Pa puipui ma chammile

Anonim

I le aso o le tautoulu taaloga po mālūlū afiafi taumalulu, o le a aumaia e le camomiles i totonu o lou fale a cozy faamatalaga o le laufanua o le taumafanafana, ma freshes ai i le taumafanafana mālū ma freshness. O le tasi vaʻai i lenei fugalaʻau ma se susulu ogatotonu o loʻo siitia le lagona ma faʻamafanafana le agaga! Leitioa a a tatou ituaiga o Suta latou te faʻamamalu ai o ia i se laʻau paia ma faataapeapeina i o latou fale e puipuia mai le leaga ma le leaga.

Pa puipui ma chammile

O a latou mea?

manuia fetaui atavali tetele ma daisies Wall i le mamanu o so o se fale, e mafai ona faamaeaina latou e oo lava i sea ituaiga extravagant pei Hightec. Stroymarkets ma firms mamanuina ofoina atu o latou tagata e faaaogāina auaunaga sili ona tele le lotovaivai o ata ata:
  • O se ata tele poʻo se macro pupulega o se fugalaʻau (e ala i se tioata malosi tele, taʻitasi piilima i luga o pefu foliga manino);
  • ata se tasi pe sili atu daisies i luga o mea fana pe e aunoa ma latou i luga o faʻataʻitaʻiga sili atu ona fetaui lelei, mo le faʻataʻitaʻiga o le olive, lanu paʻepaʻe pe paʻepaʻe;
  • Luga o le vaaiga o le tele o lanu;
  • Lautele laufanua po chamomile laufanua, mai pueina i se laau o loo i lalo, e pei o le pepelo Maimoaga i luga o le mutia ma foliga i le lagi e ala i fugalaau;
  • Teu o wildflowers (i se ulo, i le ata totonu, "tosina" taumatau i luga o le puipui);
  • Tulimanu alavai mai fugalaau.

O le ata tifaga o Floral Wallpaper i le tino. E mafai ona avea masani iʻila ma matte maualuga-lelei ata ata lomia i tapoleni po o le ie, e faatafa-tolu (3D) wallpapers. O latou uma o loʻo taamilomilo poʻo lau, o le mea lea e mafai ona faʻaaogaina e fai ma faʻasalalauga

Chammilile wallpaper i totonu

Wildflowers o se tulaga sagatonu le faaituau ma lava faufauga faauo mo le teuteuina o le fale. O le tele o mea uma, latou te talafeagai mo na potu o lona galuega o le faia o se lagona. O a latou Paʻepaʻe Paʻepaʻe-samasama Gama na te faʻatupuina le lagona o le mama ma le ea, aemaise le tuʻufaʻatasia ma moli mea lelei. O le a latou fesoasoani e faʻalautele le avanoa o se tamaʻi potu ma faʻaopopoina le malamalama ma le ea.

Tusitusiga i luga o le autu: flisseln wallpapers: latou mea e aoga ma leaga, atoa foi ma foliga

Pa puipui ma chammile

Pa puipui ma chammile

Pa puipui ma chammile

Pa puipui ma chammile

Fiafia, fugalaau agamalu, i le ogatotonu o lea mu itiiti susulu o le la, teuteuina o latou vasega pepe, ia tuuina atu a le faatosina faapitoa o le potu o le teine ​​ma faamafanafanaina le umukuka ma o latou foliga ataata. Ma afai e te teuteuina i latou le puipui faafeagai o le faitotoa ulufale i le ala savali, latou te faagaloina oe e uiga i le leaga o le tau ma le taulaga na e tuua.

Manaomia e Manatua! Ole pulega autu ile faʻaaogaina o soʻo se fua o seevae opepepepepepefa pei o lenei: "O le potu laiti, o fugalaʻau sili ona fuga i luga o puipui." Ae tusa lava pe o le faafanua o lanu e fetaui lelei mo le tele o le potu, puipui uma pa o ata puputi. A leai o le ae lagona i totonu o le pusaaisa, o le laki o le "fiafia tele

Potu malolo

Fou ma muamua matamata ata ata o Wallpaoper i totonu o le potu malolo. Latou te toe malolo i totonu, aumai i totonu o le manogi o le vevela vevela ma lelei lagona. E mafai e le Bonusquet of Hadies Daisies Daisies le fatu e oʻo lava i le matagofie o le matagofie - ma i le auala lava e tasi o fugalaʻau suamalie ma le le fiafia i le fale.

  • Liliu le potu malolo i le mafanafana medad, o loʻo pipii ai le cammile cammiles i luga o le tasi puipui, i luga o puipui uma o le potu;
  • Faʻatupuina le nofoaga faafiafia, tuu i luga o se pito o ata o ata o fugalaʻau latalata (Macro pupuʻu o fugalaʻau poʻo fugalaʻau i luga o le soli o talaaga);
  • teuteu vaega taʻitasi o le potu - tasi panels i faʻavaʻa, sitaili poʻo ni papala poʻo ni ata o le tele o lanu ma lapoʻa e talafeagai mo latou);
  • Teuteu ma tulimanu chammole mamanu o le puipui faataamilo i faamalama, faitotoa, faataamilo i le faata.

O parlouracracedspapers i lanu susulu o lanu e toese ai le potu, o lea latou te foliga aulelei i potu laiti. Pepa puipui ma Daaies - O se filifiliga lelei mo le potu potu malolo i le itu i matu, lea e seasea ai le la.

Potumoe

Pa puipui ma chammile

Pa puipui ma chammile

Pa puipui ma chammile

Pa puipui ma chammile

E tusa ai ma le tala, o le Chammile na puipuia se tagata e le gata mai le leaga o le sipela, ae faapea mai i le moemiti, ina ia le talafeagai ai ona ata mo le potumoe. Ma afai e te tuʻuina i lalo o le aluga poʻo luga o le moega i autafa o le taga o ie ma le lima o le faʻamalu o le alafaʻai, o le a maua ai le miti filemu

Mataupu i luga o le autu: Valivali mo le moega e fai ia te oe lava: o le gaosiga o se pato

Ae e tatau ona e manatua o le potumoe o se potu faapitoa. O lona siosiomaga e tatau ona fesoasoani e faʻamalieina le aso pisi ma faʻatulaga le auala filemu, ia fausia se lagona o le vevela, faʻamafanafana ma le saogalemu. O lea, laufanua ma le ituaiga o avanoa avanoa e sili atu le mafai ona faaaogaina.

  • Afai e laʻititi, e le tatau ona e puʻeina i luga o lona puipui o macro pupuʻe ma ata o fugalaʻau latalata.
  • Susuga Grace, Fetatasi ata ma ata ma tamai fugalaʻau e le talafeagai mo le potu lea, mai lea "Taʻalo i mata."

O le filifiliga sili mo le potumoe o se ata o lanu o tagata taʻitoʻatasi lanu poʻo o bouquets i luga o le pasele. Tuu i latou i tua o le pito i tua o le moega, ma afai e te manaʻo e te fiafia i le vaomatua aʻo leʻi moe - i luga o le pa leai. Sii i luga o le Slearal Vignette Windte, o le faitotoʻa pe faʻalauiloaina le pito i autafa o le mea.

Tamaiti ma "potu teine"

O fugalaʻau paepae ma se suamalie samasama ogatotonu e pei lava ona o mai i luga o itulau o tala poʻo le ata o tamaiti, o lea na masani ona latou gaosia ai tamaiti. I totonu o tamaiti, e mafai ona e faʻaaogaina ituaiga uma o le chamomile ata ma se lautele ituaiga o ata. Tele pepe pei:

  • Fugalaʻau macro4 ata i luga o le moli malosi poʻo le lamedbug;
  • Pameuramic ata o le chammomile haudashows i luga o le maualuga o le puipui o le puipui, aemaise le ata pito i lalo. Tuu le fola lanumeamata ufiufi ma le faaputuga umi i luga o le fola.

Pa puipui ma chammile

Pa puipui ma chammile

Pa puipui ma chammile

Pa puipui ma chammile

Maʻea lelei le puipui o le puipui o daisies i luga o le puipui o se teine ​​talavou poʻo se teine ​​talavou. I mea uma, fugalaʻau uma e fesoʻotaʻi ma le mama, faʻatupuina, fiafia, tatala vaʻai totoʻa i le lalolagi. Ae i totonu o lenei potu o le mea moni e le o le tuai.

E ui o lea! I le le pei o tamaiti tamaiti, e mafai ai ona e fiva, a o manaʻo ai, i totonu o le potu, e le tatau ona nonoa e le teine ​​i fugalaau uma i fugalaau. E sili atu le pipii o latou o se ata o le tasi puipui, faʻaopopoina mea lelei i le potu mamanu poʻo le decorate ma le vignetir puipui faataamilo i le faʻata ma faamalama.

Umukuka

Mo umukuka, floral wallpaper ua atoatoa atoatoa! Ae o le mea moni, o luga o puipui o le "aiga aiga", e le o ni rosas po o le ofeʻau sili ona pupula solo i puipui o fugalaʻau. Ua fautuaina e tagata ou te taofia le laulau i luga aʻe o le laulau 'ai poʻo luga o puipui latalata i le tulimanu o le umukuka, ae mafai ona teuteuina i le va o le loka poʻo le laulau i le va o le loka poʻo le laulau i le va o ato.

  • Laʻu Systemile Seasole o le a fefinauaʻi i le la ma fou ea i totonu o le tamai umukuka, ma i se potu filemu o le a faʻatagaina e faʻaalia ai le tele o faʻafiafiaga ma kuka.
  • 3D pepa puipui puipui ma se ata daisy o le a faʻaaogaina o se puipuiga malu i luga o le ogaumu i luga o le ogaumu, magoto pe faigaluega. O lenei puipui sa mautonuina tele, ae le o le fefe i le susu, vevela ma masini faaleagaina.
  • O le Voral Vraged Daaies fetaui lelei i le "Rusttic style". E tutusa lava latou tuʻufaʻatasia ma le matagofie, i lalo o le fanau fanau o meaafale, fale faʻapipiʻi ma le faʻapipiʻiina o pou pou i lalo o le malamalama ma le pogisa.
  • Maualuga-Tech Style o le a foliga mai e matua fou ma le masani ai pe a e ulufale i le uliuli ma paʻepaʻe latalata ata o daisies.

Mataupu i luga o le autu: Gypsum maa ma lona gaosiga ma ou lava lima

O le totonuga o le mafai ona fesoasoani i mea teuteu teuteu ma tala a le tala o le tala. E mafai ona avea ma palapala ipu, suamalie teuteu lelei, fatuina o mea matutu, pupuni i totonu o le ituaiga. I totonu o le ogatotonu, o fugalaʻau i luga o le pepa puipui e mafai ona tuʻua na o le pau lava le auiliiliga e ala i le tuʻuina o le umukuka i totonu o paketeni poʻo le suamalie ".

Pa puipui ma chammile

Pa puipui ma chammile

Pa puipui ma chammile

Pa puipui ma chammile

Pa puipui ma chammile

Pa puipui ma chammile

Pa puipui ma chammile

Pa puipui ma chammile

Faitau atili