Pupuni mo le umukuka i luga o koluse: Faʻafefea ona filifili?

Anonim

O le umukuka o se nofoaga e le tatau ai le taotoga o le pupuni faaopoopo. O le mea lea e masani ai ona filifili e e ona le pupuni o pupuni mo le umukuka i luga o koleni. O mea aoga ma matagofie o mea e le manaʻo e ofuina, latou te le faia ni faʻafitauli pe a feosofi i le taporas, o se mea teuteu faʻaopoopo i totonu. Faliga ma ofuina ia ie pupuni i luga o le cornices e matua faigofie tele. Afai e te faʻaaogaina le rubyzed mama, ona amata lea ma tapunia le pupuni o le ai ai le leai o ni faʻalavelave.

Pupuni mo le umukuka i luga o koluse: Faʻafefea ona filifili?

Foliga o le mamanu o le ie pupuni i luga o le laupapa

O nisi faitioga e uiga i le tele o faalavelave e tuliloaina o le tele o lenei ituaiga o faapipii. O le mea moni, o faigata e tupu pe a fai e te le manatu muamua i auiliiliga uma o le oloa pe filifili mea e le ausia ni mea e le ausia.

O mea eli o mea faʻapitoa o loʻo faʻapipiʻi tuusaʻo i le vaalele o pupuni. E mafai ona latou eseese foliga: faataamilo, sikuea ma e tusa lava ma le tafatolu. E faia i palasitika, masini uʻamea faʻapitoa, fefiloi a latou vaʻai. O le faigofie o le faʻaaogaina o kolus o le latou tuʻuina atu o le oa mau o le faʻavae talafeagai ma tele.

Fono

E tatau ona e mafaufau muamua i le fale puipui e tatau ona faia i luga o pupuni. E afaina ai le mamao o le a seti i le va o siamupini.

Matauina faapitoa i le mamanu o le gasologa ua ave i ai o le eaves. Fafie elemene, e le masalomia, foliga aulelei, ae latou le fetaui ma le umukuka. O le mea o le a tauivi i lalo o le aafiaga o le ea talaleaga ma vave leiloa ai ona apili. Mo nofoaga o aiga, e sili atu le filifilia o oloa mai palasitika po o Aluminim. Latou te le foliga manaia tele, ae e iloga i uiga masani masani. E tatau ona faʻailoa vave atu o manoa o pologa ma tiʻetiʻe e le mafaatusalia.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona eeina se fusiua mo pupuni

Filifili mea mo pupuni i le umukuka i le faia o luitau, e taua le malamalama o le iealofa, o le a laiti ai le ie. O le fausiaina o galu tetele, e sili le faʻaaogaina o palu panels. I tulaga o aʻoaʻoga, o le manaʻomia e tatau ona ave i faʻapitoa faʻapitoa ma le faʻatuatuaina atu o mea. Latou te mitiia paga, manogi, palapala ma gaʻo ma gaʻo, e faigofie ona faʻamama i luga o styrica.

Fono

O lenei o le ituaiga faʻapitoa o ie puipui na fuafuaina faʻapitoa mo le masani ai o symrics e matua lauiloa tele. O latou pito i luga ma le tele o faʻafitauli e vavaeeseina e le sitaili pe le mafai ona vaʻaia "moli" mai le upega tafailagi autu. Afai e tatau, o le vaega pito i lalo ua na o le le mautonu ma soloia. O le pito i luga e masani ona gaosia mai mea faʻapitoa o loʻo noatia o loʻo i le fufuluina poʻo le faʻamamaina lelei e le sili atu ma le faʻatasi i le isi tausaga.

Pupuni mo le umukuka i luga o koluse: Faʻafefea ona filifili?

Fautuaga aoga i le filifilia o pupuni i luga o le laupapa

Ina ia latou o ese mai i latou mai faʻafitauli le aoga, e mafai ona e faʻatau atu ni ie faʻamalositino poʻo ni ie faʻapitoa ma ni talipupuni, e tatau ona e ave i le bootwritter i le coutbiting i le Coutbritter i le Coutteryter i le Coutteryter. I le taimi lava e tasi, o le filifilia o tiggi ma nisi o elemene, e tatau ona e mulimuli i fautuaga nei.

  1. Tatau ona manatua le aoga. O le umukuka o le nofoaga o le siʻitia o le tulaga lamatia o le mea leaga. Faaaoga le ie puipui i nei tulaga e le talafeagai. Afai e te manaʻo tele e faʻaogaina mea masani, ona mafai ai lea ona e nofo i luga o ie lino po o mea masani ma le faʻaopopoina o synthetics.
  2. Faʻataʻitaʻiga tele, e manaʻomia le amanaia le siosiomaga tisu. O siama i le mamao mamao mai le tasi ma le isi i luga o le limu ma le malu malu o le a fausiaina e leai se lauʻeleʻele, ae saging. Sili ona aulelei foliga foliga tele, e oo lava i le faasoesa. E mafai ona faʻatupuina mai i le mafiafia o mea ma le faʻatuatuaina ma faʻapipiʻi synthetics.
  3. O le umi o pupuni i luga o pupuni mo le umukuka e faʻalagolago i le tele o le potu ma le faʻasologa o le totonu. I totonu o se tamai potu e mafai ona e faʻaaogaina pupuni i le faamalama. Afai e te manaʻo e tautau ni faʻataʻitaʻiga umi, ona manaʻomia lea ona piki ie mama ma lele. E oʻo lava i le potu tele e mafai ona e faʻatapulaʻaina le umi o le averesi. Lenei o le a saoloto auala saʻo i le faʻamalama ma moli le faʻamalama i totonu o le fale faigaluega.
  4. O pupuni i luga o le uuna e mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi skycreen scram. O le a le fiafia o le a foliga mai o le sili atu ona lelei ma roung roobles, o pupuni Roma pe toetoe lava a manino le puni. O tuʻufaʻatasiga e mafai ona sili ona tele, e tatau ona e faʻagaloina le aoga o oloa ma lo latou agavaʻa e faʻaseʻe ai ave o le la.

Tusi i luga o le autu: E mafai ona tuu se totoa i luga o le vali? O le faʻagasologa o le aveeseina o vali ma le faʻaaogaina o le loto

I nai tausaga ua mavae, sa faaaoga le tasi tuli e teuteu le faamalama ua tatala i le umukuka. I aso nei, faatasi ai ma le afio mai o lea lava filifiliga o uluaʻi palasi, vaega ma mea e aoga, e le maua fua e le agasala.

Pupuni mo le umukuka i luga o koluse: Faʻafefea ona filifili?

Faʻapefea ona filifili le saʻo lanu o le ie puipui?

E i ai le tele o itu e aafia ai le lanu o le lanu o le umukuka pupuni. Filifilia o le paolo sili, e manaʻomia le 'e afe mai i nisi faʻailoga.

  • Stylistic foces o le totonu. O ituaiga o ituaiga o ituaiga tagata e taʻu mai ai foliga masani o le tele o le sili. O le a foliga mai foliga foliga mai o le Harbani i onapo nei, pe a faʻaaogaina ni lanu mama. O le toʻafilemu e sili ona faʻamamafa e faʻamamafa atu i le amio masani.
  • O feololo o le potu. O le umukuka sili atu le mamafa, o le susulu atu o le a i ai ni lanu. O le tele o avanoa avanoa e mafai ona faia e le dynamic ie pupuni o le sinapi, turquoise, Altramarine, Olive poo Heather paolo. Afai o le umukuka e le iloga i faʻamatalaga sili atu, e manaʻomia le fiafia i le karamel, vaivai piniki, vanila, vaivai salalau pe lanumoana. O se vaega tele o ata o le a tuuina atu i se isi uiga sili atu o ie puipui agamalu.
  • Le i ai o se mea teuteu. E le gata i lea o le faʻafanua o laina, vaʻaia le maualuga o le maualuga o le taualuga, ma le laina - "faʻalauteleina" o le potu - e mafai ona e faʻaaogaina isi filifiliga mo le faʻasaʻoina o le fanua. E i ai le mea e tatau ai filifiliga: Afai o le lanu o pupuni Filifili se tamai tagata o le pogisa nai lo le lanu o puipui, o le a foliga sili ona pogisa.
  • Malamalama. O pupuni i falesa i totonu o le umukuka e mama ma o le sili ona malamalama e faʻatagaina ai le lautele o le lanu lanu. O le potu e afaina ai mai le le atoatoa o le malamalama poʻo le eletise e masani lava o le a tafilo pe a faia ie pupuni i ie susulu ma matelaina.

E pei o siamupini latou lava, o loo i ai ni filifiliga iinei. E mafai ona tuʻu faʻatasi ma se faʻailoga o pupuni, fausia se monokon pavas. E matua fiafia tele i le mafaufauina o se isi itu, faʻataʻitaʻiga, paʻepaʻe paʻepaʻe ma mumu papala i luga o le mumu cronitis. Lelei foliga o elemene i lalo o le metallic i le tuʻufaʻatasiga ma lanu malolosi.

Mataupu i luga o le autu: Tamaiti suia dresser: tulaga lelei

Pupuni mo le umukuka i luga o koluse: Faʻafefea ona filifili?

Tau taua i le faʻagasologa o le filifilia o le poto masani suncreen

E taua tele le faʻalogo i nai isi mea e iai se latou alualu i luma o le aʻafiaga i le saʻo o le sauniaina o le ata.

  • Latalata i le pa o paipa eaves e le faapipiiina. Mo le faagasolo fua o luʻitau, e manaʻomia le tuʻua o se avanoa.
  • Mo le umukuka o loʻo fautuaina e faʻatau atu ia le itiiti ifo ma le lua seti o pupuni - taumalulu ma le taumafanafana. Lenei o le a faʻalautele le olaga o oloa ma faʻamautuina le maualuga o puipuiga mai le la ma le ata.
  • O ie pupuni o ie puipui i luga o le chalks manaʻomia se tasi vaega o ie, o loʻo sioa atu le tapoleni mai le la. O Ultiraviople e afaina ai le flax, o le a manaʻomia le puipuiga faaopoopo.

I le mea moni e mafai e pupuni i le tele o luʻitau, o lenei lomiga o le fili e le fautuaina e o mai lata mai i le ogaumu o le ogaumu.

Pupuni mo le umukuka i luga o koluse: Faʻafefea ona filifili?

Gaosiga

O loʻo filifilia lelei e le filifilia o ata, teuteuina ma le sili ma aoina o galu manogi, o le a faia se faʻaaliga o le sili atu masani i le mamanu masani. O ituaiga eseese e mafai ai ona e faia ni fofo tulaga ese e mafai ai ona faʻamamafaina le tagata o soʻo se umukuka.

O tagata alolofa i mea e le masani ai o loʻo i ai i taimi e faʻaaoga ai faʻamaumauga e le gata i le tofiga. E le mafai foʻi ona latou toe tu i luga o le saito, ae e fesoʻotaʻi ma le hinge. E tutusa foʻi le taʻutaʻua o le faʻavaeina o vaega o loʻo i lalo o le pito i lalo o pupuni, o loʻo fai ai le lipine matagofie poʻo le malaia.

Faitau atili