Faʻafefea ona faʻamilo le faʻata i le puipui i le faletaele

Anonim

E tele auala e tautau ai le faʻata i totonu o le faletaele i le tele o taimi o le toe faʻaleleia. E le o se luʻi lea, ae ua tele le mea e manaʻomia ai le saʻo ma le saʻo. Faʻapipiʻiina o le faʻata i totonu o le faletaele e mafai ona fauina puipui ma fusi ma pe a maeʻa. Ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina le auʻaunaga e sili atu poʻo le tele o meafatu. Muamua e tatau ona e filifilia le faʻata ma filifili i le nofoaga mo ia.

Faʻafefea ona faʻamilo le faʻata i le puipui i le faletaele

Metotia o faapipiiina

E tele auala e te teu saogalemu ai le faʻata i le faletaele. E mafai ona faʻapipiʻiina, faʻapipiʻi i le palapala poʻo le faʻatiga i totonu o le puipui. E tele filifiliga mo le ala e faʻapipiʻi ai se fasi fasi e aunoa ma fusi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaigoaina o le ipu o loʻo fuafua i le mea e faʻapipiʻi ai le ipu i luga o le faʻafeagai, ona vaʻai lea i le paʻu. Poʻo, o le taʻele o le moli, tuu le avanoa avanoa mo le faʻata o element, i totonu o se sui faʻaaogaina. I lea tulaga, o le le mafiafia o le oloa e tatau ona fesoʻotaʻi ma le maʻe le mafiafia.

Tele mea e i ai ni auala e faʻapipiʻi ai se elemene i luga o chramic fales. E mafai ona faʻapipiʻiina i kusi faʻapitoa, suavai faʻaʻaisa, kalama ma faʻaluaina ma le lua-itu

Metotia o faʻapipiʻi ua filifilia i le tele ma mamafa o le faʻata. O lea, mo le tele ma mamafa faʻata ma mamafa, o fusi e sili ona fetaui ma fao. Feololo i le tele mea lelei e mafai ona faʻapipiʻiina, ma faigofie ona faʻapipiʻi i le lua vaeluaga.

O le a le maualuga

A o le i tautau le faʻata i le faletaele i luga o le fola, e tatau ona e filifili i le maualuga mo le maualuga. E tatau ona iai faigofie, ae le o le faʻaaogaina le elemene o loʻo atagia ai i tagata uma o le aiga. O le sili ona lelei o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi ua faamatalaina e pei ona taua:

  1. Afai e iai tamaiti i le aiga, o le pito i lalo o le tapoleni e tatau ona i ai i le maualuga o le 1.2 m mai le fola ua uma ona laina. Ole a faʻatagaina i latou e faʻaaoga i le matua ua leva atu nai lo le 5 tausaga, ma tagata o aiga o le a le tele o tausaga o le a le mafai ona faʻaleagaina o ia. A leai se fanau i le fale, o le maualuga o le faapipiiina ua filifilia, o le taulaʻi atu ile alualu i luma o le tagata maualalo o le aiga. O le pito i lalo o le oloa i lenei mataupu o le 2 cm i lalo ifo o le utur scexus proces pe sili atu i luga o le fatafata o lenei tagata.

    Faʻafefea ona faʻamilo le faʻata i le puipui i le faletaele

  2. I le ie e le itiiti ifo i le splashes o le vai ma le fasimoli, o le faʻata o loʻo faʻapipiʻiina i le maualuga o le 20-40 cm mai le pito o le magoto.
  3. O le tele o le faʻataʻoto ipu ua filifilia i le maualuga, o le taulaʻi i le tuputupu aʻe o le aiga sili ona maualuga o le aiga ina ia maua ai le pito i luga o le tagata. E le gata i lea, ia amanaia le maualuga o le faitotoa. E talitonu e le tatau ona maualuga le oloa i lo le pito i luga o le faitotoa o le faitotoa.

Mataupu i luga o le autu: faʻatonuga pe faʻafefea ona sasaina le puipui i lalo o le uaea

Filifiliga 1 - ma le kulimi

Faakelu le faʻata i le puipui i le faletaele e mafai ona mafai ona faʻaaoga le Glue mo Tiles poʻo se faʻamatalaga faʻapitoa ua fuafuaina e faʻata. O lenei metotia e sili ona fetaui mo mea fai feololo. O le mea autu o lona mamalu - o le leai o ni mea faʻapipiʻi i luga o le auala o le tapoleni.

Faʻafefea ona faʻamilo le faʻata i le puipui i le faletaele

Faapipiiina o se faʻata ma Glue

Ae e te leʻi faia le galuega, e tatau ona e saunia se nofoaga i lalo o le faʻata - o se tigrease ma mago le paʻu, faʻapea foi ma le pito i tua o le faʻata. Afai e tatau ona faʻapipiʻi i se tulaga ma se fetaiaʻi, ua aveʻesea le paʻu, ma o loʻo fesoʻotaʻi ma lauʻeleʻele ma le tuʻuga ma le eleele. I le tulaga lea, o le mea e tatau ai i le mafiafia e tatau ona fuaina ma le mafiafia o le tapi (6-10 mm). Ina ia faʻasaʻo ni ie mamafa aʻo leʻi faʻamago i le faʻapipiʻiina o le faʻavae, o le faaleoleo o le a manaʻomia e lagolago ma taofia le faʻata

O le a le kelu e filifili

O le kelu mo le faʻata e tatau ona ausia manaʻoga nei:

  1. O le mea e le tatau ona iloga le mea oona oona pe a uma le mago ma le oona.
  2. O le mea filifilia e tatau ona tetee atu i le tele o le vevela ma le susu mata.
  3. E le tatau ona talepeina e le vaega o le amalgam.
  4. Ina ua uma ona mago, o le kelu e le tatau ona suia le lanu ina ia aua le matamata i luga o le pogisa.
  5. O le kulimi e tatau ona faʻatumauina le lelei pe a uma le mago. Afai e seleina malosi o ia, i totonu o se potu e siʻitia le vevela ma le susu, o le a aliali mai se voltage i le tioata. E mafai ona oʻo atu ai i le faʻafefeteina o le 'aufala.
  6. O le vailaau e tatau ona ufiufi lava i luga. Ia, afai o le faʻata o loʻo faʻapipiʻi vave ma e le tatau ona taofia mo se taimi umi.

Faʻafefea ona faʻamilo le faʻata i le puipui i le faletaele

E tusa ai ma le tufuga iloga:

  1. Afu i lalo e faavae i luga o le tino. E sili ona taugofie. Ina ua filifilia, e manaʻomia le faʻalogo, pe o se sooupu faʻavae-faʻavae e talafeagai mo le galulue faʻatasi ma e le aofia ai vailaʻau na faʻaleagaina le Amalgam. Latou lelei le mea latou te mago ai.
  2. Faapitoa tupe. O mea nei o le vailaʻau o vailaʻau, e sili atu le faʻapipiʻi i le tele o luga. O lona uiga o se ata o se ata e mautinoa ai le faʻatuatuaina o le faʻamalosia o luga o le togafitia ma le faʻavaeina o se tagata ola mama. O lo latou le atoatoa - o le tuai o le vaitaimi o le mautu.
  3. Hybrid - e aofia ai ma le faʻapipiʻiina ma maapuʻu vaega. Saunia le tapenaina o tulaga lelei-lelei, faʻapipiʻi i luga, susuga-faʻamaʻi Tama, ao faigofie ona faʻaaoga ma faʻamago vave.

Glue Titan Tytan

Faʻapipiʻi le faʻata i totonu o le faletaele e masani ona faia e faʻaaoga ai se titanium. O le tala faʻapitoa lea e faʻavae i luga o le synthetic restin ma paʻu. E talafeagai mo le faʻapipiʻiina o faʻata i luga o luga o soʻo se ituaiga: sima, piliki, fafie, fasi mea. Valivali vaega - beige. O iʻuga uma o Titan i le 72 itula, ma le tele o aʻafiaga tele i le vevela.

Faʻafefea ona faʻamilo le faʻata i le puipui i le faletaele

Faapipii i ai se tamaitusi, ae e poloka ma susunu feoaʻi, e iai le agide a le auvaʻa, e le faʻaleagaina le Amaltiam.

Tusitusiga i luga o le autu: Glue mo Linoleum: Faʻafefea ona kelu i le laupapa laupapa, axon mo le natura, nai lo le glue pvc uamea

Glue caslite

Ina ia faʻapipiʻi faʻataina i le koma, e masani ona faʻaaogaina e kelu le vaʻai i tua o faʻata i le savili. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le loga lea o le kulimi. E aofia ai 2 vaega. O le tasi ua faia i luga o le faavae o se fesuiaiga o le acrylic Etherlic Etheron, ma o le lona lua o se tagata galue.

Faʻafefea ona faʻamilo le faʻata i le puipui i le faletaele

Ae le i faʻaaogaina le tuʻufaʻatasiga o loʻo fefiloi ma faʻaaoga i le lamolemole vaega i luga o le laualuga o le tioata mai le itu o Avagam. O le mea faigaluega e vave ona alu ese, e le suia le lanu, e le tuua ai solo.

O le a se isi mea e mafai ona e pisa

O le faletaele faʻata e mafai foʻi ona faʻapipiʻi i luga o ia faʻavae:
  1. ABRO faʻapipiʻi le sooupu e faʻavae i luga o le epoxy resin e aofia ai lua vaega - kelu ma malosi. Ua i ai se fausaga manino, faʻaaogaina tutusa lava i luga, e le faʻaleagaina ai le Amaltiam, taʻi le itula.
  2. "O le taimi faʻapipiʻi" mo faʻata e le faʻaleagaina Adalgam, Mosisture tetee, tetee i le faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo, o loʻo iai le logo. O lona uiga o le apoapoai atu i luga o mea uma.
  3. Ottosal o se empic tasi-vaega silika seleni glue i luga o se epoxy atoatoaga ma sili atu le lelei anufe. E ia te ia te tetee atu i le maualuga o le susu, vevela, uv loviga. Fetaui lelei mo le faʻaaogaina i le taʻele ma sauna. E le gata i lea, e iai meatotino tausaa ma le paleni. E le lamatia mo Amalgam, e lelei lava i luga o se masani.
  4. Soudnal 47a faavae i luga o se leaga fofo. O lona uiga e tetee atu i le maualuga o le susu, ma nofoaga ole vevela vevela, ma e sili ai le manaia o le faʻaaloalo i le faʻaaloalo, o le piliki, pipika.

Motemaja tekonolosi

Tekinolosi o le mea e faʻailoa ai le faʻata i le faletaele e faigofie lava:

  1. I luga o le puipui, o le faʻailoga o loʻo faʻaaogaina fanua: pipili i le faʻavae i le faʻavae ma le itu i le itu.
  2. Ae le i faia le faʻata i le faletaele, pipii tuaoi tuaoi, pe a fai latou te saunia, ma tuʻu atoa.
  3. I luga o le tapenaga pito i tua o le faʻata o le faʻata, Glipe o loʻo pisa solo i le tulaga o le tino, solomuli le itiiti ifo i le 2 cm mai le pito i tua atu o le vaega. I le ogatotonu o le kelu e apalai e se grid.
  4. I le va o tuaoi ma le upega tafailagi autu o loʻo setiina mo le ufiufi o le koluse, ina ia mafai ona lamolemole ai ona felelei. O le mea e tasi e tatau ona faia pe a fai o le faʻata o le faʻata o loʻo faʻaofi i le va o le Tile.
  5. A maeʻa lena, o le faʻata e fetaui lelei, ae ofu malosi atu i le puipui, o timuga mai le laina faʻatonutonu i lalo.
  6. I totonu o le 5 minute talu ai, o le fesoasoani mafai ona faʻasaʻoina, ona fagoloa lea o le kulimi, ae o le a faʻamago lava le faʻavae i le ao.
  7. Ina ua uma ona mago, o le kelu snum ua tumu i le sili ona-sami, paepae pe leai se lanu.

Filifiliga 2 - i luga o fao

Faʻapipiʻi le faʻata o loʻo faʻatagaina ma suavai manuʻa. O le mea lea, e faʻapipiʻi i totonu o le nich pe a iai se kesi mai le digwall poʻo se tulu i le va o le puipui ma le faʻata. O le mea faigaluega e tatau ona faʻamamaina ma le faʻaleagaina le Avalgam.

Ae le i faaaogaina, o lona uiga o loo faaeteete ma le faaeteete, ma luga o le puipui e fai ai faailoga e pulea ai faailoga - faailoga. E sili ona lelei le lio atoa o se faʻata. Ona faʻaaoga lea o le faʻapipiʻi i lona itu pito i tua.

O fao o le vai o loʻo faʻaaoga i le tino, toe togiina le 2-3 cm mai le pito ma le faʻailoga poʻo le grid - i le ogatotonu. A maeʻa lena, o le laupepa e faʻanoanoa i le puipui, aua ua toe alu mo le 1 minute ae toe tuʻu. E matutu le tufuga i le ao. O le faʻata e sili atu le faʻaleleia o le lagolago.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea fufulu faʻamalama i luga o loggis oe?

Filifiliga 3 - ma fao

O le isi auala e tautau ai le faʻata i totonu o le faletaele o loʻo i ai le fao ma masini faʻapipiʻi. O lenei filifiliga o loʻo faʻaaogaina mo le tele ma mamafa mea lelei. E tele taimi e aofia ai le Maugala i totonu o le tamaitusi, ae a talafeagai, e mafai ona faʻatauina tutoatasi, filifili lea e talafeagai mo le vaaiga lautele o le faletaele.

O le numera o le faʻapipiʻi manatu e faʻalagolago i le tele o le tapoleni. I le faʻaopopo atu i le fao, o lapisi ma fualaʻau o moa o le a manaʻomia, e i ai i le va o seevae ma se faʻata, faʻapea foi ma le va o ona foliga ma sulu.

Ia, afai ua i ai ni pu i totonu o le fesoasoani. Ae afai e leai ni pu, e mafai ona e faia i ou lava lima faʻaaogaina se taʻavale toso ma taimane tiʻetiʻe. I le taimi o le faʻagaioiga, o le faʻapona e tatau ona malu lelei, ina ia aua neʻi faʻamamaina le tioata, e tatau ona kiina pu. E mafai ona e tuʻuina atu ai lenei galuega i se tagata faigaluega faʻapitoa.

O le faʻata o le faʻata o loʻo apalai i le puipui ma faʻailoga le faʻailoga faʻailoga mo faʻapipiʻi. Ma, faʻatasi ai ma le fesoasoani a se taʻavale i totonu o le fale puipui, o pu eliina o le faletalimalo ua pupuni ma le samala. A uma lena, o le pepa e faʻaaoga i le puipui, tufatufa ai pu ma faʻapipiʻi fao ma pupu.

Filifiliga 4 - faʻatasi ai ma le fesoasoani o le bildall scotch

Afai o le faʻata e faigofie ma manifinifi, e mafai ona faʻaaogaina le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻapipiʻiina o le faʻauiga mo le faʻapipiʻiina, o le faʻapipiʻi i lenei tulaga ua faia faapenei:
  1. Matou te faamanatuina i luga o le puipui o le puipui ma tuu i lalo o fanua fanua faaaoga se tulaga.
  2. Faʻailoga ma faʻamama le laualuga o le paʻu ma le pito i tua o le faʻata o le faʻata.
  3. Matou te pipii i luga o fasi pito i tua o le pito i tua o le lau lua lipine lipine.
  4. O le moli uila e mafai ona faʻaaogaina i le va o scotch stages mo le sili atu le faʻatuatuaina.
  5. Aveese le ata puipuia mai le lipine ma sili ona maʻamaʻaleʻata, o loʻo taulai atu i laina faʻatonutonu, faʻafou le faʻata i luga o le puipui.

Faʻaaogaina le lua-itu-itu o le itu, o le faʻapipiʻi e tatau ona aveina ma le faʻaeteete, aua o le a faigata ona faʻasaʻoina se mea.

Faaiuga ma galuega faatino

Soʻo se tasi o faʻamatalaga faʻamatala o le a fesoasoani e faʻamaloloina le faʻata i luga o le puipui i le faletaele. O se mea mataga lea, ma ma le faʻatamala o le feita, e mafai ona ia taʻei pe lavea. Afai e i ai popolega e faʻaleagaina ai o ia ma e le o le mautinoa i ou tomai, o se glazier mafai ona valaʻaulia e faʻatino. O le a vave ona mafai ona faʻasaʻoloto le faʻata i soʻo se auala ma luga o luga.

Padity Education

Faitau atili