Faʻafefea ona fai le suavai i le faletaele ma ou lava lima?

Anonim

O le faletaele o le nofoaga sili ona susu i totonu o le fale, toe faʻaleleia lea o le a le faʻaolaina mo se taimi umi, pe a le faʻaaogaina ni mea faʻapitoa fale ma le lelei puipuia meatotino, mo se faʻataʻitaʻiga, pili. Ae e manino lava o le faʻaumaina o le Citiralic Maliles e le misia le vai, valea, aua o le flid shopps i totonu o le matala mata.

Ina ia puipuia oe lava mai ia mea le lelei o le toʻilalo o le matagofie, o le ea o le ea, o le ea, o le hydrober masini e manaʻomia. A o lei faia le osofaia o le faletaele, suʻesuʻe i auala eseese o faʻalapotopotoga, mea sa faʻaaogaina ma le galuega tekonolosi i ou lava lima.

Faʻafefea ona fai le suavai i le faletaele ma ou lava lima?

Ituaiga o vai susu

O le faʻagasologa o le fausia o le suavai i totonu o le faletaele e aofia ai le faia o le hydrocker mai se mea e le mafai ona ui atu i le vai, lea e faʻaaogaina i le va o le fola poʻo le puipuiga o le fola poʻo le puipuiga o le fola. Puipuia sone uma mai le aʻafia o le susu o le susu o loʻo mafai ai. Muamua o mea uma, matou te faʻafeiloaʻi atu i le vaega o le fola i lalo ma latalata i le faletaele, fufulu masini, pulou, fufulu, puipui e fufulu ai ma uamea tane . Nofoaga e sili ona taʻua ai le susu o le susu o le susu "ua suia" susu. " Ia puipuia, eseese ituaiga o suavai o loʻo faʻaaogaina:

  • Faamalosia. O lenei ituaiga e fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o pepa po o lapisi o mea susu, faʻavae i luga o le synthhetic tisu poʻo le pepa afi. I lalo o le gaioiga o le vevela maualuga, o laei o ofu, o le a tuʻuina atu i le palasitika, o le a aveʻesea i latou i luga o le fola po o pa. O lenei filifiliga i totonu o le faletaele e le masani ai e faʻaaoga, pei o le kesi burner manaʻomia i le taimi o le faiga ua tuanaʻi e le mafai ona fuafuaina e galue i galuega e latalata i potu latalata. I ou lava lima, e faigata ona faamama le vaipuna ma le susu mo le tino.

    Faʻafefea ona fai le suavai i le faletaele ma ou lava lima?

    Suavai vai susu

  • Filifili. Ina ia faʻatulaga le suavai o le faʻasususega o le faʻailoga, bitsumen poʻo polymer mastic o loʻo faʻaaogaina. O mea nei ua faʻatuatuaina ai le pa o vai o vai. E i ai togafitiga i le tele o vaega ma se faʻamago le faʻamago i le va oi latou. Boomminius mastic i le taimi o le gaosiga o le totoina o se manogi ma le manogi, ma o le polymer e saogalemu ma siosiomaga faauo. Faaonasa faasāmtic mo le susulu o le vai i le 24 itula;

    Faʻafefea ona fai le suavai i le faletaele ma ou lava lima?

    Valivali le suavai

  • Faaeteete. Ile faiga o le faʻatulagaina o le totoina, o le polymer e aofia ai tamai quarstz, sima ma faʻapitoa polymers o loʻo faʻaaogaina i se puipui puipui, i le sipuni ma itupa. O le tele o vaega o loʻo faʻagaioia ma se masini faʻamago i totonu o le 6-8 itula i le va oi latou.

    Faʻafefea ona fai le suavai i le faletaele ma ou lava lima?

    Valevale vai

O le vai susu o le fola i totonu o le faletaele e manatu e faia saʻo pe a maeʻa le galuega e toe faʻailoa mai ai le "Hydrocolouti" i luga o le fanua .

Sauniuniga o le laualuga i le susu

Afai o le a e faia le suavai i le faletaele i le faletaele ma ou lava lima, e tatau ona e saunia lelei le puipuia o luga. Ia faia lea o le mea lea, mulimuli i le polokalame faʻaagaloa e mafai ona ausia ma fai le fausiaina tulaga:

  1. Vaega i luga o le vaega aveese uma fusi fola i se maumaugatasi, tuʻu le faʻauma mai i puipui;
  2. Faʻamamaina le masini mai lapisi, e lautele, ma o le efuefu ua faʻamumuina ma le faʻamamaina susu;
  3. Atiina le suʻega o le setete o le fola, uma faʻailoga faʻapitoa, o le mauaina e tapunia ma le susuga o le susu. Fai le fola, o le a le tele o mea e mafai ai;
  4. Ina ua maeʻa faʻamamaina le fofo, sanding nofoaga na tupu ai le feitane. Ona faʻaaoga lea o se faʻapitoa o le faʻavae. Faatali pe a vevela.

O le faʻaeteete faʻatinoga o mea uma o le tuʻutuʻuga o le a faʻateleina ai le olaga o le totoina, o loʻo taofia ai foliga fou umi lava o le taimi umi.

Faʻafefea ona fai le suavai i le faletaele ma ou lava lima?

Sauniuniga mo le Vaivai

Suavai vai susu

Afai o le fola o le fola i totonu o le fola i le faletaele o le a maua ai le faʻaaogaina o pasta ma suamalie-faʻamaonia mea, o le a e manaʻomia le susu, o le hyporovid, o le kesi ma girsum e misia ai le uafu. I ou lava lima, e tatau ona e faia le fuafuaga:

  • Oti le lotoa o le totoina o mea toto i luga o le puipui o le puipui, o le faʻafanua faʻafanua i le Fofoau, Tuʻu ai ni feopoaʻi;
  • O le ata muamua o loʻo tuʻuina i luga o le puipui, o loʻo ala i le faʻafeagai o le faitotoʻa, o le pito o le pito i luga i le 2-30 cm o le kesi o le kesi o le sami. O le faiga o le kesi liusuavai ma faʻapipiʻi le pepa i le foloa luga;
  • O le isi fasipepa o loʻo faʻapipiʻiina mo le muamua, faʻasolosolo atu i le tasi i le isi 15-20 cm . O lea, ua ufitia i le itu atoa o le faletaele;
  • Umi i le va o laupepa, sooga ma puipui, o tulimanu ua misi e alavai e puipuia ai, puipuia mai le goisfure afu;
  • Ina ua maeʻa le lolovaina o le vaipunau, o le sima lea ua sasaʻo i totonu o le fola ma sauni mo le faʻamamaina o le kapisi.

Faʻafefea ona fai le suavai i le faletaele ma ou lava lima?

Lisi o le vai

Faʻafefea ona fai le suavai i le faletaele ma ou lava lima?

Storprootut kesi i luga o le puipui

Faʻafefea ona fai le suavai i le faletaele ma ou lava lima?

Faataatiaina le suavai

Faʻafefea ona fai le suavai i le faletaele ma ou lava lima?

Bimumonius stity

Manatua! Afai e te faia le osofaʻiga o le fola ma ou lava lima, pipii pepa ia le itiiti ifo i lua vaega, aʻo i ai i latou i se auala e le fetaui ai i latou.

Valevale vai

Ia faʻaaoga le stucco subproofprootuting, o le sima o le sela e manaʻomia mo le ogatasi, o se lautele spamala poʻo lauulu lauulu. Polymer Seserets mo le taupulega ua faʻatauina sauni e faʻaaoga, afifiina i palasitika pakete. Ina ua uma ona tatalaina, o le videcous palue o loʻo faʻaoso i le fata laupapa ma amata ona faʻaseseina le laualuga o puipui ma le foloa, e faʻatino i le auala faʻapena. Ina ua uma ona faʻaaoga le vaega muamua, ua maua o ia le taimi mo le faʻamamaina. A maeʻa le 6-8 itula, e mafai ona e amata fausiaina se vaega lona lua.

Faʻafefea ona fai le suavai i le faletaele ma ou lava lima?

Faaaogaina le Taaloga Vaitaimi

O vaega taʻitasi o le faʻamalu o le vai mafanafana o le faletaele e tatau ona le itiiti ifo ma le 2 mm, ma i totonu o nofoaga o fesoʻotaʻiga i le 4 mm, o manu felelei o loʻo ofuina mo se puipuiga faʻaopoopo i paipa. Sulu pusa, mauaina mai le komiti, toe malosi puipuia o ogalaau ma le faʻatamaia o mea laʻititi laiti ma ie faʻapipiʻi, ma galuega lelei e faʻatinoina ia latou lava lima.

O le tele o le faletaele e le mafai e aunoa ma le toe fausiaina o vaega o le pusa susu o le fola ma puipui, e le gata mai le atoa o lou potu, ae o le a le na o le atoaga o lou potu, ae o le a le gata mai le leaga o lou fale.

Padity Education

Mau i luga o le autu: Faʻasagaina o fetuʻutuʻu mo le fale o le fale: i lalo o le piliki, maa, laupapa

Faitau atili