Sima sae: o le itupa pe faʻapefea ona faia, masini ma tekinolosi ma ou lava lima, sima faʻailoga mo le faʻatumu

Anonim

Sima sae: o le itupa pe faʻapefea ona faia, masini ma tekinolosi ma ou lava lima, sima faʻailoga mo le faʻatumu

O le sili ona lauiloa i lalo o le faʻamaeaina o le fola e ufiufi ai nei o le vaipuna o le gaʻo-sima o le malosi o le malosi ma le tumau. O le mafuaʻaga lea ua taʻutaʻua ai lona faʻapipiʻi i totonu o le pa i lalo o le tini. I se isi mea, pe a faʻafetai ia te ia e mafai ona e nanaina le tele o le fola, tulaʻi mai ai.

Ituaiga ma Tofiga o se sima ma le fola

Ae e te leʻi uʻu toto le Croad i le siʻosiʻomaga, e tatau ona e feagai ma mea e tatau ai. O le ata o se vaega sima o loʻo manaʻomia e onosaʻi i le va o le ata o le fola ma le faʻamaufaʻailoga. Tafalemu le kuka O le tekonolosi e mafai ona eseese. E faʻalagolago uma lava i le tulaga o le nofoaga, ituaiga, mai le fola e aofia ai ma isi itu.

Sima sae: o le itupa pe faʻapefea ona faia, masini ma tekinolosi ma ou lava lima, sima faʻailoga mo le faʻatumu

A o le tulafono, o le sima o loʻo liligiina i le va o le faʻauma i le va o le faʻamaufaʻailoga ma le ata tusia

O gaioiga o le sima o loʻo faʻafefeteina:

  • Tuu le fola;
  • E tietie uila ma paipa o lo oi totonu o le fola;
  • Faataʻitaʻi le puipuiga malu o le fola laupapa ma faʻataʻitaʻi lava e tufatufa atu le avega;
  • Maumau i le fola.

O nisi taimi o le faʻatumu e faia mo le fola. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le faletaele, pe a latou faʻaau i le fola i le fola. O le tuʻufaʻatasiga ma metotia o tapenaga o le ata fola e faʻailoa ai ituaiga o lavalava.

Vasega o fao:

  1. Vaeluaina - o se fefiloi o se sitaili-oneone vaega o loʻo tuʻuina i luga o le auala susu. O lea metotia o loʻo faʻaaogaina i le faʻatulagaina o le ata o le fola i lalo o le eleele, faʻapea foʻi ma fale o loʻo i ai se maualuga o le susu mai lalo o le fogafale.
  2. Fesootai - sima Mortar e sasaa i le fola ma le maualalo le susu tulaga. O lenei ituaiga faʻaaogaina se 'au o tagata faigaluega pe a faʻatumu le fola i le va o fola.
  3. Folau - TOFOTOFO MO FUA FUA. O le fefiloi o loʻo sasaa i luga o le faʻamalosi ma le faʻamalosia o le ituaiga. Leai se fesoʻotaʻiga i le va o puipui ma fola o loʻo le faʻatagaina. O le mafiafia o le vaega o sea vaega o sea e 6 cm.

O meaola taitasi o loʻo faʻaogaina mo se faʻamoemoe faʻapitoa. O nisi e mafai ona hydroize le fola, isi - isi. O le mea autu o le faia o se fofo ma fai se ata.

Ina ia faia se fofo, o tagata suʻesuʻe e masani ona faʻaaogaina. O mea faapena e maua ina ua uma le sima i totonu o le nutimomoia. O se fefiloi o le dropout o le taugofie filifiliga nai lo le faatauina atu o le sima.

Tusitusiga i luga o le autu: metotia mo le aveeseina o poloka i totonu o le sipai paipa

Uiga o sima crands mo le fola

Ua faʻaaogaina sima i nofoaga o mea eseese: mai le garages i le multioferved fale. Manaʻoga mo le sima o loʻo fuafuaina e le manaʻomia uta i luga o le fola. I se mea e tatau ai e mafai e le fola ona sao i avega, i isi mataupu e manaʻomia le teteʻe. Tulaga, o loʻo filifilia le tulaga faʻapitoa - faʻamalosi malosi.

Sima sae: o le itupa pe faʻapefea ona faia, masini ma tekinolosi ma ou lava lima, sima faʻailoga mo le faʻatumu

Filifilia sima mo se fao i totonu o le faleoloa, e tatau ona e suʻesuʻeina ma le faʻaeteete manatu o le uiga o le gafataulimaina

O le fale mautotogi o le sili sili ona lelei o le faʻaaogaina o le sima:

  • M100;
  • M150;
  • M200.

M100 o loʻo faʻaaogaina mo le faʻavae mo le faʻamalosia mo le faʻamalosia faʻamalosi ma pe a fausia se faʻavae. Faapea foi ma lenei ituaiga e mafai ona e faia se fola mafanafana. Ua talafeagai ma Mark M150 mo le fausiaina o oe lava. O loʻo faʻaaogaina pe a leai se faʻamalosi o aʻafiaga o vailaʻau. Faʻapea foi, e mafai ona faʻaaogaina lenei ituaiga i le faʻatulagaina o le faletaavale.

O le M150 e mafai ona faʻaaogaina mo le faletaavale e naʻo le tulaga e le taua le uta i luga o le fola i luga o le fola.

O le sima m200 e mafai ona feololo le malosi, e faasino i le B15 vasega. O le mea sili lea ona saʻo o le filifiliga mo le tosoina. O le olaga tautua o le tele o tausaga.

M250 ma M300 BRADS e sili atu le malosi. E tetee i latou i eleele vai ma le leaga o le tau. O le M350 ma M400 ituaiga e le faʻaaogaina e faʻavasega ai fale nofomau.

Metotia mo le faia o le malamalama lelei mo le fola

O nisi taimi e manaʻomia ai le faia o se faigofie fola ina ia faʻaititia ai le uta i luga o le lugala. E tele auala mo lenei. Faafetai ia i latou, o le ata o le a faigofie ma ea.

Metotia o le a fesoasoani faʻaitiitia le mamafa o le fofo:

  • Faʻatauga o loʻo maeʻa fefiloi;
  • Fausiaina o se malamalama faʻatumu i ou lava lima.

O filifiliga faʻatau o loʻo i lo latou tulaga faʻapitoa, o ni vaega faʻapipiʻi ma faʻaopoopoga. O ia malamalama e manaʻomia pe a faʻavae ai laupapa. I le taimi lava e tasi, e le mafai ona faapipiiina i nofoaga tatala i le lotoifale ma potu malulu. O le susu o Paulo e tatau ona 85%.

Sima sae: o le itupa pe faʻapefea ona faia, masini ma tekinolosi ma ou lava lima, sima faʻailoga mo le faʻatumu

Ina ia mafai ona sili atu le faigofie o le sima, e mafai ona e faʻaogaina le peliti pe omea

Olei malamalama ua i ai ni tulaga lelei. Latou te vave fusuaga ma ua uma ona i ai se aso mulimuli ane e mafai ona e amata faʻapipiʻiina le taupulega tele. Na ia soʻotaga foʻi le fola ma le faʻaalia o le leo. Galue i luga o le malosi o sea ituaiga e mafai ona faigofie ona faia tutoatasi. O le a fiafia ma gug shrtipluge - 0.5 mm i le 1 m.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se faitotoʻa mai le mamago: faʻatonuga mai le Matai

E mafai ona e saunia se vevela malamalama. I totonu o lenei tulaga, o le malosi o mea o le a le leiloa. Ma le faʻaaloalo mo le a matuā manaʻomia le malosi o ia paʻu.

E mafai ona faʻaoʻo ai le tosoina o mea e faʻaaoga ai mea nei.:

  • CAMARZIT;
  • Anapogi;
  • Perlite.

Keramzit o Clay Granules o 'ai foliga. I le taimi lava e tasi, e tele a latou pola ma eseʻese ituaiga. Na latou 'aʻai e faʻaopopo i le fofo, ona toe amata lea o se sitaili sitaili. Sima o loʻo faʻasolo i luga o le clamping clageon fesoasoani e tau ai le fola.

Vermimitisis o se laminare mea masani. E lava le malosi ona o filo arioa i lona fausaga. E masani ona faʻaaogaina le faʻalauteleina o mea.

Vermikolite e maualuga lona aoga. 100 g o mea e mafai ona mitiia 4 taimi sili atu vai. Ona o lenei, o le fofo e maua o se toniga e mafai ai.

A o le filifilia o se mea, e tatau ona e gauai atu i le tele o granules. Afai e tele tele, o se mea e mafai ona galue ai se fale.

Pe a faʻaaogaina le faʻailoga, e tatau ona faʻataʻavaleina i le 1000 tikeri. Le ituaiga o le perite foliga tutusa maa. E maua ai se lelei leo le mautonu ma le fiafia i le fola.

Mea moni: Faʻafefea ona fai se fusiua

A o leʻi faʻatumuina, e tatau ona e tausia lelei le sauniuniga o le faavae. E manaʻomia le aveese o pu loloto, paʻu ma le le lelei. O nofoaga lava ia e le tatau ona iai ni ata. E manaʻomia foʻi ona e solomuli le fola, amio faʻatino ma le faʻamaligiina.

Sima sae: o le itupa pe faʻapefea ona faia, masini ma tekinolosi ma ou lava lima, sima faʻailoga mo le faʻatumu

A o le i faia se fusi o le fola, e tatau ona e togafitia lelei le laualuga, fufulu ese mai le pefu ma le palapala

Taualumaga mo toleniga:

  • Manaʻomia le faia o se tuʻugamau, faʻapipiʻi fesoʻotaʻiga;
  • Mafa le faavae mai le palapala ma le efuefu;
  • Faia le makaina o le leai o le leai;
  • O le faʻavae e tatau ona faʻatautaia e le Primer ma tuʻuina atu le taimi e mago ai.

Mo se fale tumaʻoti e te manaʻomia e ave le eleele ma faʻafefiloi. Mo lenei mea e te manaʻomia le maʻa ma oneone, e tatau ona susu. Ma na o le taimi na e manaʻomia ai

MaKiepa, pusa toso ma le faʻavaʻa.

Afai o le tuai o loʻo feaveaʻi e i ai ni faʻaletonu taua, e sili ona faʻateia atoa.

A o le ata o le fola o le lelei tulaga, ona e tatau ona e manaʻomia se manifinifi manifinifi. O fesoʻotaʻiga i fesoʻotaʻiga e tatau ona fai ma le taligalu. O le a tatau i luga o pa puipui ona nonoa se lipine faapitoa. O le faʻasee e faʻaogaina pe a manaʻomia le tagata e ona tagata.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se suvea o se ofo (ripper)

Fusi fusi TOECE Stells Deglies: Laasaga-i-laasaga faatonuga

A maeʻa ona saunia le laufanua, e mafai ona e amata sasaina se faʻaosoina. O lenei faiga e aofia ai le tele o faasologa gaioiga. E manaʻomia foʻi ona e sauni ni meafaigaluega talafeagai muamua i luma atu.

Sima sae: o le itupa pe faʻapefea ona faia, masini ma tekinolosi ma ou lava lima, sima faʻailoga mo le faʻatumu

Afai e te filifili e tutoʻatasi o se sima o loʻo siʻomia, o le a tatau ona aʻoaʻoina muamua e suesue laasaga-i-sitepu faʻatonuga

Fola '' faʻatumuina masini:

  1. Faʻapipiʻi ni suka. Mo lenei e tatau ona e saunia se fofo mai oneone ma le sima i vaega o vaega 3: 1. O loʻo faʻataʻapeʻape i vaega laiti uma 50-60 cm latalata i le tasi o puipui. I le taimi lava e tasi, o le vaitaimi i le va o le becons ma le puipui e tatau ona 20 cm. O le Bem. O loʻo faʻapipiʻiina le Becon i le fofo ma le lona ulu i le zero creepa.
  2. Sauniuniga o le fofo. O le tufuga e aofia ai le oneone, sima ma vai. I nisi o tulaga, o mea e malamalama ai e mafai. O le fefiloi o le fefiloi e homogeneous.
  3. Faatumu fusiua. E tatau ona e amata i se tulimanu o le potu e faafeagai o faitotoa. E tatau ona e pulea le tulaga o le faʻatumuina tulaga i taimi uma. Ina ua uma lena, o le saeia ua tuua e faamago mo le aso.
  4. Aveese sukalati. E manaʻomia mo le aveeseina ma le faaeteete o latou mai le sima fefiloi ma vave sasaa le faʻatagaina o le gaogao ma se fofo. A uma lena, e tatau ona mago le fola pe tusa o le masina.

I nisi la tulaga, mo le malosi sili o le na saiʻo le faʻamamaina o le faʻagaioiga, e ono tulituliloa se fofo sima. Mo lenei faʻaaogaina vailaʻau faʻapitoa. Faʻamamaina metotia faʻaalia le faʻatumuina o mea i luga o le puʻeina. O lea mea e te togafitia e pa'ū i pomu uma o le fofo ma fesoasoani e faamalosia ai.

E manaʻomia le faʻataunuʻuina o galuega uma i luga o le galu o le foloa i le tasi aso. Lenei o le a saunia ai se homogeneous luga ma toniga foloa mago.

E taua foi le matutu mago le uae. O aso muamua, ina ua maeʻa le manaʻoga e tuʻu le fola i le vai. Ina ua maeʻa aso e tolu o le vai o le vai, o le faʻatumu o loʻo ufiufi i se ata tifaga ma le sprinkle ma susu susu poʻo le oneone. E manaʻomia foʻi ona tauloto i lea taimi i lea taimi. A uma le 10-15, e mafai ai ona amata le atoaga o le fola o le fola.

Sima o loʻo feosofi solo (vitio)

Fai se sima o loʻo siʻomia ma ou lava lima e moni lava. Ae i le taimi lava e tasi e tatau ai ona amanaia le tele o mea. Faatumu le tagi - o se taimi umi ma le ono o le faiga.

Faitau atili