Wall mamanu i lalo o le TV: Fuafuaga Filifilia

Anonim

O le aso, o loo i ai pea le tasi o le ki Plasma Panels i le mamanu. E mafai ona i ai se potu faigofie e suʻe ai se tamaʻi falemaʻi aiga. O le mamanu o le puipui i tafatafa o le TV e mafai ona eseʻese, tele lava o le tele o le ata o plarksboan. Ae e taua tele le filifilia o manatu talafeagai mo le teuteuina i teuteuga, ae mafaufau foi e uiga i ai ma se potu masani fale. Masani ona faagata i luga o le fale e fai ai le vevesi ma le fausiaina ma le fausiaina-i loka.

Wall mamanu i lalo o le TV: Fuafuaga Filifilia

O le a le mamanuina o se puipui i lalo o le TV, e taua lona le ogatasi ma se potu masani masani i totonu. E masani ona faʻaaoga le fale o le fale.

Faʻafefea ona fai se puipui i tafatafa o le TV?

O le faʻatulagaina o le pa i lalo o le pV e masani lava e leʻi faigata tele, ae muamua e manaʻomia le faia o se poloketi lea o le a faia ai galuega talafeagai. O le faigofie mea mo le teuteuina o le puipui i lalo o le televise vaega o lo o susu. E mafai ai ona e suia atoatoa le foliga atoa, e le gata i lalo o le nich po o ni igoa i lalo o le TV, ae o isi nofoaga faaopoopo mo tusi.

Wall mamanu i lalo o le TV: Fuafuaga Filifilia

A opoina se puipui i lalo o le TV mai le Plasterboard, e mafai ona e faia le fale siaki.

Ma le lava tomai, e mafai ona mafai ona e tuʻuina atu le i ai o le i ai o fale puipui o le fale moe i autafa o le moega i tafatafa o le potu malolo. E manaʻomia le amanaia le aotelega o le faʻatulagaina o le potu ma le sitaili o le potu, o le lanu gamu. E le gata i lea, e manaʻomia le filifiliina o se nofoaga mo le Saʻo Matele, atoa le usitaʻi i tulaga faʻatulagaina o nofoaga. A le lava le poto masani, ona faʻatonu lea o se ata lea e mafai ona faatonuina mai se fomaʻi faʻapitoa. O le a fesoasoani faʻatulaga le vaega lea ina ia o gatasi, moe ma aulelei.

E galue o le a manaomia:

  • Plardboard i le fuafuaina o aofaiga (mafai ona e ave le pa masani);
  • Laupapa laupapa e pei o se faavaa mo fusiua o le palakalafa o le palakalafa;
  • Uaea afifi mo uila eletise ma televise;
  • O ia lava-tipitipi e fao i luga o le laupapa
  • sikulukalaiva;
  • fale malo;
  • Pule pule;
  • penina faigofie;
  • tono;
  • manai.
  • faauma mea;
  • Naifi mo le tipiina o dimwall.

Mataupu i luga o le autu: Paʻepaʻe meaafale i totonu: faʻafefea ona faʻaaoga ma le mea e tuʻufaʻatasia ina ia matagofie (46 ata)

Faʻamaeʻaina Nichhe ma filifiliga o le moli

Muamua e tatau ona e faʻasaʻoloto le puipui o le a faʻatino ai galuega. E tusa ai ma le ata i luga, maka i lalo o le faʻavaʻa.

Nai lo le ala savali, e mafai ona e faʻaogaina se faʻapitoa uʻamea faʻapitoa, o lenei filifiliga e toetoe lava leai.

Wall mamanu i lalo o le TV: Fuafuaga Filifilia

Fua o le digwall paches i lalo o le TV.

Mai lea, e mafai ona e faʻaui atu nofoaga o pasi ai uaea, faʻapipiʻi moli cable i le pa. O mea e aofia ai i totonu:

  • o le nofoaga e tutu ai le TV;
  • Norms o Caty Cables i se potu nofomau.

Ia e mautinoa e faʻapipiʻi se sone, o se antenna galuega. A maeʻa ona faia ni mea faigaluega, e mafai ona e amata faʻapipiʻi pepa o loʻo faʻapipiʻiina, o loʻo faʻaaoga le fao faʻapitoa mo le faʻapipiʻi. I le taimi o le faʻapipiʻiina o o latou ulu, e manaʻomia le tipi teisi i totonu o mea ina ia mafai ona faʻaaogaina se pulupulu, o le laualuga na amata ona sologa lelei.

E tele taimi e faʻaaoga ai mea na faʻaaoga mo ia pa. O lona iai, e tatau ona faʻaalia muamua ina ia mafai loa ona tumau vave ona tumau ia Kule. E le gata i lea, o le a e manaʻomia se faʻailoga faʻapitoa, e faʻatau taitoatasi, o lona ituaiga ma le tau e faʻalagolago i ni tapulaʻa o:

  • Taʻitaʻi Pepa PPE;
  • Le numera o le taʻitaʻiina i luga o le popemaon m;
  • voltage.

I le taimi o le ata o le sima lea o le sima lea, e manaʻomia le tuuina atu o isi faʻaopoopoga i le fanua o le faʻapipiʻiina o le televise. Afai e aofia ai se faʻapitoa faʻapitoa i le masini, o le mea lea e manaʻomia le tulia o le taimi pe a uma le puipui i luga, tuʻu le mokesi (e masani lava ona aofia ai ma luketi (e masani lava ona aofia ai ma luketi ( Ina ua maeʻa faʻapipiʻi o Mrwall, e manaʻomia le laualuga e faʻamalosi. E leʻi ufitia atoa le puipui, ae naʻo nofoaga na e soli ai le soʻotaga, o nofoaga o nonoa o le fao, o tulimanu. O loʻo faʻaaogaina mo lenei faʻapitoa tuʻufaʻatasiga e faigofie ona faʻatau atu i soʻo se faleoloa fagota.

Wall mamanu i lalo o le TV: Fuafuaga Filifilia

O le TV e tatau ona faʻapipiʻiina ina ia o le mata o le ata o lona ogatotonu i le maualuga o le manatu o le tagata o nofo faafeagai.

A oomi le tagi a le Vaega, e manaʻomia le vavalo ai luga, ia tuuina atu i le taimi muamua le avanoa e faʻamago ai. A maeʻa le puipui mo le faʻauma uma, e manaʻomia le saunia tonu o mea o faʻauma e sili ona talafeagai mo lenei. E masani ona faʻaputu ma le isi o mea, sa faʻaaoga mo isi pa puipui, ae le o mea e le faʻatagaina ai. O le utu fuafuaga e mafai ona faia e le masani ai ma manaia.

Mataupu i luga o le autu: faamalama platbands mo se fale laupapa (ma e le gata)

I le fausaga faʻapitoa ua matua taua lava pe mafai ona amanaia le 'itu o loʻo i ai ina ia fetaui lelei le siʻosiʻomaga. E le faʻatagaina ona faʻaoga le lanu ma le manaia tele puipui ma fua faatatau, pei ona latou tafafao mai i le TV. E sili le faia o le puipui o le tasi-ata pe ma ata tetele, geometric teuteu. Foliga o aso nei plasma panels ua teuteuina i se ato. E mafai ona e okaina i soʻo se ata faʻataʻitaʻi pe faʻatau se palasitika ua sauni. A o le i ai le faʻapipiʻiina o le atofaitino faataamilo i le faʻavae o le nichh, e mafai ona valivali i le lanu manaʻo, ufiufi le vaega o va eseese. E faʻamaumau i luga o le pito i luga o le tino teuteu o loʻo siomia ai i le tauvaga, lea e faʻaaoga ai-ua taʻua o le fafie, o loʻo faʻamoemoe e faʻatino gaioiga faapena. A mafai, e mafai ona e faʻaogaina le simiraki motagani Tiles i le Design, lea o le a fatuina ai se ata mulimuli. O le maa faalenatura po o piliki e talafeagai.

Faapipiiina TV

A faʻapipiʻiina le TV, e manaʻomia le mautinoa o le itu o loʻo tumau i avanoa mo le veli. I luga o autafa, e mafai ona faʻamalosia moli, latou filifiliga e faʻalagolago i le a le moli o loʻo faʻaogaina i totonu o le ata oi ai nei. O le tele o le ata e tatau ona i ai i le maualuga, talafeagai mo le tagata matamata, ina ia e foliga tuʻusaʻo i luga o le mata. O le a sili atu pe a fai o le mata o lona ogatotonu i le maualuga o le manatu o le tagata o nofo faafeagai. O le mea la e le tatau ona paʻu ai le susu i totonu o le potu, ina ia le tatau ona e tautau le TV i luma o le faʻamalama.

Mo le faʻatulagaina lelei i le Home Sism televise televise, e le lava le filifilia, ua tatau ona e faia se puipui. Tele taimi, o le mataga o loʻo faʻaogaina mo lenei, ona o galuega i lenei mataupu o loʻo faia vave ma faigofie. O filifiliga filifilia e mafai ona filifilia ese.

Faitau atili