Foliga o le faʻapipiʻiina o electrocamines i totonu

Anonim

I aso nei, e toʻatele tagata e saili pea i latou o taunuʻuga, e masani ona faʻaalia o lenei manaʻo e faʻavasega i totonu. O lea, o le siosiomaga faʻaumaina mea ma mamanuina o mamanu e matua taʻutaʻua lava, o le a le faʻaaogaina o loʻo faʻaaogaina i totonu o le magalafu o manulele. Ae leai se tasi o le a finau mai e le saʻo le faʻaaogaina o le taulaga i le taulaga.

Foliga o le faʻapipiʻiina o electrocamines i totonu

Ata 1. O le afi o le afi o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le pamu o loʻo le nofoia le nofoaga i totonu o le potu.

O le eletise o masini ua ofoina atu i le tagata faʻatau i le tele o filifiliga ma ituaiga e le naʻo ni mea e mafai ona fesoasoani i le potu i le vaitau o le tino i le vaitau.

Foliga o le faʻapipiʻiina o electrocamines

E tafao faamasani, eletise eletise e vaevaeina i le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi i totonu o le potu ma atonu:

  • fafo;
  • leaga;
  • teu;
  • Mana;
  • National Team (ma portal).

Foliga o le faʻapipiʻiina o electrocamines i totonu

Ata 2. O le puipui puipui e tatau ona faʻapipiʻi i le maualuga o le 1 mita mai le fola.

Soʻo se ituaiga o loʻo filifilia e faʻatatau i foliga o le fale o le fale, o le a faʻapipiʻi ai le masini. O lea, i totonu o le potu ma le tele o meaafale, o le masini ma se lapopoa o le a le gata i le tino, ae ave foi le tele o avanoa. E fautuaina e filifili se faʻamau o le afi ma le manuia o le a fetaui lelei i le mamanu.

E sili pe a fai e faʻamau, talu ai o le mea tonu o le nofoaga o le masini o le a avea ma laʻititi le aoga. E masani ona faʻapipiʻi i luga o le fana i totonu o le fana i se mea lea. O se faʻataʻitaʻiga o lenei nofoaga e mafai ona vaʻaia i le ata 1.

E i ai ni tulafono e le manaʻomia e solia pe a filifilia se nofoaga e faʻatulaga ai le eletise eletise.

Muamua o mea uma lava, e le mafai ona faʻafeagai i faʻamalama, moli, teleega ma isi malamalama lelei, ina ia faʻaleagaina ai le aʻafiaga o le loto.

Foliga o le faʻapipiʻiina o electrocamines i totonu

Talafeagai ma le faia lelei le ufiufi o le magalafu i totonu o le potu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e filifili se lana mo uʻamea i le faletaavale

I fale mautotogi o se tamai eria, e mafai ona e mafaufau i le vaega eletise i totonu. E oʻo lava i se aofaiga tele, latou te le vaʻai i le tele o le tele, ma o le mafuaʻaga o le afi o sea masini o le a sili atu moni. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le manatu o le loloto o le fatu, o le talaʻi lava lea e mautinoa ai le mu.

O masini-teuteu o le Wall-mettives e faʻaaoga e faʻaaoga ai i totonu i le mea e mafai ai ona faʻasaʻoloto le puipui i lalo o le eletise eletise, e aunoa ma le nofoia o nisi mea. E masani lava, masini o lenei ituaiga o loʻo i ai i le maualuga o le 100 cm mai le foloa, faʻatagaina oe e faʻaleleia atili ai le latou vaʻai pe a uma ona fesuiaʻi i luga. O loʻo foliga mai o loʻo foliga mai o loʻo faʻaalia ni masini i le pa.

Eletise eletise ma sitaili i le mamanu

I aso nei, toetoe a soʻo se afi afi e mafai ona tuʻuina atu i totonu o totonu o le potu, faʻaaoga le tele o feololo filifiliga, faia i le tasi poʻo le isi faiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le potu eletise poʻo le palasitika lautele o loʻo faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai le masini i le pito i luga-tech. Retro Style e mafai ona e filifilia se fatu fatu, faia i foliga o le tuai o le uaina o le uron wowve, etc.

Foliga o le faʻapipiʻiina o electrocamines i totonu

Mo electrocamine, e mafai ona e faia se mea sese mai le glc.

I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le unaʻi e fausia ai le fealofani ma le faʻamafanafana, e le gata i le sitaili, ae le gata o le sitaisaga o nofoaga. Mea na faʻaaoga e fausia ai se maga togafiti e tatau ona tuʻufaʻatasia ma mea ma mea o le pa puipui, itupa, mea e ma isi i totonu.

O le iloiloina o lenei mea, i totonu o le potu, na faia e tusa ai ma tulaga tau ona po nei, e mafai ona e faʻapipiʻiina se eletise i onapo nei. O ia masini ua faʻavae mai le lamolemole pe poletini mea (fafie poʻo palasitika), o loʻo tuʻufaʻatasia ma toetoe lava o soʻo se ituaiga o loʻo i ai ma le papa.

Ina ia faʻamamafa foliga o le atunuʻu ituaiga, e mafai ona e faʻaaogaina se masini e faʻauma mai se maʻa masani pe faʻalenatura. Lanu masani masani o le a foliga faʻapena: enaena, oneone, efuefu, etc.

Mataupu i luga o le autu: Venume Checkpaper ma 3D aafiaga

Afai o le eletise eletise e manaʻomia ona faʻapipiʻiina i le potu masani, o le faʻauma e tatau ona tutusa tutusa le foaʻi ma mautu. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaogaina le maʻa namu pe i lalo o le maamora. O lanu e fiafia iai: Brown, White pe Emerald. Ma le isi, e mafai ona e faʻaogaina le taugofie filifiliga, ina ia fai ma se maʻa faʻapitoa ma tuʻuina mai se foliga-ōtufou.

Filifilia le nofoaga o afi afi e fuafua i le faʻamoemoe o le potu

Foliga o le faʻapipiʻiina o electrocamines i totonu

Ata 3. O le mamao i le va o le magala ma meaafale e tatau ona i lalo ifo o le 30 cm.

E pei ona taʻua i luga, o nei masini eletise i totonu e mafai ona tautua e le gata ma se mea manaia, ae o le mea foʻi o le vevela. Ina ia mafai ona maua le maualuga maualuga o le masini, e tatau ona e faʻapipiʻi saʻo. I le taimi lava lea, o le faʻamoemoe o le potu e taʻalo lava i le galuega faʻapitoa.

Afai e manaʻomia le faʻaauuina o le nofoaga tutotonu i le potu malolo, sosoo ai, e tusa lava po o le a le tele o le tele, e faʻapipiʻi i le tulimanu pe latalata i le pupuni. Ma le mamanu, ma mai le inisinia tulaga o le manatu o le nofoaga sili ona lelei. I mea uma, e tatau lava ona iai le masini ina ia maua e leai se mea e fiafia ai i lana vaʻai ma tagata o lou aiga poʻo ni tagata o loʻo talia i lenei potu.

O meafale luga o meaafale e mafai ona tuʻuina atu pe faʻafeagai ai le magalafu, poʻo le masani ai i totonu, tuʻu se sofa i le mita mai le masini. O se faʻataʻitaʻiga o sea fuafuaga o loʻo faʻaalia i le ata 3. e talafeagai foʻi o le a avea o se laulau kofe, fale puipui ma se laulau moe. E mafai e Paulo ona faamau ma se kapeta vaivai.

I totonu o le potumoe, e tatau ona fatuina e le fatu se siosiomaga o feusuaiga ma alofa. Ina ia mafai ona vaʻaia atoatoa i le taimi o le malologa, e mafai ona tuʻu ese le moega. O iinei o le a latou fesoʻotaʻi ma le maʻai i fafo ma puipui puipui. Ma o na mea ma isi e mafai ona ufiufi i se lanu talafeagai ma se tamai fata, lea e mafai ona teuteu ma ituaiga aiga pe aulelei.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ma o fea e tuʻu ai le ipu faleuila i totonu o le faletaele

Eletise eletise i Fengshui

I le taimi nei, o le toʻatele o ona e ana, e faʻatupeina le totonu o le fale mautotogi, taumafai e faʻapipiʻi i le itu o Fengshleie, e mafai ona faia le manuia i sasaʻe ma le manuia i sasaʻe. E le o le teʻi o le muifule i totonu o totonu e mafai ona tuʻuina atu e tusa ma lenei vaega.

Ma, manuia mo le taulaiga o le i saute o le itu i saute o le falelaau. E le tatau ona le i ai ni kapala po o paipa pope poʻo faitotoʻa faitotoʻa. A leai, o le malosi na sili ona taua e le afi ma ua mou ese atu i fafo. E tusa ai ma le Fengshui, o le nofoaga o le magalafu i le umukuka poʻo le potu faʻatasi ai ma le umukuka ma le umukuka, o le mea autu o le afi o le afi.

E lelei foi, e lelei le tuu le foci ma le tulimanu, pe a le o le malosi faʻamalosi e tusa ai ma le fungshui. Afioga, e oʻo lava i le eletise, e mafai ona faʻapopoleina lenei malosi ma fufulu le potu mai le le lelei aʻafiaga.

Leai se mea o gata ai le electrocamine i totonu o le potu, e tusa ai ma Fengshui pe leai, e mafai ona avea ma teuteuga sili ma o lona uiga e avatu ia te ia faamafanafanaga. I taimi uma, o le tautōo le tautofia o se faatusa o le fiafia fiafia tulaga, na mafai e ia ona avea ma o latou i se fale mai fafo. Ma o le filifilia filifilia o le masini ma lona mamanu o le a tuʻuina atu i ai le potu le faʻavavau e asiasi uma ai le fale.

Faitau atili