Faʻafefea ona faʻapipiʻi se faitotoʻa taʻi lua o le lua o potu?

Anonim

O le lua-itu o le itu o totonu o nofoaga i totonu e masani ona faʻaaogaina i mataupu nei:

  • E tele naua lapopoa a faitotoa;
  • Telefoni.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se faitotoʻa taʻi lua o le lua o potu?

E le masani ona faʻaaogaina faitotoa i ni potu laiti ma potu tetele ma potu lautele.

Faʻatusatusa i se upega tafailagi mautu, o se faʻatusatusaga tutusa i se pepa matala e tele se avanoa. O lenei oloa e lauiloa foi ona o foliga vaaia. O faitotoʻa faitotoʻa e mafai ona fulafula pe faʻaseʻe. O nisi taimi e mafai ona e mauaina ni faʻataʻitaʻiga, ae le lauiloa. Faapipiiina o sea mamanu e le faigata tele.

Meafaigaluega ma Mea e manaʻomia e faʻapipiʻi ai le faitotoʻa:

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se faitotoʻa taʻi lua o le lua o potu?

Meafaigaluega mo le mutiaina potu potu potu.

  • fao fai o le faga;
  • E leai, chainsaw po o Bulgaria;
  • pa;
  • lava-lipping scw;
  • tamai;
  • Rigel;
  • fata;
  • A starers o fafie;
  • faamatalaga metallic;
  • eletise eletise;
  • fale malo;
  • tulimanu puipui;
  • tama mea;
  • naifi;
  • Cellophane;
  • Malyary scotch.

Faʻafefea ona saunia le tatalaina mo le faʻapipiʻiina o faitotoʻa lua-itu i ou lava lima?

Aʻo leʻi faia se ata faapena, o le a manaʻomia ona e sauniuni i ai. Afai e tatau ona e faʻaoʻo le pusa o le faitotoʻa muamua faʻapipiʻi, ona mafai lea ona faia lea i le faʻaaogaina o se samala ma le tele o sikulukaina o eseese lautele. Ina ua mavae lena mea, o le amataga e tatau ona fufuluina mai le tele o le sipuni feʻaveaʻi ma le titoʻa. Ina ia faʻalautele le faitotoʻa, e manaʻomia le faʻaaogaina o se vali poʻo se pe leai. I lea ma lea tulaga, o mea uma o le a faʻalagolago i le puipui. Faʻaititia le tatalaina i le manaʻomia o loʻo manaʻomia le faʻaaogaina o se fasi palu.

O puipui e tatau ona sauni mo le faʻaiuga mulimuli ma le maualuga o loʻo fesoʻotaʻi - o le faitotoʻa faitotoʻa e le tatau ona fetuunai i lalo o le faʻaleaogaina ma tuʻu le vaalele.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se faitotoʻa taʻi lua o le lua o potu?

Ata o le bantiave swang faitotoa.

Ina ua uma lena, ua fuafua le faitotoʻa. E mafai ona e mauaina le taimi o potu faʻaipoipo faitotoʻa e le talafeagai mo le faʻaaogaina o le tulaga masani. O le fuafuaina o lona lautele e mafai ona faia e tusa ma le polokalame lenei: o le lautele o tapoleni, o le avanoa i le va o le fagu. O le iʻuga e mauaina e tatau ona faʻateleina e le 2 ma faʻaopopo le tele o millimeters i ai mo mokesi. O se faʻataʻitaʻiga, o le tusi lautele lautele o le 60 cm ma le mafiafia o le pusa o le 2.5 cm: (600 + 3 + 4 = 12 = 12 = 12 = 12 = 12 = 12 = 12 = 12 = 12 = 12 = 12 = 1260 (MM). I faapena, e mafai ai ona fuafua le maualuga o le amataga. Peitaʻi, i le tulaga lea, o le a manaʻomia ona e amanaia le SPOT i le va o le ata ma faʻavae, lea e tusa o le 1-2 cm: 2006 15 = MM). I le faagasologa o le faia o le faitotoa, o le a manaomia e fai se aotelega o le maualuga o le faitotoa, e lua mafiafia o le pusa ma le avanoa i le va ma le uepi, ua faateleina e ala i le 2.

Mataupu i luga o le autu: vai paipa elemene

Faʻafefea ona faʻaputuputu le pusa faitotoʻa?

Faapipiiina ma fausia le pusa uma

O nisi o faitotoʻa o loʻo faʻatau atu faʻatumu atoa ma nonoa ma atigipusa elemene ua saunia mo le Fono Aoao. I lea tulaga, o le faʻapipiʻi faiga e le tele le taimi. O le a tatau ona fuafua le itu o le ata o le fausaga, fuaina le umi o fata, ma ave i totonu o le tulaga o le i fafo. E tusa ai ma lona maualuga, e manaʻomia le sasaʻo le pito i lalo o le fata. Le isi, ua faʻapipiʻiina le au i pu o loʻo tu ai i vaega i itu o le itu o fata. Ina ua maeʻa lena mea, o elemene uma e faʻamalamalamaina i le tapulaa maualuga ma faʻasaʻoina e le tulimanu puipui puipui. Ina ia faia lea, i le pito i tua o le pusa o lo o i ai le faalotoloto.

Faito poloka mafai ona tuʻuina atu i le pepa saunia mo le faʻapipiʻiina o ata, o ata ua saunia mo faʻatoʻaga fanua. Ae peitai, i nisi o tofotofoga e leai ni au fai togafiti. Ona e mo le manaʻomia o le faʻatinoina o ni gaioiga e ala i le latou puʻeina.

Faʻafefea le faʻapipiʻi o le pusa?

I le faʻagasologa o le faʻaputuputu o le pusa, o le mea muamua o le a manaʻomia e ofi i le pa mo le tele o tapoleni.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se faitotoʻa taʻi lua o le lua o potu?

Faitotoa pusa faia polokalame.

O lona itu o lona lua lautele o le tapoleni ma le 6 mm i luga o avanoa avanoa. I le taimi o le fuafuaina o le maualuga o le pusa i le itu o le atoa mamanu, e manaʻomia le faʻaopopo o le 10 mm mo le lumela i le pito i lalo ma le 3 mm mo le lumela i le pito i luga. O le pito i luga o le pa ma pito o fata o loʻo latalata atu i ai, e manaʻomia e tipi i se tulimanu o le 45 °.

Le isi, oe manaʻomia le faʻatasia o le pusa faitotoʻa. O nai filo e fesootai e le toatele o ia lava-siteki, o le umi o le mea e tatau ona oo atu i le ogatotonu o le pa lona lua. O mea e lua na nonoa i luga o le 'olo i le tulimanu mai le itu o le fata, o le lona tolu ua tuu i le va oi latou, ae fao i luga i le pito i luga.

Ina ua maeʻa, ua faʻapipiʻi le hinge. I luga o le faitotoʻa e manaʻomia le maitauina o le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻi auala. Ia faia lenei mea, i le pito i luga o le upega tafailagi e tatau ona e fuaina 20 cm ma faʻapipiʻi se matasele. O lona matagaluega o le a manaʻomia e lio ma se faigofie peni poʻo le sili ona maʻa naifi. I lenei nofoaga, e tatau ona e filifilia se fale i luga o le loloto loloto. E mafai ona sauni e faʻaaoga le ata tifaga, ae o le faasologa o le a faia faʻaeteete, o le ae manaʻomia le faʻaaogaina o le falegaosi. Faatasi ai ma lenei mea faigaluega, e mafai ona e faia vave galuega ma aunoa ma ni mea sese.

Tusitusiga i luga o le autu: Carus Crutsons: Fualaʻau, Faʻamau

E ala i se ipu o le matasele, lea e foliga i le avanoa, e tatau ona otooto atu le tagatavaai mo le faʻavasega o elemene, ona vili lea o pu mo i latou. O le latou tulaga e tatau ona 1.2-1.4 mm e itiiti ifo nai lo le lapoa o le nonoa. O se auala tutusa mo soʻo se tasi o le SOW e tatau ona faia se malologa mo le lipine.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se faitotoʻa taʻi lua o le lua o potu?

Faʻapipiʻi le faitotoʻa faitotoʻa i le tala.

Le isi, e manaʻomia le faʻataotoina o faitotoʻa i luga o le pusa, i luga o pa e faʻatulaga se nofoaga mo matasele, pe a fai o le malologa. E mafai ona maua ni masini faʻapipiʻi e le manaʻomia ni galuega sauniuni. Peitaʻi, ua seasea ona iai, talu ai na aʻoaʻoina manatu eseese e tupu ai ni masalosalo.

E tatau ona e faʻatuina ni fusi i luga o le matata uma ma le mamanu. Ona faʻapipiʻi lea o le vaitafe i luga o soʻo se malosi.

Faʻafefea le faʻapipiʻiina o le pusa i le amataga?

Ile faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o le pusa i le tatalaina, faʻatasi ai ma le fesoasoani a le faʻavae tulaga, o le a manaʻomia ona e siakiina le sao o lona faʻatulagaina.

I le puipui, o le mamanu ua mautu ma se umi-umi-umi siku (pe tusa o le 8-10 cm). O le mea muamua o le a manaʻomia e faʻasaʻo ai fata. I le va o latou ma le puipui tatau ona faʻapipiʻi i luga o laupapa vaʻa.

O le iʻuga o le avanoa i le pusa e tatau ona faʻatumuina i le faʻauiga o le foma. E manaʻomia le amanaia lona tulaga o le faʻalauteleina (1: 5). O elemene o le poloka faitotoa o le a manaʻomia ona puipuia mai se faʻasauigaina. Ina ua uma ona faasee ma le faaeteete le ani, ona tapuni lea o le kiliaina e le platband. O le tapoleni o faitotoʻa e faia ma o latou lava lima e tautau ai i le nofoaga talafeagai, pe a manaʻomia le tosoina o se pu mo se ipu mea.

Faʻafefea ona faʻafafa se faitotoʻa e lua

Faapipiiina o taiala vaega

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se faitotoʻa taʻi lua o le lua o potu?

Faʻapipiʻi le faitotoʻa faitotoʻa.

Sliding Dors o se sui lelei o le fulafula filifiliga. Faatasi ai ma a latou fesoasoani, e mafai ona e saoloto ai se tasi o avanoa, e taua pe a fai o le lipea o faia i totonu o se tamai fale.

A filifilia faitotoa o le lua, o le ae manaʻomia ona eʻi mai i mea na latou fausia. Afai o le tasi taʻiala e mafai ona lava mo le mamanu mai se laʻau, ona manaʻomia ai lea o le mamafa o le tioata o le a faʻaaoga ai le tele o mea taua. O le pito i lalo o le vaega elemene e tatau ona fuafua ina ia mafai ona faʻalauteleina le mamanu i le fola. E tatau ona faʻapipiʻi i le faʻaumaina o le faʻavae o fafo. O le tafaloaloa o lenei elemene e tatau ona siakiina e se fale.

Ina ia iloa ai le tulaga o le pito i luga o vaega, lea e tumau lava, o le faitotoʻa e tatau ona taʻitaʻia i le umu ma luga e taofi ai le laina faʻaoʻo. I le taimi lava e tasi o le a tatau ona faʻatatau i ai e tatau ona i ai le 12-14 mm vap i le va o le foloa faʻavae ma le upega tafailagi. E mafai foʻi ona vave tuʻuina le mafiafia o le mea e te mafiafia ai i lalo o le mamanu.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻapipiʻiina o se solo solo i le faletaele: sui ma fesoʻotaʻiga o le fou

O le pa lea e tatau ona faapipiiina le kilomita elemene, e tatau ona faapipiiina i luga. A leai, o le a le mafai e faitotoa ona tatala pe o le a alu ese. O le laupapa e tumau ma teuteu po o fao. O mea uma o le a faalagolago i luga o le puipui mea. I se faʻaopopoga, oe mafai ona mauaina faʻataʻitaʻiga ma le taʻiala ituaiga o loʻo tumau i puipui poʻo tuʻu saʻo i le taualuga.

E manaʻomia le solomuli i le tele o millimeters mai le puipui, pe a maeʻa le mea e tatau ai ona faʻapipiʻi se taʻiala i le pito i lalo o le pa ma fao. E manaʻomia le faʻaalia o le tulaga mautinoa.

I luga o le pito pito i luga o le upega tafailagi, e tatau ona e fua i itu uma e lua o 30-40 mm, ina ua uma ona tui ai puipui. Afai o le pito i lalo o le vaega o loʻo tuʻuina atu, ona i le pito i lalo o le faitotoʻa o le faitotoʻa, e manaʻomia le faʻalauteleina le loloto o le 20 mm. O lona lautele e tatau ona avea o ni nai milimita sili atu nai lo le lautele o le pito i lalo propk, lea e faia o se naifi po o fusuaga. O lenei faiga e matua faigata lava ona faʻatinoina i tulaga o aiga, o le mea lea e fautuaina ai le filifilia o se vaega pito i lalo o le vaega o loʻo aofia ai se faʻamatalaga poʻo le tele.

Faʻafefea ona nana le tapoleni?

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se faitotoʻa taʻi lua o le lua o potu?

Faaluaina le polokalame i faitotoa.

O rollers ma fao mo le lagolago e faʻapipiʻiina i le pito i luga o le vaega elemene. I ona pito, e faʻatapulaʻaina tapulaʻa. O le tapoleni e manaʻomia ona faʻapipiʻi i luga o le pito o le pito i lalo o le vaipuna ma tautau i luga o le fao ma puipui. Nati mo le faaleleia e tatau ona e vili teisi teisi. E tatau ona fetuunai le faitotoʻa, i luga o le gata i luga o le foloa. O le metotia lava lea e te manaʻomia e tautau ai le faitotoʻa lona lua. Le isi, faʻaaogaina se arren, e tatau lava ona e faʻatupuina atoa le nati ma poloka le ie i luga o aʻa.

A uma lena, o le a manaʻomia ona e fetaui i le mea faʻapipiʻi. A o le i amataina lenei tulaga o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina, e manaʻomia le tapenaina o mafuaʻaga ina ia leai ni faigata e fesoʻotaʻi ma le aveeseina o le fao o le foma. E tatau ona tapunia ma le faʻaeteete a le DODs ma Cellophane, ma le pusa e tatau ona totogi ma se vali Scotch. Ina ua mavae lena, o le avanoa avanoa i le va o le pa ma e mafai ona faatino le faitotoʻa.

O le a matutu ai le folauga i nai itula. O nei mea e tatau ona i ai le maualalo le faʻalauteleina, a leai se isi mea o le a vave ona le faʻatuina le faʻavaʻa.

I le faaiuga, o mea teuteu teuteu ma fetaui lelei.

Faʻapipiʻi le faitotoʻa o le itu o le lua ua faigofie ona maua, ae ui i lea e taua tele le usitaʻia o le faʻasologa o gaioiga.

Faitau atili