O sitaili o le atunuʻu fale

Anonim

O sitaili o le atunuʻu fale

O le fausaga o ituaiga o atunuʻu fale e valavala ai. O le filifiliga a se tasi o latou, e fuafua lava i manaʻoga o tagata e ana tupe, latou agavaʻa o faʻaletupe, ma le lapoa o le faʻatulagaina.

Ae paga lea, i le tatou atunuu, seʻia oʻo mai talu ai nei, o se filifiliga tele na le manaʻomia e faʻamoemoeina. Tele o tagata faʻaaogaina e le mafai ona tausia lelei aso o aso nei e uiga i le foliga o le atunuʻu fale na faʻaaogaina i le taumafanafana.

O le a le eseʻesega lea e faʻaalu ai le po i le vaitau o le pogisa, aua o le faleʻaiga e manaʻomia mo na o le lua pe tolu masina? E lelei o le aitaʻaiga e oʻo mai i le vaitaimi o le taimi nei, ma na amata ona malamalama o matou faigatitio o le galuega sili ona lelei e faʻafiafiaina ai le aiga atoa.

O le foliga o lou atunuʻu fale ma ana faiga faʻavae o loʻo i ai se sao tele i le fausiaina o le manaʻomia o le siosiomaga mo le malologa atoa.

O lea, afai e te fuafua e fau se atunuʻu fale, e tatau ona e mafaufau i ni ituaiga o loʻo mafai ona faʻaaogaina e fausia ai se fale

. Mafaufau i filifiliga autu e sili ona lauiloa i Rusia i le aso.

Rusia faiga o le atunuu fale

O sitaili o le atunuʻu fale

Aua neʻi o tatou oʻo i le tusiata ma mea taua o le itu e tasi. Afai e te mafaufau i le mea lea, o nisi o ituaiga o le sitaili faʻataʻamilomilo i le fausiaina o fale o atunuʻu e mafai ona faitaulia sili atu nai lo le sefulu.

I le auala, o le rusia o le sitaili e masani ona lauiloa i lo matou atunuu, e ui lava o le mea moni e tele le fausiaina o tekinolosi i le lua sefulu tausaga talu ai.

O le Rusia Corporation System e tele uiga uiga:

  • Faʻaaoga e pei o le faavae o le fale ogalaau mai logs, itiiti ifo mai le pa.
  • Le maualuga faʻavae ma le faʻamalosia o fola e ala i le ituaiga "olei", o loʻo faʻaliliuina ai le vaega autu o le fale i luga o le eleele.
  • O fale o Lusia, o se tulafono, ua i ai se laina taualuga, o nisi taimi ma se skite.
  • O le pito i fafo o fale i le sitaili o Rusia na faia i fafie.

Tusitusiga i luga o le autu: Pati Pati i le potu malolo - 80 Ata o le uluaʻi manatu o le mamanu

Afai tatou te talanoa e uiga i le styling i lalo o le Rusia Hut poʻo le fale, o elemene o laʻau, Platbands, o loʻo masani ona teuteuina le faitotoʻa. Mai le itu o le faleoloa, o se fale e mafai ona i ai le faapaologa po o le ufiufi moranda, lea e fai ma nofoaga e malolo ai mo tagata e ona le fale.

O sitaili o le atunuʻu fale

O le sitaili Rusia e mafai ona vaevaeina i urban ma nuu i tua. I se aotelega, o le vaeluaga o vaega eseese, e pei ona fuafua i le faiga nofoaga, o nei po o isi tu ma aga i totonu o le fausiaina po o le teuteuina o le fale o le a faagaoioia.

Europa sitaili o nofoaga o atunuu

Afai tatou te talanoa e uiga i sipuni sisifo o fale, e iai foi ma se tulaga lautele lautele filifiliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e filifilia le afa-timber o le sitaili autu.

O le vaega faaonapo nei o loʻo iai o se uluaʻi fofo e faia ai le foliga o le fale ma aso nei ma manaia.

O sitaili o le atunuʻu fale

Maʻeu e te manaʻo e fausia se fale, ma le vaʻaia atoatoa lenei tekonolosi. O le mea moni o le taimi lea o se taimi umi e alu ai le taimi. O le fale masani-afa-puaa afa e faʻavae i luga o le faʻavaʻa o se pa poʻo ogalaau, ina ua oo i fafo, tumau i fafo.

O le gaogao i le va o le laupapa laupapa e tumu i piliki poo le maa. I aso tuai i Siamani, ae o o piliki, o tane lanu kupipea na faaaogaina ae le o piliki.

O sitaili o le atunuʻu fale

E sili atu le faigofie nai lo le fausiaina, fai se mea e fai ai le fausaga i lenei sitaili. O lea e mafai ona e aloese mai le faʻafitauli o le fausiaina o ni tusitusiga, ma o le iʻuga, maua ai le uluaʻi ma lalelei fale.

Sitaili o nofoaga tutotonu o nofoaga

O sitaili o le atunuʻu fale

Le isi, atonu o le sili ona taʻutaʻua filifiliga mo le fausiaina o fale o loʻo fausia nofoaga, ua fausia. O lelei o nofoaga o nofoaga ua lauiloa i tagata uma.

O le mea lea, muamua lava o le taumaga o le fale, o le fea e aua le soona sao i tulaga ola o matua masani o aiga masani. Afai e te le fuafua e nofo i le Dacha i le tausaga atoa, ona avea lea o le nofoaga o le tino o le a sili ona lelei mo oe.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona filifili ni laina taualuga mo pupuni: tagata mamanu fesoasoani

O sitaili o le atunuʻu fale

Fale ma isi itutino:

  • I le faʻaopopo atu i le tau maualalo, e mafai ona e maitauina le faigofie o le faʻaputuputu o se tino o le tino. E le mafai ona feagai ma le le faʻatauaina ma le le faʻatauaina ma se galuega, aua nei taʻu le fausiaina o se afi.
  • E iai le laʻititi o le mamafa o fale, e aʻafia ai le filifiliga o le ituaiga o faʻavae o faʻavae.
  • Ua mafai ona saunia tapuni, e mafai ai ona e faʻaputuputu faʻatasi.
  • O le foliga mai o foliga o se faʻavaʻa ma le tasi le itu e mafai ona eseʻese, oe filifilia le ituaiga o faʻauma ma mea o loʻo faʻaumaina.
  • O le fale o le atunuʻu fale e faia i luga o le tekonolosi tekonolosi e vaʻai i Europa manaia ma o nei aso.

Ae o loʻo iai fale feʻaveaʻi ma ni vaivaiga foʻi o ni vaivaiga. O le mea muamua o nei o se vai vaivai vaivai o le puipui. E le mafai ona ola i se fale faʻavaʻa e aunoa ma le faʻaeteete i le tausaga atoa.

O sitaili o le atunuʻu fale

Afai e te le o fuafua e faʻapipiʻi i le fale taumalulu, o lona uiga e faʻaaoga ai se tupe i le teʻena. Ae afai e te manaʻo i ai i le atunuʻu ma i le malulu, e aoga tele le mafaufau i lenei mea.

Soʻo se faiga mo le lesitala o le fale e te filifilia, taumafai e tuʻufaʻatasia ma le faʻaaloalogia ma isi elemene o laufanua mamanu.

O sitaili o le atunuʻu fale

O le fale o Lusia i le fale o Lusia o loʻo ogatasi ma le tele o fugalaʻau ma fale laupapa, ae o le faʻaititia o le tā o le fale e mafai foi ona sosoʻo i le fou o le fanua.

Faitau atili