Galue i ai oe lava

Anonim

Galue i ai oe lava

Tele uila ei ai lava o latou lava nofoaga na latou tuu ai a latou taavale, tusitusiga e masani ona aoina se isi mea e leai ni isi masini. Ae i lou malosi e liliu ai le nofoaga e teu ai le taʻavale i totonu o le taʻavale ua uma ona faʻatumuina, ua na o le faʻaaogaina o sina taumafaiga ma le manogi.

Soo se mea lelei e iloa o lona lava tagata faigaluega o se mea talafeagai tele i le faatoaga.

O le mea lea, ina ua maeʻa ona iloiloinaina faʻamatalaga, matou te ofoina atu i lou mafaufau i le va sitepu, faʻatasi ai ma oe e mafai ona faia le galuega i le faletaavale ma ou lava lima.

Muamua lava, fai se lisi o mea tatau (faʻatoʻaga e atoatoa), meafaigaluega ma faʻagaioia atoatoa le ata o le i le lumanaʻi.

Faʻatau ituaiga ituaiga talafeagai lelei, e sili pe a iai ni lua - tasi na e tuʻuina i le itu taumatau, ma fafa i luga o le itu o le umi, mo le itu tauagavale o pu puʻupuʻu ma pito.

I faleoloa fausia e mafai ona maua e mafai ona maua uma faaulufale mai ma le leaga o le aiga. O le mea e sili atu le taugofie le taugofie, ae le o le leaga.

O le isi laasaga o le fausiaina o se counterp, e ui lava e manaʻomia le eli atu i au tupe teu, ma e mafai ona e sauni e sauni i au pini.

Matou te fuafua lelei ma le tulaga o le galuega, lelei, pe a sili ona malamalama i lau faletaavale po o le malu. O le faia lea o lenei mea, fuafua ma le faʻaeteete le tele o le masini i le lumanaʻi, ina ia aloese mai ituaiga uma o suiga.

Ma le mea, e tatau ona manatua o le tagata faigaluega e sili le faʻaleleia atili o ia, ina ia le mafai ona faʻagaioi mea uma.

Faia o galuega galue e faia oe lava

Matou te alualu i luma e faaputuputu se mea. Ua ou nofo i le puipui o le pa, o le a latou faia le matafaioi a le taavale. O le pa lona lua, faʻatasi ai ma se tutusa faʻatinoga, faʻalelei i luga o fata, muamua atu i le puipui. I le taimi o galuega uma, matou te faʻaaogaina le tulaga e faʻatonutonu ai vaalele.

Mataupu i luga o le autu: counment-oneone tie density: mamafa mamafa

I luga o le fola o le fola, faʻamalosiina o taavale ma tautua le faʻavaʻa o faʻavaʻa faʻatulagaina.

O le mea e sui ai e gagau mai le bonding o papupuni i polterev. O le a le tele se taimi pe a fai o loʻo e faʻaaogaina i Chall ma Jigsaw. Mo le faʻapipiʻiina o le Podstoley i vae e faʻaaoga ai le tele-fetu.

O le mea moni, pe a fuafua le tapulaʻa faapaototo paʻu e tuʻua le faʻasoa i le tele o pasene ina ia mafai ai, pei ona fetaui i le laulau pito i luga. I lea tulaga, e mafai ona e misia le lapisi lapisi mai le mea faigaluega.

Oti ese le faʻaupuga, e fetaui ma le tele o vae, nonoa i lalo o le faʻavae o se faʻaaliga o se faʻaaliga ma faʻafesoʻotaʻi le asxial pa i luga o fao. O gaioiga lava e tasi e faia i le pito i lalo o na o le faaletonu i le va o vae.

Pe a fai ni togafiti, ia mautinoa o loʻo ia i latou le foliga o le tafatafa. Ufiufi le mea ua uma ona maeʻa ma se vale, o lea o le a tausia lelei foliga mo se taimi umi.

A maeʻa ona e tuʻuina atu i se faʻaaliga, agai i le faʻapipiʻiina o tagata o loʻo auai. O se galuega tele lea e le mautonu ai.

Matou te talosaga i le pito i tua o le pito i tua o le counteruptops, ma e masaga le nofoaga o lo latou lumanai. Ia mautinoa o latou tumutumu o loʻo i ai i le tulaga tutusa ma le galuega, pe faʻaoʻo.

Afai o le laulau pito i luga o le umi e le faʻatagaina oe e faʻaoga le kesi. Manatua foi e le tatau ona latalata i le tofa i le pito o le laulau, a leai e te malepe ai pito.

Aveese le nofoaga o fusi saito. E manaʻomia ona o le fao o loʻo faitauina ulu.

Peitai, afai e leai ni avanoa, o le a e fetaui ma le masani ai. Ma o le a tatau ona e fanaina le tau i lalo o ulu o le bolts, ina ia mafai ai ona ausia se tulaga teisi ifo i lalo nai lo le laulau pito i luga. Lelei, faʻaaogaina bolts, faʻapipiʻi isumu i le laulau.

Faʻaaogaina 4 fao, faʻamau le galuega i le patchtol. Ile iuga o lenei tulaga, ua uma ona matou sauni le galuega autu.

Galue i ai oe lava

Le isi alu e faaleleia uiga o le laulau pito i luga. E mafai ona faʻaaogaina e le faʻaopoopoina e laupapa poʻo plywood, faʻapea foi ma le ofu faʻatasi ma se okeni ma tamaʻi pu. O ia gaioiga o le a avea o le steve gofie ma faigofie ona suia pe a tatau ai.

Mataupu i luga o le autu: Puipuia tauaso: O le a lau mea e fai ma faʻatautaia?

Tuʻuina atu i lau faleʻoloa taofi mo mala, ma le latou fesoasoani e mafai ona e taulimaina auiliiliga tele. O le faigofie auala e faʻatau ai latou i faleoloa faʻapitoa, e ui lava e aoga le maitauina o lo latou tau e aulelei tele.

E mafai foi ona faʻaleleia lau galuega, ma le faʻaopoopo i totonu o fata ma malutaga, lea e talafeagai le totogi o Bilima ma mea faigaluega.

O lea, o le faʻaaogaina o lau faletaavale ma lenei lelei lelei masini, e mafai ona e liliu atu i totonu o se fale faigaluega tele, ma o loʻo sefe pea aʻu i le faia o lou lima galuega.

Vaʻavaʻai i le matou fale fausiaina pe a iai ni au fesili. O a matou tomai faʻapitoa o le a faʻamalosia le faiga o le fale faigaluega i le faletaavale e fetaui lelei.

Faitau atili