Jacquar compsons - o mea taua o totonu taʻitasi

Anonim

O le SICQUD SAME ua vaʻai i le lalolagi i le 1801, o le Hes Jose Jose Froquard mamanuina ma faia le masini muamua e mafai ona gaosia ni manatu o loʻo i ai o loʻo le mafai ona tauva.

Jacquar compsons - o mea taua o totonu taʻitasi

Jacquard pupuni i totonu

Talu mai lena taimi, ua le mafatia i le tulaga suiga - Jacquard e pei ona sa ma tumau pea le mea lavalava sili ona lelei mo le gaosia o ie puipui.

O le mea e lelei ai, e tele ituaiga o iʻa siliva, e aofia ai ma ana paketi paketi - o pupuni na sainia o le e tutusa, ma le fiafia o tagata o le faitau aofai o tagata.

Tulaga lelei o le faaaogaina o jacquard

O meatotino a Jacquird sa faaaoga e suʻe ai pupuni e ese lava lona uiga faʻatatau i luga o mea ua faia.

Ie puipui Jacquard - faatumutumuga o totonu taitasi

O Jacquard Fabric e faia mai le Synthetic Sese (Polyester Fiber) pe mai le masani masani - Cotton, Sillen, Boolen po o Flalen pe flan)? O le Thyker Tronk na faʻaaogaina e faʻaoʻo mai ai le pamu, o le maualuga o le malosi ma ofuina le teteʻe i le tapoleni.

Jacquark ie ie ie puipui, mai le mea ua fai mai ai, e matua lelei lava, malu ma le faiga 'aiga, ao taga i tua o le tapoleni.

E lauiloa Jacquard ie e lauiloa mo le uiga ese o lanu - latou te taofia mo se taimi umi, ae le o se osooso i le lamolemole.

Jacquar compsons - o mea taua o totonu taʻitasi

E lua auala o le jacquard ie e pisia: o le muamua - taimi-taimi-faʻaaogaina, faʻaaogaina i le gaosiga o ni matata o filo, e masani ona faʻaaogaina pe a faʻatupuina ai le tau maualalo pupuni, na tauaveina tuufaatasia e le tapoleni mai filo tatalaina, o lo o faaaogāina se lomia mamanu ma staining mulimuli ane o le ie puipui e impregnating i tuufaatasiga lanu.

Mataupu i luga o le autu: Dark Meafale: O le a le pamu e sili atu le filifilia

Faʻamamaina le tulaga lelei o le faʻaaogaina o le jacquard ie:

  • E i ai i le DANSEME - Jacquard Fabrics o se vaega o le 250 g / m3, e le o le la o le la o le la o le la o le potu, e maua ai le sili ona lelei o le aso;
  • O le nofoia ma le Maota - Ua saunia e le Projecket Brettun Bortidins o le olaga le faatapulaaina tautua, latou te le mou atu, aua le faʻasaga i le faʻaleagaina lelei;

    Ie puipui Jacquard - faatumutumuga o totonu taitasi

  • Faigofie ona tausi - o le fagu fagu o le hygroscopic, soʻo se faʻamaʻi mai sea ie e mafai ona aveeseina i se susu susu, ma faʻafitauli matuia e aunoa ma faafitauli i se masini fufulu;
  • O foliga mai o se mea taugata - E leʻo se meaalofa mo Jacquir ie pupuni umi, o potu ma potu malolo o falemaʻi ma faletalimalo o le fale talimalo.

Ituaiga o pupuni mai le jacquard

Faafetai i le practicality o le savali ma le manifold broadest o lanu ma mamanu, jacquard e sili ona oloa lavalava lauiloa faaaogaina e foafoa ai ituaiga uma o ie puipui.

Jacquar compsons - o mea taua o totonu taʻitasi

faaaoga pupuni Jacquard lauiloa masani. O le pule sili ona lelei mai le jacquard atoatoa e fetaui i le mamanu o soʻo se potu - o se potumoe, o se potu malolo poʻo se ofisa faigaluega.

E sili atu le teuteuina o luma, tusa lava pe ua latou teuteuina i isi elemene - Langyrequin po o pikerequini poʻo le mea e le o faʻaoʻo i totonu o le potu, ma tulaga o le faʻaaogaina i luga o pupuni ua laga.

Ie puipui Jacquard - faatumutumuga o totonu taitasi

Siva lakapi mai le jacquard

I le faʻaopopo atu i le Porter, o tufuga nei o pupuni mai le jacquar o loʻo faʻamauina o ni tagata mamanuina ma Anctutes:

  1. O pupuni o lima o le epikopo - o lenei ie tatau ie puipui e faʻapenei, e iloga lava, e iloga ona uiga i le auai mai o le ogatotonu o le fola i fusi. O le osofaʻiga na te tuuina atu ai ie pupuni ma le masani ai foliga, o pupuni o le epikopo lima i totonu o potu malolo ma neo-boroque ua sili ona lelei;
  2. E le tele ni pupuni a tagata, e leai se mea e sili ona matagofie ai ona matitiva; E aofia ai ma mea e aofia ai faʻapopoleina o le ea, o loʻo alu i luga o pito o le faʻamalama i vaega faʻapitoa. O le faaopoopo obligatory o ie puipui Farani o se tulle lauolaola, lea e tuuina mai le 'ie puipui a foliga matagofie;

    Ie puipui Jacquard - faatumutumuga o totonu taitasi

  3. ie puipui fuli o ie puipui faigofie o se filifiliga lelei mo hallways, umukuka ma ofisa galuega. O le tapota o ia pupuni pe a faʻamuta ua tapunia i le lisi i luga o le fale talipauina i luga aʻe o le faʻamalama, ma sefeina le avanoa avanoa o se tamaʻi potu.
  4. Vaega o le "Iapani" Ufitia Hotsins - Jacquard FBIc mo le Vaega Itu Pa puipui e seasea lava, o se filifiliga e filifilia ai le tuʻufaʻatasia o le faigofie. O pupuni o le vaega e fetaui lelei i totonu o potu malolo o potu malolo, potumoe ma potu malolo na faia i le sitaili o le itiitia ma le lega.

Mataupu i luga o le autu: totonu ma umukuka mamanu i se fale tumaoti (39 ata)

Ua faaalia ai o le faaaogaina o ie jacquard i totonu

Faaaogaina jacquard pupuni i totonu e taua ai le amanaia o le aoaoga faamasani muamua o le mamanu o le potu. O ie filifilia filifilia e mafai ona avea ma se teuteuga moni o le potu, faʻamamafaina o ona tulaga lelei, vaʻaia ai le avanoa ma le faʻamamafa o loʻo iai nei.

Ie puipui Jacquard - faatumutumuga o totonu taitasi

Muamua lava, e tatau ona totogi muamua i le lanu ma le mamanu o ie, aua e sese filifiliga o le paolo o lavalava, aua e sese le filifilia o le pamu, o le a sili atu le avanoa o le potu " tuu uunaiga i le brains. "

Mo ni potu laiti, e sili atu le filifili o moli moli moli ma soʻo se pisa o le pupula - mai le mafanafana i le malulu leo. O ia foliga faʻalauteleina le potu, ma avea ma tagata lautele vaʻaia.

E taua le amanaia le tuʻufaʻatasiga o le paolo o le ie puipui ma le lanu o totonu - I potu pupula, o le a vaʻai i le lanu mumu ma le lanu lanumoana.

Aua le piki pupuni lanu totonu tutusa - o le a le manaia fofo a faapena, ma ina ua tuanai le faamutaina o ni nai masina ae manao e faafouina le mamanu i le suia o ie puipui malolosi.

Jacquar compsons - o mea taua o totonu taʻitasi

Fiafia kulimi, kofe, lanumoana pe samasama pe samasama - o latou o le tele o tagata e fesoʻotaʻi ma le lagona o le mafanafana ma le mafanafana.

E aoga foi i le usitaʻia o le iai o vaega faaopoopo o le augutu elefane, o le tutusa Jacquird compians ma le lamepa ma laʻau e sili atu le fiafia i ai.

Vaʻai vitio ata

Le filifilia o se mamanu web Ia feololo - ie puipui jacquard i se lavea, o lo o umia se soona faatumulia ma mamanu susulu, i se totonu malolo le a tosina uma gauai ia te oe lava.

Jacquar compsons - o mea taua o totonu taʻitasi

Afai o loʻo e feagai ma le sini e sui le taulaiga i totonu o le potu potu, o loʻo i luga o le faʻamalama, o se filifiliga lelei lea, ae afai e te le manaʻo i le totonu o le mea e tupu ai, o le lanu o le aua le faʻatusatusaina ma le paolo o le upega tafailagi.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le mea o loʻo iai i lalo o le Linoleum: Suia filifiliga

Faitau atili