O le potu moe e toe faʻafouina le 12 a: Paul, pine, puipui

Anonim

Tagata uma e manaʻo e lagona le mafanafana ma le leaga i le potumoe. I le taimi nei, e pei ona i ai taimi o le Soviet Union, e fausia fale e fausia ai le moega o le lapopoa.

O le potu moe e toe faʻafouina le 12 a: Paul, pine, puipui

O le toe faaleleia o le potumoe e aofia ai le tele o tulaga: toe faʻafou le taualuga o le taualuga, sui o faamalama, fola ma puipui.

O le potu malolo o le potu moe 12 sq. M e le o se galuega faigofie e pei ona foliga mai i le muamua vaai. O le avanoa i se potumoe e faʻatapulaʻaina, ae ou te manaʻo e fai le paie. Tele o loʻo taumafai mai i lenei vaega laʻititi o le fale mautotogi e faia se sili ona lelei tulimanu o le a lelei. Ona matou talanoa lea pe faʻapefea ona faʻaleleia tupe a le fale teu fale, o le nofoaga o le 12 Screy Meters.

O fea e amata ai le fausiaina?

Toe faaleleia i le potumoe 12 sikuea mita e le tele ese mai le toe faaleleia o isi nofoaga o loo i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi i le fale mautotogi.

Muamua e tatau ona e le fiafia i le uma atoa.

O le potu moe e toe faʻafouina le 12 a: Paul, pine, puipui

Mo sili atu le tau o le ea i totonu o le potumoe, sui le faamalama tuai.

I le potumoe e tatau ona sili ona lelei le tau o le ea, o le a mafai ai ona sili atu lou lagona i soo se taimi o le aso. O le mafuaʻaga lea e manaʻomia ai le toe faʻaleleia ma le faʻaititia o le faʻamalama tuai. E manaʻomia ona suia i le faʻamoemoe o le faʻaleleia o le anoanoai o le vaʻa i soʻo se taimi o le tausaga.

A iai ni tamaiti laiti i totonu o le potu, ona manaʻomia lea o le faamalama, e ala ai ona fai le polokaina o knotusi. O loʻo iai le laʻititi tele o le potu, o lea ua aoga le faʻauiga o se faamalama tele e mafai ai ona e faʻatumuina ni ave o le malamalama. Lenei o le a faʻatagaina vaʻaia e faʻateleina ai le tele o le potu. E manaʻomia foʻi ona e tausia le mafanafana i totonu o le potu. E taua tele le filifilia lelei o se mea vevela, o le a mafai ai ona e faʻamafanafana i totonu o le potu i le taumalulu.

Mataupu i luga o le autu: vali-enamel pf 115 ma lona taumafaina i le 1 M2

Tagata tomai faapitoa o loʻo fautuaina pe a toe faʻaleleia i le potumoe, o le nofoaga o le 12 SQ M, ma le tatalaina o puipui ma le faʻaupuga ma le taualuga. I luga o le fola, e mafai ona e tosoina. E aoga le mafaufau o i luga o filifiliga uma i luga i sili atu auiliiliga.

Toe faaleleia le taualuga i totonu o le potumoe 12 sq m

O le potu moe e toe faʻafouina le 12 a: Paul, pine, puipui

E tatau ona amata le toe faaleleia o le potu moe i le ogatotonu. E mafai: vali, mugamu, ufiufi i papalaiga, sui le taofiina.

Ioe, e amata galuega uma mai luga, ma, e tusa ai, e tatau ona e faʻafouina le faʻauiga muamua. Lea e mafai ona e alu i ni auala se lua - e paʻepaʻe le ogaumu pe sui atoa le taualuga, faʻataʻitaʻiga, i le faʻamaloloina o le mea.

E mafai ona amata pe a aveʻesea moa tuai mai le taualuga. Latou te manaʻomia le faʻateʻaina o gaioiga.

Le isi, o le taualuga lea e tatau ona susunu, lea e faʻafaigofie ai ona faʻapaʻiaina. Naʻo le maea ai o loʻo mafai ona e agaʻi saʻo i le toe faaleleia o le taualuga. E mafai ona poloka, vali, ufiufi i fusi po o puipui.

Lipea o puipui i le potumoe 12 m

Afai e te filifilia le mea saʻo o le lanu, ona mafai ai lea ona maua mai le avanoa i totonu o le potumoe (e aofia ai pe o le isi itu o le isi itu). E manaʻomia ona agaʻi atu i le puipui lipea o pa i le moega. Muamua, e manaʻomia le vali faamalama o faamalama, taualuga ma faitotoʻa muamua ina ia aua neʻi lavea le vali. Afai e fuafuaina pa, ona e mafai lea o le gaioiga.

O le potu moe e toe faʻafouina le 12 a: Paul, pine, puipui

Filifilia lelei lanu lanu, fesoasoani o le a fesoasoani e faateleina le avanoa avanoa.

E le faigata tele le pepa laulau, e pei ona foliga mai e foliga mai i le taimi muamua. Ae peitai, i lenei faiga e tatau ona e matua tele. Naʻo le mea e mafai ona e faʻasaoina le pamu o se tulaga maualuga e mafai ai. Afai o loʻo matou talanoa e uiga i se tamai potumoe, ona lelei lea e piki i luga ma moli moli o puipui. E mafai ona faʻateleina le avanoa, faʻauta, e manaʻomia mo se tamai potu sikuea.

Mataupu oi luga o le autu: faapipiiina o le plth mai le mdf: faavae faapipiiina metotia (vitio)

I le tulaga o loʻo fuafua ai e vali pa, e tatau ona e tausia le saʻo le filifiliga o le lanu. E masani ona lauiloa tagata faigaluega e faʻaaogaina naʻo le lua lanu i totonu o nei nofoaga. Tasi vali, mo se faʻataʻitaʻiga, faitotoʻa ma tau i totonu, ma le isi faʻailoga ma pa.

Talu ai nei, e tusa lava poʻo le tele o gaioiga faʻasosoʻotiti e masani ona faʻaaogaina e toe faʻaleleia ai potu potu. O le lima tausaga talu ai, o le moa na mafai ona tau le lelei tagata. Ia toetoe a tagata uma e mafai ona faʻatauina se mea taugata, o loʻo sili atu le taugofie. Faʻatasi ai ma le fesoasoani a ni vaega teuteu eseese, e mafai ona e faigofie ona fausiaina se ata tulaga ese i totonu o le potu ma nana ai ni faʻaletonu o loʻo iai. E le gata i lea, o elemene o elemene e faigofie ona faapipiiina tutoatasi tutoatasi. Mo lenei e te le manaʻomia le avea ma se tagata tomai faʻapitoa poʻo le maeʻa.

Ioe, afai e fiafia se tagata i mea e le masani ai - tapulaʻa, ona toe faʻaleleia lea o le potumoe e aoga tele le ulufale atu i filifiliga taʻitasi. Le taimi nei, o puipui puipui ma uluai ata e sili ona taʻatele. Ma le latou fesoasoani, e mafai ona e teuteuina le potu moe. E mafai ona e taumafai e suia le eseesega o vali, ma mafai ona e faʻaaogaina le lua pe a pisia o pa. Ioe, e mafai ona faʻatagaina le tuʻufaʻatasia o metotia uma, pe a fai o se tagata o loʻo iai sona laʻau afa.

Fola lipea i totonu o se tamai potu moe - foliga

O le potu moe e toe faʻafouina le 12 a: Paul, pine, puipui

Ina ua uma ona faʻamaeaina maa fola mea, faʻamuamua i le lelei o mea, le mamanu o le mamanu ma le lanu taʻaloga o le potu.

I lea taimi nei, e leai ni faʻafitauli i le mauaina o se tasi poʻo se isi o loʻo taina mo sina tamaʻi potumoe. O loʻo aumai e le maketi se fuainumera o ituaiga eseese o le fola, taʻitasi o le a fetaui lelei ma le mamanu o se tamaʻi potu.

Ae ui i lea, pe a faʻatau e tatau ona masani ai ona mafaufau lelei i le lelei o mea ma lona lanu o le gamut.

Afai o le lelei o le inisiua fuafuaina e masalosalo, e sili atu le soona fai o sina mea itiiti ma maua se mea taua tele. A o le lanu e sauni ai, tusa lava pe i le tulaga o puipui, e sili atu i le filifilia o leo malamalama o le a faʻateleina ai le avanoa i totonu o le potu.

Tusitusiga i luga o le autu: fusi, pa mo le tauaso, pupuni i totonu o le faletaele - o le a e aʻoaʻo e uiga i mea uma

Lipea o faamalama i le potumoe 12 m

O pupuni o se tasi o vaega sili ona taua o le totonu e manaʻomia ai faʻafouga. E faʻapena foi ona aoga i se tamai potu moe. O le Windows Taalo o se sao taua tele i potu taʻitasi. Latou te faatagaina oe e te tausia le vevela i totonu, faatumu i le susulu o le la susulu, ma toe aumaia foi le fale.

  1. Mai le faʻamalama e filifilia. O le tele e faʻalagolago i ai i isi nofoaga o nofoaga o tagata i lenei fale mautotogi. I le taimi nei, tuʻutuʻuga faʻa-sima, faʻalologo i faʻailoga tuʻufaʻatasi o faamalama ua faʻaaogaina lautele.
  2. Ina ua mamanuina le tulaga o le faʻamalama, e tatau ona lafoina i le itu i sasaʻe poʻo saute-sasae. Na o le mea lea o le la o le la o le a faʻatumuina le potu mo le toetoe o le aso atoa. O le la susulu, aʻo e iloa, e matua aoga mo le tino o le tagata. O le mea moni, e mafai ona suia le moli faalenatura i tusitusiga, ae manaʻomia lava le manatuaina o le poto moni e mafua ai ona galue le tino 100%. I lea tulaga, o lenei malamalama ua faʻaleagaina ai foʻi se tele o numera o microbes e mafai ona nonofo i se tamai potumoe.

O lea, lipea le potumoe 12 sq. M o le galuega e faigata tele mo le tele o poloaiga. E toʻatele mataupu taua o loʻo faʻaitalata i faʻalapotopotoga eseese faʻapitoa o loʻo iai i le Remiseloina o nofoaga nofomau.

Peitaʻi, o lea ua mafai nei ma aua neʻi ova le ovasia o tagata faigaluega totogi. Uma ona faʻaleleia uma i se tamaʻi potumoe e mafai ona faia ma o latou lava lima. E le o se faigata tele, e pei foi ona foliga mai i le taimi muamua. O lenei faʻatonuga o le a fesoasoani i tagata uma sa filifili e toe faʻaleleia lona tamaʻi potu o le potu malolo.

Faitau atili