Faʻafefea ona fai le asoa i le puipui

Anonim

Filifilia o le tasi poʻo le isi ata tusi, o tagata taʻitoʻatasi e le mafai ona feagai ma filifiliga, e manaʻomia: o se masani poʻo se mea fou. O le a le ituaiga iloga e faaopoopo ai? Faʻapipiʻi le faitotoʻa masani pe fai se tala a le Afai e te filifilia i le mea mulimuli, ae le iloa poo fea e amata ai, i luga o le fesili pe faʻafefea ona fai se tala i le puipui, o le a e fesoasoani e tali i mea nei.

Faʻafefea ona fai le asoa i le puipui

O le a le a fesoasoani le apo i le pa i totonu o le potu e sili atu ona manaia.

Ina ia mafai ona faia ni paie ma mea e mafai ona faʻaogaina, e tatau ona e faʻaogaina le drywall. Muamua, ona o mea lava ia lava e ausia ai tapulaa atoatoa o nei tulaga. Ma lona lua, galue ma ia e le laveaiina faigata. O le pa o loʻo tatau ai ona faʻatinoina se galuega fesoʻotaʻi ma le potu malolo.

O le mea moni, oi latou oe na muamua feagai ma le toefuataʻi, atonu e foliga mai o o se tulaga muta lava ma taimi e leai se taimi.

O le a la le mea e tatau ona e iloa e uiga i 'au? Taʻaga Taʻiala i le lautele o le 2 m. O faʻailoga lelei nei. Latou te talafeagai mo se faitotoʻa masani, lea e maua i fale uma, ituaiga ituaiga. E leai se faʻaogaina o avanoa faʻapitoa i fale tumaʻoti.

Meafaigaluega ma Mea

Ina ia faia se faʻavaʻa o le a manaʻomia mo le tali atu, e tatau ona e saunia le faʻasologa o mea faigaluega ma mea:

Faʻafefea ona fai le asoa i le puipui

Masini tau o le fale.

  1. Plasterboard. E faatau i se pepa pepa. O le mafiafia o pepa taʻitasi e manaʻomia mo lenei ituaiga galuega e tatau ona 1.25 cm. E i ai foʻi le isi ituaiga o Mrwall - o le a tupu. Ua masani ona latou faia le mamanu manaomia. Ma mo lona gaosi oloa e tatau ona faʻatauina se tasi laupepa o lenei ituaiga. I le ala, o le mafiafia o le orch o le plampsterboard o le 0.65 cm.
  2. Alminitum faamatalaga. Ua vaevaeina foi i ituaiga, ma e te manaʻomia se rack ituaiga, 60 *, ma se taʻiala ituaiga ata, o le lapoa o le 13 * 28. Muamua e tatau ona saunia i se aofaiga o le 1 PC. Ma o faʻamatalaga o le tulaga lona lua o le a manaʻomia i le aofaʻi o le 4 PCs.
  3. Aua le galo le tulimanu tulimanu. E tatau ona 'faamalosia. Ma latou te manaʻomia 2 PC.
  4. Vili.
  5. Sikulukalaiva.
  6. Aufana.
  7. Naifi mo le tipiina o dimwall.
  8. Fale tulaga.
  9. Seleulu mo uamea.
  10. Penitala.
  11. Fausiaina laina.

Mataupu i luga o le autu: masini ma faapipiiina o se palapala palapala ipu

A maeʻa ona e saunia le seti talafeagai, e mafai ona e agaʻi atu i le gaosia o le teuga.

Faʻafefea ona fai le ARC mai Mrccall: foliga

Muamua e tatau ona e filifili i luga o le geduius o le fale. E filifilia taitoatasi. E leai se tasi lautele.

Faʻafefea ona fai le asoa i le puipui

O le faʻapipiʻi o le ipu o le laupepa i le faʻavaʻa o le asoa.

Aʻo le i amataina galuega, e tatau ona e mafaufau e vaʻai pe faʻapefea ona foliga le lumanaʻi. E maeu le malie i totonu o le a o i totonu. Aua le faia ia pito e matua lapotopoto i ai, ae e te le naʻo le faʻaititia o lona vili, ae e pei foi o lenei o loʻo fuafuaina e faigofie tele.

O nisi tagata latou te mananaʻo i le Arch i le tulaga o le taumatau liʻo, ae na iʻu ai ina latou faʻafaigofie se faʻafitauli mo mea le talafeagai mo tele-lapoʻa. O le a le mafai ona tuu se kapeteni tele i le potu e aunoa ma le faaleagaina o pito o le faitotoa po o le puipui.

O le sili ona lelei o le sprius o le radius ua matuā lapotopoto. Manatu e Tatau Ona Faʻamasino ma Totonu o Loo Luga ma le Pa Taofia.

A maeʻa ona e filifili i lenei taua, i luga o se laupepa o le palakalafa o le palakalafa o se maea masani ma le penitala, e tatau ona e faia faʻailoga. I lea tulaga, ua faaaoga le maea o se ata na faia. O le ogatotonu o le laupepa o le tulaga lea o le a pasi le axis.

Faʻafefea le faʻailoga o le lumanaʻi?

I le ogatotonu o le lau e te tuu se faailoga. Ile taimi lea e tatau ona e tosoina ai le fao. I luga o lana faʻavae i lalo o le pulou, nonoa se fasi poʻo se manifinifi. I le faaiuga o le maea, nonoa se penitala. Ina ua uma lena, toso le maea ma alu ese le lau o le lio o lotoa. I le faaiuga e te maua ai le auivi.

A maeʻa ona e faia se faʻailoga, e sili ona faʻamamaina e te manaʻomia ona tipi ese. Ua lava le faʻaaogaina o se naifi masani. O nisi tagata latou te mananaʻo e faʻaaoga le hacksaw.

Faʻafefea ona fai le asoa i le puipui

Taspo diflies faalagolago i luga o le lautele o faitotoa.

Tipi le pou manoa e tatau ona ma le faaeteete. Muamua, o lo o tuu i luga o le foloa. E mafai ona e faʻaaogaina le laulau, ae le o le fale uma o loʻo iai ni laulau talafeagai.

Tusitusiga i luga o le autu: Black White Wallpapers: Ata i totonu, lanu uliuli, paʻepaʻe ma paʻepaʻe mamanu, uliuli ma fugalaʻau

Ae e te lei amataina le tipiina, le fola e tatau ona faʻaalia ma pepa. E sefe mai ai mai nai pefu ma palapala.

Oti tipi o le meafarepi, o le ae mauaina ni elemene se lua, o le a faia ai le gaioiga, ma lona lua o le a atagia ai se faatusa.

Ina ua maeʻa le gaosiga o avanoa, e mafai ona e amata amataina le faʻavaʻa. E faia i faitioga talaaga. E tele le faʻavaʻa, o nei mea e ono fuaina i tautalaga.

O se taʻiala ituaiga faʻamatalaga e tatau ona e faʻapipiʻi i le faʻataoto ma le puipui, i foliga o fasi fasi fasi. O le mafiafia o le Argent o le mamao i le va o faʻamatalaga na faʻataʻoto ai le tasi i le isi. Lelei, e le tatau ona sili atu ile 20 cm.

Ia mautinoa e mafaufau i le mafiafia o laupepa o laupepa o lotoa. Faʻapipiʻi i pepa o loʻo faia e faʻaaoga ai oe lava faʻataʻitaʻiga. O le va i le va oi latou e tatau ona faaaloalogia i totonu o le 25 cm.

O le isi laasaga o le fuaina o le umi o le punou. A maeʻa ona e faia ni fuataga, o se kopi o le afu o le a o faia mai le faʻaaliga o le taʻiala ituaiga. Ia faia lea tulaga, i luga o le faʻamatalaga ma le fesoasoani i uʻamea uʻamea, tipi tipi.

O le Greented Bornd State ua faʻapipiʻi i le faʻapopoleina.

E mafai ona latou feoaʻi ma se tamaʻi taimi.

Ona e tatau ona e faia ni o ufiufi. E manaʻomia ina ia faʻafefeteina le ata ma tumau. O le faia lea o lenei mea, o le talaaga o le fata ituaiga ua tipiina i totonu o le pepa, o le umi o le coincides ma le mafiafia mafiafia. Faatau taimi - 1 iunite. mo uma 10 cm.

Ina ua maeʻa le faʻavaʻa ma lana faʻapipiʻi, ua mafai ona e amata ona sneak ma na tuʻituʻi ai le plasterboard. E manifinifi nai lo le masani masani faaaogaina. O lea, e manaʻomia le galue ai.

Ina ia gagau le drywall pe a fausia punou, o le muamua susu i le vai ma faʻapipiʻi i le malifa i luga o se laufanua. Ile iuga, e mafai ona e faʻaogaina se nofoa masani.

Ina ua maeʻa nei metotia, pe a uma se taimi, o le a e maua le laina faʻapipiʻi. E tuʻuina atu i le itu manaʻo, e tatau ona e faʻaogaina se fomaʻi faʻapitoa.

Mataupu e uiga i le autu: Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia pepa puipui saʻo: foliga, lelei ma matagofie filifilia le pepa puipui

Aua le soona susu le laupepa. E mafai ona fufulu ma le vai ma gagau.

O le vaega mulimuli o le arc gaosiga o le faʻapipiʻiina o tulimanu tulimanu i pito. E manaʻomia ina ia saʻo ai latou e faʻaaogaina le taofi ma le faʻapitoa i lalo o le vaalele o puipui. Ina ia faia lea tulaga, o loʻo faitio soo i soʻo, ma tuʻu ai.

Faʻafefea ona fai le aufaʻatau pe a maeʻa le gaosia?

A maeʻa ona sauni le mamanuina o le ata ma faʻapipiʻi i le puipui, e teuteu i le sima. Ma o le a manaʻomia e faʻatino galuega i luga o le soʻotaga o le laualuga.

Muamua, ua ufitia i se vaega o le pümese. I le taimi lava e tatau ai ona taofi lona apalai. E manaʻomia le matuā mama lea o le tagata faʻatau.

O le isi laasaga o le opera. E manaʻomia le aveese o mea le mautonu ma ni pu laiti e ala i le faʻagasologa o le galuega. Ina ua mamago mago, o le a faʻamamaina le a le fale ma amata maeʻa galuega.

I le auala, afai e te manaʻo e faia le fale o le fale o le fatafata i le fale o le fale, ona tatau loa ona faia ni pu mo moli.

Ina ia mafai ona faia le apo i totonu o le potu, aua le tele ni taumafaiga ma leiloa le tele o tupe. Ae e ui i lenei, e masani lava ona faia e tagata le apili i polofesa. Faʻafefea ona fai se kaʻia e aunoa ma le faʻaaogaina o le fesoasoani a le au fauina, o le fesili na te popole tele i tagata. E tatau ona e sefe i galuega faufale, o le a manaʻomia ona e tapenaina se tapulaʻa laʻitiiti o mea ma mea faigaluega ma mo sina taimi i le puipui o 'au. O le a e manuia pea.

Faitau atili