Kako izdati unutrašnjost dvorane od 17 m2?

Anonim

Malo područje stana nije problem za stvaranje skladnog interijera. U tom slučaju potrebno je razmisliti kroz svaku stavku kako bi se uklonio učinak letjelice i pokušao vizualno proširiti prostor. Opremiti unutrašnjost hodnika od 17 četvornih metara. Mjerači - zadatak je jednostavan, ako jasno planirate radnje i odredite konačni rezultat.

Kako izdati unutrašnjost dvorane od 17 m2?

Slika 1. Unutrašnjost hodnika ne mora preopteretiti s dodatnim detaljima - to bi trebalo biti lagan i udoban.

Dvorana je posjetnica stanovanja, jer je njegov gost prvi vidjeti. Nije ni čudo što se ova soba naziva i dnevni boravak. Važno je da stvori najudobniji i udoban dizajn što je više moguće, jer je ovdje da sva kućanstva dolaze slobodno vrijeme nakon svakodnevnog života. Unutrašnjost dvorane male površine preporučuje se svjetlo i svjetlo, ali izbor stila ovisi o osobnim preferencijama.

Vješti kombinacija - ključ uspjeha

Budući da je dnevni boravak 17 četvornih metara. Metara nisu tako mali, može se podijeliti na funkcionalne zone.

Štoviše, zoniranje se izvodi ne samo završavanjem prostorije ili kontrasta boje i umjetne stupce ili ormarića. Dizajn dvorane s dodatnim petom zidom izgleda prilično atraktivno, što može imati neku vrstu kutije za gipsanu ploču s staklenim stalcima. Takva particija može poslužiti kao knjižara, a druge male stvari će se uklopiti na police, na primjer, figurice, zatvoreni cvjetovi i još mnogo toga.

Kako izdati unutrašnjost dvorane od 17 m2?

Slika 2. SOFA prozorska praga - elegantno i neobično mjesto za opuštanje, spašavanje prostora prostora.

Ako se dnevna soba formira više podsjeća na kvadrat, a ne pravokutnik, onda će se namještaj dobro idealno smješten u središtu sobe. Dakle, soba će izgledati prostrano, a to će se pojaviti u njemu stvoriti drugu funkcionalnu zonu. Na primjer, udoban kutak za čitanje. Počnite izraditi takav dvorani dizajn je neophodan nakon definiranja logičkog principa, što je obično kamin ili TV. Precizno skidanje iz tih stavki, treba izgraditi sastav (sl. 1).

Članak na temu: Uređaj kotlovske kuće u privatnoj kući radi sami

Važno je zapamtiti da prilikom uređenja sobe s malim brojem kvadratnih metara trebate koristiti samo najpotrebniji namještaj, inače će interijer izgledati leglo i ne-revno.

Kako napraviti otvaranje prozora?

Nedavno su vlasnici malih veličina stanova, sastavljajući dizajn dvorane, sve više odbijaju zavjese. To vam omogućuje da soba bude lakša i lakše. Ali ova opcija nije prikladna za svakoga, jer će stajati "transparentno", što može podrazumijevati masu neugodnosti.

Korištenje uobičajene zavjese vizualno smanjuje dnevnu sobu, tako da je važno postići učinak "otapanja" otvaranja prozora. Zabranjeno je prisiliti prozorske s različitim objektima i zatvorenim biljkama. Kao alternativna opcija, preporuča se obratiti pozornost na rimske zavjese ili prozirne rolete. Ako je potrebno, mogu se podići ili izostaviti. Tko ne želi instalirati slične mehanizme, može bušiti s Tyul Windows.

Kako izdati unutrašnjost dvorane od 17 m2?

Slika 3. Shema uređaja stropa.

Izrada dizajna dvorane treba obratiti pozornost na svaki detalj. Na primjer, uobičajene baterije mogu pokvariti konačni rezultat, tako da ih je bolje zamijeniti s ravnim sustavima grijanja modernog tipa.

Nedavno je unutrašnjost dvorane počeo činiti takav novost kao kauč na strani, koja je sjajna za male sobe. Kauč-praga nije samo lijepa, već i praktična, jer ispod sklopivih sjedala postoji niša u kojoj možete pohraniti stvari. Važna točka je da takvo područje treba učiniti svima, podložno prisutnosti alata i materijala (sl. 2).

Opcije stropa

Mnogo sporova uzrokuje takav trenutak kao stropni završetak, jer u velikoj mjeri utječe na dizajn hodnika. Netko se približava uobičajenim načinima, na primjer, žbukanje ili bojenje, i netko na moderniju i praktičnu - instalaciju rastezljivih struktura. Ako soba ima male dimenzije ili niske stropove, onda će sjajni stropovi biti najbolji opcija. Zahvaljujući reflektirajućem učinak, soba će se činiti prostranijem i svjetlom. Osim toga, sjajne platnene s pravilno instaliranom rasvjetom vrlo učinkovito.

Članak o temi: Wallpapers Foto 2019 Moderno: pozadina dizajn, foto pozadina u unutrašnjosti male kuhinje, foto galerija, video

Stretch dizajni su prikazani u širokom rasponu boja i dizajnerskih rješenja, što vam omogućuje da odaberete najbolju opciju za bilo koji dizajn. Nije potrebno pridržavati se standardnih svjetlosnih tonova prilikom postavljanja stropa, mogu se odabrati za glavnu završnu obradu ili kombinirati nekoliko nijansi odjednom. Dakle, možete diverzificirati unutrašnjost dvorane (sl. 3).

Što se tiče rasvjetnih uređaja, dizajneri se ne preporučuju instalirati velike lustere u male dnevne sobe. Iznimka može biti slučaj kada je dizajn dvorane napravljen u stilu minimalizma, a šik masivni luster je glavni naglasak. Ako je soba opremljena dovoljnim brojem namještaja, onda luster mora biti mali i bez vješalica. Alternativno, možete instalirati točke točke.

Uređenje zida i pribor

Dekoracija zidova u dnevnoj sobi 17 m2 poželjno se izvodi u pastelnim svijetlim bojama. Kao završni materijal, možete koristiti boju, pozadinu ili žbuku. Dopušteni su pozadinu s nenametljivim malim uzorkom ili ukrasom u obliku vertikalnih elemenata.

Broj pribora na zidovima je bolji smanjiti na minimum. Slike i fotografije trebaju biti uređene u tankim okvirima svjetlosnih tonova, tako da ne teži težina interijera s masivnim elementima.

Prilično atraktivne staklene staklene, postavljene u koraku po narudžbi, koje će biti udobne različite figurice, nagrade, knjige i druge male stvari. Ako unutrašnjost dnevnog boravka pruža ormar, onda bi trebao biti ravan da ne ne ometa sobu.

Razmišljanje u unutrašnjosti dvorane malih veličina bolje je s profesionalnim dizajnerom, jer će dati dobre preporuke i ponuditi primjere registracije. Namještaj stavke bolje naručuju individualne veličine tako da su savršeno uklapaju u cjelokupni koncept.

Čitaj više