Anti-vandal weepaper

Anonim

O le tele o tulaga, o puipui puipui e faʻaaoga e faʻamauma ai pa puipui. Ae afai ei ai manu i le fale, o ofu masani e le mafai ona mafai ona tatalia ai i latou e le o fuafuaina i mea e mafai ai ona latou mafaia. Ma afai o manaʻo e toe faʻafoi mai le tagata e ona o le fale e le o le avanoa, e mafai ona e mauaina muamua anti-vandal wallpaper mai pusi e maualuga le leaga o pusi.

Anti-vandal weepaper

Anti-vandal wondpaper e filifilia le tele o fagafao

O le a le ufiufi

Anti-vandal wondpaper o laei-tetee i le mafai ona maua se mea e maua ai se manaia. Faʻaaoga i latou i fale, ofisa, falemaʻi ma isi faʻalapotopotoga, pe a fai e tele taimi e faʻalavelave ai i le pa puipui. Ona o le tele o le mafiafia o le pito i tua (mai le 400 g i le meter) ma puʻeina vinyl cotings, latou te tetee atili i mea leaga. Ia, afai e te manaʻomia e ufiufi ma le malosi sili, e aoga le filifilia o se tapona i lalo o le vali.

O mea nei e puipuia atoatoa mai le teʻa, manu faʻamalosi (aemaise o pusi), ma, e aofia ai ma isi mea, e faʻamalosia paie. E le o se mea e miti ai i lenei mea ua avea ai ma sili ona fiafia tele i ai ma i latou e maua fale i nofoaga fou.

Anti-vandal weepaper

O nei pepa puipui e saogalemu, e iai foliga vaaia.

Manuia

E tusa lava pe o le faavae (pepa, fliseluline, conkile), anti-vati-vatil wondpacs ei ai tulaga lelei:
  • Fuafuaga taua;
  • E i ai iloiloga sili mai ia i latou e iai fagafao (maile, pusi);
  • Ona o le tetee e laei i le faateleina, o le inisiua e mafai ona faaaogaina e le gata i fale mautotogi ma fagafao, ae faapea foi i faalapotopotoga i se crossway tele, lea ua totogi atu se gauai faapitoa i le uiga matagofie o le nofoaga: faletifaga, ofisa, falemai, faletalimalo, faatauga Potu, ma isi
  • Atoatoa le mautonu aafiaga
  • ua siitia le tetee i aafiaga o le sili ona taatele ma gaʻo;
  • fautua mai le tele o tausiga faigofie (fufuluina, fufulu, fufulu);
  • Talu ai o le fausaga o pepa puipui o loʻo aiaia ai le auai o le paka, o le mea lea o faʻamaumauga o le taupulega "manava";
  • E mafai foi ona faʻaogaina e tagata ia i latou e tigaina mai luʻitau o loʻo ola i isi ma hypotuallen;
  • O le faʻapitoa faʻapitoa o ofutino e maua ai le maualalo o le maualuga maualuga o tagata;
  • Fuafuaina o puipui e faigofie tele: E leai se mea e manaʻomia mo le tuʻuaʻifo, ma faʻaopoopoga mo le faʻamutaina poʻo, e le faʻapena, faʻasaga i;
  • Maualuga auaunaga olaga faʻatusatusa i le poto masani i le taimi (20 tausaga).

Mataupu i luga o le autu: Grid mo se Gazebo Tasquito: Faʻapipiʻi Filifiliga

O fea e faʻaaogaina

O le aotelega o 'alo-vandal flats ua lautele lautele. O lenei mea ua uma ona ave se tusi o tagata tafafao a potu masani, o tagata faigaluega avanoa, faʻapea foi ma i latou e galulue i fale lautele ma le faʻateleina o fale. E mafai ona e aoina i luga o luga o luga: sublayer wallpapers, tuai vali, plasterboard plate, chipboard, dpp, ma isi mea

E mafai ona e aveesea le afti-funal ie e le gata i luga o le faʻavae o puipui, ae taga foʻi o le taualuga, meaafale.

Anti-vandal weepaper

Bloom i fafo anti-vandal wondpaper ma ona lava malosiaga

Auala e Galue ai

O le averesi lautele o le puipui o le 1 m ma le atoa o le 25 m. O le faiga o le taotoga, e tatau ona talosaga vave le puipui o le fale. Ona faʻasolo ai lea o le pepa puipui ma se faʻaseʻe, ona tipiina lea o le pito o le tapoleni ma se maʻa naifi.

O isi fasi pepa taʻitasi e faʻapipiʻi e le apalai metotia. Afai o le pepa puipui o loʻo faʻaaogaina mo le valiina, i le taimi lava e matutu ai le palau, e mafai ona latou ufiufi i se lanu filifilia. E mafai ona avea ma vai o lote o loʻo taʻapeʻapeʻa, le tuai pe o le acryliona.

O le faʻapolofesa o le anti-fundal tapotas e matua faigofie ma o le a le manaʻomia le faʻaaogaina o isi masini. E ui ina gaosia e le tagata gaosi se vaitaimi faagaoioiga, e toʻatele tagata atamamai o loʻo suia se ofutino pe a uma le 15 tausaga.

Anti-vandal weepaper

O aʻoaʻoga o le a tuʻuina atu pea i le maualuga lelei oloa.

Filifilia o se Fale gaosi

Le aso, e mafai ona e mauaina Anti-Vandal Canvises o mea nei:

  1. Newmar Plancovers - O Ia o L e faʻalogoina mai le tele o polofesa, pei o se Taʻitaʻi i lenei vaega. I lalo o lenei ituaiga e mafai ona e mauaina le tapoleni ma se pepa poʻo se tusitusiga faʻavae. O le tele o le alualu i luma o Newmar Walcoversings o le lautele lautele o le tele o ata ma mea.
  2. Schaune o se tasi - mea e gaosia i le Iunaite Setete, ma na o le vinyl ofutino na tuʻuina atu i se tusitusiga o loʻo avanoa i lalo o lenei faʻailoga.
  3. LSI o se American Gaosi oloa o loʻo totogi faʻapitoa i le lelei o ana oloa ma lona siosiomaga faʻalelei. Vinyl Coating i le gaosiga faʻagasologa o loʻo amata ona pule faifai pea e faʻatau atu, filifilia o soʻo se tasi o faʻailoga, e mafai ona talitonuina.
  4. Marburg - Aoina o lenei ituaiga e taua tele avanoa i le isi. Muamua lava, o nei teteʻe-fund-fundal cardper e mafai ona vali i lo latou pule. Ioe, ma o le lautele o latou e masani ona masani i tagata faʻatau (1.06 m). A o le isi mea, o le tele o taimi e masani ai ona iai le lisi o le lisi o le 1.3 mita, ma o lea ua afaina ai pe a pipii i luga. O le Marburg o loʻo fautuaina e faʻaoga i le fale O loʻo iai pusi ma pusi, ona e le gata na mafai ona tuia ai i latou i ata mama, ae le aʻeia. Ia, pei ona mo le tau, e sili atu le manaia mo lenei gaosi oloa.

Mataupu i luga o le autu: O le Hildersparboard e afaina i le soifua maloloina: Moni ma tala fatu

Anti-vandal weepaper

Anti-vandal ofutino e sili ona talafeagai mo nofoaga o iai manu

Isi Anti-Vandal ofutino

O le mea moni, o le maketi mo mea uma o loʻo faʻalauteleina i taimi uma o le faʻalauteleina, ma o isi ofutino e mafai ona faʻaaogaina e faʻaopopo atu i le anti-vandil wondpaper:

  • O loʻo iai ni vaega taualoa (o le faʻavae o nei tuʻufaʻatasiga, ma e sili atu lo latou malosi atu, e maua e le sili atu le maualuga o le arvan. Ia, e fai le coting maualuga puipuiga, e mafai ona togafitia ma varnish po o wax. O le lelei o varnish mo le sili ona faʻateleina togafitiga e le gata i le faʻateleina o le ofuina o le koluni, ae le faʻateleina ai le malosi ma le suavai.
  • Aneti-Vandal Day o se sili lelei fofo mo potu e mafai ona maua i le sitaili o Tehno. I nai tausaga talu ai, na faaaogaina ai taiala i kamupani lautele o kamupani maualuga, aoga, fale fale fale, kalapu, ma isi. Acrylic tuʻufaʻatasia e le gata i le fatuina o le puipuiga sili ona lelei puipuia, ae faʻatagaina foi oe e aveese lelei uma le faʻaleagaina o le aiga.

Faitau atili