Glass vaega mo le faletaele

Anonim

Glass vaega mo le faletaele

E masani lava, o le faletaele o se tamaʻi potu, o lea i le faʻagaioiga o le faʻaleleia o fale mautotogi latou te sailia e faʻateʻaina vaega, "'' ai" ma isi vaega laʻititi. Ina ia faʻalautele le aofaʻi o le vaipuna o le faletaele, tele na te solia le pa i le va o le faleuila ma le faletaele. Peitaʻi, i nisi o tulaga, o vaega i totonu o le faletaele e manaʻomia. Ona o le tioata o vaega o le sili ona sao fofo.

O afea e talafeagai ai?

Ina ua faʻatulaga le faletaele, tioata vasega e faʻaaogaina i le lua mataupu:

  • Afai e te manaʻomia e puipui le taʻele poʻo le fale taʻele. O le tioata pati o loʻo tautua o le sili ona lelei le lelei o le susu ma le vevela. O le Greensered tioata o se vai mafanafana, tetee o le vevela-puipuia mea, o lea e mafai ona faʻapipiʻiina i le latalata i le santechactiwards. I se faʻaopopoga, o le tioata vasega - O le fofo e sili atu onapopo nei ma matagofie nai lo le ie puipui mo le taʻele poʻo le agaga.
  • Afai e te manaʻo e vaevae le potu i luga o le galuega faʻapitoa . Talu ai o le faletaele vaega e laʻititi tele, o sone o loʻo masani ona faʻaalia e le tele o lanu o le fola ma puipui. Ae afai e te le manaʻo e leʻo le eseesega, e faigata ona sau ma se filifiliga sili atu nai lo tioata vaega, aua latou te le masani ai i nofoaga ma laʻei le moli.

Glass vaega mo le faletaele

Glass vaega mo le faletaele

faamoemoe

  • O tioata kulupu e mafai ona vavaeeseina le potu, i le taimi e tasi e tuʻua ai le lagona o se potu faʻapitoa, fale. O sea aafiaga e faigata ona ausia ai ma plampsterboard po o piliki vasega.
  • E toatele na te le taliaina tioata vasega i le faletaele, talanoa atu i lo latou maulalo. Atoa lava lava ia le aoga, aua o le tuʻuina atu o nei oloa, tatou te faʻaaoga ai le tioata, sheckcpropproproprof. E le gata i lea, tagata gaosi oloa e masani ona ufiufi pusa tioata ma se ata faʻapitoa e puipuia ai ni vaega i le tulaga o loʻo vavaeʻese ai le tioata. O lea, o ata tioata e manifinifi, e mapu ma matua saogalemu.
  • I le avea o vaega, tasi-tioata vaega e le o iai ni sao o loʻo faʻapipiʻiina (o loʻo i ai, faʻataʻitaʻiga, pe a uma puipui o puipui ma pamu. E naʻo le manaʻomia le faʻaaogaina o le faʻamamaina o sui e popole mai i tioata oloa.
  • I le faʻaopopoina o le faigofie o tausiga, tioata vaega e i ai lo latou uiga taua: o loʻo latou tumama. O loo toetoe lava o le fusiua ma fofoga i le tioata, ma afai o le le lelei le aʻoaʻoga o le a aliali mai lava, o le a faigofie ona latou aveese. O ia panu e mafai ona togafitia ma le vaitafe fofo, e aunoa ma le fefe e faʻaleagaina mea.
  • Gegal Vasega i le faletaele foliga matagofie ma muamua. E tele filifiliga mo le faia o se tulaga le masani ai i totonu o le faaaogaina o tioata fencning. Faʻaaoga sina fatuga, faʻamasani i manatu o ata - ma o le a avea oe ma tagata e ona o le sili ona matagofie o le siʻosiʻomaga ma le toega.

Mataupu i luga o le autu: eletise o le electcardctor electrolux

Glass vaega mo le faletaele

Miscuses

  • O le tele o le tele o le leai o se tioata vaega o se tau maualuga. E masani lava, pa tioata ua faia e faʻatautaia ai, o le mea moni, o le mea moni, e aʻafia ai lo latou tau. E tatau foi ona e totogia le faʻapipiʻi o oloa.
  • E ui lava i le mea moni o le Suaniuma faaonapo niniva e tumau tele ma faʻaaoga e faʻatulaga ai le ofisa ma fale nofomau, smash the Group o loʻo mafai pea. E moni, e iai a tatou taumafaiga taua a le tino mo lenei mea.
  • Afai o le vaega o loʻo faʻapipiʻi i autafa o le taʻele poʻo le taʻele, o le a le mafai ona ofi i luga o le vai ma le tele. O loʻo i ai se vaega sili o mea totino mo mea, o lea e le faigata ai ona fufulu le tioata mai le faʻaleagaina. Ae, i le faʻatulagaina o le laulaufaiva i taimi uma i tulaga lelei, e tatau ona faʻamamaina tele.

Glass vaega mo le faletaele

Manatu

E i ai le tele o faʻavasegaga o tioata vasega e faʻamalosia ai ni tapulaʻa taua tele.

E faalagolago i le mea o le gaosiga vaega e vaevaeina i totonu:

  • Togafitiga - Monolithary Vaega, mafai ona faʻasaʻoina i luga o le faʻavaʻa ma le tagofia e aunoa ma le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga.
  • MULIMULI BRO BLACK - Vaega aoina mai le tioata piliki poloka;

Glass vaega mo le faletaele

Fuafua i le tikeri o feololo, vaeluaina vaeluaina i:

  • Manino - o faʻamatalaga malamalama uma o ni vaega, lea e sili lona matagofie, ae manaʻomia le tausiga faapitoa;
  • Faaliliu - o le sili ona lauiloa filifiliga; O ia vaega o ia vaega sa lava le tele o le malamalama, ae mafaufau o le a le mea ua tupu toetoe lava a le mafai.
  • Opaque - i le faʻatulagaina o le faletaele, e seasea lava, talu ai i potu laiti, o le faʻaaogaina o le malamalama-fufula e le manaʻomia.

Glass vaega mo le faletaele

Glass vaega mo le faletaele

I le ituaiga o mamanu, tioata vaega o:

  • tuufaatasia - Monolithic pagy e aunoa ma ni vaega gaoioi;
  • Mobile - pa e mafai ona siitia mai lea mea i lea nofoaga, e masani lava i latou "rolling" e le foloa e faaaoga ai se auala savali.

Tusitusiga i luga o le autu: o le au taumalulu a tamaiti

I le ituaiga o faitotoa:

  • faaauupegaina i le faitotoʻa faitotoʻa;
  • i le gatete faitotoa;
  • i ai faitotoʻa faitotoʻa.

Glass vaega mo le faletaele

Glass vaega mo le faletaele

Fautuaga mo le Filifilia

Ua uma ona matou talanoa e uiga i le mea moni o le tioata vaega mo le faletaele e masani ona maua ai le okaina. Lenei ua faia i le tele o mea: o le tau o mea, o uiga o le potu, o manatu o le tagata o le tagata faatau, ma isi. Kamupani o loʻo galue i le gaosiga o pa ma tioata i soʻo se aʻai, o lea e te mautinoa lava le avanoa e filifili ai.

Suesueina o oloa gaosi oloa, gauai atu i ni auiliiliga taua:

  • Le ata puipuia e tatau ona ofi malosi i luga; E le tatau ona faʻaleagaina, malae o le ea ma mea eseʻese mai fafo.
  • Eseese uʻamea fausaga o elemene, e aofia ai faʻavaʻa, e tatau ona mausali. Mea fai mea e tatau ona faia i vaega sili ona lelei.
  • O le tioata o loʻo latou i ai lava e tatau ona i ai, aua le i ai i le fausaga o chips, paʻu ma isi masini masini.

Glass vaega mo le faletaele

Faapipiiina

Afai e te faʻatinoina ni vaega tioata i se faʻapitoa i lenei kamupani, tagata tomai faʻapitoa mai le faʻalapotopotoga lava e tasi o le a aʻafia i le faʻapipiʻiina. Ae iai tulaga e tatau ai ona ave i totonu o latou lima pa i o latou lima. Mo le faʻatinoina lelei o le kolosi, faʻaaoga a matou fautuaga.

  • Afai o le vaega e aofia ai ni vaega, e tatau ona e muamua aoina le oloa. Fai e latalata i le faʻapipiʻi nofoaga o le faʻapipiʻi, talu ai o le tusi mulimuli o le a faigata ona siitia mai lea nofoaga i lea nofoaga. Afai e tuʻuina atu le faitotoʻa i le itu i le vasega, e tatau ona faʻapipiʻiina i le pito i luga o le Fono Aoao.
  • O le isi mea e tatau ona e faia ni moli mo lapisi i luga o puipui ma le taualuga. E masani ona faʻaaogaina se faʻamatalaga faʻapipiʻi.
  • E tusa ma le faʻailoga, vili pu mo faʻapipiʻi. I lea tulaga, o le loloto o pu e le tatau ona sili atu i le umi o fusi faʻapipiʻi.
  • Ona o mai ai lea o le faʻapipiʻiina. E masani ona tuʻuina atu le fusi uma i le seti.
  • Afai o le tioata vasega o loʻo faʻapipiʻiina i tafatafa o le taʻele pe taele, soʻoga ma puipui e manaʻomia ona togafitia ma le sili ona togafitia.

Mataupu i luga o le autu: omiga i le fufuluina o moli matala

Glass vaega mo le faletaele

Le faʻagasologa o le totoina o se tioata vasega

O le gaosiga o le felelei mo le faletaele mai le tioata e manaʻomia ai le faʻaaogaina o meafaigaluega faʻapitoa ina ia mafai ai ona fausia se fale. Ae ia auai i le faiga o le fausiaina o se ipu vasega, ae mafai lava.

  • E mafai ona e tutoʻatasi faʻavaomalo fua ma saunia se ata. Afai e fuafua e fau se septim mai le fola i le fata, e le taliaina ai le mea sese i le fuafuaina. Afai o le pa e le o le maualuga atoa, e tele millimeters i totonu o le tele pe laiti itu o le lautele o le a le taalo.
  • Faatasi ai ma le ata tusia, e mafai ona e alu i le fale faigaluega o loʻo auai i le gaosiga o tioata tioata. Tagata tomai faapitoa o le a fesoasoani ia te oe i se filifiliga o mea ma, pe a manaʻomia ai, o le a faia ni teuteuga i le mamanu mamanu.
  • I totonu o le fale faigaluega, o le tioata stasevas ua tipiina i vaega o le manaʻomia tele, faʻagaioiga, pe a manaʻomia ona faʻaaogaina ma faʻateleina le ata puipuia.
  • Ave se oloa ua maeʻa, ia mautinoa e ausia uma manaʻoga. I le maeʻa ai, e maeu le maualuga o le lelei tioata vasega, o le faʻamafanafanaga ma le saogalemu o le faletaele faʻaaoga e faʻalagolago i ai.

Glass vaega mo le faletaele

Glass vaega mo le faletaele

Faitau atili