Faʻafefea ona tuʻuina atu se totonu o le potu o le 17 SQ M?

Anonim

O le tamai vaega o le fale mautotogi e le o se faʻafitauli e fausia se mea lelei i totonu. I lea tulaga, e manaʻomia le mafaufau i mea uma e faʻaitiitia ai le aʻafiaga o lapisi ma taumafai e faʻaalia le avanoa. E faaautu i totonu o le potu o le 17 sikuea mita. Mita - O le galuega e faigofie, pe a fai e te fuafuaina manino ni gaioiga ma fuafua le iuga mulimuli.

Faʻafefea ona tuʻuina atu se totonu o le potu o le 17 SQ M?

Ata 1. O totonu o le fale o le fale faʻaopopo e le manaʻomia le soona faʻaalu ma auiliiliga faʻamatalaga - e tatau ona malamalama ma paie.

O le Hall o se pisinisi pisinisi o fale, pei ona i ai o ona tagata malo vaaia muamua. Leai se mea e ofo ai le potu ua taʻua foi o le potu malolo. E taua ai le faatuina o le e sili ona lelei ma cozy mamanu tele e mafai ai, aua o iinei e oo mai aiga uma o latou taimi paganoa ina ua uma le olaga i aso uma galuega. O totonu o le potu tele o se tamai vaega o loʻo fautuaina e fai le malamalama ma le malamalama, ae o le filifiliga o sitaili e faʻalagolago i mea a le tagata lava ia.

Tomai tomai - o le ki i le manuia

Talu ai o le potu malolo e 17 sikuea mita. O mita e le laititi, e mafai ona vaevaeina i sone aoga.

E le gata i lea, o le zoning e le gata i le faʻaumaina o le potu poʻo le lanu faʻatusatusa, ma ma kolisi faʻapitoa poʻo le kapeneta. O le ata o le faleʻoloa ma se isi-lima puipui foliga foliga aulelei tele, e mafai ona i ai se ituaiga o faʻapipiʻi pusa ma fata tioata. O sea vasega e mafai ona avea ma fale tusi potu, ma isi mea laiti o le a fetaui lelei ma fata, mo se faataitaiga, fugalaau i totonu ma sili atu.

Faʻafefea ona tuʻuina atu se totonu o le potu o le 17 SQ M?

Ata 2. Sofa faamalama sill - matagofie ma le le masani ai nofoaga e malolo ai, sefe potu avanoa.

Afai o le potu malolo o loʻo avea ma foliga tutusa o se sikuea, ae le o se tafatafa, ona lelei ai lea o meafale i le ogatotonu o le potu. O le mea lea, o le a vaʻaia le potu i le potu, ma o le a aliali mai i ai e faʻatupu ai le isi sone aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se maʻa faʻafetaui. Amata tusi i se mea atofaina e tatau ai ona maeʻa le faʻavae faʻavae, o le mea e masani ai o se faʻavae poʻo le TV. Faʻateʻa lelei mai nei mea, o le tuʻufaʻatasiga e tatau ona fausia (Ata 1).

Mataupu i luga o le autu: O le masini o le fale o le Boiley i se fale tumaoti e faia oe lava

E taua le manatua a faʻapea o le faʻatatauina o le potu ma se tamai numera o sikuea mita o oe manaʻomia le faʻaaogaina naʻo le faʻamaʻi, a leai e foliga mai faʻamaʻi ma le maelega.

Faʻafefea ona fai se faʻamalama matala?

Talu ai nei, o fale o fale mautotogi, na tusia i luga le mamanu o le potu i lalo, ua matua le musu matapasi i ie puipui. Lea e mafai ai ona e faamamaina le potu ma faigofie. Ae e le talafeagai lenei filifiliga mo tagata uma, pei ona faia o le fale "manino", e mafai ona aofia ai le tele o faalavelave.

O le faʻaaogaina o le masani ai le ie puipui na vaaia le faʻaitiitia o le potu malolo, o lea e taua le ausiaina o le mafuaʻaga o le "Faʻateʻa" o le faʻamalama matala. E faasaina ona faamalosia le faamalama ma isi mea eseese ma le mea e maua ai laau. O le isi filifiliga, e fautuaina ai lou mafaufau i ai i pupuni o Roma poʻo osofaʻia tagata tauaso. Afai e tatau ai, e mafai ona toe tutu mai ai pe aveese. O ai e le manaʻo e faʻapipiʻi ni masini faʻapena, e mafai ona taʻavale i le alpul Windows.

Faʻafefea ona tuʻuina atu se totonu o le potu o le 17 SQ M?

Ata 3. Tapuʻu o le masini o le faʻaputuga o le faʻaputuga.

O le galueina o le ata o le potu e manaʻomia ona latou maitauina i faʻamatalaga taʻitasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le masani masani a le iʻuga e mafai ona faʻaleagaina ai le iʻuga mulimuli, o lea e sili ai le suia o latou ma mafolafola vivii o ituaiga o aso nei.

Talu ai nei, sa amata ona faia e le atunuu le nofoaga taua o se popolega SOA. O le fea tele mo ni potu laiti. E le gata i le lalelei o le sofa - ae e le gata i lea, ae faʻapitoa foi, ona o loʻo i lalo o nofoa gaʻo e i ai le Niche i le mea e mafai ona foia ai mea. O le taua taua, ole nofoaga taua lea e tatau ona fai i tagata uma, e tusa ai ma le i ai o mea faigaluega ma mea (Fig (Fig 2).

OFISA O FILIFILIGA

O le tele o feeseeseaiga e mafua ai lea taimi o le faʻaumatiaga, aua e tele lava afaina ai le mamanu o le potu faʻafiafia. Se isi tagata, faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi poʻo le pisia, ma se tasi e sili atu nai lo lenei aso ma faʻataʻitaʻiga o fausaga. Afai o le potu e i ai ni vaega laiti pe maualalo o le taua, ona sili ai lea o le con con circy colics o le a sili filifiliga. Faafetai i le aʻafiaga o le faʻaaogaina, o le potu e sili atu ona soonapa ai ma malamalama. I se faʻaopopoga, susulu o le pupula ma le lelei faʻapipiʻi moli foliga lelei tele.

Tusiga i luga o le autu: O le Wallpapers ata 2019 Aso Nei: Tape allpaper, ata Wallpaper i totonu o se tamai umukuka, ata ata, vitio

O vaeloʻa vaʻai o loʻo faʻaalia i se lautele lautele o lanu ma tagata mamanu fofo, e mafai ai ona e filifilia le sili filifiliga mo soʻo se ata. E le manaʻomia le faʻatatauina i tulaga masani o le malamalama i le auala pe a tuʻu i luga le taualuga, e mafai ona latou filifilia mo le faʻauma pe tuʻufaʻatasia ni lanu. O le mea lea, e mafai ona e fesuiai totonu o totonu o le hall (Fig 3).

A o le mea e moli ai masini, e le fautuaina tagata mamanuina e faʻapipiʻi ai le tele o potu potu i totonu o potu laiti. O se tuusaunoaga atonu o le tulaga pe a fai o le ata o le potu o le potu i le faiga o le itiiti o le mimiti, ma o le chead chandelier o le autu autu. Afai e saunia le potu e lava le aofaʻi o meaafale, ona tatau lea ona laʻititi le moli moli ma aunoa ma le faʻataulagaina o elemene. O isi mea, e mafai ona faʻapipiʻi moli moli.

O le fale o le fale ma mea faigaluega

O le teuteuina o puipui i le potu malolo 17 M2 e sili atu ona faia i pastel moli lanu. O se faʻauma mea, e mafai ona e faʻaogaina le vali, puipui puipui poʻo le sipuni. O le puipui puipui ma le le mafai ona i ai i le a le magafagafa o le tino poʻo le teuteuga i le ituaiga o elemene o loʻo faʻatagaina.

O le numera o mea faigaluega i luga o puipui e sili atu le faʻaititia o le itiiti ifo. O ata ma ata e tatau ona teuteuina i le manifinifi o moli o moli moli, ina ia aua le mamafa i totonu ma le tele o elemene ma le tele o elemene.

Aulelei manaia tioata tioata, tuu i se laasaga e ala i le faʻatonuga, o le mea e avea ma faʻailoga tino, faʻailoga, tusi laiti ma isi mea laiti o le a lelei. Afai o le potu malolo o loʻo i ai saunia se kapoti, ona tatau lea ona o le mafolafola e le faʻapipiʻi le potu.

Mafaufau i totonu o le potu o le tele o le tele o lapoa lapopoa e sili atu ma se fomaʻi tomai faapitoa, e pei ona avatua ni fautuaga lelei ma o le a ofoina atu faʻataʻitaʻiga o le lesitala. Meafale meafale e sili atu ona lelei lea na faʻatonuina e tagata taʻitoʻatasi ina ia talafeagai lelei i le aotelega manatu.

Faitau atili