Ultrasinonic taele

Anonim

Ultrasinonic taele

Talu ai nei, o tagata atamamai ma tagata e fiafia i ai ma le naunautai i le ultrasounding le mama. Mo le taualumaga, o se vaega faapitoa o le ultrasononic taele (uz-taele), lea e iai se visa faapitoa e mafai ona gaosia mea. Aoga mea totino o le ultrundband foliga mai i totonu o se vai faapitoa. O le taulaitu e manaʻomia le tuu o se mea, liliu i luga o le masini, ona fufulu lea. Le itiiti ifo gaioiga!

O le faʻaʻaisa, o le taele o se faʻafitauli e mafai ona faia i soʻo se tulaga faʻaaoga meafaigaluega faʻapitoa mo le fausiaina ma tufatufaina ultrabsound.

Ultrasinonic taele

Talosaga

O mea e faʻamamaina e sili ona faigofie ma sili ona masani masani masani e faʻaaoga ai le ultrasonic taele i le tele o fale. O le masini i vailaʻau, suʻesuʻega faʻaaoga i manaʻoga sili - faʻaaogaina le sili atu faʻavavevaveina o tali atu, suʻega ma vailaʻau, faʻamama le mea faigaluega. E manaʻomia mo le faʻamamaina o nofoaga faigata-i-i nofoaga, lelei ma laʻitiiti galuega, faʻaopoopoina e ala i nofoaga faʻapitoa. Ua alualu i luma le masini i totonu o le masini i totonu o le ofisa o le ofisa, telefoni feaveaʻi, o tagata tausi manu, ma afi ma afi e fufuluina i Autotanisrus.

O le mea lea, o nisi tagata suʻesuʻe e aoga tele ina ia mafai ona fesoasoani ia i latou na fesoasoani lena mea o le a faia se vaega o gaioiga, faasaʻoina le taimi ma lima o le Matai mo sili ona taua ma faigata.

Ultrasinonic taele

Ultrasinonic taele

Ultrasinonic taele

Ultrasinonic taele

Ultrasinonic taele

Faamamaina aia

I tautua taʻavale, o le Uz-taʻele o loʻo faʻaogaina mo le sili atu le faʻamamaina, fesoasoani e aʻe i totonu ma faʻavaveina le toe faaleleia faiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻamamaina o ni 'autau o se masani lelei taotoga. O lenei filifiliga e le talafeagai mo le Citiratic oloa.

Muamua, e tatau ona e faʻalavelaveina faʻamatalaga e maua ai ni au faitofi ma siaki i latou i luga o le masini suʻega, ona oso ai lea o le tane-taele tane. I le faaiuga o le faʻagasologa, latou te toe siaki.

O le metotia e sili atu ona aoga nai lo na o le fufulu, o le ofuina o vaega o vaega e sili atu ona o le kalave. Ona o lenei ma le aoga faʻapitoa, o le faʻamamaina o ni uo ultrasound o loʻo faʻaaogaina ma le tele o le maila ma le faʻaleagaina.

Ultrasinonic taele

Ultrasinonic taele

Mo le faʻamamaina o ni '' aʻai i totonu o le unrasond, vaʻai le isi vitio.

Togafiti

O le fausiaina o le Uz-taele ua faʻaititia i le tolu elemene (vagana ai le gafatia):

  • Afi faaleoleo, fausia ultrasonic electrobals;
  • E faʻafeiloaʻi atu o loʻo i ai i totonu o le osciling i totonu o le faʻaputuga faʻalenatura;
  • O le vevela o le elemene (o se isi vaega e faʻaleleia ai le lelei) fausia tulaga vevela mo se sili atu gaioiga, mafai ona faʻamafanafana vai o le 70 °.

Ultrasinonic taele

E uiga i le auala na faʻatulaga ai le meaʻai alpianica, vaʻai le isi vitio.

Manatu

O mea taele e i ai i le tele o pisinisi, o le eseesega o loʻo taua i le tele o faʻamatalaga manaʻomia e faʻamamaina ai le faʻamamaina, taimi masani o le talosaga ma galuega.

  • Pofaoga - saʻo masini ma se agavaʻa o le 1 l., Apalai mo le tumaʻoti poʻo le faʻasoasoaina o vaega laiti. Faʻafaigofie faʻataʻitaʻiga o loʻo iloga e le o le le agavaa o le mamanu, faʻaititia foliga. Mo masters, semi-faʻapolofesa masini e faia ma isi filifiliga, e mafai ona pulea e le eletise, sipela stalvoir o le faʻalumaina lelei.
  • Alamanuia ultrasound o ofu taele e iloga i luga: o la latou galuega galulue e mafai ona sili atu i le 10 lita, laititi - mai le 4 lita. Toeitiiti lava o latou uma lea e iai le aoga o le manaia, timer ma isi filifiliga mama.

Mau i luga o le autu: faʻafefea ona filifilia se potu pupuni: Manatu, fesoasoani ma 40 ata

Ultrasinonic taele

Ultrasinonic taele

E uiga i le ultrasound

Ultrasound o se uiga faʻale-tino tulaga ese le leo poʻo le pisa, i fafo atu o le faʻalogo a le tagata, o lona amataga o le 16 Khz - 1000 KHZ.

I le suʻesuʻega o Uz-galu, na maua ai latou te mafua ai le "faʻafefeteina" o vailaʻau o le vai, ma pa o loʻo le opeopea. O le tulaga saʻo lea na tuʻuina mai ai le igoa "CavVations", lea na faʻavae i le galuega o le Uz-taʻele.

O le tele o le palu e faʻalagolago i le taimi o le ultrasound: O le maualuga maualuga o le leo, o le tamaʻi paʻu. O le mea lea, o lenei metotia faʻatagaina oe e tuleia le palapala ma pa'ū mai le laufanua o mea mautu. O le kalave e iai manatu mai le maualuga o le ultrasound: Mai tamai bubbles o le malosi o le omiga o le omiga o le omiga o oso aʻe, o le mea lea, e sili atu le malosi o galu. I le taimi lava e tasi, "faʻailoga" i luga, e suia ai i le tulaga o vaega laʻititi teisi o le paoa laʻititi. E aliali mai o le maualuga maualuga o le faʻaaliga o taimi, o le laʻititi paʻu ma le tele o ala.

Ultrasinonic taele

Foliga

Lea o loʻo manaʻomia ai le sao o le saʻo ma le faʻamamaina lelei, o vai taele, e tele a latou vaifagafa, e tele a latou auala e faʻamamaina ai:

  • Leai se mea e te auai i le galuega, pe a uma ona utaina le aitema i le taele, e naʻo le toe ki le masini;
  • E leai se fesoʻotaʻiga saʻo o le paʻu i le chemistics, e leai se afaina o le soifua maloloina;
  • O le atoa o le laualuga ua fufulu - o le itiiti ifo o meaʻai, fale puipui, vaʻaiga i le mea e mumu ai, pulumu, ma isi, etc.;
  • E le tuua e Ultrasound Traces, Chips ma isi leaga leaga i luga.

Ua mafai e le "mea i le ulrusound ona faʻamama le gaioiga, o toega o le paketi, se vailaʻau, ata tifaga e aofia ai ma le puipuiga. O nisi maa ma minerale e iai le tino tupuaga pe faʻafesoʻotaʻi i papa e le tumau, e faʻamalosia ai i latou i se gaioiga. Mo le mafuaaga lea, e tatau ai ona eʻi mamafa i 'auʻauna, penina, o' Malaki, Emetisos, Tufa, o Tazanites, o Tazan, ma le paʻu, na tipi i latou ma Ua motusia le polesing.

Ultrasinonic taele

Galuega faaopoopo

O le faʻaaogaina o mea faigaluega ma faʻapitoa foliga faʻafaigofie ma faʻafaigofie le faʻagaioiga o le masini, i nisi tulaga - faʻateleina lelei.

O foliga masani:

  • Multi-mode. O le sili ona faigofie o le 'au o manu "taele taele ma 1-2 auala. Semi-tomai faʻatagaina oe e faʻatulaga e oʻo i le 5 auala. O le ituaiga eseese e fesoʻotaʻi ma le natura o le galuega ma le faʻamamaina.
  • O le Timer o loʻo vaʻavaʻai i le taimi o le galuega ma otometi toe tape le masini, ua tuʻuina atu mo le toetoe lava o faʻataʻitaʻiga uma vagana ai filifiliga fou ma paketi.
  • E toetoe lava o mea uma e toetoe a manatu uma, e maofagofie ma saoasaoa le alualu i luma. O le faʻatumuina o le suavai e faʻatinoina i le aofaʻiga o le 70 ° C, e sili atu ona manaʻomia tulaga. O le sili ona lelei o le vevela vevela o le 50 ° -60 ° C.
  • Puipuiga - Tapē le masini e aunoa ma se suavai ma sefe mai le le lagolagoina.
  • Atenitino - O le meatotino e aoga i le toe faʻaleleia nofoaga ma ofisa o loʻo iai potu, e fia faʻaaogaina foi le faʻamamaina o tagata.
  • Faagunitisi pule faatonutonuina, malamalama mama. O le mea moni, o le taugofie e faʻateleina ai le tau o vai taele o meaʻai i luma, ae e faigata ona fai e aunoa ma latou.
  • O mea e fesoasoani i le faigofie ma faigofie galuega. O lapisi ia ma ato mo le tuʻuina ma le fufuluina o vaega, o le a latou puipuia le pusaai uʻamea uamea mai le faʻafesoʻotaʻi ma mea faitino, faʻaleagaina ma le maosiosia. O lenei o le a faʻalauteleina le ola o le masini. O le manino e aofia ai e mafai ona faailoa atu i mea faigaluega. E matua tele lava, aemaise lava ma le tuʻufaʻatasia o le tele o ni mea laiti.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona e faia le fola i totonu o le fale mai le pa

Ultrasinonic taele

Ultrasinonic taele

Faʻafefea ona faʻamamaina tupe i se vaipuna ultrasonic, vaʻai le isi vitio.

Fautuaga mo le Filifilia

Filifili se Uz-Paele - O se sitepu e taua ma nafa, e faʻamoemoe atoa i le mafuaʻaga o le faʻamamaina, o le tusi talosaga. O le nonogatupe ia i latou na filifilia ai tapulaʻa o gaioiga:

  • O le aofaʻi o le Uz-taʻele e fesoʻotaʻi ma le tele ma numera o vaega, aitema o le ae faamamaina. E faasaina ona tuu ia mea i luga o le taele (o loʻo i ai le avanoa o le resonance ma le toe foʻi o le masini), ina ia tumau le pusa i le pito i lalo.
  • O taimi o galu o se manatu o le faʻaaogaina o le tino. Fuafua i le natura o le faʻamamaina ma le mafaufau lelei o mea, filifili le faʻagaioiga faʻafia o taimi pe filifili se uz-taele ma se fetuutuunai.

20-50 O KHZ o se ofu mafanafana e faʻamamaina ai, mo fale gaosi alamafi ma vaega, i luga o le taʻavale pisinisi. O le tele o taimi i 20 kg e mafai ona faʻaleagaina ai fale faitau, ae 35-40 khz o se galuega galue mo le faʻamamaina o le aiga.

50-100 KHZ - malosi ma le faʻamalosi o le faʻamamaina, faʻaaoga i vailaau ma mea teuteu. Talafeagai mo vaega o le taofia.

Ultrasinonic taele

Faʻafefea ona fai o outou lava lima?

Fatufatu ma mafai ona faia ni tomai faʻapitoa e mafai ona fatuina se "ultrasonic miti taʻele." O le faia o lenei mea, o le ae manaʻomia se tamaʻi mea na tutupu i masini eletise, sasaina ma faigofie fetuutuunai: tetee i le faʻaalia o le ipu loloto, o le proplericin pe tioata. O le maneta o le aoga e aoga, o le mafolafola maneta mo leitio inisinia, o le le-le-e le o le mafai ona avea wote, o se tagata tafia.

O le transformer o le a galue e pei o se afitusi, o le gafatia le taʻele o le taʻele, ma o le Emeter ua faia mai le vaega o totoe o le uaea ma le maneta ua tau i luga o le kuka siili.

Ina ua maeʻa le seleselega o le Umite, e faʻafesoʻotaʻia ipu ipu, na tuua ai le popcenin i totonu o uamea. E manaʻomia le faia o se pu mai le pito i lalo e faʻafesoʻotaʻi ma le omiteter, ma i le Cerammac Dises e lua faafeagai "o fuaitau. Afai o le pamu e fesoʻotaʻi ma i latou, o le faʻagasologa o le faʻafouina o le vai e mafai ona otometi. Lenei o le aluga o loʻo i lalo i lalo, atonu e i ai ni nai, e mafai ai ona tuʻuina i autafa o le taele. E ala i le faʻafesoʻotaʻi o le Emetter ma le Generation, e tatau ona e faʻatumuina i le tane ma le suavai-mama ma naʻo le ki luga o le fesoʻotaʻiga. E tatau ona malosi le tagata liliu mai ma taui mo le mafai ona oso mai le voltage. O le faia lea o lenei mea, o le masini e fetaui lelei mo le mataala auala na faʻaaogaina i le televise ma lipea o komepiuta.

Tusi: Tuʻufaʻatasiga o Wallpaper: o loʻo iai, manatu, ata, o le a le ata o ata, Lamepai, mea moni, mea moni, mea moni, mea moni, mea lelei

Talosaga Ultrasononic Ford mo le faʻamamaina o mea e mafai ona e vaʻai i le ata lenei.

Faagaioiga ma le Tausiga

A o iai ma le matagaluega, e tatau ona e manatua:

  • O le taotoga o le masini e mafai ona pasi atu i le i ai o le vai. Tamoe se vai taele o le a leaga. Mo le mafuaʻaga lava e tasi, e tatau ona e vaʻai i le vai. Ae tuʻua se masini e aoga pe fesoʻotaʻi i le fesoʻotaʻiga e le mafai: I le faʻaopopoina o le voltage oso, e i ai se lamatiaga i le tulaga o le suavai o le suavai o le suavai. Mo le faʻalautele o le tautua olaga, faʻafesoʻotaʻi le Uz-taʻele saʻo mo le faʻamamaina o togafiti.
  • A iai ni vai sesō e faʻaaoga ai vaipuna, o le faʻamafanafana o galuega e tatau ona tape. Tele o latou o loʻo iai le Chlorine Communds, lamatia mo le manava ma le saogalemu i le suavai pepa.
  • Talu ai o le suavai-reagent o loʻo faʻaaogaina i uz-taʻele, ona faʻaaoga lea o le fufuluina pe a fufulu. E mafai ona faia i le tane o le masini, i se vateatea vavaeeseina (ipu poʻo le magoto) faʻamamaina poʻo le tafe vai, faʻapitoa faʻapitoa. Ua faʻamamaina o loʻo taʻua mai i le Chemistry and Cormissions Rives poʻo le Wall Wall.

I le isi vitio e mafai ona e vaʻaia le faiga o le tausiga mo le ultrasononic taʻele.

O a vai e faaaoga?

O le vai o loʻo faʻatumuina le gaioiga ultrasound, o lona uiga ua vaevaeina i talosaga:

  • Otaota suavai (Vega, Lira, Lira, Destron-F) O luga o le 'ava malosi e talafeagai mo mafutaga faaleaoaoga, fufulu laupapa ma papatusi.
  • O le Universal ma Extomers Fasimars e ese mai i lo latou faʻavae (Alkaline, vai), i lona faʻavae o loʻo agaʻi atu. Faʻataʻitaʻiga, o le "uamea le faʻaleagaina om / uz" e talafeagai mo le auto Respen, o le mama o loʻo faʻaaogaina Tm-rerad comfify i luga o le vai faʻavae - e toe faʻalelei meafaigaluega
  • O le mafaufau lelei e fesoʻotaʻi ma le faʻaeteete e fesoʻotaʻi ma luga, aveese le pamu eletise. O Cherolean o loʻo faʻaogaina mo le faʻamamaina ma le foliga i laumei, vailaʻau, o loʻo avea ma mea teuteu ma mea teuteu. Tamaoaiga o se tulaga lautele.

O manatu o mea e ese mai o mea ese, ma le latou afifi 0.15 - 5 lita.

Ultrasinonic taele

Ultrasinonic taele

Fautuaga

Mo Pisinisi (CESMologys, nifo nifo, toe faaleleia ma asoa ma asoa galuega) uz-taele e tatau. Faitau ma le faaeteete faatonuga ma fesoasoani fesoasoani. Taua le faʻatinoina o le mafaufau loloto, manogi ma le aʻafia i mea. I se faʻaopopoga, o fualaʻau 'eseʻese atonu e ese le umi o le faʻaalia, o lea o loʻo tatau ona filifilia vaega o le faʻamamaina o nisi taimi.

O le faʻasologa o faiga e le suia atoa ai, ae o se tulaga o le faʻagasologa, ina ia mafai ai ona le amanaʻia fautuaga a le ENSITine.

O le uz-taele o se faʻataʻitaʻiga lelei o le ave faasaienisi mo manaoga o le aiga, ae, faʻapea foi ma soʻo se eletise eletise e manaʻomia ai le gauai ma le faaeteete sootaga. O le mea lilo lea e tatau ona faʻaaogaina.

Faitau atili