Glazing veranda i le atunuu

Anonim

Glazing veranda i le atunuu

O le nuu o nuu, tusa lava pe o loʻo ia te oe se fale maʻau laupapa po o se ituaiga o fale Pili, ma, i le taimi malulu lava, i le taimi malulu o le nofoaga sili ona talafeagai e malolo ai ma ia maua ai malo.

Luga o le VerandA e mafai ona faʻapipiʻi le biocamine o le Biocamine, e palu le fale vevela, ma, i le aluga o Pameramic Misezing, ma le mafanafana ma le faʻalavelave, tiga i le vaaiga leaga.

Thunderstand muamua - Poloketi poʻo le toe faʻaleleia o le glazing veranda

Lelei, pe a fai o le ufiufi ufiufi veranda ua mamanuina i le tulaga o le atinaʻeina o se nofoaga fou fale talimalo. Peitai, i totonu o le fale o iai nei, o le tuai o veranda mafai ona liliu i totonu o se nofoaga tausaafia.
  • 1. Afai o lau galuega o le faia o se fomaʻi veranda, ae aua le faʻaaogaina o se vaega o le potu malolo, - e mafai ona faʻapipiʻiina Paʻaga masani poʻo le Swing Windows . I lea tulaga, o le Almininum poʻo Plamini Systems o le a lelei le tali lea o le a pipiimau ai i le veranda o le malamalama ma i le taimi lava e tasi e mafai ai ona e tausia se vevela vevela.
  • 2. O le fofo i le Veranda mafai ona palasitika po o le alminini grours Faatasi ai ma le faʻaluaina o faamalama, faʻapea foi ma le faʻaseʻe faitotoʻa poʻo ni faiga portal.
  • Manatua - o le SOAHseter nisi o soʻo se vaega o faʻataʻitaʻiga o loʻo i luga e tatau ona tatalaina i totonu, e taua le faʻamautinoaina o se faʻavae atoa o le ea fou.
  • 3. Afai e te fuafua e faʻaaoga le veranda naʻo le taumafanafana, ona mafai ai lea ona e mafaufau I le vaniu o le tino mai le fola i fata Mo se faʻataʻitaʻiga, o le LAMON SCL. I lea tulaga, o le a le ola le lelei o le veraanda, ae e sili ona matagofie, ma e le mafai foi ona tapuni le panoʻoa, ma e mafai ona e fiafia i le natura i le natura atoa!

Cottage i le Ecosil - Fafie Framemes ma Nei Plastic Windows

E masani ona feagai le tagata, o le manatu o le faia o se itulagi masani o le atunuʻu laupapa fale, o feagai ma le faʻafitauli o le tutasi o le faʻaliliuga ma le faamalama.

Tusitusiga i luga o le autu: moega ma le siiina o le auala ma ou lava lima: Meafaigaluega, mea, gaioiga, faatinoga

I le tulaga o simzing, e sili atu ona taua le veranda ia mautinoa e tasi le fausiaina ma le fausiaina uma fausiaina.

  • tasi. Laulau laupapa laupapa O le a foliga mai o se ata glazing e sili ona talafeagai, aemaise lava pe a fai o le fausaga autu e faia i le New Legan Timber - mo se faʻataʻitaʻiga, o le pa. Uma le lelei o le laʻau i lenei itu o le a avea ma malo ma luga o le faʻamalama - maualuga le vevela o le vevela faʻasaoina, susu.
  • 2. PVC faamalama O talosaga i se nofoaga o le atunuʻu o le atunuʻu, o loʻo i ai i le vaitau o le faʻatosinaina o tagata malaga mai o le sili ona taua o le le mautonu. Ae ui i lea, o lea e te le tatau ona e soona fai ma le styling o le filifiliga o Windows. I le tasi itu, na mafai ai ona faia faamalama faalua-glashed i le lapoʻa ma foliga e te manaʻomia, i le isi - e masani lava ona tuʻu le faʻamalama i luga o le laupapa. Peitaʻi, e iai ni metotia mo le faʻatonutonuina o se palasitika pei o le vali ma le laʻau o le a fesoasoani i le soʻotaga o le atunuʻu.
  • 3. Le faapolokiki glazing veranda O le a faʻatagaina i le taumafanafana o le liuaina i le la susulu i le la, i le taumalulu - faʻaaoga le verbang hammicy. E ui i le manuia o se Veranda, e ui i Lona lua vaʻai, o le a le foliga saua, o se vaega o le fale faʻauluuluga tuai tuai.

E le fefe o le sikafu o le veranda pe a oʻo mai i se fale tuai, lea na toe fausia e aunoa ma le noataga i soʻo se faʻataʻitaʻiga faʻavasega?

Ioe, o le mea moni, o le ata o le scricer ma saunia ni faʻamatalaga ma 6-12-militeri o tioata suamalie e faigofie ona uuina i luga o nei le-ituaiga o loʻo i ai nei.

O le maualuga o mea e mafai ona oʻo atu i le 3 pua, aʻo le lautele o le Matai o le a fuafua, faʻavae i luga o le fausaga tusiata o le veranda.

Glazing veranda i le atunuu

Parakarac manatu o le lotoā - o le mea e tatau ona e manatua

E mafai ona i ai i soʻo se pa o le paʻivale ma le foliga o le Veranda, ma o popolega e uiga i le le mautinoa o le le mafaitaulia o le oclorac o le fausaga e leai ni fanua e leai ni fanua.

  • O le mamafa o steash taʻitasi e fuafuaina ma le faʻaeteete i luga o le ata.
  • Ona o le faʻatusatusaga o le lautele o le lautele o le pito i luga, o le folau o sipai i totonu o le matagi malosi e le aofia ai.
  • O le pupuʻu o le pulupulu e sili ona maualuga le malamalama - o le a e matua lagona lava i luga o le ufiufi veranda pei o le matafaga pe i le gede i le togalaʻau.

Mataupu i luga o le autu: O le a le muamua pepa puipui po o le laminate: fesoasoani mo le faia muamua

Afai o le Veranda ua faʻataʻitaʻi i le vaega o le fale, e sili atu le faʻatulagaina mai i le itu i matu poʻo le itu i sasaʻe o le fale.

E ui i lea mea o loʻo i ai le tele o sipati filifiliga mo veranda ma teras, o uiga o lou fale o le a sili ona faʻalauteleina ni tapulaa o le faʻataʻitaʻiga.

O lea, a uma, o se tasi o mea sili ona taua o le maua o se faʻapitoa tomai faʻapitoa o le a mafai ona amanaia lea ia mafai ona iloa lelei le nofoaga o loʻo iai. glashing, iloilo lau manaoga ma paketi.

O auala uma e glashed le Veranda, Terrace o le Gazebo i luga o le Kamupani Oknastretreet: http://www.uknastretretretret .ru

Faitau atili