Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fale taʻele i totonu o se tamaʻi faletaele

Anonim

O le taʻele i totonu o se tamai faletaele e mafai ona avea ma filifiliga sili ona lelei mo le faʻatulagaina o lenei potu laʻititi. O sea tali e mafai ona tuʻufaʻatasia le potu faletaele ma susu. I le taimi lava lea, o le avanoa o le a le faʻateleina, ma o le ono mafai foʻi o le matagofie o mea na fausia. O foliga mai o le alofa ma le faʻamafanafanaga e mafai ona tuʻuina mai e ala i le faʻatauina o se pusa taʻele o le potu susu, pe faia oe lava.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fale taʻele i totonu o se tamaʻi faletaele

Manatu o le faafitauli

O se tamai faletaele tuufaatasi ma se faletaele, ma i lo tatou taimi e le mafaufauina o le a seasea tele. O lenei "Talaʻi o le Orviet o le taimi ma le faʻaosofia le mafanafana, ma e leai se nofoaga e tuʻu ai se masini fufulu. E liliu i se potu faapena.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fale taʻele i totonu o se tamaʻi faletaele

Fale taʻele

E i ai le fesili e uiga pe o se tamai taele le manaomia. Afai i luga o ia tuʻutuʻuga faʻapipiʻi se fale taʻele nai lo le pa taele, o lona tamai potu o le a faʻalauteleina, ma o le a sili atu ona manaia le suauʻu.

I le faʻaaogaina o le taʻele fale mo tamaʻi faletaele e iai pati lelei:

  • Le avanoa o le faʻapipiʻiina o mea faʻaopopo (Keit, fufulu masini);
  • O le fufuna o le checkpit e le mafai ona avatua le vai, lea e faʻaitiitia ai le faʻaleleia o le fola o le fola;
  • E mafai e le taʻele nei o taʻele nei ona faʻatino auala, pei o le hydromagesage, faatusatusaga, manuʻa;
  • E mafai ona faʻapipiʻi fale o loʻo i ai ma le loloto o le pallet, lea e mafai ona faʻaaogaina o le taele o le tamaititi;
  • vai taumafaina i le taʻele e itiiti ifo nai lo le taʻele i le tapu o le taele;
  • Tulaga masani e le aofia ai le lamatiaga o manuaga o se taunuuga o stpicarge slipping;
  • E fausia le avanoa e mamanuina ai le potu i le elemene mamanuina.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fale taʻele i totonu o se tamaʻi faletaele

A o le foia o se fesili e uiga i le oona o le agaga, ae le o le taele e tatau foi ona tatau ona amanaia le faaletonu o sea faiga:

  • O le leai o se taʻele o le taele e aofia ai tapulaʻa i le suauʻu taualumaga: i ia tulaga e leai se vevela pe o le vai taele;
  • Faatasi ai ma se tamai pod, le gaoi i le auala maualuga e faatapulaaina i isi galuega faaopoopo o le agaga;
  • E sili atu le lelei o le fale taʻele o le taʻele, ma le faʻamamaina o aso uma.

O le faʻapipiʻiina o le fale taʻele e faʻalagolago i masaniga o tagata e ona. Afai e le o se tagata e faʻatatau i le olaga e aunoa ma le taʻoto i le vai taele, ioe, o le a ia manaʻo ia te ia e oʻo lava i le faʻaletonu o le avanoa. Peitaʻi, o le vaʻaiga faʻale -ona o le masani lea e iai le faʻamalosiʻau e faʻaaoga ai le agaga.

I le avea ai o se tulafono, i totonu o le tamaʻi taulaga o le taulaga, o loʻo taumafai le 'au o le' au e faʻatuina se fale '' aina i totonu o se faleoloa faʻapitoa ma tagata gaosi oloa. O nei faiga e tele e maua ai le mafanafana o le faʻamamaina o faʻagasologa ma le mamanu fuafuaina. Peitaʻi, o le tau o ia faʻavae e tusa lava ma se vaega laʻititi o le faʻaaogaina ma le le mo le taga o le tele o ona meatotino a le khrushd.

Mataupu i luga o le autu: o le sili atu e vaai i le faapaologa

E mafai ona faʻaititia le tau pe a fai e te faia le taʻele taʻele i tamaʻi tao i ou lima. I se tulaga lautele, o matou lava faʻaleketiiga ua faigofie ma maua ai soʻo se tagata. Ma le filifiliga saʻo o mea feagai ma mea e mafai ai ona maua ai le mamanuina o le potu.

O a filifiliga o loʻo faʻaaogaina?

I tamaʻi meaʻai laiti, 2 ituaiga autu o le taʻele o le taʻele o loʻo faʻapipiʻi: tapunia ma tatala. O le ituaiga mulimuli o se malamalama malamalama, aua Nai lo o puipui o puipui, e faaaogaina tatau, lea na aumaia pe a ave le agaga. O le faʻataginisitia ua tapunia o se fautaʻomaga o le fausiaina, lea ua matua faʻaʻeseʻese mai le potu, ma o loʻo faʻatinoina le Faletiu i le faitotoa.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fale taʻele i totonu o se tamaʻi faletaele

Tapunia taele

E tusa ai ma le faʻapipiʻi metotia, o filifiliga na iloga: o le laina ma le tapunia fale, atoa foi ma se mamanu e le fesoʻotaʻi ma le puipui o le taele (saoloto-tuta). O se tamai potu potumoe o le sikuea ituaiga e masani ona maeʻa i le tulimanu o le agaga. O potu faatafafao, ua sili atu le fuafuaina o potu e sili atu i le ulufale atu i se vaega o le faletaele o le faletaele puipui.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fale taʻele i totonu o se tamaʻi faletaele

Tulimanu taele

O tamaʻi potu ma se mea e maua ai le fale o loʻo i totonu o le fale o le fale e seasea lava. O le fale taʻele e mafai ona ese mai uma lisi uma o loʻo lisiina i ni naifi. I lenei tulaga, e naʻo le manaʻomia le ulufale atu i le taʻele, ma ua faʻaogaina le pa puipui, ae uma le faʻamautuina se mea e mafai ona osofaʻiga.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fale taʻele i totonu o se tamaʻi faletaele

Tatala taele

Na faapefea ona filifilia le fale atoa? O lenei filifiliga e aafia ai le faaupuga ma foliga o le potu, le i ai o le faletaele ma lona nofoaga, tuu le faʻapitoa o faʻapitoa fesoʻotaʻiga. A faʻapipiʻi le fale, fautuaga e tatau ona amanaia:

  • Avanoa avanoa i luma o le taele e tatau ona i ai le tele o le itiiti ifo 65x80 cm;
  • O le mamao i le va o mea e fai ai mea faigaluega (magoto, toletz) ma le taele e tatau ona sili atu nai lo 0.3 mita;
  • Pe a tuʻu le taʻele i luga o le puipui ma se faitotoʻa, o le mamao e tatau ona i ai i le 20 cm.

O le Publive Leagesses o loʻo fuafuaina i luga o le faʻavae o ia tuʻutuʻuga: Maua fua ulufale ma le tuʻuina i totonu, saolotoga o le osofaʻiga, o le ono faʻamalosia o le tino. Laʻitiiti-sipi Cabins i le tele 80x80 ma 80x90 cm e sili ona lauiloa, o mamanu o le 70 cm ua faʻapipiʻiina. Peitai, e tatau ona e siakiina lou tulaga o le aiga.

Tusitusiga i luga o le autu: Boyler o le le fiafia i ai ma ona lava lima

Vaega o elemene

Eseese Sue Suwing Cabins e mafai ona eseese foliga ma le mamanuina, ae o tagata uma e aofia ai mea manaʻomia: Tap Inpun, Sorrang meafaigaluega (Paletcing paopled.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fale taʻele i totonu o se tamaʻi faletaele

Lapatai le potu.

Faʻamautuina o mea e maua ai le 'au, o se tulafono, e i ai se faʻailoga faʻataʻamilomilo poʻo se tamai taamilosaga o le pito i luma o le itu. Ofatuʻuga e tatau ona iai se faʻatulagaga e mafai ai ona e faʻaaogaina le faʻaaogaina o le tulimanu o le potu. O le masani masani foliga o le kuata o se lio. E seasea lava o tulaga, sikuea ma tafatolu o ituaiga.

O le palu pamu o loʻo taʻua foi se taua iloga. E mafai ona maualuga maualuga i ona autafa. O lea o le pallet ma le itu maualuga pe a tapunia le alavai i le pu e mafai ona avea o se taele lea e mafai ona fufulu ou vae pe maua se tamaititi.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fale taʻele i totonu o se tamaʻi faletaele

Pallet

O le faitotoʻa o le fale e mafai ona avea ma poloka taufaʻamataʻu. Afai e te faʻaaogaina se saʻolotoga filifiliga, ona manaʻomia lea mo le tele o le vaega o le vai taele. Sefe le vaega o le faletaele e mafai ai ona faʻaseʻe pe gagau faitotoʻa. O le fafie faiga e masani ona faʻaaogaina pe a fai o le faitotoʻa i le foliga o le tasi pe lua saash siisi i luga o itu i luga o puipui i faʻamau faʻapitoa. Gagau faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa i le ituaiga o harmonica.

Mataupu Faavae o le Lafoaiina o le Fale Malo

O le fesili o le auala e sili ai le faʻatulagaina o le faitotoʻa o le taʻele o le taʻele, ua faʻataʻavaleina ese i mataupu taʻitasi. O le faʻapipiʻi nofoaga e faʻalagolago i le faʻatulagaina o le faletaele. Peitai, i se tulaga soouiga, o le potu feai e tatau ona faʻatusa latalata i soʻotaga: SAGAKA SOVAIGA SAIN, SUWASO, SEWESE, VAINITU CITUNE.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fale taʻele i totonu o se tamaʻi faletaele

I le tamai faletaele o le sikuea foliga, o le tulimanu o le fale e sili ona fetaui. Le sili ona lelei o ia polokalama:

  • Pe a iai le faitotoʻa o loʻo i le ogatotonu o le puipui o le puipui, e mafai ona tuʻuina atu le fale taʻele i se tasi o le lua vaega i luga o le puipui faafeagai;
  • A suia le faitotoʻa i le pito o le puipui, o le sili o le taele nofoaga o se tulimanu i luga o le puipui tutusa.

O le faʻataʻotoina o le taʻele o le faletaele o le fale o le taʻele o le fale o le fale. I lea tulaga, o se mea e faʻaaogaina e faʻaaoga ai faʻamaumauga, mo se faʻataʻitaʻiga, 70x90 poʻo le 80X90 cm. O lea, pe a o le faitotoʻa faitotoʻa o loʻo iai i le ogatotonu o le pa o le pa o le paʻu, o le cab e faʻaseʻe i luga o le puʻupuʻu puipui. A alu le faitotoʻa i le pito o le pa puʻupuʻu, 2 polokalame e masani ona faʻaaogaina: o le tulimanu tulimanu i le isi itu poʻo le faʻaaogaina o le faitotoʻa i luga o le pa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona toso le sofa i ou lava lima

Faaumaina elemene

O le tamai nofoaga o le potu e tatau ona iai ni mea e tatau ona amanaia pe a fai o le faia o se masani. O se sao taua e faia i le filifiliga sao o le faaiuga o mea. O le galuega autu o le faʻatulagaina o se tamaʻi faletaele ma le taʻele - o le faʻalauteleina o le avanoa, o le a mafai ai ona e fautuaina ni filifiliga nei:

  1. O le ata lanu e tatau ona i ai i le susulu malamalama (ae le o le faʻamago paʻepaʻe lanu paʻepaʻe), faʻaputuputu olive ma lanu piniki, paʻepaʻe ma le salati, lanu piniki. I le taimi lava lea, e le tatau ona faia e se tasi se ofu talaloa, e le sili atu i le 3 ata eseese i le filifiliga lanu.

    Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fale taʻele i totonu o se tamaʻi faletaele

    Susulu lanu Gammaquitation i luga o nei mea taua:

    1. O le filifiliga sili o le sliding dorters e le manaʻomia le avanoa faʻaopopo e tatala ai.

      Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fale taʻele i totonu o se tamaʻi faletaele

    2. Ua fautuaina nei Plan Plastics o se taʻele taʻele mea, i le Plycarbete. E foliga lelei tele le cab o le mageso ma tioata. O le tele o puipui o puipui e fai ai le potu tele ma mama.
    3. O le sili ona aoga filifiliga o se pu loloto loloto. Ma le tutoʻatasi o le faia o le a faia i le arrylic palasitika poʻo le maamora. A o le maeʻa o oloa, e mafai ona e faʻatau se uʻamea uʻamea, uʻamea po o palasitika pallet. Peitai, e tatau ona manatua ai mo le matua o loʻo e manaʻomia e filifili e taofi i se filifiliga maualalo.

      Faʻafefea ona faʻapipiʻi se fale taʻele i totonu o se tamaʻi faletaele

    A faʻapipiʻiina se faʻavaeina o le faʻavae poʻo le fausia o se fale, e tatau ona faʻasaina faapitoa i le viliina o le a le mea. O se mea taua o se lua-vaega lomiga i luga o le foloa aʻo leʻi faʻapipiʻi le pallet ma luga o puipui o le taʻele. O le vai mai le Cab e le tatau ona pau i luga o le fola o le faletaele, ona O lenei tulaga o se tasi lea o aoga taua o le agaga. Mai le pallet, o le otaota e tatau ona maua fua i totonu o le sami. E tatau ona totogi faʻapitoa le faʻalogo mai i le faʻaoʻoina o le vele, aemaise lava pe a faʻaaogaina le mamanu o le tapunia ituaiga.

    O tagata e ona potu laiti i nisi taimi e feagai ma le lavelave o le faʻapipiʻiina o se masini fufulu, ma ua faʻamalosia le talimalo e fufulu ai "Tamamatua" E mafai ona faʻalauteleina le agavaʻa o sea potu e ala i le suia o le taʻele i luga o le fale taʻele. O mea faaonapo nei, o masini e solilaia malosi o mea e tele o masini, ma o lea o nei nofoaga o le a maua ai uiga faaopoopo o isi mea.

    Padity Education

Faitau atili