Matou te faia se pusa mo le faapalaga

Anonim

Matou te faia se pusa mo le faapalaga

Afai o iai sau oe lava pamu o fanua, ma e te manaʻo ia avea aʻu ma au sili ona mamaʻe, faʻatusatusa ia e manaʻomia foliga, e mafai ona faigofie ona faia ma ou lava lima. Ma teuina otaota o le a fesoasoani ia te oe se pusa tusi.

I soo se nofoaga, o le tele o le eseese o otaota o maʻimau o loʻo tumau pea, e sili atu le lafoina o le faapaologa i totonu o le paʻu.

E taua foi le malamalama i le mea o le ae aoina ai lau faʻataʻitaʻiga, e mafai ona, naʻo le puʻeina o otaota, pe faʻaoga e puʻeina ai le lua ma vave, o le a faigofie lava le pu Soʻo se tupe faʻaalu, lava nati ma 'aʻai, ma le' au, lelei, o sina taimi.

E faʻaaoga e nisi le fale gaosi faletusi, e mafai ona avea ma palasitika poʻo uʻamea.

Auina mai se pusa mo le faapalaga

O le faapaologa e mafai ona faia i se parrel masani, i ona itu ma i le pito i lalo, ua lava le viliina o pu ina ia maua ai le ea, e mafai ona e faia se pusa mo le faapalepale.

E taua le manatuaina o lena puleaga mo le matua, muamua, e manaʻomia le okesene, o lea e tatau ai ona e manaʻomia le paʻu o le eleele ma le lusi faaitiitia i le pisapisao.

O le mea moni e mafai, ona ufiufi se pusa mo se ata faʻapipiʻi, ae e tatau ona faʻamautu, faʻapea foi ona le maua le matagi, ma e le o foliga sili ona lelei ma ua le lelei tele.

I le vaega pito i lalo, o le aoga o le faapaologa e televave tele, ina ia e sili ona faigofie ulufale. O le tele o le pusa e mafai ona filifilia tutoatasi. O le mea autu o le pusa fola na i ai tulaga lelei mo le fausiaina o fetilaini aoga.

Matou te faia se pusa mo le faapalaga

Faletusi pusa e faia oe lava

E mafai ona e faia se pusa tatala faigofie, matapole e mafai ona umi fasi fasi paʻu poʻo isi mea lelei, e tatau ona latou malupuipuia ma le malu puipuia i laupapa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se DVR i se moli moli

O le pusa e mafai ona faia i pa laupapa, o se taugofie ma vave filifiliga. I le tulaga lautele, e le o se auala e gaosia, pe a fai o le faapaologa lemu lemu ma faʻamautinoaina le saʻo o le eleele o le eleele, ona lelei mea uma.

Afai e te fiafia i le faʻavae, e mafai ona e tutoʻatasi e tolu-vaega pusa.

  • Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻapipiʻi 8 koluma, ma o la latou vaega i lalo ifo o le eleele e faia i le faʻaaluina o le suauʻu afi, taʻi poʻo le suauu o le mea ua e maua.
  • E mafai ona faʻapipiʻi le 4 pa puipui i lagolago o le pa, e faigofie lava le faiga, talu ai o le a le tatau ona e tai 4 i pou, ona e tatau ai ona fau ni vaega.
  • Salu laupapa ma tuu le slot i le va oi latou e fai ai le vela.
  • Lua potu faʻaavanoa e manaʻomia ona faʻaputuputuina i faitotoʻa laiti, o lea na matou tipiina ai le pito i luma o le pusa o le laupapa e afa ai le maualuga.
  • I le tolu o vaega o le pusa e tatau ona avea ma fale lapo o, ma e mafua mai ile pito i lalo o le aumaia se isi laupapa.
  • O lenei e tatau ona faʻapipiʻi le tapuni, i luma o le pito i luga, faʻamalosia vaega pito pito pito i lalo o le pito i luma ma tua puipui ma vaega, aua e fai ai koluse.
  • Ona taufaitau lea o faitotoa, e tutusa lava le faia o le sao o le tapuni mo le pusa.
  • I luma o le luma, E tatau ona iai se faitotoʻa tele ma 2 faitotoʻa faitotoʻa.

O le ai ai se faapaologa i pusa, o le, o le, mea o le tino, e aofia ai laupapa, o lea e tatau ona avea o ni puipuiga e le o le pa puipui, sili atu loloto le malamalama, latou te puipuia le pusatoto mai le susu, lafoina ma aafiaga o iniseti.

O lea ua i ai le tele o filifilia o le maketi o tupe faʻapitoa, uma Rusia ma fafo. E taua le manatua o le faapalaga o le eleele o fetilaisa, o lea e tatau ai ona o le gaosiga mea faigaluega o le leai o le lamatia.

Ina ua maeʻa le faʻaeteete togafitiga, e tatau ona e valivali le pusa, ona o le filifilia lea o le valivali, pe a filifilia le vali, e te manaʻomia le amanaia le aafiaga faifaipea.

Mataupu i luga o le autu: ituaiga autu o meaafale vaivai

Matou te faia se pusa mo le faapalaga

Ave le vali ma lua vaega, o le sekone e faʻaaogaina naʻo le faʻamagoina atoa o le muamua. E na o le faʻatauaina o le faʻamau o le pusa o 'au ma faʻapipiʻi ma o le a saunia atoatoa.

O le mea moni lava, o le filifiliga o le malosi mo le tuufaatasiga e le tutusa, na o se tasi o filifiliga o le pusa ia e mafai ona tele, faigofie, ua na o se faʻataʻitaʻiga e mafai lava e faia ma ou lava lima.

Sili atu le taua o le tausisia o tulafono mafai uma i le gaosiga o le sili ona malosi, naʻo le avea ai o se sili sili ona taua o le soifua maloloina.

Afai e saʻo e faʻasaʻoina, o le a lelei tele le eleele e toe faʻafoʻi lona malosi, ma o le a sili atu le leaga, ma o lau moega fuga o le a sili atu ona matagofie.

I se tulaga faʻavae, soʻo se fanua lauʻeleʻele e silafia le faiga o fai ma faia ai i lana puipuiga, e i ai le tele oi latou, e mafai ona iai le tele o mea o loʻo i totonu o le feagaiga.

E mafai foʻi ona faʻatauʻaa ituaiga eseese o faleoloa i faleoloa, ae o lenei ua tatau ona e mautinoa i i le gaosi oloa, sili atu ona e faʻamamaluina oe e faʻamaumau i lona lelei.

Faitau atili