Enercone Walders umia: Faʻafefea ona auai i le Science Cupy i le Maʻee, Faʻafefea ona faʻalelei Velcro ma matau

Anonim

Enercone Walders umia: Faʻafefea ona auai i le Science Cupy i le Maʻee, Faʻafefea ona faʻalelei Velcro ma matau

E fiafia tele le Bilicone Beds ona latou te fiafia tele i ai ma aoga ni mea e sili ona taatele ai mea e sili ona masani ai mo le teuteuga talu ai. Aemaise i le tele o le chafeter comport pa ma fola i totonu o le faletaele po o le umukuka. I totonu o nei potu mo le faapipiiina o mea eseese i le puipui, e faigofie ona faaaoga le silika i luga o le puipui. O le a faʻaola faʻatuatuaina o le a fesoasoani e toe malu le tagata e ona e uu i luga o le puipui, a aua le tuʻulafoaʻiina le faʻailoga mataga. E mafai ona faʻaaoga le Bilicone User i potu eseese, ae tele lava latou faʻapipiʻi i le taʻele i totonu o le faletaele.

Lelei tele o mea e fai ai

Faatasi ai ma tagata faatau, o le faʻatulagaina o ipu o loʻo avea ma taʻutaʻua. E malamalama lenei mea, aua e faigofie ona latou o le mauga i luga o le puipui, a o le le manaʻomia e aua neʻi viliina ni pu. Tele oloa ua uma ona tatalaina ma velcro.

O le faʻatuatuaina o le faʻapipiʻiina o le lipochki i le pa faʻalagolago i le lelei o mea na faia ai.

A faʻatau, e tatau ona e gauai atu i luga o le sucker - o lona tino i totonu e matua lamolemole. O lenei vala e taua tele, talu ai e filifili pe o ia e talafeagai le sulugatiti mo fusi. E tatau foʻi ona e filifilia le faʻasoa naʻo naʻo lau sao.

Enercone Walders umia: Faʻafefea ona auai i le Science Cupy i le Maʻee, Faʻafefea ona faʻalelei Velcro ma matau

O le lelei o le lelei o le anocone e sili ona pipii i le puipui

Lelei o suckers:

  • Vave faapipii i luga, e le manaʻomia le faʻaaogaina o mea faigaluega meafaigaluega.
  • Aua le faʻaleagaina le fola ma le mataga traces i luga o lona luga.
  • Eseese ma le gaoioi. E faigofie ona latou tolopoina ma gaoioi mai le nofoaga i lea nofoaga.
  • Tau maualalo e mafai ai ona e faʻatau e faʻatau ai le tele o le tele o ituaiga.

Ma ua uma ona faʻapipiʻi supers, e mafai ona e faʻatau ni fasimoli, shooks, shelves, o tagata taele, eseese oloa, eseese oloa, faleuila pepa O tagata atamamai o loʻo iloga e iloa ai le tumau, lelei ma lautele filifiliga. Pe a faʻatau se susuga, e taua le manatua e taua e le gata o le lelei o le mea e fesoasoani, ae faʻapea foi le ituaiga faʻauma.

Mataupu i luga o le autu: Vaʻai le faigofie tele o le filifilia o le tulle i le pupuni

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se suker i le cafsus: faʻapipiʻi auala

Ina ia faʻapipiʻi ma le faʻamalolo le sucker, e tatau ona e mautinoa pei o mea na fai. Afai o le a itiiti o sina mea faigata o loʻo maua i luga o le sucker, atonu e taʻu mai o mea e faia i le gofie tekonolosi. O le tele o ipu o ipu e masani ona eli nai lo latou faia se leaga tele.

Ae le i faʻatauina Lipuchek, e taua le faʻalogo i le lelei o le faʻalumalu o ia lava. O le a le aoga le kelu o le eli.

O le sili velcro taofi i luga o le faaputuga ma se pupula luga. O le matata manifinifi ua posi o loʻo faʻavaivaia ai le nonoa o lipochki. Velcro e le talafeagai faʻapipiʻi i le e aofia ai ma le leaga, ma ni faʻaletonu eseese, i luga o le faʻapipiʻiina uma - o le a latou sao uma ai i le surctage. E taua tele e leai ni chips ma gau i luga o le nonoa.

Enercone Walders umia: Faʻafefea ona auai i le Science Cupy i le Maʻee, Faʻafefea ona faʻalelei Velcro ma matau

E i ai ni auala e faʻapipiʻi ai le suʻega o le vaipuna i totonu o le Cafes, filifili lea e mafai ona i ai i lona pule

Malosiaga metotia:

  • Faʻaaoga le ava malosi e faʻamama ai le laualuga o le paʻu.
  • Faʻaaoga le vaseline poʻo isi oloa faʻapena i le faʻavaeina.
  • Ata PVC, lea e iai le faʻavae o ia lava.
  • Faamalosia le suckers ma le silika o le sami.

O le filifiliga o metotia faʻalagolago i le mea o le a faʻaauau ai suega suega. E tatau ona tatou mafaufau i le mamafa ma itu o le oloa. E taua le manatua ona o le faʻavaeina o le sucker o le osooso i soʻo se auala, e manaʻomia mo le faʻasaʻoina lelei o le laufanua mai luga o le tagata.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se matau i luga o le fua o le ipu i le cafe

Matau i luga o le faʻasologa o le ipu - o se faʻapitoa aoga. Ae o lana aʻoaʻoga e mafai ona faʻamaonia pe a fai o le speum sulugatiti ipu ua faʻapipiʻi lelei. O se mea taua o le foliga o le paʻepaʻe ma lona tulaga.

Ae le i faʻatauina ni matau, e taua le faʻamautu o latou foliga vaaia ma foliga, mo lenei mea e tatau ona e iloa tonu ai poʻo a mea o loʻo taofia.

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi le ipu o loʻo faʻapipiʻi i le cafée, e taua le taulimaina ma ava malosi e le gata o nonoa, ae faʻapea foi le valea i totonu o le suega ipu. Faʻaleleia le pupu i le va o luga o le tele e fesoasoani i le faʻaaogaina o le vaseina, kulimi pe faigofie. Ae a o le i faʻauia le velcro i le Cracked Cafée, e tatau ona toe faʻaleleia lona luga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻamau Suʻega i luga o le Logginia ma le Falaologa

Enercone Walders umia: Faʻafefea ona auai i le Science Cupy i le Maʻee, Faʻafefea ona faʻalelei Velcro ma matau

A o le i pisa le sucker i luga o le puipui, muamua e tatau ona faamamaina ma le faaeteete luga

Fono mo le faapipiiina o le matau i luga o le fua o le ipu:

  1. Faamatuu atu le laualuga. O lenei metotia e talafeagai mo le taofia o mea i luga o mea tausua ma sina mamafa mamafa ma tele. E taua le lafoina atoa mai le pefu, palapala, plaque, eleelea, gaʻo, fasimoli, mataina Ina ua maeʻa manatu uma, o le faʻafanua o le ipu e mafai ona faʻamalosia i le Tile - O lenei ua lava lea o le mea lea e faʻapipiʻi ai i luga.
  2. Faʻaaoga le vaseina. E faʻaleleia ai le lelei o le tuʻufaʻatasiga o le sili sili ona lelei ma le paʻu. O lenei metotia o loʻo saogalemu atoatoa, a o aofia ai le faʻaaogaina o siosiomaga masani mea tau amio.
  3. Fusi ma le PVC ata. Afai o le mea mamafa o le a tuʻuina i luga o le matau, o le a aoga ona iloa e uiga i lenei metotia faʻapipiʻi. Mo lenei, o le lio o le sili atu o le spameter ua tipi ese mai le ata. O le tagata lava ia-tausi i luga o le lita, ma o le moli ua faʻasaʻoina i ai - e tatau ona faʻatagaina ma le faʻapopoleina o le ata.
  4. Mo ni utaina taua e faʻaaoga ai le sipeleni silika. Ma lana fesoasoani, e lua i luga e fesoʻotaʻi ma le tasi i le isi. O le taligalu e faigofie ona fufulu, e aunoa ma le faaleagaina o le aano o le faaputuga.

O le auala mulimuli e sili ona maufaatuatuaina pe a le o le a le mea e fai ai le matau. Mo lenei, o le faʻamatalaga ipu i le itu tauagavale o loʻo faagasolo ma se taligalu, ona faʻapipiʻi atu lea o le stelkil i le puipui. Aua le vave malulu le matau. Ina ia faʻapipiʻi ma le faʻaeteete, e tatau ona tuʻua le matutu mo se aso.

Metotia mo le faapipiiina siliglecone lipukes

O le toʻatele o loʻo mafaufau i le mea o le a tupu pe a tatou faʻapaʻiaina le silcone velcro i le paʻu, ma o le a le umi o le a tumau. E mafai ona e faia lenei mea i auala eseese - o le a avea mai i lenei mea o le velcro o le a taofia mo se taimi umi. Silkone o loʻo fesoʻotaʻi lelei ma le luga o le paʻu, ae e i ai le avanoa o le velcro e mafai ona mou ese.

E le faʻapipiʻi i le lamuina, e mafai ona mou ese pe a suia le vevela poʻo le susu i totonu o le potu.

E matua taua lava le faʻaauau o le velcro i le faletaele, lea e masani ona toʻaga manogi. E mafai ona e faia se sili atu le faʻatuatuaina ma le sili ona faʻatuatuaina ma le silika seleni. E taua le filifili vave o le a tautau i luga o le matau. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo solo faʻaaoga se tasi ituaiga o laugtusk, mo le lauulu faʻamago - o le isi.

Tusitusiga i luga o le autu: eletise. Styled Meafale ma manogi vaivai.

Enercone Walders umia: Faʻafefea ona auai i le Science Cupy i le Maʻee, Faʻafefea ona faʻalelei Velcro ma matau

Faʻapipiʻi le sili ona lelei le sili ona lelei ma le faigofie ma le taligalu

Molding Metotia mo Sealant:

  • Fai se mea manino.
  • O loʻo i ai le laufanua o le faʻataʻitaʻiga ipu ma le mea o le a faʻapipiʻi ai, e tatau ona faʻatulaga ma le ava malosi.
  • Manifinifi vaega o loʻo libriciate le i totonu o le pito i totonu o le faʻasologa o le ipu.
  • Faapipii malosi le faasee i le cafél.
  • A manaʻomia, le sami, na o mai mai lomiga o le faʻatupega o le ipu, e mafai ona aveesea e se spat.

O le le atoatoa o le auala e avea ai le onccepu o le ipu i se tasi taimi. E le mafai ona faʻapipiʻi i se nofoaga fou. Ae o le umi lava o le umi, e ui ina faatuatuaina o le faʻapipiʻi ma le taimi faʻalagolago i le lelei o le taʻele o le taufaʻafefe i totonu o le potu. E le tatau ona e faʻaogaina le taligalu mo tioata, e pei ona vaʻai leaga.

O le a le mea e sili ona lelei o le augko (vitio)

Silcone velcro o tagata nei e umia ona faaonapo nei e mautinoa le talitonuina ma le saogalemu o le faapipiiina. Afai o loo faʻatinoina le itu, o le faʻamanuiaga e mafai ona tautua mo le tele o tausaga. E taua le mea na aofia ai tulaga tutusa ia i latou. E tatau ona siakiina e leai se talatala ma tubercles i luga o le lapuchk. E tatau foi ona e gauai atu i luga o le laufanua - e tatau ona lamolemole. O faʻafitauli a le a oʻo mai ai faʻalavelave i le mea moni e le mafai ona taofia ma e masani ona mou atu. E lelei le faʻaaogaina o ipu ipu pe ana fai o loʻo latou saʻo i luga o le taligalu.

Faitau atili