Potumoe i le gothmic style: o elemene autu, fautuaga mo le lesitala

Anonim

Soo se mea e faʻaaoga ai le alu i taimi uma o se faʻamanatuga o le tuai o mea taugata ma vampire o Sahagis. O le mafuaʻaga lena o le gothmic style o se tasi o sili ona lauiloa ma tagata mamanu o nei. Faʻalauiloaina le lauiloa o le lauiloa i totonu o tagata loloto ma ituaiga eseese o mamanu ma decors e mafai ona faʻaaogaina mo le teuteuga.

Potumoe i le gothmic style: o elemene autu, fautuaga mo le lesitala

O le tala fatu o le potu o le a faʻamanatu ia te oe tala lilo ma mea lilo faʻalavelave.

Afai e te fiafia i tala lilo ma mea lilo, taumafai e tuu se potumoe i le siosiomaga sitaili.

O lenei potu o le a naʻo le foliga o le mea moni, ae ia faʻamamaluina foi lou taʻitoʻatasi.

O elemene autu e le mafai i le kenera faiga

Potumoe i le gothmic style: o elemene autu, fautuaga mo le lesitala

I le fale o le fale e masani ona faʻaaogaina fausaga o ituaiga o tusi.

Gothic o se faiga e iloa talu mai le faaiuga o le xiiiri seneturi. O iina na i ai fale pito i luga o moli o ata o tusi. Muamua, na faʻaaogaina i latou i le faʻatulagaina o fale lotu ma faʻapaʻialaina, ma mulimuli ane amata amata ona faatatau i fale o tamalii.

O lea, o le tele o le fiafia o le gothlic na avea ma masiofo Igilisi o Victoria, o le na faailoa atu i le ogaoga valea i totonu o totonu. O lenei sitaili o le mea lea e i ai i le faia o mea lilo ma le mea lilo, na faia i le ogatotonu o Europa, o mataupu uma o totonu na fuafua e galue ai se malosi malosi i le malosi.

O nei aso, o loʻo i totonu o le sitaili o Gothic e muamua o se tuʻufaʻatasiga o tulaga ese ma muamua mea, lelei talafeagai ma fiafia. O le mea tonu lava o le le masani ai o le faʻaalia o lona tamaoaiga, pei ona le lelei le sisitema i le faʻauiga.

O le gothac elemene e mafai ona faʻaaogaina e faʻaleleia atili ai le faʻaalia o le fale, ae mo lenei mea e manaʻomia le amanaia o uiga o le sitaili ma filifili le manaʻo o desoor ma mea faigaluega. O le potumoe sa faia i le ituaiga o le a iai se aoga o le fale, afai o le i totonu o le fale o le a fetaui ma le itu filifilia.

Mataupu i luga o le autu: meaalofa mo Mati 8 faia oe lava

Faʻafefea ona faʻatulaga se potu moe i le sitaili o gothic

Potumoe i le gothmic style: o elemene autu, fautuaga mo le lesitala

O le potumoe i le fale talaloa o le a foliga lelei atoatoa pe a fai o pa.

O le mamanu o le potumoe i le fale talimalo o le a atoatoa pe a fai o puipui o le potu. E masani lava e le mafai ona maua i taimi uma, o lea o le faʻaaogaina o puipui sese, teuteuina i mea e uiga i lalo o maa poʻo laupapa laupapa. I le taimi lava e tasi, o le faʻauma tatau ona sili atu le maualuga maualuga ma talafeagai. E faʻatagaina ona pisia o puipui i le pogisa ma le lanu, lanu efuefu, lanumoana, uliuli, lanu uliuli, pouliuli mumu pe lanu viole.

Ole autu pito i luga ole fale 'ulu o le manaʻo o elemene uma, e tatau ona maualuga le faʻatoʻa. E mafai foi ona valiina i totonu o puipui tutusa. Ia, afai o le lanu autu o le potu moe o le a faaumaina ai le auro po o siliva filo, faʻamamafa mea faʻalelei o le potu. O le isi filifiliga sili atu o le a o le utupoto ulam faia o pouliuli fafie.

O mea taua mai ai le potu potumoe o le a faia tatau ona avea ma fafie, paʻu, ipu, tioata, uamea ma natura maa. Leai se palasitika! E oʻo foʻi i fafie poʻo uʻamea, e le mafai ona faia ma le alu i le aʻoga. O le maʻa masani poʻo le parquat e tatau ona faʻaaogaina o se ofu o fafo.

Potumoe i le gothmic style: o elemene autu, fautuaga mo le lesitala

O meaafale mo le potu i le falesolo e tatau ona faia i fafie natura - pine, ok, nak po o le adar.

Mea e te pikiina mo le potumoe e tatau ona faia i fafie masani - Pine, Oak, nak po o le adar. O le autu autu o mea uma o le naunautaiga. Moega, ma kapeneta, ma tua o nofoa ma nofoa e tatau ona maualuga. I le taimi lava e tasi, o le teuteuga o meaafale ma kanevine poʻo ni apamemea fetaui lelei foliga lelei.

I se faʻaopopoga, mo se potumoe i le silagi sitaitaga ua faʻatagaina e faʻaaoga le faia o mea taugata. O meaʻaia uʻamea e tatau ona mama ma le ea, ma laupapa laupapa e tele ma mamafa. E manaʻomia lava le nofoa o le moega ma tua o nofoa o loʻo iai se tusi faʻasino foliga, faʻatino le ata o le Pupuni ma le fesoʻotaʻiga fetaui lelei.

Tusitusiga i luga o le autu: Black White Wallpapers: Ata i totonu, lanu uliuli, paʻepaʻe ma paʻepaʻe mamanu, uliuli ma fugalaʻau

O le oa ma mea taugata o le potu i le fale o le a faia i le talafatai o le a avatua i luga o le papeti. E sili le faʻaaogaina o le auro lanu iinei: o le a faʻaalia ai le pupula o le pogisa. I le taimi lava e tasi, o le auro o loʻo tuʻufaʻatasia ma le masani ai i le masani masani o le masani ai o loʻo galulue faʻatasi i le faiga o gothic. O ofu talaloa auro o le a foliga sili ma le uliuli puipui, vaʻaia loloto le tele o le potu ma fatuina se siosiomaga o mea lilo i totonu.

Ina ia mafai ona sili atu le mauoa o le potu moe, e mafai ona e faʻaaogaina ni mea taugata. Ma, na faʻaituau ma le faʻaseta ma le povi, o loʻo iai ma le mafiafia o le fale 'outou mafiafia. O pupuni ma mea e tatau ona faia i le mamafa ma le mafiafia o ie: silk, brocade, nectac nep po o velvet.

Afai tatou te talanoa e uiga i mea faigaluega mo le teuteuina o le potumoe, ona pei ai lea o foliga lelei i le uʻamea uʻamea. Mo se faʻataʻitaʻiga, chandelilie ma lamepa. Le mautonu o le fatu le mautonu e aunoa ma ni mea e pei o le faila faila faila faila, tioata ma fagu na faia o uamea. O puipui e tatau ona teuteuina i ata matagofie i le tuai sitaili ma le ata o tagata, fale poʻo laufanua.

O le isi mea e mafai ona le manaʻo i le taimi e faʻamama ai le potumoe i le faiga o Gothic - moligaʻo. E mafai ona latou le o le lautele pe le mafai. O isi moligaʻo i totonu uamea o loʻomea ma o loʻo tuʻuina i nofoaga o potu moe. Na sili ona matagofie moligaʻo vaʻai atu i le pogisa, tuʻuina le nofoaga ma le paolo o le fiafia.

Fautuaga mo i latou e manaʻomia ona tuʻuina atu se potumoe i le sitaili o Gothetic

Potumoe i le gothmic style: o elemene autu, fautuaga mo le lesitala

Pe a tuʻu mea, e sili atu le faʻaaogaina o ni tulaga tuai vintage faʻavaʻa ma le mamago faʻaleagaina.

Afai e te manatu e te avea ma tagata e talafeagai mo le mamanu o le fale moe i le falesa, manatua le tele o fautuaga:

  1. E tatau ona faia le sitaili i totonu o le fale e faʻamamafa ai galuega a tusiata ma mataupu na faia i le ogatotonu tausaga. Ina ua mafai ona mafaufau i lau potu e masani ai, asiasi i maketi maketi poʻo ni ata tuai ma piki i luga o le auro poʻo le siliva o le a avatu i ai i luga o le boricval.
  2. Ina ia tuu, aua le pipii i tulaga manino. E mafai ona e faia mea a o e taʻu atu ia te oe lou faʻafanofo. I le faʻaopopo atu i mea o loʻo i luga, o mea malie i luga o le tele o faʻavaʻa ma le mamago tuʻufaʻatasi o mea e mafai ona faʻaaogaina.
  3. Faʻatulaga le amataga o Windows, tusi Arcs o le vaega autu a le tusiata o loʻo taliaina, faʻataga le falesolo e fai ai le potu. I le taimi lava e tasi e tatau ai ona manatua o le a lava le nofoaga o le potu e faʻatonuina ai le toe mafai o le siʻitia o le mamanu eletise.

Mataupu i luga o le autu: ituaiga o palasitika faamalama (ata)

O foliga uiga o le Gothic faiga o le a faʻatagaina oe e fatuina le totonu o le potumoe, o le a faʻamamafa ai oe taʻitoʻatasi. Aua neʻi e fefe i le ova o le: O Gothic e le o faʻaalia i tulaga atoatoa. O le tele o mea o le ai ai i totonu o lau totonu, o le sili atu le manaia ma le ogatotonu o le a iai.

Faitau atili