Faletaele faʻaiʻu i palasitika panels: Photo Faʻatonuga

Anonim

O le laualuga o puipui i totonu o le faletaele e masani ona laina i pou sitaili. E atoatoa le fesoʻotaʻiga ma le vevela o le vevela ma le fiafia. E faigofie foi ona faaaogaina. Ae o loʻo i ai se isi filifiliga - teuteuga o le faletaele ma papala palasitika, o ata, o le ata lea o loʻo faʻaalia ai i le tatou ata.

O le a le mea e filifili ai - ceramoc tale po o le laulau

O le faletaele o se tasi o le sili ona le mafaamatalaina i totonu o le fale atoa po o le fale mautotogi. O le mea lea, o le toʻatele e tulaʻi mai le fesili pe faʻapefea ona agavaʻa i le potu tele.

O feeseeseaiga atoatoa vevela ma le le lelei o le susu e faʻaalia ai le mea e tatau ona e filifilia le mea e teteʻe i nei mea leaga. I se aotelega, o le faʻauma luga e tatau ona faʻamaoni i tulaga faʻaʻoleʻole. O le iʻuga o le a faigofie ona fufulu.

Faletaele faʻaiʻu i palasitika panels: Photo Faʻatonuga

Faletaele o le faletaele palasitika

O nei manaʻoga uma manaʻomia o loʻo nafa ma Ceraarac Soles. E iai foʻi ona faʻailoga o loʻo mai ia mea nei:

  • Le lavelave o le faʻapipiʻi e manaʻomia le saʻo ma le onosai. I le faʻapipiʻiina o le paʻu e tele le taimi ma le malosi. Mo faapipiiina, e sili atu le le mafai ona fai sau oe, pe a fai e te le i maua le mea lelei i le tautala;
  • Faateleina le tau o mea uma ma le faʻapipiʻiina o galuega. O le ieleale e faasino i le vaega o mea taugata, e ui lava e iloga i le tumau. O tau tele o galuega e fesoʻotaʻi ma le mea moni o le faʻapipiʻiina o le taʻele o se gaioiga faigata. I se faʻaopopoga, o le mamanu ma tuʻu i ai e tatau ona talitonuina se polofesa.

Faletaele faʻaiʻu i palasitika panels: Photo Faʻatonuga

Faletaele e faaumaina ma palasitika panels

A leai sau mea tele, o le paketi o le paketi o le faletaele ma pvc panels e talafeagai. E aoga le matauina o lenei felelei fou i luga o ona uiga faʻatinoga e tele lava le maualalo ifo i le paʻu. E aofia ai ona tulaga lelei:

  • Teteʻe atu i faʻafitauli tumau o le vevela ma le manogi;
  • Faamautusa le tetee atu i ituaiga eseese o lagona faaletonu;
  • lautele lautele filifiliga o papala ma foliga;
  • Tau maualalo;
  • Faigofie faapipiiina.

O le mea e tatau ona amanaia pe a faʻatau laupapa

Vaʻai lelei i puipui, vaʻai le filifilia o mea. Matamata i luga e tumau ai le lamolemole. E tatau lava ona i ai le manino "galu" i luga o le mea. A faʻatumauina nei tulafono, o le a foliga lelei puipui. Aua neʻi galo e siaki o le lanu lanu o loʻo lamolemole ma tutusa. Faʻatau le mea o le tasi pati ina ia aua neʻi sese. A leai, o le faʻauma e mafai ona i ai se isi tagata faʻaaogaina o leo poʻo le paolo.

Mataupu i luga o le autu: ata i luga o le vai puipui

Faletaele faʻaiʻu i palasitika panels: Photo Faʻatonuga

Uluai Faasaga i Plustic

Faapipii pepa

Afai o loʻo e fiafia i le teuteuina o le faletaele ma papala palasitika, e fai mai iloiloga o se mea faigofie lea. Faʻapipiʻiina o loʻo faia i se tasi o auala nei:

  • luga o le tusi;
  • i le kelu.

Faapipiiina luga o le pagota e le manaʻomia le tuʻufaʻatasia atoa o puipui. Lea e mafai ai ona e nana le uaea ma isi fesootaiga mo le tini. Ae o le filifilia o lenei auala o le faʻapipiʻiina, sa e faʻaititia le vaega o le potu. Mo lenei mafuaʻaga, o lenei filifiliga e talafeagai mo le faʻamalama o se tamaʻi potu.

A o le fusifusi ma kelu, o le a e manaʻomia se lamolemole lamolemole. E tele taimi e tatau ai ona e tulaga le puipui o pa puipui ma punou. Faʻafefea e le SVC Sauni Mea Filiga Faigofie, o le ata i totonu o le faʻatulagaina o lenei mea ua faʻaalia manino ai.

Faletaele faʻaiʻu i palasitika panels: Photo Faʻatonuga

Faletaele teuteu ma palasitika panels

Sauniuniga o le laufanua o le puipui

Afai o le a e faʻaaogaina le faʻapipiʻi i luga o le pusa, aveese le tuai o luga luga. I nofoaga o le le maua ai le faʻapipiʻiina o le tusi, aveese le lipine tubercles ma tapuni le i ai o loʻo i ai nei faʻalavelave. A e faʻaogaina le kulimi, o le a le lelei o le laufanua.

E le tatau ona faʻamatuʻu atu i le maeʻa o le faʻauma, ae o loʻo faʻamamaina foi lelei. I mea e lua, ae leʻi amata ona o galuega o loʻo siʻi ai, o pa e faia i se tuʻufaʻatasia e puipuia mai le puipuia ma le fungas. I le lumanaʻi, o le a le aliali mai i lalo o le faʻauma.

Faapipiiina o taiala

O palasitika e sili atu le faʻapipiʻi i luga o se laupapa laupapa. I le taimi lava e tasi, e saʻo lava e le mafai ona ausia atoa le malosi o le taufaatasia. O le a oʻo i luga o le laulufatuso i soo se malae, o le mafuaʻaga lea o le ata laupapa o le a faʻauia lemu. O le mea lea, o le palasitika o se mea sili ona talafeagai mo le faletaele.

Faletaele faʻaiʻu i palasitika panels: Photo Faʻatonuga

Faapipiiina o crates mo pvc panels

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le pusa

  1. I le faʻapipiʻiina o laupapa, mulimuli i le latou nofoaga i le tasi vaalele.
  2. Ina ia faʻaleleia le ventipelation o le ogatotonu o le avanoa, tuʻu le taualuga ma le fola 2-3 mm.
  3. I le va o faatonu lata ane, o ese mai le 30-40 cm pe a faʻapipiʻi i luga o le taualuga ma le 40-50 cm pe a siiina i luga o le puipui.
  4. Vavaeese auiliiliga o le CODDS o loʻo faʻatulagaina le tapulaʻa i le faʻatonuga o le faʻaumaina o le faʻauma. Ma afai e te fuafua e maluagalemu i le mauga o mea, o le tagi e tatau ona fausia tutusa ma le fola. O le a sili ona lelei fofo mo le faapipiiina i le faletaele.

Manatua! E masani lava, o le pito i totonu o le taele o le taele ma pvc panels, lea e mafai ona vaaia i luga o la matou 'upega tafaʻilagi. O le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻiina o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le taualuga, o le mea sili lea ona talafeagai mo tamai faletaele i matata masani. Ua latou faʻaleleia le faʻagasologa o le susu o le susu. Afai o le paʻu o le vai paʻu i le nofoaga o sooga, o le a latou fufuluina lalo. E le mafai lea pe a faʻaaoga le faʻapipiʻiina o le faʻaupuga.

Faletaele faʻaiʻu i palasitika panels: Photo Faʻatonuga

Faapipiiina o pvc panels i le faletaele

Mataupu i luga o le autu: Ata pue: Photo Grid mo pa

A maeʻa ona maeʻa le faʻagasologa o le sauniaina o le pusa, sa amata le faʻamalu o le palasitika o le palasitika, lea e mafai ona vaʻaia i la matou faʻaputuga. Faʻaaoga ni fautuaga faigofie e faʻatino ai le faʻasologa atoa o gaioiga.

  • A o le faʻapipiʻiina potu, e tatau ona latou tipiina. Lenei ona o le mea moni o le lautele o le puipui i totonu o le potu e seasea tele lautele o le faaaogaina o le faaaoga ato. O le mea faigaluega mo le tipiina, o se hacksaw e talafeagai, e iai nifo laiti;

Manatua! O le sili ona faigofie e tipi le pa ma mea faigaluega e lua, e pei o se sili sili ona lelei naifi ma se uila uamea.

Oti ua faia i luga o pito e faaaoga ai le hacksaw. E manaʻomia lenei mea, o le mea sili nei o nofoaga pito sili ona tetele i luga o pa maʻa. A maeʻa lena mea, e manaʻomia le faia o se laina umi ma faia ni ata tipi i luga o le itu i luma e faʻaaoga ai se maʻa maʻaʻa.

Faletaele faʻaiʻu i palasitika panels: Photo Faʻatonuga

Faapipiiina PVC panels i le tusi

Ina ua mavae lena, o le pa e faʻapipiʻi lelei i luga o le tipi ma fai se malologa i le nofoaga o le faʻaputuga mai le itu.

  • E tatau ona saʻo le filifilia o le tulimanu o le a amata ai le faʻapipiʻi. O le omea o loʻo faia i se auala i se auala e faʻapipiʻi ai atoa laupapa i le sili ona matauina itu. E masani lava, o se solo solo po o fata e faʻapipiʻiina.
  • Ina ia faʻatinoina se tuʻuaga, o le a manaʻomia nisi vaega faʻaopoopo e amata ma le faʻamaeʻaina o tulimanu.
  • A o faapipiiina potu, o se faigofie faatonuga e faaaoga. Muamua faʻapipiʻi se tulimanu tuai. E faʻatulaga i le vaega muamua i lona togalaʻau, e faʻatautaia ai ma se vaapiapi faleie. I se vaega o lona uiga, lea e taʻua o le fata, faʻapipiʻi se fuafuaga eseʻesega i le tusi apa.

Manatua! Fuafuaga fuafua i le togiina o le faʻaaogaina o fao poʻo le faʻaofuina o le tagata lava ia.

  • I le Groove of the ua uma ona faʻapipiʻiina laupapa faʻapipiʻi le fasi pepa lona lua ma se fusi fusi. Ina ua maeʻa, o loʻo tosoina ma ia lava-faʻamalosi i totonu o se lautele lautele. E ala i le faapipiiina o tusi faavae nei;
  • O le pa mulimuli ua faʻaofi i totonu o le groove ma lona itu vaʻai. I lea ma le tulaga, o lona mata pito e tatau ona faʻaofi i totonu o le togato o le faʻaiuga o le faʻaiʻuga. E leai se mea e manaʻomia e faʻasaʻo ai ma le fesoasoani a fao.

Mau i luga o le autu: Aisea tatou te manaʻomia ai le gaosi o laʻau e ala i le faʻanoanoa ma le vale?

Faapipiiina panels mo glue

Manatua! A faʻapipiʻi ni pupuʻu ma kelu, e le mafai ona nana e le uau uau ma paipa faʻapea foi ma isi fesoʻotaʻiga.

E faʻapipiʻi lelei, mulimuli i le faʻasologa o gaioiga o gaioiga:

  1. Asiasia le laualuga o puipui. E tatau ona mago, leai se totogi mai le fauina efuefu ma lapisi nofoaga.
  2. Mo galuega, e mafai ona e faʻaaogaina ae le o se mea faʻapipiʻi. Talafeagai "o le vai fao". I totonu o lenei potu, e le mafai ona faʻaaoga le kulimi, e aofia ai ma se faʻafitauli o le gasologa.
  3. O le kelu ua tufatufaina atu i luga o le laufanua o le potu. A uma lena, e tatau ona faatatau i le pa.
  4. Afai e te manaʻo e nana i tua o le faʻaumaina o fesoʻotaʻiga, keʻe le panels e le o le puipui i luga, ae i se komiti muamua ua saunia. Ae o le a e alu e tuua le avanoa mo le ventipelation mai le taualuga ma le fola ina ia o le taunuuga o le taunuuga o le vela.

Faletaele faʻaiʻu i palasitika panels: Photo Faʻatonuga

Uluai teuteuga palasitika

O loʻo feagai ma pa puipui ma palasitika panels ma palasitika panels e le gata e aoga, ae o loʻo avanoa foi i le tele o filifiliga. O na faʻasaʻoga e faʻaalia e le le faʻamaoni, matagofie le fuafuaina o faʻataʻitaʻiga ma le teteʻe atu i ituaiga uma o faʻaalia.

Faafaigofie faʻapipiʻi faʻatagaina oe e faʻapipiʻi oe le vaega oe lava. Ma na aveese tagata atamamai i auaunaga faʻapitoa.

Faletaele faʻaiʻu i palasitika panels: Photo Faʻatonuga

Faletaele e faaumaina ma palasitika panels

Faletaele faʻaiʻu i palasitika panels: Photo Faʻatonuga

Faletaele toso panel pvc

Faletaele faʻaiʻu i palasitika panels: Photo Faʻatonuga

Faapipiiina o crates mo pvc panels

Faletaele faʻaiʻu i palasitika panels: Photo Faʻatonuga

Taele ma pvc panels

Faletaele faʻaiʻu i palasitika panels: Photo Faʻatonuga

Faasaga i se palasitika taele

Faletaele faʻaiʻu i palasitika panels: Photo Faʻatonuga

Faapipiiina o pvc panels i le faletaele

Faletaele faʻaiʻu i palasitika panels: Photo Faʻatonuga

Faapipiiina PVC panels i le tusi

Faletaele faʻaiʻu i palasitika panels: Photo Faʻatonuga

Uluai Faasaga i Plustic

Faletaele faʻaiʻu i palasitika panels: Photo Faʻatonuga

Uluai teuteuga palasitika

Faletaele faʻaiʻu i palasitika panels: Photo Faʻatonuga

Uluai Faasaga i Plustic

Faletaele faʻaiʻu i palasitika panels: Photo Faʻatonuga

Faletaele o le faletaele palasitika

Faletaele faʻaiʻu i palasitika panels: Photo Faʻatonuga

Faapipiiina palasitika i luga o se laupapa laupapa

Faletaele faʻaiʻu i palasitika panels: Photo Faʻatonuga

Faletaele teuteu ma palasitika panels

Faletaele faʻaiʻu i palasitika panels: Photo Faʻatonuga

Faauma i le palasitika faletaele

Faitau atili