Fantastic potu malolo i le sitaili o H HEG TEL

Anonim

Maualuga-Tech Style o se tasi o tamaʻi ata laʻititi i totonu. E iloga ona iloga i le tele o matata o mataupu, e faamanatu ai se mea manaia. Ioe, ma i le vaitaimi o le fanau mai - o le faaiuga lea o le 20th seneturi - o le upu "hai-tech" na faʻaaogaina naʻo fale e fesoʻotaʻi i le avanoa. Mulimuli ane, na siitia le Pati i le fale. Afai e te filifilia o le potu malolo i le sitaili o le HICH Tes o le mea e te manaʻomia, ua oʻo i le taimi e aʻoaʻo ai pe faʻapefea ona fatuina se siosiomaga tulaga ese o le tekonolosi.

Fantastic potu malolo i le sitaili o H HEG TEL

Oe mafai zonate potu malolo mai le potu 'ai e faʻaaoga ai tioata poʻo ni vaega palasitika.

O le a le uiga o le sitaili

Mo le sitaili o le he tech Tech, o le totonu o loʻo faʻaalia e le muamua o laina tuʻusaʻo (e ui lava e le o le mea taua - e sili atu le taua nai lo le fiafia mafuaʻaga i le mamanu. I lenei sitaili, o mea e pei o palasitika, uʻamea, e faʻaaoga tele tioata. I le tulaga lautele, o le mamanu i le sitaili o H HAC TECH o loʻo iloga i se auala talafeagai i le faʻaaogaina o avanoa ma mea ma sinasina.

Fantastic potu malolo i le sitaili o H HEG TEL

O le teuteuga o le pa puipui e faʻaaoga ai piliki poʻo le maa lamolemole e foliga manaia.

O le tautala tonu e uiga i le potu malolo, e tatau ona maitauina poʻo a mataupu o le a faʻaaogaina e faʻaaoga ai lenei sitaili. Muamua lava, o lenei mamanu o le a fetaui pe a o lou potu malolo e matua tele. Afai e laʻititi, ae e te manaʻo pea e faia i le malosi o le tekonolosi, ona faʻalauteleina lea o le avanoa i le va o le vanimonimo - ma laina tuʻusaʻo ma faʻata i luga o puipui. Ma, o le lagona o le malamalama ma le faʻateleina o mea e fai ai mea tioata - laulau, fata, ma isi mea A mafai, e mafai ona e tuʻufaʻatasia le potu malolo ma le potu 'ai. E mafai ona e maua se potu o se potu e faʻaaoga ai tioata poʻo ni vaega palasitika.

E sili atu le TV e faʻatau ai le faʻatauina o se fou, lautele ma mafolafola mata - o faʻataʻitaʻiga tuai o le senituri o le a foliga mai e le masani ai.

Tusitusiga i luga o le autu: osofaʻiga o le faʻata i le faletaele: o le sili ona lelei manatu ma metotia

A o le filifilia o lanu mo le potu malolo i le sitaili o le tekono tech, ona masani ai lea o le paʻepaʻe paepae pe lanu paʻepaʻe, o loʻo aoga i luga o le savaliga o le savaliga. O le a faaeaina i latou ma susulu lanu, ae sili atu ma se uʻamea uʻamea pe faʻapogisaina.

Faaumaina mea ma meaafale

Fantastic potu malolo i le sitaili o H HEG TEL

Maualuga-Tech Fix Meafale ua manatu o se faigofie geometric foliga foliga, ma le bizarre, ma leo le masani ai.

Ceramic Tiles, Gussuy Laminan po o Linoleum e talafeagai mo le fola. Ae o le a le faia le kapeta ma le laupapa laupapa.

O puipui e sili atu le faalauiloa ma vali i le lanu manao. O le potu malolo i le sitaili o le tekono tekonolosi o le a foliga lelei ma le lanu ma polystyrey virk panels mo puipui. E sili atu le faigata ma sili atu le manaia e uma ona fai piliki po o maa lamolemole maa.

I luga o le taualuga, e mafai ona e fausia se laulau faʻapipiʻi ma neons posport, ma isi Ae o lenei e noatia i le mea moni o le taualuga o le potu i totonu o lou potu malolo e le maualalo.

O meafale maualuga-tetcheat o loʻo manatu o se monophonini, pupula, faigofie geometric foliga poʻo le bizarre, ma leo le masani ai.

O le mea taua o le manatua e uiga i le fua, aua o le sitaili o le hel tekono e matua tele o le aoga, o le aso moni ma uiga lelei i mea uma uma.

Na te le faʻataʻitaʻia le vevesi ma le faʻatamala le mafutaga: Afai e te sau e fausia i totonu o lau potu malolo Teg Tech, ia manatua o le a manaʻomia le faʻaaluina i mea talafeagai.

Filifiliga pe a mafai ona e fausia se siosiomaga i mea tuai ma ulu o iai nei, ae le talafeagai. Manuia!

Faitau atili