i ai se mea moni mo fale puipui. Ona tatou suia lea o uiga, na latou faʻamagaloina e uiga i tioata, ma o lea ua faʻaaogaina e avea o se faʻailoga tuʻufua.

Manaia ma le atoatoa

Faʻafefea ona fai ni ie puipui o le fibgeges ma crystal beads?

Toeitiiti lava o tagata atamamai uma e masani ona malilie e sili atu pupuni ma tioata e sili atu mo le matagofie nai lo le aoga. Ae o le agavaa o pasi e atagia ai le la susulu tuuina atu soʻo se potu o se lagona matagofie ma maua ai se siosiomaga le mafafamaina.

O le tioata e pei ona taua i lalo:

  • mai le tioata;
  • Mai le tioata;
  • mai ia akapi;
  • mai palasitika;
  • Tagata Saina a Saina mo pupuni;
  • Elite (swarovski crystals).

I le faiga - polo, kupita, cubes, ringenders, risholds, mama po o ovals o eseese mata.

Faʻafefea ona fai ni ie puipui o le fibgeges ma crystal beads?

Papala

E ala i le faʻatinoina, o faʻailoga e fua mai e ala i le paʻu, na tuʻu pe iai se faʻasologa atili.

Mataupu i luga o le autu: Faletupe TroMong Trim Tules Fai Oe Lava

O le aotelega o le talosaga tioata pepa puipui - teuteuina o faitotoʻa, faʻamalama, pulufana, niches poʻo le zoling o le potu. O ia ie puipui o loʻo faʻaaogaina o se tutoʻatasi teuteu poʻo ausilali teuteu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lila, o le ipu o loʻo i luga o le ipu paʻepaʻe, e foliga sili i totonu o le potu e teuteuina i le faʻaaogaina o mea e tasi i le lanu e tasi i le lanu e tasi i le lanu e tasi e tutusa ma le lanu e tasi i le lanu e tasi i le lanu e tasi i le lanu e tasi i le lanu e tasi i le lanu e tasi i le lanu e tasi i le lanu e tasi i le lanu e tasi i le lanu e tasi i le lanu e tasi i le lanu tutusa.

Faʻafefea ona fai ni ie puipui o le fibgeges ma crystal beads?

A oʻu manaʻo e faʻaaoga se mea e le masani ai e teuteu le potu, fai mea mo totonu i ou lava lima.

Afai e i ai se manaʻoga e iloa ai manatu fatufatu ma le lotofaitau, o le a latou puipuia ni ie puipui mai ata (uamea poʻo le tele o filifiliga mo faʻafiafiaga ma nofoaga o suesuega. Ma o pupuni mai pou o loʻo mafai ona faʻaopopoina se potu e teuteu ai se potu teuteuina i se singge style. Ae o le taimi lava lea, o se teuteuga e fai ma manatuaga lelei manatuaga o aso ua mavae. O le tele o ie puipui o loʻo faʻaaogaina i tioata tioata i foliga o le nuanua.

Faʻafefea ona fai ni ie puipui o le fibgeges ma crystal beads?

E le fiafia Filation na faia o tioata e maua ai le lelei i mea nei:

  1. puipuia atoatoa le potu mai le tui i tagata ese;
  2. Lelei le alatoto;
  3. Toeitiiti lava a le pueina (efuefu ma aveʻesea e faʻaaoga se pulufana, o le oloa e faigofie foʻi ona soloia);
  4. Fai i le faʻamalama i le faʻamalama faigofie e mafai ai.

O le fibergos i luga o pupuni e faia ai le tuʻufaʻatasiga o le dynamic ma faʻafaigofie ai ona faia, tuʻuina atu le potu se malosi malosi.

Tausiga

Faʻafefea ona fai ni ie puipui o le fibgeges ma crystal beads?

A faʻapipiʻiina e taua le faʻatamaʻia o le le saʻo o le pupuni o le fulafula ma tioata. I fale gaosi afifiina, latou te o nonoa i ni nai nofoaga i le umi o le tapoleni. Ua lava le tatalaina o le tumutumu ma amata tautau le pupuni i le le fenumiai ai i latou i le gasologa. I le vaega mulimuli, o le mea o totoe e aveese ai le tofitofi.

Fufulu le pupuni pupuni ma le tioata e manaʻomia lemu ma faʻaeteete, ma e le o le faʻaleagaina o le sili ona teuteu fale. I le vai mafanafana ma le faʻamamaina ma le leaga, fibre ma tioata. A uma le afa itula, le vai vevela e faʻatumu ma tuʻi nutimomoia lona filo. Ona faʻatutuina lea e le 'au lavalava ma le fesoasoani a le agaga, latou te tuʻuina atu sina utila ma i le faʻamalologa o le aʻafia o loʻo faʻamalolo i le faʻavavau, faʻatagaina oe e fesoʻotaʻi.

E lē talia le fufuluina o pupuni mai le tioata fiber i le masini fufulu!

Faia o ou lava lima

Faʻafefea ona fai ni ie puipui o le fibgeges ma crystal beads?

Mo tutoʻatasi ma moni galuega ile gaosia o pupuni matagofie ma tioata, e tatau ona e faʻasoaina mea faigaluega:

  • seleulu;
  • faamemelo;
  • Leske (e tatau ona manatua o le a mamao mai le mamafa o le mamafa o fasi);
  • Woody nofoaafi (mo faavae);
  • Peni mo le tusiaina o se polokalame.

Tusitusiga i luga o le autu: o le uili o le malulu ma o latou lava lima

Vaʻai vitio ata

O le Algorithm mo tutoʻatasi o loʻo iai ni tioata tioata e aofia ai tulaga autu o loʻo i ai:

  1. E manaʻomia le tusia o se polokalame e faʻavae i luga o faʻavae o le tatalaina ma tusa ai ma le tele o maʻa.
  2. Ave se nofoaafi i le tele i le lautele sili atu i le 10 cm nai lo le tatalaina o le faamalama (o nisi taimi ave le prock nai lo le hack).
  3. Fai se pu i totonu o le hack ma se sitepu e mafai ona maua le tele o le lapisi (mai le pito, solomuli i le itiiti ifo 5 cm).

    Faʻafefea ona fai ni ie puipui o le fibgeges ma crystal beads?

  4. Faʻaititia le nofoaafi ma varnish, vali poʻo se ata faʻapipiʻi i le pito i luga o pupuni.
  5. Oti le vaega o le fagota o le umi o le umi e ala i le faʻaopopoina o le 60 cm i le tulaga o le faʻapopoleina auala o faʻamau ai le tioata.
  6. Pepa tioata mo pupuni, e tusa ma le polokalame.
  7. Ina ua maeʻa le maeʻa o le galuega i luga o le tasi fagota laina ua mautu i le nofoaafi ma ave le isi pepa.
  8. Faatu le siata i luga o le faavaa.

A o le au tatatau o loʻo taamilomilo i luga o le laina (kaupron filo, lipine) o loʻo taofia ai le faʻaaogaina o elemene i le laina fagota ma le fasi fagota. O tagata uma e fetaui lelei i le tasi ma le isi poʻo le toe faʻafoʻi e taua le usitaʻia o le Fonotaga o le matagaluega.

Faʻafefea ona fai ni ie puipui o le fibgeges ma crystal beads?

Afai o le ie puipui-filo o loʻo faʻaseʻe, ona sili lea ona faʻaaogaina le cornice ma mama e faʻapipiʻi ai le laina fagota. Afai o filo ua foia i se tulaga faʻapitoa, ona pipii lea o le fagota le laina o le tau o le regbly o faʻi

Faʻaaoga i totonu o ie puipui e mafai ai ona e tuʻuina atu le potu moli, saunia lelei foliga ma le faʻapitoa faʻapitoa. Ia outou ie puipui foliga foliga mamalu ma faʻaaloalogia, e mafai ona filifilia, e mafai ona filifilia mo nofoaga ma soʻo se sitaili ma soo se ituaiga fofo (i lenei tulaga, o mea totino e ese).

Faʻafefea ona fai ni ie puipui o le fibgeges ma crystal beads?

O le fatuga e manaʻomia le atoatoa ma le onosai, ae o le iuga e sili atu nai lo faʻamoemoega!

Faitau atili