O le Suauu Washbasin mo le tuuina atu

Anonim

O le Suauu Washbasin mo le tuuina atu

Fufulu alavai mo le tuʻuina o se mea aoga tele mo tagata e masani ona i fafo atu o le taulaga, fai se faʻatoʻaga, faʻatoʻaga pe naʻo le manaʻo e faʻaalu se taimi sili i luga o le auala e latalata i le auala e latalata i le auala e latalata i le auala e latalata i le auala e latalata i le auala e latalata i le auala e latalata i le auala e latalata i le auala e latalata i le auala e latalata i le auala e latalata i le auala e latalata i le auala latalata i le auala.

Ala Hardbasin mafai ona faia mai le tele o fofo, maise Ae talu ai tagata uma e iai i le atunuu.

Afai e te manaʻo e fai le taimi faigata i le atunuʻu e malie ma paie, fai se fufulu ma ou lima lima.

Ituaiga o Street Washbasins mo le tuuina atu

I totonu o le tulaga tele o fulufulu fufulu, o mea nei e mafai ona iloga i lalo:
  • Auala fufulu auala ma se tab. Ioe, e le mafai ona e faʻatau se seti atoa - o se masini mo le auala ma le iʻuga. Peitaʻi, e i ai le filifiliga e suʻe ai se laulau 'auʻauna taʻavale, pusa o le au vali poʻo se vaega o le loka, o le a tautua mo le solo o le lima. O lenei foʻi mataupu, i le kapeneta e mafai ona tuʻuina eseese o 'ia lelei lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le fufuluina, o Shiug ma isi lavalava. A faʻapea e manaʻo se tagata o le atunuʻu, e mafai ona e faia se pu i le pito i luga o le laulau ma liliu iina ma le paipa, ma lalo, o se pa puipui mo otaota;
  • Auala fufulu auala mo cttages i luga o le fata. E manaʻomia e le fata e pa i lalo o le eleele ina ia le paʻu le masini. O lenei filifiliga e sili ona faigofie le faʻaaogaina, e mafai ona faigofie ona faia ma le fesoasoani a uamea faʻamalosia, o le a faʻamau ai le vai-alu ifo ia te ia lava mai lugā. O le vai e mafai ona tusia i totonu o fagu e sili ona atopaʻalo e masani ai ona fai, ae e sili le tele o le tele, ma e aoga le faʻamasinoga i ai;
  • Taofia le fufulu fufulu mo le foai. E mafai ona fai sau fufusu ma le fagu, o le a le mea o le a tatou talanoa ai i lalo ifo o le a faʻamautuina i le puipui. Ina ia taofi le masini i luga o le kapeni, oe manaʻomia le faia o se matau, poʻo le matagi atoa le fagu i uaea ma pito i luga o le tau.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fatuina se togalaʻau tauʻai ma mea fugalaʻau ma laʻau e toto ai (25 ata)

Faʻafefea ona fai se vaiemu mo le 'aʻai mai le fagu

O le Suauu Washbasin mo le tuuina atu

E i ai sau filifiliga - ave se fagu ua manino po o le muamua-vali.

E manino o le a faʻatagaina e faʻatonutonu le maualuga o le vai o le sela vai, ma le vali o le a avea ma filifiliga matagofie mo laufanua mamanu.

O le Suauu Washbasin mo le tuuina atu

A matou fausia se fale, e mafai ona e aumaia le faigofie faʻamatalaga o le auala fufulu taʻavale mo le fale o le fausiaina.

Ina ia faia lenei mea, ua lava na o le ave o se lima lima lima-lima, tipi le pito i lalo ma i autafa, latalata i le pito i lalo, fai pu. O iina ma o le ai ai le alualu i luma o se uaea e tatau ona faʻamanatu ai se pakete tuʻi. Mo ma e mafai ona e tautau se auala hashedbasin i soo se mea.

Ina ia oʻo solo le vai mai i le vaivavave, e mafai ona e faʻaʻeseʻese le tapuni, pe a amata ona tafe le vai.

Peitaʻi, e iai le isi filifiliga: e naʻo le pu i le tapuni, o lea o le a lafoina le vai peʻa faʻatumuina le vaiʻeleʻele. I le taimi lava e tasi, o le tali sili lava o le faʻaaogaina lea o le fulafula ma se crane, faigofie ona tatalaina ma tapuni.

O loʻo faʻamau ai pea le vai i totonu o le vai taele mo le fale mai le fagu e leai se aoga pe a fai o taimi uma e te manaʻomia e alu ai i le fale mo lenei fale.

Mamafa o Hashbasin mo le fale

O le Suauu Washbasin mo le tuuina atu

O le faigofie filifiliga o le faʻaaogaina lea o le tuai handbanin mo le faletaele.

O le fulafula ia mo le tuʻuina atu e mafai ona faʻaliliuina atu i le auala ma faʻapipiʻi, faʻapipiʻi i le puipui o le fale. I le taimi lava e tasi, o le a faasafua ai le vai i totonu o se pu faapitoa, pa'ū ifo i le tane mo le pa.

O le Suauu Washbasin mo le tuuina atu

O le a ma nofoia ai foi le itu i luga o le itu auala fufulumoe auala mo le foai, le mea o le a faaputuputu. E mafai foi ona faʻatau pe faia oe lava:

  • Matou te aveina se fesoasoani mo le sapalaiina o le vai, o se saito, matie ma ni oʻu pai, o lena i le fale fefiloi;
  • Matou te aveina se konaseti, mo se faataitaiga, o se tagi, ma oʻu mafaufauga, ma matou te faia le pu i lalo o le SGON. Ma le isi, matou te ofuina ni kakakusi lua i luga o isuti ma siaki pe o loo lelei le crane;
  • O mea uma, e naʻo le vili ane o le apa faʻapipiʻiina i le pito i luga ma faʻamau i totonu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e tutoʻatasi o le fola i totonu o le Gazebo

O le Suauu Washbasin mo le tuuina atu

O se gaioiga faʻapena e mafai ona faia ma le galuega o soʻo se tulaga, e aofia ai ma le palasitika parrel pe a fai o le vai o le vai o le tele. Faʻamaoni, i le tulaga lea, e faʻaaogaina le faia o le alavai e le faʻatulagaina ai e le vai le faavae o le fale.

Matou te faia se mea manaia mulumulu mo le tuuina atu

O le Suauu Washbasin mo le tuuina atu

Afai e iai le manaʻo e le naʻo se ituaiga o mea faigaluega mo le fufuluina o ou lima, ae e mafai foʻi ona faʻatulaga se masini matagofie, e mafai ona e faʻaaogaina le uluaʻi foliga o tane ma teuteu latou.

O le faigofie tali i le teuteuga o le auala hashbasin mo le cottage o le tosoina o le fao o le fao. Aulelei mamanu, ma mo se pulumu manifinifi pe mafiafia. Ma e sili pe a fai o lua ituaiga e te maua - o se ata tusitusi o le a foliga sili atu le matagofie.

E mafai ona ufiufi le atunuʻu fufulu o le atunuʻu i se lacquer peleue, o loʻo susulu mai. E mafai foʻi ona fai le tele o togafiti ma kelu ma glue, ae e le tatau ona galo ai pe a fai e le o le alatoso i lalo o le hardheric i lalo o le valevale.

O le Suauu Washbasin mo le tuuina atu

Ina ua maeʻa fausia fale o le taumafanafana, o le faʻaaogaina o atigivae, cones, o manu o le a faigofie ona maua.

O le isi filifiliga muamua o le faʻapipiʻi lea o se fufulu fufulu mo vaega o fagu ma ufiufi fasi vaega o varnish.

O le Suauu Washbasin mo le tuuina atu

Afai o iai se vaituloto poʻo le vaitafe e latalata i le fale, e mautinoa lava na mafai ona maua le tele o tioata paʻu i le matafaga o le faʻasao o le vaipuna "o loʻo fufuluina ai le tele o masina" o loʻo fufuluina ai le tele o masina.

Lenei o le a le mafai ona o le naʻo le puipuia oe lava mai le tipi, ae ia faʻaaoga le tioata foliga tutusa ma se maʻa masani.

Faitau atili