Siphons mo atigi: ituaiga, filifiliga ma faʻapipiʻi

Anonim

Siphons mo atigi: ituaiga, filifiliga ma faʻapipiʻi

O le alavai o Siphon o le mea e tatau ma e matua aoga lava, aua e puipuia lo tatou fale mai manu feai, e mafai ona asi i le sami, ma taofia ai le fatuina o poloka i paipa. E masani lava ona i ai le itiiti ifo o le tolu alavai o siphons. O se tasi oi latou na faʻapipiʻiina i lalo o le umukuka goto, o le lona lua - lalo o le faletaele, ma le lona tolu - i lalo o le vaitusi. O lo tatou aso ua tuʻuina atu i le lata mai o le lata mai o siphones. Mai ai o le a e aʻoaʻoina e uiga i masini ma vala o le faʻagaioiga o ituaiga eseese o mea aona siaki mo le ua magoto. Matou te faʻamoemoe o le a fesoasoani nei faʻamatalaga ia te oe e fai le filifiliga saʻo!

Siphons mo atigi: ituaiga, filifiliga ma faʻapipiʻi

Manatu

E pei ona taua, o le Apali mai le siphon ua faʻapipiʻi e le gata i lea o lo o i lalo o le mago, ae mo isi ituaiga o tusilima, mo se faʻataʻitaʻiga, i lalo o le taele poʻo le gedt. I lalo o fasipepa taʻitasi o apamemea talafeagai mo se ituaiga ituaiga o siphon, e iai lona lava uiga.

O le alavai o siphon mo le vai o loʻo i ai i le tolu o faʻamatalaga:

Aganuu

E masani foʻi le siphon i tagata uma, e aunoa ma se faʻailoga. E faʻatagaina oe e faʻatumu le taʻele i le vai, naʻo le pupuni o le pu o le pu o le pulupulu i luga o le filifili. Ina ia mafai ona tuʻufaʻatasia vai, ua lava le tosoina o le plug.

Siphons mo atigi: ituaiga, filifiliga ma faʻapipiʻi

Semi-otometi

O le semi-otometi siphon faia le galuega o se seti ma le tele o le vai faigofie. E faaauupegaina uma ma se vaega faʻatonutonu, lea e faʻapipiʻi i fafo, i luga o le pu faʻaalu.

Ina ia mafai ona aumaia le masini o le plum-overflow, e tatau ona e fetaomi le ki, siitia le leve pe liligi le alatoto i luga o le pulega. O le iʻuga, o le uaea faʻapitoa o le a tuʻu i lalo pe siʻitia se paʻu ua tapunia.

Siphons mo atigi: ituaiga, filifiliga ma faʻapipiʻi

Auto

Na faʻaalia le siposemo o loʻo aliali mai i le maketi o le plumbing e masani lava. O lona masini i totonu e leai se ese mai i ana savaliga, ae e tupu le puleaina.

O le alavai pu e tapunia le otometi plug-alatoto. A e kiliki i ai, o le plug ua tuu i lalo ma fufusi faʻapipiʻi le alavai, ma pe a e oomi le press - tulaʻi mai.

Siphons mo atigi: ituaiga, filifiliga ma faʻapipiʻi

Mo le bidtt

O se vala o se alavai o le siphon mo le gedwe e le masani ai le punou, aua o vaitafe tetele o loʻo pasi atu i se siphon. O le mea moni, o le ata o le ziphon mo le tala mo le pasi ma mo le magoto e leai se ese. O le a matou talanoa atili e uiga i ituaiga o vilia mo atigi i le isi vaega.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e faʻafesoʻotaʻi le auala ki (moli faʻatonutonu o lua pe sili atu faʻailoga)

Siphons mo atigi: ituaiga, filifiliga ma faʻapipiʻi

Manatu

Paipa

O le paipa siphon o se uila uamea po o le palasitika paipa. I le va o le paipa na fausia ai se vai e tapunia, ae e le loloto tele. O lea la, i le le faʻaaogaina se isi sipiso mo se taimi umi, ona faʻapea ai lea o le vai mai le suavai, mafua ai se mea patino, sharll. E le gata i lea, o le paipa siphon e masani ona pupuni, e mafua ai le poloka.

O le mea e lelei ai, o le fuafuaga ua aiaia ai le tomai e tuʻu ai le siphono ma faʻamama. Peitaʻi, afai e te faʻapipiʻiina le paipa siphon e le o le faletaele, ae i totonu o le umukuka, o le a tatau ona faʻatino lenei taotoga. O le isi tulaga le manuia o lenei ituaiga o siphones o loʻo nofoia le tele o avanoa, ma e le o le leai se mea e leai se avanoa i lalo o le magoto.

Siphons mo atigi: ituaiga, filifiliga ma faʻapipiʻi

Fagu

Fagu siphon E taʻua o lenei mea aua o le averesi vaega o se flaskated flask, e pei o se fagu pepa. Ina ia mafai ona faʻavaeina se siphon i lalo o le magoto, o le a sili ona e manaʻomia fesoasoani tagata poto. Ae tatau ona e matamata ma faamamaina nisi o ana elemene, e mafai ona e tutoatasi atoatoa.

O le lelei o le fagu fagu o loʻo latou faʻatagaina ai oe e faʻafesoʻotaʻia oe le alavai mai le ipu vai ma le fufuluina masini, e aunoa ma le mamao atu i le afi. Ma le mulimuli, o le finauga mulimuli e fiafia ai i le ituaiga o le sikamaina o siphons: Afai o ni mea laiti o loʻo paʻu i le pu o le pue o le paʻu.

Siphons mo atigi: ituaiga, filifiliga ma faʻapipiʻi

Vavaeina

Corruggetated siphon O se paʻu palasitika, lea, ona o lona tino, e mafai ona faia ni ituaiga. O le palasitika o le lelei tele o lenei ituaiga o siphons. E mafai ona gasegase e oo lava i le laititi o le vanu uati ma faʻapipiʻi i le alavai lelei mo oe. E le gata i lea, o le saito sa aofia ai na o le lua elemene: o paipa moni ma fesoʻotaʻi node.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tautau tulle okeni

O lona toetoe a Monolithic fausaga e matua faʻaititia ai le tumau le paleni. O matua o lenei siphoh e pei ona taua i lalo: Muamua, e le mautu i le maualuga ma maualalo vevela. O lona uiga, e le mafai ona e faʻatagaina le vai o le vai faʻatasi ma, lona lua, o puipui e vave ona pupuni ma gaʻo, ae tatau ona faʻamamaina le sitoso, ona o le a le faʻamamaina o le sioa.

Siphons mo atigi: ituaiga, filifiliga ma faʻapipiʻi

Mamago

Ua faamago le siphon i totonu o le Bluemline Maketi i taimi uma. Tusa o lau faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, ia na puipuia ai le vai mai le vai, na amata loa ona ia masani i Dachas o loʻo sapaia le vevela.

A maua le vai, na faʻaalia le paʻu o paʻu, ma le vai pasi i ai, pei o le paipa. O le taimi lava e le mafai ai ona fai le suavai, o le membrane ua taofia ma tapuni le fasi fasi fasi.

Siphons mo atigi: ituaiga, filifiliga ma faʻapipiʻi

Faʻavasegaina i le mea

Mo le gaosiga o siphonnes faaaogaina Palasitika po o le uamea.

Siphons mo atigi: ituaiga, filifiliga ma faʻapipiʻi

Siphons mo atigi: ituaiga, filifiliga ma faʻapipiʻi

Siphons mo atigi: ituaiga, filifiliga ma faʻapipiʻi

Uamea

Afai e te le fuafuaina e tapunia le siphon o se laulau pe fasi i totonu o le perstrent, ona tatau lea ona e taofia lau filifiliga i luga o le uamea oloa. Uamea siphons E tele a latou foliga, ma sili ona taugata faʻataʻitaʻiga e moni matagofie.

Uamea siphons ma croud cheat e sili ona lauiloa. O loo latou ogatasi ma isi chrome in chrome faʻamatalaga i totonu o le faletaele: pulou i nofoaafi, faʻafefeteina, pa puipui, faitotoʻa faitotoʻa. Filifilia o se chrome Shiphon, manatua e leai se tausiga tatau e aunoa ma le tausiga lelei, o le faʻailoga na vave ona leiloa le uluaʻi susulu.

O le siphon e masani ona filifilia e tusa ma le fetufaaiga o le faletaele. O lea, i se masani poʻo se vintage interpi i totonu, e tatau ona e tuʻuina atu i le manaʻo i se alavai siphon i 'apamemea, apamemea poʻo apamemea poʻo le apamemea o le apamemea.

Palasitika

Sili atu nei filifiliga nei Palasitika siphons. Plasitical Mamao Malamalama, Tumau ma Mayaable Mea, lea, e sili atu le le talafeagai, e sili atu le taugofie nai lo uamea.

O le palasitika Siphon e matua faigofie lava ona faʻapipiʻi tutoʻatasi, ae, pe a manaʻomia, ma uaeeseina. Faatasi ai ma isi mea, o le mea taua o mea palasitika faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai leai ni tupe teu i luga o latou pa.

Ae ui i lea, afai e te filifilia tonu i luga o le palasitika Siphon, ia e faaeteete o le nana. E foliga laititi, o le mea sili lea ona talafeagai mo tapunia atigipalima, mo se faʻataʻitaʻiga, mo se atigi atigi atigi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona nana le uaea i luga o le fola i le AM0?

Filifiliga

O lea, o le filifiliga o le siphon e faalagolago i le tele o mea eseese:

  • O le ituaiga o le atigi i lea o le siphon e fesoʻotaʻi. Afai o le sikaina o se faʻataʻitaʻiga o le avanoa i lalo o le avanoa i le mata, o le mea e tatau ai ona faʻatau se uamea siphon. O le palasitika Siphon foliga le lelei, o lea e sili atu le faʻapipiʻiina i lalo o le tapunia o le atigi.
  • Le i ai o le avanoa avanoa i le faletaele. Afai o le faletaele e laʻititi ma uma uma o avanoa avanoa i luga o le tala, ona faʻatau lea o se palasitika palasitika pipohon. E tele se avanoa ma faʻatagaina, faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi se masini fufulu i lalo o le magoto.
  • Le potu lea o le a faaaogaina le Saphon. Afai e te filifilia se siphon i totonu o le atunuʻu fale e leai se suavai i le taumalulu, o le alavai o le faʻamama o le eleele.
  • Siphon bandwidth . E tatau ona sili atu le maualuga, o le tele o mea e faʻaaogaina o le isi o mea e fesoʻotaʻi ma ma sili atu vai mamafa i le paluga.
  • Siphon vaega lautele. E faʻalagolago tonu lava i le tofa o le siposela.
  • Tau o Siphon. Uamea faʻataʻitaʻiga, o se tulafono, e sili atu ona taugata.

Siphons mo atigi: ituaiga, filifiliga ma faʻapipiʻi

Siphons mo atigi: ituaiga, filifiliga ma faʻapipiʻi

Siphons mo atigi: ituaiga, filifiliga ma faʻapipiʻi

Faapipiiina ma ou lava lima

Aʻo le i amataina le faʻapipiʻiina o se siphsoni, e tatau ai ona faʻataunuʻuina nisi galuega sauniuni. Muamua o mea uma, mea moni, e tatau ona e aveese le sati o le siphon. A maeʻa ona le mautonu, taumafai e faʻamama le ato tuai mai vaega o le palapala. I le lumanaʻi, o le a fesoasoani ia te oe e aloese ai mai faʻavae o poloka poloka.

Siphons mo atigi: ituaiga, filifiliga ma faʻapipiʻi

SIPHONS BUSTCCESS GROOVE Pulea le mama kesi ma faamalamalamaina le vaega. I luga o le len anzzle, malupuipuia le fusiua ni nati ma puʻupuʻu le cone-foliga kesi. Faʻaofi le GoTove Azzle i le galu o le mataupu ma faʻamalamalamaina le nati, ae le o le le mafai ona taofi, e le aoga le Siphon. I le itu o le itu, faʻapipiʻi le aveeseina ma le saogalemu le fesoʻotaʻiga ma se mea na maua ai le paʻu, muamua-o loʻo i ai ma se kesi mafolafola. I le ata o le pu o le iila, tuu se musselē malosi, ma i le isi itu o taupufanua. Aua neʻi galo e puʻupuʻu ma le paʻu kukusa! Faʻamau le mamanu e ala i le faʻaliliuina o le nonoa o le nonoa i totonu o le vali.

Faitau atili