Fantastičan dnevni boravak u stilu hi tech to učiniti sami

Anonim

High-tech stil je jedan od najmlađih stilova u unutrašnjosti. Odlikuje se obiljem kozmičkih ispitanika, podsjećajući nešto fantastično. Da, i tijekom rođenja - to je kraj 20. stoljeća - izraz "hai-tech" korišten je samo na zgrade vezane uz prostor. Kasnije se stil preselio u kuću. Ako odlučite da je dnevni boravak u stilu Hi Tech je ono što trebate, vrijeme je da naučite kako stvoriti jedinstvenu atmosferu visoke tehnologije kod kuće.

Fantastičan dnevni boravak u stilu hi tech to učiniti sami

Možete zonate dnevni boravak iz blagovaonice pomoću stakla ili prozirne plastične particije.

Što je karakteristično za stil

Za stil Hi Tech, unutrašnjost karakterizira prevalencija izravnih linija (iako ponekad nije glavna stvar - to je važnije od fancy forme), hladne i svijetle palete boja, odsutnost biljke motivi u dizajnu. U ovom stilu uglavnom se koriste materijali kao što su plastika, metal, staklo. Općenito, dizajn u stilu Hi Tech karakteriziran je racionalnim pristupom korištenju prostora i stvari i minimalizma.

Fantastičan dnevni boravak u stilu hi tech to učiniti sami

Uređenje zida pomoću opeke ili glatkog kamena izgledat će zanimljivo.

Govoreći posebno o dnevnoj sobi, treba napomenuti u kojem će slučajeve biti logično za korištenje ovog stila. Prije svega, ovaj dizajn će odgovarati ako je vaša dnevna soba vrlo velika. Ako je mala, ali još uvijek želite to učiniti u snazi ​​visoke tehnologije, zatim proširite prostor vizualno - s okomitim linijama i ogledalima na zidovima. Također, osjećaj lakoće i prostranstva stvaraju staklene predmete - stolove, police, itd. Ako je moguće, dnevni boravak možete kombinirati s blagovaonicom. Možete zonate takve sobe pomoću stakla ili prozirne plastične particije.

TV je bolji za kupnju novog, širokog i ravnog zaslona - stari modeli prošlog stoljeća izgledat će neuvjerljivo.

Članak o temi: Osvjetljenje zrcala u kupaonici: najbolje ideje i metode

Što se tiče odabira boja za dnevni boravak u stilu Hi Tech, tada su odabrani bijeli tonovi, što je praktično u smislu marširanja. To će ih nadopuniti i svijetle boje, ali bolje s metalnom plinom ili svjetlucanjem.

Završni materijali i namještaj

Fantastičan dnevni boravak u stilu hi tech to učiniti sami

Pretpostavlja se da je visokotehnološki stilski namještaj jednostavan geometrijski oblik, ili bizaran, s neobičnim zavojima.

Keramičke pločice, sjajni laminat ili linoleum prikladni su za podove. Ali tepih i drvena ploča neće biti postavljena.

Zidovi su bolji za lansiranje i boje u željenoj boji. Dnevni boravak u stilu Hi Tech će izgledati dobro s sjajnim i polistirena zrcalnim pločama za zidove. Teže je i zanimljivije završiti pomoću opeke ili glatkih kamena.

Na stropu možete izgraditi dizajn gipsane ploče s neonskom pozadinskom osvjetljenjem itd. Ali to je podložno činjenici da stropovi u vašoj dnevnoj sobi nisu niski.

Pretpostavlja se da je visokotehnološki namještaj monofon, svijetli, jednostavan geometrijski oblik ili bizaran, s neobičnim zavojima.

Glavna stvar je zapamtiti o mjeri, jer je stil hi Tech je prvenstveno praktičnost, originalnost i pažljivi stav prema svakom detalju.

On ne tolerira kaos i nemarnu vezu: ako ste došli stvoriti u vašoj dnevnoj sobi stil visoke tehnologije, sjetite se da ćete se najvjerojatnije morati potrošiti na odgovarajuće završne materijale i prikladan namještaj.

Opcija kada možete stvoriti atmosferu kroz stare stvari i postojeće glave, a ne prikladne. Uspjesi!

Čitaj više