O le tafega vai o le vai o le eletise i le taele: Faʻafefea ona filifili saʻo

Anonim

A aunoa ma le vai vevela, e faigata tele le tuuina atu o ona olaga i tagata o onapo nei: a aunoa ma lea, aua le pisa i totonu o le fale, sosoo ai ma le lavelave faagasologa. O fale uma o fale mautotogi e mafai ai ona mitamita i soʻo se sapalai o vai vevela, ma o lenei fesili e paʻu vave i o latou luma. O le mea faigofie, ioe, vevela vevela vai, a e faʻafefea ona faia ina ia fetaui lelei le vai ma manaʻoga o tagata uma.

Tele Filifili eletise eletise mo i latou, ae ina ia mafai ona filifilia le faʻataʻitaʻiga lelei o sea masini, e te manaʻomia e faʻaaoga lelei tulaga talafeagai mo lona fesoʻotaʻiga.

Ituaiga o vai o vai faaonapo nei

A oo mai i le vevela vevela i totonu o se atunuʻu poʻo se atunuʻu, e le gata ua naʻo le atunuʻu e mafai ona faʻaaogaina, ae o le kesi, e taʻua o le "tafe". O le igoa o nei matata e mafua mai i le mea moni o loʻo i ai i le aano latou te faʻatupuina le vai e pasi atu ai. I soo se tulaga, o le filifiliga o faʻataʻitaʻiga o loʻo faia mai i le tino o loʻo i ai ma pe faʻafefea ona sili atu ona talafeagai i le vevela o le vai.

O le tafega vai o le vai o le eletise i le taele: Faʻafefea ona filifili saʻo

Tafe vai vevela i totonu o le faletaele

Tele o le sili ona lauiloa i le aso faʻaaoga le suavai o le vai eletise eletise mo le taʻele ma e le gata. O manatu o tagata faʻatau e uiga ia i latou e mafai ona mauaina i le tele o ituaiga o sea masini, e tatau ona faʻataʻitaʻia le sili ona taʻutaʻua, tagofia o latou tutusa.

O meaʻai vai o loʻo i fafo atu ma puipui o loʻo ulagia, ma e tusa ma le metotia o galuega, e mafai ona vaevaeina i faʻaputuputu ma tafe. Ma le isi, sa vaevaeina foʻi i le ituaiga suauu: Ole mea lena e mafai, ona galulue ai i le kesi, eletise, ma le malu o le magafagafa foi o le a puipuia.

Filifili le Heater Model

E mafai ona faʻapipiʻiina ai faʻataʻitaʻiga o eleele i totonu o potu vai i totonu o le fale, ae o le isi faʻataʻitaʻiga o le potu pupuʻu o le Brailer.

O le tafega vai o le vai o le eletise i le taele: Faʻafefea ona filifili saʻo

Scoure Water Streater ma le taele

Afai e i ai se faʻalauteleina e le fale e faʻamoemoe ai se mea vevela, e sili le faʻaeteete mai ia i latou e mafai ona faʻaosofia le vevela ma lalagaina.

Eseesega o fafo ma fale puipui

O tulaga lelei autu o faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina i luga o puipui e manatu o loʻo i ai le tau maualalo ma faʻapipiʻi tulaga. I nisi o latou uiga le lelei, e tatau ona maitauina o a latou faʻapipiʻi manaʻomia ai le tausisia o aiaiga faʻapitoa, aemaise pe fuafua e faʻapipiʻi se vai vai vai vai. O le voluma o le tane o ia o se nofoaga e mafai ona faʻapipiʻiina na o le lava o le tino tumau, lea o loʻo ufiufi i se tau le fetaui lelei. A faʻapipiʻiina mo ni masini-mogalaau, pei ona mo isi galuega, e manaʻomia le usitaʻia o manaʻoga o le saogalemu mo le mamao i luga o isi luga.

Mataupu i luga o le autu: toe faaleleia i le faletaele faʻatasi ma faleuila: Photo Faʻatonuga

E iloga masini i fafo atu o fafo atu o fafo e sili atu le talitonuina, aemaise lava pe a tatou manatu na o le tele o le avega mai o latou mamafa, i.e. Mo aiga toatele, o tagata o loʻo faʻaaoga e masani ona faʻaoga le taʻele, e sili le faʻaaogaina o le au eletise eletise ma le tele o tane faʻapipiʻi i luga o le fola. Ae peitaʻi, e tatau ona manatua pea le toʻatele o faiga faʻavae e faʻapipiʻi i puipui poʻo ua faʻapipiʻiina ia le itiiti ifo ma le vaega.

Filifiliga i le va o le faʻaputuputu ma le faʻatauga masini

Eletise eletise, pei o se tulafono, o loʻo faʻapipiʻi i luga o le puipui: O nei faʻataʻitaʻiga e masani ona i ai ni vaega laiti ma le faʻaaogaina o le avanoa e faʻalagolago i fesoʻotaʻiga ma puipuiga saogalemu. O ia ituaiga o taugofie e tele lava, ma o taotoga latou te tamaoaiga ma le mafanafana: maua vevela vai eletise eletise eletise e mafai ai oe i le taimi moni mo le minute. Peitaʻi, o nei masini e iloga i se tamaʻi galuega: Afai e tatau ona e maua le suavai vevela i lalo o le maualuga o le paʻu, o le a manaʻomia le sailia o se faʻataʻitaʻiga ma se faʻaputuga tane.

O le tafega vai o le vai o le eletise i le taele: Faʻafefea ona filifili saʻo

Eletise eletise vai vevela

Filifiliga i le va o kesi ma eletise eletise

Kesi vai vai o loʻo faapipiiina na o mea na o loʻo sapalaiina ai le malae auala. O tulaga masani o le au fai eletise, e lelei le lelei, ma le faʻatuatuaina ma le faʻatuatuaina. Peitai, e i ai ni latou taua tele: Mo se faʻataʻitaʻiga, o se manaʻoga manaʻomia mo le auai i se poloketi ma faʻamaopoopo o le kasa.

Galue i le faʻapipiʻiina o ia malae e mafai ona gaosia na o tagata faigaluega ua ulufale i le galuega ma faʻapitoa meafaigaluega.

O le tafega o le vai o le vai o le eletise mo le taʻele i le atunuʻu e masani lava o le eco-faauo ma atoatoa saogalemu masini. O le a nei, o le masini o lenei ituaiga ei ai se ata manino ma e toetoe a otometi ona otometi, lea e faʻateleina ai le faigofie o le latou faʻagaioiga. Ma le isi, e leai ni faʻatagaga mai auaunaga faʻatonutonu o le a le manaʻomia e faʻaaoga ai. Peitai, o i latou o auala saʻo uma latou te i totonu o aso uma i aso uma e faʻaaoga, ma le matua faʻalagolago i le faatasiga i le afioaga.

Tusitusiga i luga o le autu: Tuips Novoslas: Faʻafefea ona tutoʻatasi le puipuia o tagata lautele

O le tafega vai o le vai o le eletise i le taele: Faʻafefea ona filifili saʻo

Tafega vai vevela mo fale mautotogi ma fale

Lavelave meafaigaluega o se atunuu fale ma vai vevela ma vevela

E masani lava ona vave pe mulimuli mai le tagata o le atunuʻu o le maota, o le manatu, o le mafaufauga e tupu e faʻapipiʻi ai le tafega o le vai eletise i luga o le taʻele. Mo le filifilia o se faʻataʻitaʻiga talafeagai, e tatau ona e suʻesuʻeina ma le totoʻa i mea uma uma ma le le lelei o masini nei o ata faaonapo nei. Afai e leai se tasi e nofo faifai pea i le atunuʻu, ae o mai i le taumafanafana i le faaiuga o le vaiaso, o le a laʻititi tele le vai vevela, ae o isi taimi e tupu ai le umi o le vai atoa.

I lea ma le tulaga, e sili atu le agaʻi atu i le tali o le fesili ma faʻaaogaina uma potu mataga i se tau manaʻomia. Mafaufau pe faʻapefea ona filifili se tafega vai vevela mo le taʻele, e sili atu le faʻalogo i le lua-corgiection system mo le faʻafesoʻotaʻiga, tamaoaiga, tamaoaiga.

O le tafega vai o le vai o le eletise i le taele: Faʻafefea ona filifili saʻo

Vai vevela i luga o le taele

O le a lava e faʻatino le polokalama e tufa ai le fale ma mea uma e tatau ai, ona e manaʻomia lea ona e lagolagoina i le lelei galuega galue. Mo le faʻamafanafana o vai, i lenei tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina naʻo le tele o le nofoa o tane ma le vevela o le vevela.

I le tulaga pe a manaʻomia le faʻaaogaina o se atunuʻu ma le mafanafana ma vevela vai, sili atu nai lo le tafe vai vevela ma le taʻele o le vaituloto. O le soea lelei o masini o le tau-aoga lelei ma le mafai ona faʻaaogaina soʻo se ituaiga o suauu (mo se faʻataʻitaʻiga, coufaia, Briquet ma malala). Mo fanua o loʻo i totonu o nofoaga o loʻo faʻataugofie ai e Bilitewood ma Collese moli feʻaveaʻiga, o se filifiliga lelei lea e fofo ai le vai vevela ma vevela.

O masini faamaturo nei ua fuafuaina ina ia tumu ai le ogaumu ma faamama mai le sooupu. O le suauu o loʻo taoto i le tane e naʻo le tasi, ona faʻaauau ai lea o le tagata faigaluega i le vevela manaʻomia, fetuunai e faʻaaoga e uiga i le tamaoaiga o le tamaoaiga o suauu. I lenei tulaga, o le filifilia o se masini talafeagai e fuafua ai manaʻoga o le aiga i vai vevela. Fuafua i le tele o lona taumafaina, o se vevela ma le tane o le o le a manaʻomia.

O le tafega vai o le vai o le eletise i le taele: Faʻafefea ona filifili saʻo

Tafe kesi kesi vai

O tagata mativa o Darsel i lo matou atunuu e le tutusa, ae o tagata o Europa latou te matua lauiloa mo le faatulagaga o nofoaga o atunuu. Ole leai o se avega o suauu e manaʻomia ai lo latou mafanafana e faʻaaogaina: o le otometi tuʻuina atu i se taimi umi mo se taimi umi, ma o le tagata faʻaaoga lava e manaʻomia le vevela o le vevela.

O se mea lelei o le agavaʻa e sui ai le boiler ma le le fiafia i le manava i le kesi. Faʻafesoʻotaʻi i lenei lomiga i le faleʻoloa e faigofie ai le vevela vai, ma mafai ona e filifilia se tane e faʻalagolago i manaʻoga o tagata o le aiga. O le le lava o sea mea faigaluega e aofia ai galuega taupulepulega i le latou faʻapipiʻi ma le maualuga le tau o se fofo. Ae ui i lea, e tatau ona maitauina o tau uma e totogi vave mo sina taimi itiiti.

Tusitusiga i luga o le autu: o le American-Horty Wild potu i totonu: Maualuga moega, mamanu foliga

Vai vevela o tane

O le vevela la vevela e mafai ona faʻaaogaina e pei o se faʻaopopo ma le faʻatau fua mo le vevela o le vai. I faleoloa o onapo nei, e mafai ona e mauaina faiga e faʻatagaina ai oe e faʻamafanafana vave pe a uma ona faʻapipiʻi i luga o le taualuga. O le faigofie auala e faʻatulaga ai le taumafanafana o le taumafanafana i le atunuʻu, pe a e faʻapipiʻiina le vai vai taumatau i luga o le taualuga o le fale pe e sologaina foi o le taʻele. O le vai mafanafana o le vai i lenei tulaga e mafai ona mauaina na o le mafanafana o le tau. O le iʻuga, o le a sili atu le mafanafana o le vai na maua mai ai ia manuia pe tafe toto vai.

O le filifilia o se mea e teu ai teuina mo le vai, e tatau ona e te manatu lelei i ai le lelei o filifiliga oi ai nei. E ui lava o le a faʻaaogaina le suauu i le vevela, o le a sili atu ona tamaoaiga pe a faʻaaogaina le tamaoaiga pe a faʻaaogaina le faʻaaogaina o tekinolosi tetele. E ui lava, atonu, o le a sili sili ona taugata i le taimi e tasi.

O le tafega vai o le vai o le eletise i le taele: Faʻafefea ona filifili saʻo

Fetaui lelei tafe vai vevela

I aso nei o le maketi, o tagata faʻatau e ofoina atu le vaʻai i luga o le taʻavale o le Rusia ma mai fafo. Mo le faʻagaioiga i tulaga Rusia o loʻo galue i luga o le kesi, e taugofie ai le kesi, ma sili tau taugata - o loʻo faʻaaogaina le eletise. E le mafai ona avea ma mea e maua mai ai ni mea leaga ma masini.

I le mea lea e tatau ai ona faʻaautuina le atoa o le vevela o le fale ma vevela vai ma vevela, ma pe a iai se kesi auala, o le saʻo fofo o le faʻapipiʻiina o le kesi. Ina ia siʻitia le faʻatuatuaina o le talitonuina, poto masani ua aʻoaʻoina e tatau ona amanaia le le lava o le leai o se kesi ma saunia mo ia tulaga o le mafai ona faʻaaoga le suauu tisu.

O le tafega vai o le vai o le eletise i le taele: Faʻafefea ona filifili saʻo

Eletise eletise vai vevela

O le tafega vai o le vai o le eletise i le taele: Faʻafefea ona filifili saʻo

Tafega vai vevela mo fale mautotogi ma fale

O le tafega vai o le vai o le eletise i le taele: Faʻafefea ona filifili saʻo

O le a le tafe o vai vevela

O le tafega vai o le vai o le eletise i le taele: Faʻafefea ona filifili saʻo

Fetaui lelei tafe vai vevela

O le tafega vai o le vai o le eletise i le taele: Faʻafefea ona filifili saʻo

Vai vevela i luga o le taele

O le tafega vai o le vai o le eletise i le taele: Faʻafefea ona filifili saʻo

Tafe eletise eletise i le vai taele

O le tafega vai o le vai o le eletise i le taele: Faʻafefea ona filifili saʻo

Tafe vai vevela i totonu o le faletaele

O le tafega vai o le vai o le eletise i le taele: Faʻafefea ona filifili saʻo

Scoure Water Streater ma le taele

O le tafega vai o le vai o le eletise i le taele: Faʻafefea ona filifili saʻo

Tafe kesi kesi vai

O le tafega vai o le vai o le eletise i le taele: Faʻafefea ona filifili saʻo

Puipui e tafe ai kesi vai vai

Faitau atili