Pepa Laupapa mo le Hall: Le mea e filifili ai mo totonu

Anonim

E tele taimi e masani ai, o malo ma tagata e ona o le fale mautotogi pe o le fale o le a alu i le fale tele. O le mea lea e tupu ai i le taimi nei, o taimi o le manaʻo e faʻafou ai le totonu o lenei potu. Ma, aisea e sili ai le amataga, ina ia e le le fiafia, ae, i le eseʻesega, fiafia ma le fiafia?

Mea taua

strong>

O le maketiina o oloa o lenei itu e matua lautele, ma o lea e manaʻomia ai i le filifili i luga o le pepa puipui: pepa, vineso, vaipuna, i lalo o le ata.

Pepa Laupapa mo le Hall: Le mea e filifili ai mo totonu

BAMBOO MA isi mea masani o le siosiomaga faauo ma saogalemu i le soifua maloloina.

  • Afai o tagata e ona o le potu malolo fiafia e faʻafouina le mamanuina i totonu, ona e tatau ona e faia le fiafia i le valivali i lalo o le ata lena, e mafai ona valiina le tele o taimi.
  • A faʻapea e tatau ona maua le tupe faʻapitoa, ona talafeagai ai lea o le ie puipui poʻo se pepa puipui. Ma le faʻatapulaʻaina o punaoa tautupe, e mafai ona e filifilia Vilany Papuepapers e foliga sili atu le lelei, ae sili atu i tau.
  • Pe a fatuina se fafo atu o loʻo i totonu, e mafai ona e filifilia pepa faʻapipiʻi mai le reed, pipyrus, faʻapea foi foi ma isi laau. E masani lava, o le siʻosiuga o le afea avanoa, o lona faʻatumu e tatau ona faʻaaina i totonu o se sitaili e tasi. Ioe, o loʻo iai le siʻosiʻomaga o le ituaiga, lagolago le migala i le burccil, ae iai se tau maualuga, ae i se tau maualuga nai lo, mo se faʻataʻitaʻiga, vinyel coat.

Lanu autu

strong>

O le potu tele (potu malolo) o se potu e le mafai ai ona e faʻatapulaʻaina le faigamalaga o lau fantasy, ma o iinei e mafai ona e faʻaaogaina toetoe lava o le lanu uma o le gamed, uma o lanu.

Pepa Laupapa mo le Hall: Le mea e filifili ai mo totonu

Lanu lanumoana e faasino i le toafilemu

Ae o tagata mamanuina e ofoina atu e vave teena na lanu e mafai ona musuia le faanoanoa ma faia sili atu ita (efuefu, uliuli, mumu, mumu I se isi itu, e mafai ona e faʻaaogaina le mamanu ma le tuʻufaʻatasia o pepa o lua mo le hall.

O tagata fiafia o le faʻapipiʻiina o pepa puipui o mumu mumu e le mafai ona tuʻua ese mai a latou mea e fiafia i ai, ae filifili loloto, ma le mafanafana, toʻafilemu, ma isi, E tusa ai ma fuainumera, o le sili lanu lanu gamut mo le potu i luga o lanu o nei:

  • lanu moaga,
  • Buge;
  • lanu samasama;
  • piniki;
  • Ase manatu, etc.

Mataupu i luga o le autu: Auala e Filifili ai se Modular Udekula

Tulafono o le Malamalama

strong>

Pepa Laupapa mo le Hall: Le mea e filifili ai mo totonu

Malamalama i le pupula vaaia

O tulafono nei o loʻo mulimuli mai o le manatu o le ata i soʻo se potu:

  • O pito pupula o puipui o puipui o loʻo faʻalauteleina le avanoa, aʻo pogisa, i le soʻo tonu, ia atagia ai;
  • Mo sina potu (faʻataʻitaʻiga, i le khrushchev), ua aoga e faʻaaoga ai se tamai ata puʻe, ia e tau atu i le potu tele i totonu o le potu;
  • O le feʻee o potu ma mea faʻapipiʻi faaitiitia le umi, ae faʻateleina le maualuga o le potu, ma e faʻateleina le taunuʻuga o le faʻaleleia atili. Mo fusi faalava, o le vaʻaia vaaia o le potu o loʻo i ai se vaʻaiga vaʻaia o le maualuga.

O le nofoaga nei o le pepa puipui

strong>

Faiga i luga o le pepa puipui ma totonu o loʻo avea ma sui e masani ona suia, o taimi uma e tatau ona faʻafesoʻotaʻi fautuaga o tagata poto ma tagata faʻatau iloiloga. O le a le nofoaga o loʻo iai i le taimi nei i le tumutumu o le lauiloa, ma o le a le mea e mafai ona ou ofo atu i le 2019?

Ia ausia le faigofie ma le masani ai i totonu, e mafai ona e faʻaogaina le pepa puipui mo puipui ma le 3D aafiaga. Ma filifili le tagata faʻatau i onapo nei o loʻo iai ia i latou le mea. O le filifilia lelei o mamanu mafai ona maua ai le faateleina o le avanoa.

Tele tagata mamanu taliaina le slogaega "matagofie i le sili atu faigofie faigofie", ma o lea, ma o lea, ia e maua se filifiliga e maua ai le puipui puipui i lalo o le valiina.

Pepa Laupapa mo le Hall: Le mea e filifili ai mo totonu

Ata: Oti puipui mo le atavali - o se filifiliga matagofie!

Afai e te manaʻomia le fatuina o se lagona faʻapitoa i le potu malolo i le potu, Toe faʻafou, e mafai ona e faʻaaogaina fua ma tele iniseti. E le talafeagai le alofa e le mafai ona talisapaia ma le iʻuga o le susulu, o loʻo saogalemu atoatoa mo aiga uma. A uma loa ona pogisa le potu ma e matala le malamalama, e i ai se uunaiga faapitoa, lea e faatatau i le Taadisas. O le iʻuga, e amata ona le mumu le tapoleni ma le susulu, fausiaina o se lagona faʻapitoa.

Mataupu i luga o le autu: itu lautele: lautele ma le umi le umi

O i latou e alofa i potopotoga fiafia, pese ma tino e ono faʻatonutonuina le leo leo, aua o loʻo faʻaaogaina ni ata faʻapitoa. O le umi na mafai ai ona faʻateleina le leo, o le Alavas e amata ona mumu, ma o le tulaga o le faʻamaualuga e faʻalagolago i le leo o le potu, ma le sili atu o loʻo i ai susulu susulu.

Afai e te manaʻomia le ausiaina o le maualuga maualuga maualuga ma tupu faʻalumaina i totonu o le potu, e tatau ona e filifilia puipui puipui mai flax, velvet poʻo le sili ona lelei. Ma pe a maeʻa mea faʻapipiʻi, o se togiketi e manaʻomia ai le tausiga faʻapitoa, aʻo iai, ua e lagona lea faʻavaivai.

Ia, e toe faaola mai le tulaga, e mafai ona e mauaina le vevela o le vevela pe puipui ma micromagnetic elemene. Afai i le tulaga muamua o le potu o le a suia pe a suia le vevela, taimi i le tulaga lona lua, e mafai ona liua le puipui ma ana lava malosiaga.

Metotia o le tuʻufaʻatasia o pepa puipui

strong>

Ia ausia se aafiaga faʻapitoa, pe a fatuina se ata autu, e mafai ona e faʻaogaina ni auala eseese e tuʻu ai pepa puipui:

Pepa Laupapa mo le Hall: Le mea e filifili ai mo totonu

Ata: Tuʻufaʻatasiga - Aso Nei ma Faʻaufofoga Faʻatoʻaga i totonu o loʻo i totonu

  1. Faʻateʻa lelei - e le gata o le tasi-Photon strips e mafai ona faʻaaogaina, ae faʻapea foi i latou e eseʻese ata. E tusa lava pe laiti o mea laiti e laititi, o a latou fesoʻotaʻiga o le a tumau le le vaaia i luga o le puipui, e pei ona i ai se liliuina tusitusiga i lenei nofoaga.
  2. O le vaeluaga o le vaega e aoga i soo se sitaili. O le lautele o le ata e faʻalagolago i le maualuga o le potu nai lo le itiiti ifo, o fasi pepa e tatau ona iai.
  3. O pepa puipui e faʻaofi i luga o pepa, i le tulaga lea, ua saunia muamua le puipui ma ua ufitia i le pepa puipui autu, ma o luga o latou e i ai le sili atu mea teuteu ma isi vaega. O le iʻuga, e mafai ona e mauaina le saʻo o le tagata.
  4. O le tele o le faʻaaogaina ma se vaega tele o loʻo faʻaaogaina tuusaʻo i luga o le semantic vaega o le potu e faʻailoa ai le sone: o se nofoaga mo taʻaloga, moe, galuega, ma isi.
  5. Le faʻaaogaina o flaps - faʻatagaina oe e faʻatino atoatoa lau manatu fatufatu. E masani ona tipi ese ese i le fomu ma lanu o fasi pepa puipui, ona faapipii lea i luga o le puipui. Ia, ina ia mafai ai ona ausia le fealofani, naʻo tuʻufaʻatasiga mea e tatau ona faʻaaogaina.
  6. O le faʻauigaina o le au faʻaupuga, Niches - o le tele o loʻo taumafai e nana nei mea i totonu o le tusiata, ae afai o loʻo i ai i le puipui puipui ma mea teuteu foi.

Mataupu i luga o le autu: Suiga alatoto mo le fufuluina o masini i luga o le alavai

Faitau atili