Suncreen ata tifaga - pupuni mo Windows e le ofi mai ultraviolet

Anonim

Ina ia mafai ona puipuia le potu mai le faaitiitia o le la, aveese ma le faʻamalama faʻamalama tioata e le manaʻomia. E i ai le faigofie le galuega - Suncreen, Curtnin, tuai mai i le 90% Ultraviolele Storation. O loʻo faʻatau atu i lafoga, uma maeʻa le faʻaaogaina. I le tasi itu, o loʻo apa iai ma le kulimi kulimi, i luga o le isi - o se puipuiga (suia). Vasega o ia pupuni - mai le 15 i le 55%.

Suncreen ata tifaga - pupuni mo Windows e le ofi mai ultraviolet

Faʻafefea le Son Snowreen ma le pupuni ma faʻamalosi?

O le ata o le ata e avea ma se ituaiga ie puipui i le ao, aua e pei o le faʻata o se faʻata mai le auala. O le mea lea, o mea uma e tupu i totonu o le fale e le o vaaia mai fafo. Peitaʻi, i le taimi lava e liliu ai le malamalama i luga o le potu, o le iʻuga o le faʻata o le a o atu i totonu o le potu, ma o le a matua vaʻaia sese mai fafo. Ole mea lea, e faigofie ona faʻaaoga le sunscreen o le sunscreen i le ofisa poʻo potu aoga.

Afai o le sitaili o totonu faʻatagaina, ona pupuni lea o pupuni i le i ai o le Sonncreen pupuni i luga o faamalama e le tatau. Ma le galuega a Tuli's galuega - Skip moli ma lalafi mai le prying mata o le a le mea o tupu i totonu o le aso - e lelei compem. E ui lava, afai o le pito i totonu o le pito o loʻo faʻaalia ai le mamanu o le faʻamalama matala i le ie puipui, ona mafai lea ona latou tautau i le faʻatonutonuina o Windows.

Suncreen ata tifaga - pupuni mo Windows e le ofi mai ultraviolet

Ata tifaga filifiliga

I le sone o le feololo le tau, o le puipuiga o le la e le manaʻomia i le tausaga atoa lapotopoto. I le taumalulu, i le isi itu, ou te manaʻo tele i ai le mata poʻo le la o le potu. O le mafuaʻaga lea o le tautoulu-taumalulu vaitaimi, o le ata puipuia o loʻo faamamaina. Talu ai o loʻo faʻasaʻoina, o le a faʻalagolago i le faigofie o le a aveʻesea ai mo le taumalulu. "O le" stern "e mafai ona faʻapipiʻiina i auala e lua: tuusaʻo i luga o le tioata poʻo luga o le faʻamalama faʻataʻoto.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e filifili pepa puipui mo le alatele ma le carridor: 6 ituaiga ma ata

Lau tioata i le taimi nei

Faʻamau tioata mai le pefu, e manaʻomia ona faʻatulaga. Mo lenei, soʻo se mea talafeagai e manaʻomia. I se faʻaopopoga, e tatau ona e tapenaina le vai poʻo le vai faʻapalepale. 1-1.5 sipuni o le suka e faʻaopopo i le 100 ml o le vai. Ona e amata amata amata ona sianoa ie puipui.

  • Mai le shrayer i luga o le tioata spushes vai.
  • Ma le ata aveese le mea na suia.
  • "O le ie puipui" ua faapipiiina i le tioata itu ma le kelu o le kelu.
  • Ma se ie vaivai, o se paʻu paʻu poʻo le fulufulu mamoe na lavea ai le iʻuga o le ea ma vai.

A o totogi, mafaufau o le mea e manifinifi ma galulue faatasi ma e manaia.

Suncreen ata tifaga - pupuni mo Windows e le ofi mai ultraviolet

Fono

Ina ia faigofie le ata, e manaʻomia le faʻaogaina o le mafanafana o le kapeta suauʻu ae le o le vai. E mafai ona e aveina ma se ieie. I totonu o lenei tulaga, o pupuni lapopoa o loʻo faia i luga o se ipu faʻaputuga. I le taimi o le taumafanafana e mafanafana e aunoa ma faafitauli mai ave o le la. E le fautuaina le vevela o le tagata lauola, talu mai ona o le le fiafia atu poʻo le le fiafia o le vevela, o le tioata mafai ona pa.

Faatulagaina i luga o le faavaa

E mafai ona faʻasaʻo le tapuni mai le la i luga o le faʻavaʻa e faʻaaoga ai le stapler poʻo mea e faʻapipiʻi ai pe a fai o le faʻamalama o le laupapa. E le manaʻomia le atoatoa o le tino iinei, ina ia talafeagai lava lenei metotia. Mo faʻamalama palasitika faʻaaogaina lua-itu faʻa-lua. A o leʻi puʻeina le mea e tatau ona teuteu ai, ona aveese ai lea o le vaega puipuia o le mea faapipii ma faʻasaʻo i luga o le faʻavaʻa, faataamilo i le tino sipasi solo i le tioata. Na o le pau lea o le pito i luga o le pito i luga o loʻo aveʻesea, ma ua nonoa le ata.

Fono

Faʻaaogā le sili ona faʻatamaluina le toese lima o le lima e faʻailoa ai ia te ia mai le faʻamalama. I totonu o se Scotch, Special Gluue ua faʻaaogaina, o loʻo aveʻese mai luga e aunoa ma se toega, e le tuua ai ni isi vaega samasama.

Suncreen ata tifaga - pupuni mo Windows e le ofi mai ultraviolet

O le a le ata e filifili ai?

Filifilia o le pasene o le faʻataʻitaʻia o le ata, faʻailoa le tikeri o le malamalama o le potu ma le tele o le faamalama. Le sili atu le faʻamalama, o le pasene umi e manaʻomia. Laititi faamalama ma pasi laititi le la o le la la, pe a fai o oe e latalata i le pogisa o Suncreen, i totonu o le potu e ono pogisa. Mo le pito i fafo o le faamalama, e tatau ona e faʻatau se ata faʻapitoa o fafo atu o le lumanaʻi. E maua ai le puipuiga atili i le ATMorsheric phenomena.

Tusitusiga i luga o le autu: o le taua o le tusi folau o le stadD

I le faʻaopopoina o le tikeri o le faʻailo ma nofoaga o le faʻaaogaina, o le Sncreen Parttun e ono eseese i se lanu lanu. E le afaina le lanu o mea aoga, o lea o le filifiliga e faʻalagolago i mea e fiafia i ai le tagata lava ia ma le faʻatulagaina lautele o le potu. Afai o loʻo e tausia lou mafanafana, i le taumafanafana, o le faʻamalieina ata tifaga o le a avea ma se fesoasoani taua mo ou faʻamalama.

Faitau atili