Faʻafefea ona tapuni avanoa i le foloa i le va o laupapa: wooden shuffle, seee o pu mai isumu, pulupulu o le au palu

Anonim

Faʻafefea ona tapuni avanoa i le foloa i le va o laupapa: wooden shuffle, seee o pu mai isumu, pulupulu o le au palu

O le taʻe o paoki i le fola i le va o lea o laupapa, e tele lava filifiliga, e manaʻomia le suʻesuʻeina ma filifili le fale sili ona talafeagai o le faco-agalelei. E foliga mai o le mea e fiafia i ai, faauu, e tusa lava, o loo i ai ni numera o tagata na feagai ma tagata e ona fale, mo se faataʻitaʻiga, o se avanoa i le itupau o le itupa.

E aoga le iloa: o le a le mea e tapunia ai avanoa i le laupapa laupapa

O slot e ono tupu ona o le mago o le laau. O le laau e tau mo le 10 tausaga. O faamatalaga fafie e mafai ona i ai i le taimi o le taimi. I le taumalulu, vela o fulafula, ma i le taumafanafana o tagi ma faaitiitia le tele. Ae i se vaaia, o le a le maua lava lea, i le alia, i lalo o le iʻaiga, e mafai ona e iloa pe faapefea ona suia le alavai i le alavai i le alavai i le alavai i le alavai i le alavai i le alavai i le alavai i le laau.

Tele mafuaaga:

  1. O mea sese na faia o le 'autino poʻo le sese faʻapipiʻi o le fola.
  2. Saʻo le sauniaina o laʻau mo le faʻagaioiga - maualalo-lelei vali ma vaovao.
  3. Leaga ventipelation.
  4. Le lava o le fola fetaui.
  5. O foliga o isumu ma mea ua tau.

Faʻafefea ona tapuni avanoa i le foloa i le va o laupapa: wooden shuffle, seee o pu mai isumu, pulupulu o le au palu

O le lava tapenaga o le faʻaputuga o avanoa i le fola o se sili ona tamaoaiga metotia, ae e le o se mea lelei tele ma ua faʻaaogaina tele i le fale tuai pe i le atunuʻu

O pauna uma, e faʻatatau i le tele ma le lotoifale, ua faʻaitiitia, e naʻo le manaʻomia le filifili o le fofo saʻo. E tele metotia mo le aveeseina o avanoa i totonu o le fola laupapa. Faʻatumuina o slots e oʻo i le 15 cm o loʻo gaosia e se taligalu. I lea tulaga, e mafai e le Sealant ona faʻaaoga 2 ituaiga, o se siliva siliva poʻo le acrylic marlant i luga o se laʻau. Fanua faʻapitoa laʻau eseese i lanu, lea e mafai ai ona aveese soʻoga ma slots e le mafai ona sili atu.

O loʻo iai ni numera o tulaga lelei: faʻapopoleina le tetee, foliga fiafia i le faʻagasologa o le faʻamaufaʻailoga ma le umi le faʻaaogaina pe a maeʻa le faaletonu o le fola i le fola.

Faʻatumu le faitotoʻa e mafai ona faʻatafunaga i luga o fafie. E mafai ona paʻu le filifiliga i se tulaga-faʻavae faʻavae, faʻavae i luga o le soli faʻamaumauga, faʻavae i luga o le suauʻu poʻo polmer, faʻavae i luga o le vai. E le mafai ona e faʻateʻi ma pu, ae e faʻaleaogaina foi i le Plywood poʻo laʻau, faʻapea foi ma pisi. E mafai ona tapuni le moega i luga o le fasi. Peitaʻi, e manaʻomia le faʻaitiitia o slots sili ona lelei e aunoa ma le sasaina o 'au. E mafai ona e aveesea le isi mamao pe a uma ona malulu.

Mau i luga o le autu: 30 auala e teuteu ai puipui i totonu o le fale: faigofie manatu mo le cozy decor o le fale mautotogi (38 ata)

Tapuni o avanoa ma polyester paste. E i ai uma le tasi ma le lua-vaega filifiliga. Fetaui lelei i le faʻapipiʻiina o avanoa ma auala e oʻo atu i le 5 cm. O le faʻapipiʻiina o mea i teine, ato ma vali, tioata, e talafeagai ai foi ma le lava tapenaga

Maualuga-lelei faʻailoga faʻailoga i totonu o le laupapa laupapa

Tusa lava poo le a le tele o le va i le va o laupapa i le fola po o le foloa, ae e te leʻi faʻaitiitia, e manaʻomia le faia o le efuefu ma susu.

Tuueseese filifiliga:

  1. Afai o le va i le fola laupapa ua i ai le itu i luga o le 1 cm, ona mafai ai lea ona tolopoina e se gaioiga, ma liligiina le taligalu.
  2. Afai mai le 1 cm i le 3 cm, o se mea faʻapitoa o le a fetaui lelei.
  3. Afai e tele naua avanoa, ona fetaui lelei lea ma tina po o nofoaafi.

Faʻafefea ona tapuni avanoa i le foloa i le va o laupapa: wooden shuffle, seee o pu mai isumu, pulupulu o le au palu

O le sili ona masani ai le faʻamaufaʻailogaina o le tele o avanoa i le laupapa laupapa - o le faʻapipiʻi o le foma

O le fanua o le faʻataunuʻuina o gaioiga, o le foloa e sili ona tapunia e fasi plywood, o ana soʻotaga foi e faʻagaioia ma fesoʻotaʻi ma le spp apa. E mafai ona siitia ni avanoa laiti ma sotesa i totonu o le kuka kuka ma le paso.

Ua filifilia le mea lelei i vaega lelei, liligiina vai o le vai ma oso atu i le homogenous maso.

Ina ua maeʻa le fofo ma le faʻapipiʻi, o le plu gl ua faʻaopopoina ma o le spalala e faʻaaoga i le lotoifale o le taga faʻamaʻele mai le palapala ma le pefu. Ina ua uma le fusi o le tao i le sāvali i le tulaga o le fola, e tatau ona i ai i ni nai aso na mafua ai le paluga ae ua mago. A maeʻa mea uma, e le mafai ona togafitia, e le tatau ona masani ai, ma apalai i le puipuiga o le afi, ae naʻo mea na filifilia ma vae filifilia.

E tatau ona e iloa: o le a le mea e tapunia ai le pu mai le isumu

Uma i nuu i tua ma o taulaga i totonu o le taulaga e i ai isumu. Afai e iai ni slots i fale, ona faʻamalu lea ma le faigofie e mafai ona faʻataua, e le mafai ona afaina ai le soifua maloloina o tagata, pei o le coupocroliz Potu, o lona faauma, mafai ona ulufale i le meaai.

Mataupu i luga o le autu: vai mafanafana foloa vevela: o le a le mea e tatau ona i ai

Faʻafefea ona tapuni avanoa i le foloa i le va o laupapa: wooden shuffle, seee o pu mai isumu, pulupulu o le au palu

O le pu mai isumu, ina ia aua neʻi latou ofi i luga o le mau fou i le fola laupapa, e mafai ona e latalata i se vaifofo sima, muamua ona tuʻu i totonu.

O le sili ona faʻamaonia filifiliga mo le aumaia o pu i le puipui mai isumu, o lenei:

  • Styling Glass
  • Faʻateʻaina o le faʻaletonu ma le faʻaaloalo;
  • Ia fesoasoani foi i le mauga o Aam, e le masiʻi mai le susuga, ma fusi mau le pu.

O le soviets o tagata faʻapitoa ua faʻaititia i le tioata malepelepe o loʻo tuu i totonu o pu o isumu.

Faʻafefea ma le mea e tapunia ai le suiina i le va o Plywood i luga o le fola

I luga o le Taʻau o Totonu o Plywood, e mafai ona e maua ai ni sui ma soʻoga e manaʻomia ona aveʻesea. E manaʻomia le iloa o le mea pito sili lea ona taua i le filifiliga o Pasta e manaia, aua o le Plywood e aofia ai le laʻau o le fale. I le gasologa o taimi, o le tasega o Plywood, ma soʻo se faʻatasiga e sili atu ona manino. E aoga foi ia maddhiry e filifili le lanu o le laʻau, faʻapea ai ma faʻapitoa, o lona uiga, mo le laupapa mea.

Mo le faamau o au, faaaogaina:

  • Akarlic smear;
  • Ava malosi;
  • Faavaega;
  • Ua tusia i le PVA ma le Plaster;
  • Epoxxy faʻapipiʻi.

Faʻafefea ona tapuni avanoa i le foloa i le va o laupapa: wooden shuffle, seee o pu mai isumu, pulupulu o le au palu

Ina ia tapunia le suiina i le va o Plywood i luga o le fola, e manaʻomia le pikiina tonu o le tuʻuga mo laupapa laupapa

E aoga le mafaufau o le asini, o le plywood e tatau ona lelei atoatoa, ma e le tatau ona alu ma aua le gatete, ia taofi ai le vanu.

O nei galuega o loʻo faia foʻi mo Plywood, lea e mafua mai i le linoum.

E tatau foi ona mou atu ma le punou pe sili atu nai lo le sili ona lelei o le sami, nifo i Plywood ma soʻoga uma, paʻu. E manaʻomia e Poneur e ufiufi ai le iʻuga. A o le i faia le linosum, e tatau ona e gauai atu i le o le alety o Plywood ma lona mama.

Ituaiga o palasitika powder mai laupapa

E oʻo mai i lea aso, e iai le tulaga lautele o papatusi i luga o fafie. Ae le i filifilia le stp mafai, oe manaʻomia ona filifili i le tau, o le tusi talosaga, ituaiga ma le ituaiga.

Tusitusiga i luga o le autu: Matou te faia se laulau mai le mosaic ma ou lava lima

Faʻafefea ona tapuni avanoa i le foloa i le va o laupapa: wooden shuffle, seee o pu mai isumu, pulupulu o le au palu

E le manaʻomia e le Spics Spit mo le fola o loʻo tapenaga lelei, e faigofie lava ona faʻaaoga ma ufiufi e isi vali ma stackles

Ua vaevaeina le uso i ituaiga:

  1. O le mea leaga tolotolo, o le mea lea na faia i luga o le vai, o le mea lea, e le o matauina vailaau i totonu o le vanimonimo. Ua oti vave, tausi lelei ma e le malepe.
  2. Suauu pito i luga e faavae i luga o le vai, kalolo ma suauu. O se tasi o le sili ona maʻena, pe a maeʻa faʻagaioia le fasi, o le tele o le taimi e manaʻomia mo lona faʻamago atoatoa.
  3. Acrylic state o le eco-faauo ma le le-afi, e taua tele mo fafie.
  4. O le avanoa-faʻavae maea o le saʻo lea mo le fale puipui o le fale o le fale, e le o se filifiliga sili ona faʻaaloalogia.
  5. E i ai le lelei o le "stamū mo le" opeopea "avanoa" avanoa. E atoatoa ona taofi le foliga, e lelei ai le auala i luga.
  6. Pio i luga o le togavao i luga o le laʻau, o lona uiga, o lanu paʻepaʻe (buala paʻepaʻe, o se lanu o le mafiafia-mumu laʻau, o lanu o le beek ok, o lanu o le beek ok). E manaʻomia le amanaia o le mea e le fesoʻotaʻi ai le lanu ma le taua i luga o le ata, e manaʻomia le manaʻomia se faʻaaliga o se oloa poʻo se tu i le punou.
  7. Tuu le fola laupapa mo fola laupapa, o loʻo faʻaaoga e faʻaitiitia ai le faʻaleagaina, o ni faʻaletonu ma tausuai.

O ituaiga taua o tagata gaosi oloa o le stp e mafai, o le Dunux, solo, len, vale, asxon, nusipepa, Thadad, filifiliga a le Matai. E le tatau ona galo ia i tatou o mea taua eseese i le ituaiga Autu: Faʻaiu, malaga, faʻatumu, faʻavae, lautele, faʻamaufaʻailoga. O le Stutty o loʻo faʻaaoga e se spatula o le mea filifilia, e ala i le faʻanoanoa tele i totonu o le va. A maeʻa le spp, e manaʻomia le faʻatusatusaina o le laufanua e faʻaaoga ai le abrave o lona uiga mo fafie.

Faʻafefea ona tapuni avanoa i le laupapa laupapa (vitio)

Ina ua aliali mai vaa, e le o se faalavelave, o se vanu e mafai ona tipiina i ou lava lima, ma o le laupapa laupapa e faigofie ona sao ma toe faaleleia.

Faitau atili