Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

Anonim

I le alatele o loʻo e manaʻomia se ofutino poʻo se ofu o le tino. O se mea masani a le uarota e le talafeagai ona o le hinding destor e poloka ai le fuaitau, ma o le tautau ma le tele o lavalava foliga mamao ese mai pei o le a ou manao ai. O lea, i aso Ai talu ai nei, ua tele ai latou tuuina atu se ofu o lo o latou leoleo i totonu o le ala savali. O lenei ituaiga meafale ua mafai ai ona e faʻaaogaina le faʻaaogaina atoa le aofaʻi o le aofaʻiga - i le aluga o fata, o manulele, o manulele, ma isi mea.

Ituaiga o fausaga

Kapeneta coupe o tolu ituaiga. O le fauina (e ese mai i latou i latou na latou faia ni mea ma e leai ni ana lava pa, i le taualuga ma le taualuga. O se mamanu faapena e faia ona faia lea ona e mafai ai lea ona susunu o le potu mai le puipui i le puipui. I lea tulaga, latou na na ona faʻatonuina le fogafale (faitotoʻa) mo se pusa puipui ma se kapeta system ma taʻiala. I totonu o vaega ma e faʻasaʻo / faʻapipiʻi faʻatumu. I nisi tamai laiti, o le fauina o leoleo o loʻo faia i luga o le tulaga o le potu sa teuina, ma se isi fuafuaga e mafai ai ona susunu i le iʻuga.

Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

O le fausia-i totonu o le potu o loʻo nofoia ai se nich poʻo se vaega o le potu mai le puipui i le puipui

Afai e leai se avanoa, na latou faia le faletusi o le kapeteni. O le atoaga atoa-fāʻeina o le potu tele ma le puipui pito i tua. Saogasoga, fola ma taualuga. E taʻua i le mamanu o faitotoʻa ma faʻatumu. O le isi eseʻesega o lenei ituaiga o teuina o loʻo taumafai e fai i lalo o le taualuga e faʻateleina ai le faʻaaogaina o avanoa uma. Ioe, ma e sili atu le tele o taimi.

Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

Kapeneta coupe. Mea e sili atu, ae o le gaioiga e tutusa

O le ituaiga o loʻo mulimuli mai o le tulimanu o le faʻailo o le pine i le alatele. E masani ona laiti, aoga le faʻaaoga avanoa i le tulimanu, lea e ese mai i se isi auala. I le tele o tulimanu i tulimanu, e faigata ona filifili le faʻatumu i le tulimanu - ina ia faigofie ona faʻaaoga e manaʻomia le taumafai lelei.

Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

O se tasi o filifiliga mo le tulimanu o le kapeneta potu i le alatele - i le va o faitotoa e lua

Radial Gubets Cupe. Latou eseese i le mea moni e iai lo latou lamolemole ma le tele o le foliga foliga. Itu puipui e mafai ona lapotopoto. O na meaafale e mama lava ma mama tele, ae e sili atu ona taugata.

Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

E foliga manaia le kapeteni o le kapeteni

E puʻupuʻu pe o le a le paʻia o le fagu ma pe faʻafefea ona latou ofi i totonu o le alatele ma alavai. Piki i luga le ituaiga sili ona faigofie - E tatau ona e vaʻai i le fuafuaga, vaʻai poʻo fea e mafai ai ona e ulufale i meaafale. Ma le fuafua pe faʻapefea ona faigofie le nofoaga ma aua neʻi galo ona galo le auala lea e latalata ai le faitotoʻa. Afai e tatau ai, e mafai ona suia i le suia o mata.

Mataupu i luga o le autu: O le uluaʻi tuʻufaʻatasiga o le 3-amp i le ituaiga o pusi poʻo lamepa e faia oe lava

Fua

O le aufai a le au lakapi o le coupe faia lua faitotoa ma maua se lautele o le 1-1.5 m. O le umi maualuga o le kapeneta e faʻatapulaʻaina i le numera o faitotoʻa. Faʻalautele tuu i latou 5. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le tatau ona amanaia lea o se tulaga lautele lautele ma le lima "alavai" o loʻo faʻapipiʻi i luga o faitotoʻa o loʻo tiʻetiʻe ai le foloa. O se talaaga faapena e pipii i le taualuga.

Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

O le filifiliga lea mo le 4 faitotoa.

Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

Afai o lavalava i luga o tauau e tele

Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

Laʻitiiti tulimanu fale o le coupe o le a talafeagai lelei foʻi mo tamaʻi-laʻau fale mautotogi

Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

O se tasi lenei o faʻataʻitaʻiga o le leoleo solo i le ala savali i le 3 faitotoʻa.

O le loloto o le kapeneta o le kapeneta e mafai ona sosoʻo ai, ae o le faʻavae e taʻua o le 45 cm ma le 60 cm. O le faʻasologa e faia mai le 400 mm i le 700 mm. I le maualuga, o le shorrowe mafai ona i ai i lalo o le taualuga. E masani ona faia i le laina mai le 2000 mm i le 2700 mm.

Faatumuina

Filifilia ma le ituaiga ma le tele o le kapeneta coupe, alu i le atinaʻe o le faʻatumuina. O le faʻatumuina lea o le tua o faitotoʻa. Talu mai le ala savali, e masani ona latou tuua le ofu pito i luga ma seevae, muamua o le fuaina uma le nofoaga i lalo o latou.

Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

Fuafuaina fale kapeneta i totonu: Mo lua ma tolu faitotoa

Fafo atu

Mo se ofu mafanafana ma isi lavalava uumi, o le a manaʻomia se potu, o fea e te tautau ai tautau. Afai o le lautele o le kapeneta e 60 sili ma sili atu, tuu se kolosi masani a le tauau pipii (tautau). E mafai ona tuu i le tauau tulaga pe laititi ifo.

Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

E lava le loloto, o le koluse ua faʻapipiʻiina

Faatasi ai ma se lautele o le kapeneta ma le faʻailoga o le 45 cm ma le itiiti, e manaʻomia le sailia o se mamanu - transverse (tuaoi)ʻau, ae le o loʻo tautau i totonu o faitotoʻa. E tutusa fausaga e faʻapipiʻi teisi i luga aʻe o le maualuga o le ulu - e sili atu foi faigofie. E te manaʻomia ona siʻi lou lima ma faʻatatau le Hanger. O lea la, e uiga i lenei tulaga o le fata o loʻo faʻapipiʻi, ma ua i ai se pa.

Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

Rods mo luma faatulagaina o tautau

O le maualuga o ia soligatulafono e faʻamoemoe lea i mea ua e fuafua e teuina ai ii. I lalo o timuga, taga, ofu moa o 130-150 cm e fuafua i le tuputupu ae o le au tuli. Lalo o laulaau, peleue ma le isi. O ofu tutusa e faʻaitiitia 90-120 cm.

Faatasi ai ma se kapeneta maualuga o le coupe i le 220 cm ma sili atu i le tasi vaega, pe a tatau ai, e mafai ona tuu i ai lala e lua mo crossbar ma tautau. I le pito i luga e le faʻapipiʻi pa, ae o le paoa. Ole kolosi lea ma se auala e faʻatagaina ai ona laʻei ma faʻaititia.

Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

Pantograph mafai ona e faʻaaogaina se nofoaga i le pito i luga

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona puipuia le fale mautotogi mai le malulu

O nei mea uma e mafai ai ona e faʻamafanafanaina ma le puʻupuʻu i ofu pito i luga.

Faletupe teuina

I lalo o seevae ua tuuina atu i le pito i lalo o le kapeneta cupepe. Mo le teuina o seevae, e sili atu ona talafeagai le faʻapipiʻi o fata mai le afu i le tagata, ae o le mesh. Muamua, o fatu ia sili ona lelei "vaʻai", lona lua, efuefu, efuefu ma palapala e le faaputuputu ia i latou, e talafeagai le faʻapipiʻi o seevae i luga o seevae i luga o seevae i luga o seevae i luga o seevae i luga o seevae i luga o seevae i luga o seevae i luga o seevae i mulivae.

Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

O aitia mo le teuina o seevae i totonu o le potu laupapa mo se auala savali

I le ata e te vaʻai faʻapitoa faʻatulagaina faiga mo seevae. Mesh, o i latou e fetaui lelei, e mafai ona e faia le lua i le tasi potu: i le itu taumatau ma le agavale agavale. E le omiga tele ma e oʻo i le va o latou e tumau lava sina laʻititi.

Nai atu o Lattles, e mafai ona e setiina ni moli poʻo ni toʻotoʻo i se mamao mamao mai le tasi ma le isi. E le gata i lea, o le ato pito i tua e tatau ona sili atu teisi.

Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

O le isi auala e teu ai seevae i totonu o le faletalimalo potu i le alatele

O le maualuga o soʻoga mo seevae e fuafuaina i luga o le faʻavae o lona aofaʻi. E lava le tasi e lua, ma o le a lava le tasi ma le lima ma le lima. E i ai foi le faletusi i totonu o le auala e mafai ai ona e atiaʻeina se faʻatumu mo ou manaʻoga.

Fata-pusa

I le pito i luga o le ata - i lalo o le taualuga - faia se matagaluega tele o le tele o le tele e seasea ona faʻaaogaina mea. O iina e mafai foi ona e lafoina lavalava, e le ofuina i lenei vaitau. O le maualuga o lenei fata e tusa ma le 60 cm, ae mata i tulaga.

Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

O se tasi o filifiliga mo le fuafuaina o se kapeneta potu mo le ala i totonu

O loʻo totoe le avanoa o loʻo tumu i fata ma paʻu poʻo paʻu ato. Lea e mafai ona teuina ai pulou, taga, mittens, totigilima, sikafu, ma isi E talafeagai foi le i ai o se tufuga mo faamalu. E manaʻomia tele mo le umu mafiafia o le "cane". O le tufatufaina atu o latou solofanua - e pei ona e foliga mai e sili atu ona talafeagai, ma fai. E naʻo le tasi le faʻaletonu ma le 'auvae. Potu i le mea e tatau ona i ai nai lo le lautele o le faitotoa. Sei o iai i le mea lea e alualu ai i luga pusa.

Vreumum mama ma le malosi o le laupapa

O le pusaaila ma ua mafai ona nana le apamemea e mafai ona nana i le faletusi o le falefaioloa mo le auala savali. O ni masini nei e lua e faigata ona maua se avanoa avanoa.

Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

Sliding Workrobe i le alatele: O se fuafuaga ma ituaiga

O le fuainumera o loʻo i lalo nei e maua ai se nofoaga mo se faiga masani i le faʻamalosiʻau. I le auala, latou te faitauina, ma le maugaga i puipui i puipui. Ae i lenei tulaga, o le a le mafai ona e faʻaliliuina atu i se isi potu ma uʻamea uʻamea i totonu o le alatele.

I lalo o le Voumum Claner na ona tofiaina le talafeagai potu. E mafai ona fuafuaina faapitoa mo se iunite oi ai iai.

Faitau atili e uiga i le faʻatumuina o kapeneta cupe iinei.

Tusitusiga i luga o le autu: fufulu masini "pepe"

Mamanuina ma mamanu manatu

Muamua o le a tatou talanoa e uiga i mea e faia e le Kapeneta. O le ata atoa e mafai ona vaevaeina i fale ma fale (faitotoa). O le Hull e faia mai le lamenging chipport po o le MDF. O le filifiliga ma le chipboard o le taugofie, ae o mamanu na o le mafai ona faʻapipiʻiina - O lenei mea o le a le punou ma o le tekonolosi o ana gaosi oloa e le faʻatagaina ai le mauaina o le gaosi oloa. MDF - sili atu Eco-faauo ma taugata mea. Lenei mai ia te oe mafai ona fausia foliga faataamilo.

Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

MDF Faʻatagaina oe e fatuina maʻa meafale. O ia kapeteni e taua tele

Fale poʻo faitotoʻa o le kapeneta o le mapu e faia mai mea eseese na fausia e le faʻamatalaga. Faaaoga:

  • Laboated Chipport ma MDF. O le lamigiting ata e mafai ona toe faia le vaega o fafie, paʻu, avea ma monophaic patty poʻo se pupula, ma se faʻasologa geometric poʻo fualaʻau.

    Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

    O le tusitusiga e mafai ona i ai - taumatau i luga o le faʻataʻitaʻiga o le paʻu paʻu

  • Ipu. O le tioata manino e toetoe a le faʻaaogaina, ae o le lanu poʻo le matte e mafai ona maua.

    Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

    O le tele o le tele o le tioata o loʻo faʻaaogaina foi i le gaosiga o tagata mo le Kapeneta Conupe

  • Faata. Tele mea masani. O ata o loʻo faʻaaoga i luga i luga o le oneone oneone. Latou te mafaia ona pupuni atoa, ma tuu atu fasi fasi mea pueta o faʻata, ma e mafai ona faʻaaogaina e le tele.

    Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

    Mirror shorrobe

  • Vavae ese e aoga le taua o le ata lolomiina. O le tekonolosi lea e mafai ai ona e faʻaliliu se ata i le ata. O lenei ata o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le auala.

    Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

    E mafai ona e faʻaliliu se ata poʻo se ata

Ae o le tele o taimi e mafai ai ona e feiloaʻi i le tuʻufaʻatasia o vaega. Eseese tuʻufaʻatasiga o mea o loʻo taua i luga e faʻaalia ai le faigofie tele o le tele o fuafuaga filifilia. E mafai ona e atiaʻeina se mamanu mo se tasi ma le tofo. O ni faʻataʻitaʻiga i le ata i lalo.

Faʻafefea ona Fai ni Faʻailoga Mauvaʻa Au mo Oe Leoleo, faitau iinei.

Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

Faʻatulagaina Vaega (Faʻaaogaina Faʻaaogaina

Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

O taimi nei e tolu - DVP, faʻata ma sandblast ata

Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

O sea falefaigaluega mo se faitotoʻa faitotoʻa ma se tautau ma se laulau e talafeagai

Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

Malie Tuutuuga

Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

Na o le faʻata i luga o le tamaʻi potu e sili atu le lautele

Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

Fausia-i totonu o le potu i le alatele ma le manaia faitotoa

Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

Sasaʻe sima ata

Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

Cirmat inferrobe ma tua - faigofie

Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

E foliga manaia le kapeteni o le kapeteni

Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

Tuʻufaʻatasiga o fugalaʻau lanu enaena ma eseʻese foliga

Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

Totoina o le mea e tasi o se tasi o tulaga masani

Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

Faʻataʻitaʻiga o le laupapa laupapa, ae o se tuʻufaʻatasiga e ese ai ma isi itu o "fibers"

Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

Ata i luga o tioata i le tulaga o le andental style

Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

Na o le tofo - mattem tioata ma le itu o le vaega

Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

Faʻaaoga le avanoa i luga o le faitotoʻa - o se manatu lelei mo se tamaʻi alatele

Ulugalii ulufale i le alatele: mamanu ma tumu ai manatu

O le tulimanu kalapu mo le ulufale mai o Halls: Faʻaaoga le avanoa avanoa i le tapulaa maualuga

Faitau atili