Ae faʻapefea pe a oso le masini fufulu i le taimi o le soʻoga?

Anonim

Ae faʻapefea pe a oso le masini fufulu i le taimi o le soʻoga?

Uma fufulu masini "savali" pe sili atu ona gatete i le faiga o le galuega. Leoleʻaleʻa faʻatasi o le leo, ma le "oso" vaʻaia le tele o tagata e ona. O nisi taimi o le iʻuga o se le saʻo le faʻaogaina e mafai ona vave faʻasaina. Ma o nisi taimi - na faʻamau ai e tatau ona toe faʻaleleia le masini.

Ae faʻapefea pe a oso le masini fufulu i le taimi o le soʻoga?

Aisea e le fiafia ai?

Afai o loʻo matou talanoa e uiga i le malepelepe poʻo le faʻaipoipoga, ona alu ai lea i le foloa o le fufuluina o masini fesoasoani:

  • Felauaiga bolts. O loʻo ia tuʻuina faʻapitoa le masini e puipuia ai le auala i le taimi o felauaiga. A maeʻa ona momoli atu, latou te le talitonuina, aua latou te faʻaititia le lelei o le galuega, ma ia taʻitaʻia foi i malologa. O le aofaʻi tonu ma le nofoaga o faʻapipiʻi o nei bolts ua faʻaalia i faʻatonuga.
  • Le le mautonu ma le magafagafa fola. O le metotia e tatau ona tu i luga o le folasaga. E oo i le tulaga lea, e mafai ona ia susulu atu i le taimi o le leo ma teisi atu (mo le lua seneturi), i le vanive, o loʻo latalata le masini. Faʻaititia le mamao "sola" ma faʻaititia le pisa, fesoasoani faʻapitoa laasaga ma fala. O a latou paʻu o mea na foloina ma puipuia "feoai" o le "mea faigaluega fale. Afai o vae o le masini lava ia e eseese lava o le umi, o lo latou maualuga e fetuunai ma tumau.
  • E oʻo lava i se masini e mafai ai ona taupega malosi o le a palu malosi pe a soona faʻaalu le lino, lea na faʻaputu ai foi. O lenei mea e taua o le le paleni. Ina ia aloese mai ai, e tatau ona e mafaufau o le mamafa o mea susu e le tatau ona sili atu i le tapulaa maualuga o le talipala. Tape ese ie limao ese mai mea laiti, e tele taimi e ono onosaʻia o laupepa tetele ma faʻailoga, faia o lapoʻa ma mamafa mamafa.
  • E masani lava, o le mafuaʻaga o le pisa ma le rosang e avea ai ma le le mautonu trivia (tupe, pine), lea galo e aveese ae leʻi fufuluina. Mauaina o totonu o le auala, e avea i latou ma Mini Milimu.

Ae faʻapefea pe a oso le masini fufulu i le taimi o le soʻoga?

Ae faʻapefea pe a oso le masini fufulu i le taimi o le soʻoga?

Faamatalaga Faatautaimi

Afai o le malosi malosi ma le pisa, na aliali mai i le masini fufulu, e le o le iʻuga o le faʻateleina, sa leʻi faʻaalia, o le faʻamaoniga lea o le malepelepe.

Poto masani matai i foliga faʻapitoa e mafai ona iloa ai se mafuaʻaga faʻapitoa:

  • Fai ni ofuvae ma le teʻi o nei faʻamatalaga - O nei auiliiliga, pei o mea leaga, e le fuafuaina mo le taimi atoa o galuega, ma o le uta i totonu ia i latou e tele. O le mea lea, e masani ona latou toʻilalo, aemaise lava pe afai o le tagata gaosi oloa faaolaina i luga o vaega.
  • O faʻafitauli ma le auʻaiga o le lua ituaiga o ituaiga: o le poloka lava e alu ese ai pe faʻavaivaia ai le nonoa o loʻo taofia.
  • O loʻo i ai pea ni manatu e masani ai ona toe faaleleia se bypeywriter, o loʻo faʻaalia e se malosi malosi i totonu o le taʻavale. Talu mai le maualuga o le susu, nisi masini e noatia i le solo, lea e tau atu i le atoatoa isophibility o le masini. O mea malepelepe o mea uma nei. A e leʻi vave lenei nei - pe a maeʻa le 5-7 tausaga o le galuega.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻi le lona lua ulufale faitotoʻa i le fale mautotogi: ata, vitio

A matauina ni suiga i le galuega, e sili atu le le tolopoina ma le toe faaleleia: malepelepe ma taofi i le faiga o galuega - o le fesili o le taimi. Afai e le amataina le masini, ona o lenei o le laki. O tuaoi o lo o tuaoi e le mafai ona fiafia.

Ae faʻapefea pe a oso le masini fufulu i le taimi o le soʻoga?

O le a le meamata e sili ai

Peitaʻi, mo ni faʻataʻitaʻiga, ola faʻafouina o loʻo faʻaalia ma le leo e fesoʻotaʻi ma le muamua. E mafai lava ona iloa lenei mea ao filifilia se faʻataʻitaʻiga.

O le leo le faʻamamaina o faiga ma le gatete i le masini e tupu ma afaina ai le tau. O le mea lea, latou te itiiti ifo atu i totonu o latou ituaiga taugofie. Latou te sefe i mea na malemo ai le leo o se malaga afi. O leo tetele o vaapiapi ma tamai faʻataʻitaʻiga, faʻapea foi ma le fufuluina o masini ma tuʻu i luga. I ni kamupani, latou te taumafai e ui i le tele o le fausiaina o le maualuga lelei (o le aofaʻi o suiga, utaina voluma). E le gata i lea, o le vaega lagolago e le lava le pe a faʻatusatusa i filifiliga atoa o le tele. O le mea lea, afai o le masini e laʻititi tele ma faʻaigoa maualuga o le a faʻaalia ile leo ile taimi o le taimi o le galuega.

Ae faʻapefea pe a oso le masini fufulu i le taimi o le soʻoga?

O le a le sili atu faamatalaga o le au talimalo: o se faʻailoga faalagolago i se foliga o leo, le palasitika, ia amio lelei. Ina ia mautinoa le le leoa le galuega, o le amataga o tagata gaosi taumafai e faʻaaoga le sili atu o le sili ona lelei o le faʻaputuputu, sapalaiina o le pisa ma le palasitika.

Ae faʻapefea pe a oso le masini fufulu i le taimi o le soʻoga?

O le leo o le tulaga faʻaalia ai faʻamatalaga faʻapitoa ua faamaoti mai i le tusi folau (i le DB) ma luga o le faʻafanua fua. Mafaufauga, "Lelei" faʻailoga o loʻo faʻamaumauina i le tau. Ioe, ma o lenei faʻailoga ua taua i le pito i faʻaiuga o le lisi, lea e seasea faʻaopopo ai le mafaufau i ai.

O le a le mea e fai?

Afai e tupu le pisa ona o mea ua ofuina, naʻo le toe faʻaleleia e mafai ona fesoasoani. Seʻia oʻo i le taimi o le faʻatonuga e le tatau ona faʻasaʻoloto, oe manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi atu o le tautua, e le mafai ona e faʻalavelaveina faamau e suʻe ai le mafua ia oe lava.

I isi mataupu, e mafai ai ona malamalama poʻo le a le faʻafitauli ma ia faʻasaʻo le tulaga:

  • A ova le alu i luga o le komepiuta sikoa, o se mea sese o le ue poʻo le ub sese mafai ona faʻaalia. Mo masini ma le pito i luma-utaina, e mafai ona e vaʻai i le londeve landry tufatufa i luga o le talipalau. E faigofie ona puipuia le le paleni o le mea e puipuia ai, pe a fai e te le utaina atoa le masini, aua le faamuamua mea tetele ma mea laiti i le fufuluina. Pe a le lelei, e tatau ona e taofia le fufuluina, tape le masini. Ia mautinoa o le vai ua faʻaoloina atoa mai le laumua pe faʻatautaia se faʻalavelave faʻafuaseʻi (e tusa ma faʻatonuga). E ala i le aveeseina o le mafuaʻaga mo le le paleni (aveese vaega o mea, o le a mafai ona ki le masini ma tamoʻe le masini ma tamoʻe le masini.
  • O le le mautonu, o le kea o le fola i lalo o le masini e fesoasoani foi i le pisapisao ma le gatete. Fuafuaina, tonu pe faigofie le iunite faigofie: alu i luga ma se isi itu i itu uma. Afai e le gaoioi le masini, ona o mea uma na o le faasologa. Afai o le masini "shuds" i luga o le fola atoatoa, ona talafeagai lea e faʻafesoʻotaʻi ona vae. Mo lenei ua i ai le loka faapitoa nati.
  • O i latou na paʻu i fafo atu o taga, o le na talepeina e mafai ona tutoʻatasi le apotone. Sulu atu le moliuila i totonu o le laulaau, ma susulu atu i le masini tape. O mea o le a matauina ai pe pa'ū. Afai e matua maulalo, e tatau ona latou valaʻaulia se faʻapitoa.

Mataupu i luga o le autu: O le tekonolosi o le totoina o puipui mai i ata e faia oe lava

Ae faʻapefea pe a oso le masini fufulu i le taimi o le soʻoga?

Ae faʻapefea pe a oso le masini fufulu i le taimi o le soʻoga?

Afai e aveʻese le faʻamau ma le masini fufulu, ona mafai lea ona e sailia le mafuaʻaga o le pisa i totonu.

Soʻo se galuega e tatau ona malupuipuia: tape le masini, de-faʻamalosi i le aveeseina o le cord mai le 'aufaʻafola.

  • Siaki le teʻa o le faʻaaogaina. Aveese le pito i luma po o tua puipui. Faʻasaʻoloto le fusi i le tasi itu, e tatau ona e "lulu" le aitema. Afai e faigofie ona taua, e manaʻomia le sui. I le tulaga lelei, o le teʻi o le faʻaʻaisa o loʻo faʻaalu e le gatete, faʻaalia le tetee ma foliga tutusa. O le a manaʻomia lou suia uma o le teʻi o le faʻaʻaisa, tusa lava pe naʻo le tasi e le o aoga. O le lona lua na faʻagaloina o se avega, ma o le a faʻaletonu foi. Ua lava le tosoina o le fusi, faʻapipiʻi ni vaega fou, tuʻufaʻatasia le tutusa o vao poʻo paʻu. O le Shock Slicorber ua sauni mo le galuega.
  • O faʻafitauli ma mea leaga o loʻo atagia mai i le lalaga (vaega palasitika, faʻapipiʻi vaega e o ese mai le tane). O loʻo faʻasusuina le vaega poʻo ni vaega taua e mafai ona toe faʻaaogaina. Ina ia tuʻuina mea fou, e tatau ona e vaivai faʻamau, sui le vaega e ala i le faʻasalalauina o le nonoa o le siusiu p-foliga. E ala i le faʻaofiina o le sui i lea nofoaga, ma faasolosolo ona aʻe i luga, toe faafoi le totini uila i le nofoaga, ona momoina lea o nati ma fao e faʻamalosia ai le mamanu. Foliga o le mafai ona afaina ai lenei taualumaga.
  • Counterweight - sima poʻo le palasitika vaega e faʻaititia ai le ocsillations. E faʻapipiʻi i le pito i luga ma lalo vaega o le masini. O filifiliga sima e mafai ona gagau ona o le ofuina. Afai o le aufaʻasese o loʻo faatulagaina, ma ua vaivai le loka, ona e tatau ona e faʻamalamalamaina ai, ae o le le fetaui - sui.

O le suia o e manaʻomia e manaʻomia tomai, o lea e talitonu i ai ma tagata maualuluga. O le mea e tasi e tutusa ai i le poloka poloka.

Ae faʻapefea pe a oso le masini fufulu i le taimi o le soʻoga?

Fautuaga

I le faʻatauina o se masini fufulu e uiga i le gatete ma leo, e foliga mai latou te mafaufauina mulimuli ane. E masani ona fesoʻotaʻi ma le faʻatapulaʻaina filifiliga ona o le tamai lapoa o se fale mautotogi poʻo se faletaele. Pe a uma ona aliali mai le tamaititi i totonu o le fale, o le leo e solia le moe maaleale. Faʻafefea ona faʻaititia le faʻailoga o leo le fiafia?

  • Aua le le amanaʻiaina le fesoasoani o le lagolago faʻapitoa i lalo o vae o le masini poʻo le faʻateʻe-amoina o kapeti. O le a latou fesoasoani i faʻafitauli o fola, ma o le a lamolemole fola o le a aveeseina mai i le tulaga o faigata faigata ma chips.
  • Faʻaaofia Kapeneta mo le masani ai ma fau-i masini, mafaufau latou te manaʻomia ni nai tuʻugamau, ma tuʻu se tamaʻi nofoaga. A leai, o le kapoti o le a le umi lava.
  • O nisi tagata na te fiafia tele i se leo leo i tua o le puipui o le Washer. O lea e mafai ona e sefeina puipui ma le tino o le masini.
  • Fuafua le mamafa tonu o le susu susu e faigata. O lea e tuu pe a utaina le ie lino conpedwriter e aunoa ma le tolu. Ua lava.
  • Tape ese mea tetele ma laiti. Vavaeese pepa tetele ma auiliiliga o lavalava ina ia muamua i le drum sa le mimilo i le kom linn. E faigata ona le gofie i le susu.

Tusitusiga i luga o le autu: Exquisite Ratttan Meafale ma o latou lava lima

Ae faʻapefea pe a oso le masini fufulu i le taimi o le soʻoga?

Ae faʻapefea pe a oso le masini fufulu i le taimi o le soʻoga?

Ioe, e leai ni metotia faavavau, e iu lava ina toe faʻafouina le aotelega o faʻafiafiaga fou ma galuega faʻatino. Peitaʻi, o le tautua o le tautua o le tele o mea faigaluega i se tasi e mafai ona sili atu nai lo le 10 tausaga ma le faʻaeteete. Afai e te le gauai atu i le le lelei ma le le lelei o leo ma le faʻaseʻe o le masini, o le a iloa ese mai le faʻafuaseʻi ona faʻaleleia mea lelei o mea, pei o tupe faʻaalu. E le gata i lea, o le amio agaʻi i le metotia ma le tausisia o fautuaga faigofie o le ala i teuga talafeagai ma fuafuaina o le a maua ai le fiafia.

Ae faʻapefea pe a oso le masini fufulu i le taimi o le soʻoga?

Faitau atili