Faʻafefea ona tuʻu se faaputuga i luga o le fola: o loʻo taʻoto ma pe faʻafefea ona tuu i lou lava lima taumatau, Faʻafefea le vitio ma le taʻele tao

Anonim

Faʻafefea ona tuʻu se faaputuga i luga o le fola: o loʻo taʻoto ma pe faʻafefea ona tuu i lou lava lima taumatau, Faʻafefea le vitio ma le taʻele tao

O le Tile faiga e le o ni tagata tauva i le malae o le faʻaumaina o nofoaga ma se maualuga maualuga o le susuga, o se tasi o mea sili ona taua e aunoa ma le faʻaaogaina o tagata le faʻatagaina. O le isi faʻataʻitaʻiga, faʻamamaina le falei i luga o le fola, o se galuega o luga o le tauau mo le toʻatele. O le a na o le le maelega, mafaufau loloto i auiliiliga, iloa manatu ma le faaaogaina o le faiga.

Malo mautu fola i luga o le fola

O le genometric foliga o le siʻumili o le pilepio e aʻafia ai le auala o le auala e faia ai. Faatasi ai ma se metotia fesootai, o le fusifu o loʻo i luga o laina tonu, e manaʻomia le faʻaeteete ma le faʻapipiʻiina o vai, talu ai o le mea sili ona faʻaletonu o le a vave ona iloa atu.

Faʻafefea ona tuʻu se faaputuga i luga o le fola: o loʻo taʻoto ma pe faʻafefea ona tuu i lou lava lima taumatau, Faʻafefea le vitio ma le taʻele tao

O le faʻataʻamilosaga pito i fafo i nofoaga eseese o fale tumaʻoti poʻo fale mautotogi o se manatu sili ona lauiloa.

Afai o se potu i le maualuga o le palu, e fautuaina ai le auala e fautuaina ai le suiga. Afai o loʻo i ai le tali a le tali, poʻo le masani, ona mafai lea ona e taoto i le ata. I potu ua afaina ai, e mafai ona e pueina le Kerisimasi laau. Afai e pa'ū le faaputuga ma se tuaoi ma le mamanu, ona fai ai lea o le pepa faʻapipiʻi, ma ina ua maeʻa le faʻapipiʻi.

A o le nonoa o le sima i le sima sima, e alagatatau:

  • E faavaivaia i le vai pe a ma le 8 itula.
  • Muamua e tatau ona e faʻaaluina se suʻega i luga o se fasi laupapa pe a fai e le lelei, ona mafai lea ona faia nofoaga i lalo o le enamel.
  • A maeʻa 2 aso, e manaʻomia le siakiina o le faʻataʻitaʻiga, pe a fai e lelei mea uma, ona mafai loa lea ona e amata faʻapipiʻi le fola.
  • A faʻapea e foliga mai o loʻo mafai ona faʻatapulaʻaina i tatou lava e tiaʻi le pito i tua o le paʻu i le susu susu.

Afai ua tuu le tapita laupapa i le sima i le sima - oneone tuʻufaʻatasiga i luga o le folasaga, ona faʻafaigofie lea o le galuega. Na sasaa atu e le vai i le fola, ona tapuni ai lea o le simafa e ala i se shive, o le taʻele ua sili atu ona maualuga.

Faʻatonuga: Faʻafefea ona tuu se paʻu i luga o le fola

O le faʻataʻamilosaga o le chitrac fola laupapa. Maualalo ese mai le tekonolosi o le ofi atu o le taʻele i luga o le puipui. O le taʻele i fafo e sili atu le faigofie ona faʻalauiloa. Ina ia filifilia saʻo le auala faʻatulagaina, e tatau ona e tuu le 1 laina o pou i luga o le tasi o puipui.

Faʻafefea ona tuʻu se faaputuga i luga o le fola: o loʻo taʻoto ma pe faʻafefea ona tuu i lou lava lima taumatau, Faʻafefea le vitio ma le taʻele tao

Tele e faʻalagolago i le i ai o le maualuga-tulaga mea lelei, mea faigaluega ma tapenaga

Mataupu i luga o le autu: masini ma faapipiiina o se palapala palapala ipu

Ma se faʻataʻitaʻiga o le faʻasologa o le taimi e te manaʻomia ai:

  • Fesootai 2 isi vaega;
  • Tusi se pepa umi i luga o le fola;
  • Fuafua le ogatotonu;
  • O le a faia le taotoga.

Afai o le potu ei ai le faʻamalosi tino foliga, ona faʻataʻalo lea o le taʻele amata mai le tulimanu poʻo le ogatotonu. O le kesi e tatau ona faʻaaogaina i le isi itu o le cerammic tile faʻaaogaina se sheathd spatila e sili atu ona leai se gaogao. Oomi le pili e matua tele. Mo le oona o le utums, luga o le fola i le taimi e tasi i le va o tisaitia e tatau ona e mu i le palasitika cross.

Sopoia ua aveeseina na o le maeʻa o le faʻamagoina o le kulimi.

A faʻapipiʻiina tumutumu, e tatau ona e mataituina le siʻomia luga, e faia i le tulaga fesoasoani. Afai o le pulu paʻu o loʻo i lalo, e aoga le faʻaopopoina o le faʻapipiʻiina, pe a fai e tusa lava poʻo le tele lena, ona aveeseina lea o le sili kusi. O le sui ua faʻaalu e faʻamatuʻuina ina ua maeʻa faʻamamaina o le faʻapipiʻiina o le faʻaaogaina o se fofo faʻapitoa. Mo le faʻaaogaina, e mafai ona e faʻaaogaina se paʻu paʻu, e aveʻesea ai le suppise ma le susu susu.

Faatoloto le fola i luga o le fola

Muamua e tatau ona e malamalama, o le a le potu o le a ia gaogao o le fola, o le filifiliga o le a faalagolago i ai. Mo potu taʻitasi, lau vaʻai i le paʻu. O le Tile o loʻo i ai le tele o meatotino e faʻamalieina ai manaʻoga o le tumama, o lea e masani ona faʻaaogaina i faletaele ma faletaele.

Faʻafefea ona tuʻu se faaputuga i luga o le fola: o loʻo taʻoto ma pe faʻafefea ona tuu i lou lava lima taumatau, Faʻafefea le vitio ma le taʻele tao

Filifilia o se fola mo le fola, ina ia mautinoa o le mafaufau i le mafuaʻaga o le potu - e fesoasoani lea e le tele tele mo mea faʻatino a le mea.

I fale tumama, e manaʻomia le mautinoa o le foloa e le o seʻe, mo lenei mea e tatau ona e filifilia se faaputuga ma le faʻataʻavaleina i luga poʻo le i ai o le afti-sliffer afaina.

I potu ma le tele o aitalafu e manaʻomia e faʻaaoga ai le paʻu ma le mafiafia sili. Biinker ma o le popcemin ua iloga i totonu o loʻo i ai se laititi pasene o le asoa ma sili sili atu, faʻapea foʻi ma le tele o lanu ma luga.

Faatonuina:

  • Muamua o loʻo i ai se lotoa faʻamalo, faʻafetai i totonu, o le tuufaatasiga o le taotoga ma le tulaga o vaega o tagata taʻitoʻatasi ua faʻaalia.
  • Faatasi ai ma le fesoasoani a le filo po o le le lava le tulaga, o le tagata oona o lona uiga.
  • O le tulimanu e fuaina i 90ᵒ mai le umi tulimanu.
  • E manaʻomia le amanaia o le mea moni o le mamao i le va o le pito sili ona lelei ma le puipui o le 1.5 cm.
  • O lapisi lapisi e tuu i autafa o pito.
  • Ia vaʻaia le vaʻaia o le lumanaʻi, e mafai ona e tusia le polokalame i luga o pepa, pe muamua ona tuʻu le paʻu i luga.

O le isi e tatau ona e saunia se fofo. E faʻaaoga se tasi o le tuʻufaʻatasia, poʻo le sauniuni-faia kulimi. O le sima Mortar mafai ona saunia tutoʻatasi. I le faia o lenei mea, faʻaaoga mama le mama ma le mama fanua, sima ma vai faʻaavalava. O le faʻamaeʻaina o le fefiloi e tatau ona saunia malosi e tusa ma faʻatonuga. Faatasi ai ma le fesoasoani i le faʻamaeʻaina o le paluga, faʻaputu le taʻele o le faigofie, i lona tuʻufaʻatasiga o loʻo i ai uma mea taua e maua ai se malosi malosi i luga.

Mataupu i luga o le autu: Karcas mo Hammock: Ituaiga ma le Poloaiga o le Fausiaina

Fautuaga: Faʻafefea ona e faʻaoʻo mai i fafo

I le taimi muamua o loo i ai le tipi tipi. E manaʻomia se penitala, rouletete, atoa ai ma se mea tipi meafaigaluega. Toe manatuaina mo tipi ua faia i tua o le Tile. O le sikaʻela paʻu ua tipi naʻo le pito i luma. Ina ia teuteu, o le faaputuga e mafai ona faʻaaogaina se eletise faʻapitoa poʻo se tusi lesona o loʻo mafai foʻi ona faʻaaoga le tioata po o tioata tipi.

Faʻafefea ona tuʻu se faaputuga i luga o le fola: o loʻo taʻoto ma pe faʻafefea ona tuu i lou lava lima taumatau, Faʻafefea le vitio ma le taʻele tao

O le faʻataʻamilosaga pito i fafo ma o latou lava lima - o le mataupu o le taimi e faʻaalu ai ma manaʻomia le poto faʻapitoa ma tomai

Ina ua maeʻa le taimi sauniuni, e mafai ona e agaʻi i le galuega autu:

  1. O le spative sparala e tutusa i luga o le fola, pe a ma le 4 pou. Ma tamai mataua, o le kelu e tatau ona apalai i le pale.
  2. Mai le mamao vaʻaia o le vaʻai, taleti o le faʻapipiʻiina o le faʻailoga o le faʻailoga e amata, laititi le alavai le aitema.
  3. O le paʻu paʻu e tatau ona tuʻituʻi i luga o le faaputuga e tuli ese le ea ma puʻe le kelu.
  4. Faatasi ai ma le fesoasoani a le tulaga, o mea sese uma e aveʻesea
  5. I le va o laupapa i luga o le ato o palasitika ua ufitia. O lea, o faʻataʻitaʻiga o laina taʻitasi ua faia.

I le faaiuga, tuʻu le aulauʻu. Mo lenei, o le faʻaumaʻuina o loʻo faʻaaogaina, faʻapea foi ma le paʻu paʻu. O se laʻititi laititi o le uaea e faʻaaoga i le soʻotaga soʻotaga, o le faʻailoga o loʻo fusi mau i se spatula.

O lotia avanoa o loʻo faʻatautaia e le tagata faʻatau manatu, o lea o le a sili atu le faʻaaloalo o le a susu i le vai.

E sili atu le fefiloi o le paluga e se spatila, ona olo lea ma le ieie. O se isi faʻaopopoga o le faʻaʻaisa e mafai ona togafitia ma vai-replent vai. Soʻo se soʻotaga o loʻo tatagi ma meaafale, e manaʻomia le faʻapipiʻiina o le sili ona faʻamaufaʻailogaina.

Lesona: Faʻafefea ona tuʻu vave i luga o le fola

Galue ae le i faʻapipiʻiina ni laupapa laupapa faʻataʻitaʻi ina ia amata i le tapenaina o le nofoaga faigaluega. E amata i le, o le laualuga e tuusaunoa mai i luga.

Faʻafefea ona tuʻu se faaputuga i luga o le fola: o loʻo taʻoto ma pe faʻafefea ona tuu i lou lava lima taumatau, Faʻafefea le vitio ma le taʻele tao

Afai e te manaʻo e faʻatino le tapuni, ae o le saʻo foʻi, saʻo foi, o lea, e tatau ona e amata i folasaga

Aveesea:

  • Meaafale;
  • Mea tuai;
  • Lapisi.

E tatau ona mama le fola ma mago. A maeʻa ona faia se vai vai e puipui le sima mai luga o le lelei o le susu, mo lenei mea e tatau ona e faʻaogaina biumen poʻo tifaga, ae o le faigofie ma le vaega o le puipui. O le isi laasaga o le faʻapipiʻiina o le laualuga ma le tosoina. O le faia lea o lenei mea, faatasi ai ma le fesoasoani a le tulaga, e manaʻomia le fuafuaina o eseese uma. Afai e le taua le eseesega i eseesega (le sili atu nai lo le 3 cm), e mafai ona faʻasaʻoina e aunoa ma se fasi, faʻaaogaina se isi vaega o kulimi.

A maeʻa lena, e tatau ona faʻatauaina ma togafitia ni mea e teʻa atu e ala i le Sautispine.

E manaʻomia le faia o se fausaga tulaga, fuaina le mamao mai le puipui, tutusa i le paʻu, minus 2 cm. I lenei tulaga sipama e tatau ai e puipui le laupapa o le a faʻataʻoto ai le ato. O lenei metotia, o le faapipii vave o le a toe faʻatauina lava ia, talu ai ona muamua faʻaaogaina le kulue i le fola. E manaʻomia le faʻapipiʻiina o le paʻu ma mulimulitaʻi i le siʻosiʻomaga tulaga o le faaputuga lapisi.

Tusitusiga i luga o le autu: uma e uiga i faitotoʻa mai le DVP: ituaiga, foliga, talosaga

Malosi tale fofo i luga o le fola

O le faʻaumaina o le faʻamamafa o le paluga o le faʻamoeina ia te oe lava e tusa ai ma faʻatonuga e faʻapipiʻi i le tuʻufaʻatasia pe lolomiina i luga o le afifi. Ina ia mafai ona fausia ni pulufana, e le manaʻomia le liliuina o le vai i totonu o le efuefu. Ae afai e te faia le tele o mea, faʻaopopo lemu, faʻaopopo lemu le tuʻufaʻatasiga i totonu o le vai, faʻafefeteina le inisinia o le a faʻafefiloi o le a faʻafiafiaina ma maualuga. Faʻasolo le fofo o loʻo manaʻomia faalua: Faʻasaʻo pe a kuka ma ae leʻi faʻaaogaina.

Faʻafefea ona tuʻu se faaputuga i luga o le fola: o loʻo taʻoto ma pe faʻafefea ona tuu i lou lava lima taumatau, Faʻafefea le vitio ma le taʻele tao

Faʻamamaina o le faʻailoga - o le sili ona lauiloa ituaiga mea, faigofie ma mafai ona aoga

E manaʻomia le suʻeina o le vevela faaopoopo o le vai faʻaopopo, e aunoa ma le paluvai e mafai uma ona faʻaletonu ona meatotino. E manaʻomia foʻi le faʻalagolago i le faʻapolokino i totonu o le potu, e tatau ona faʻamanuiaina mai le 18 i le 24 ᵒᵒ. Ia aloese mai le leiloa o le paluga ona o le faʻavasegaina o le faʻamamaina, e tatau ona saunia e vaega. A faʻaaoga le mamago ua saunia, o le nonoa o le nonoa, ma o le pito i lalo o le fola e faʻamalamalamaina. I lea tulaga, e tatau ona fufulu le fola o le palapala ma mea e le aoga.

Mo le tapenaina o le fetaiaʻi o le uunaʻia o le oneone, faʻaaoga lelei le matutu itu ua faʻamamaina, e faʻaopoopo ai le tele o le siʻosiʻomaga. Le isi, Vaivai lemu lemu, ma le atoa fefiloi ua fefiloi. Afai e te manaʻo, e mafai ona e faʻaaogaina ni mea faʻaopoopo. Ina ia siaki le sili ona lelei o le fofo, e tatau ona e ave teisi e suiina e le tautoulu. O le paluga, ma le uʻumuina le toilalo, e tatau ona pala ma teu i le taʻavale, aua le faʻaputu. O le tele o tali e faʻalagolago i le faaputuga paʻu, pe a fai o le faaputuga, o lona a lava le vaifofo e tatau ona sili atu vai, mo le mafiafia.

Faʻafefea ona pa'ū le paʻu i luga o le fola (vitio)

E mafai ona faʻamalolo atu i ou lima ma vave ma tiʻetiʻe uila, o le tautua o le ogatasi o le, o le inivesi poʻo ni aisi o loʻo feagai ma le tele o tausaga o loʻo feagai ai ma le feagai ai ma le tele o tausaga o loʻo feagai ai.

Faitau atili