Otometi Gate ma le mamao le maua

Anonim

Otometi Gate ma le mamao le maua

O le vaega o aso nei o loʻo fausia ai le fausiaina o le tumaoti ma gaosiga nofoaga o le faʻatau otometi ma se mea e sili atu. Latou te faʻatagaina oe e mafai ona ulufale ma le faʻamalieina le togafiti, i le faletaavale e aunoa ma le tau faaopoopo o le taimi ma taumafaiga. I le timuga o le tau, e le tatau ona toe alu ese le faitotoʻa o le faitotoʻa o le taʻavale a le taʻavale.

Ituaiga o otometi garage gates

I lona taimi, o le masini e vaevaeina i se ulufale, faletaavale, gaosi. Faavae i luga o manatu eseese, e faʻavasegaina i luga o faʻamuamua, toe faʻavaveina, siitia. O le faʻamatalaga mulimuli o loʻo tufatufaina ai vaega, faʻataʻavaleina, liliu o faiga.

Taupega

O le sili ona lauiloa mamanu. E faigofie pe a faʻapipiʻiina, talitonuina a o faʻagaioia ai, o loʻo avanoa i le tau. E mafai e le faitotoʻa i totonu poʻo fafo. O le filifiliga o mea o le pito sili ona ese: ufiufi, panels, aluminum spind, stress faʻapipiʻi pe mamanuina, manifinifi, mamafa pepa. Mo le ata o lenei ituaiga, o se tapuni o loʻo tuʻuina atu ma se tasi mamanu ma se faitotoʻa, o loʻo faʻaalia saʻo i le tapoleni pe faʻapipiʻi.

Otometi Gate ma le mamao le maua

Ina ia tautua le faitotoʻa mo se taimi umi ma ma le faʻamaoni, o le laufanua e tumu i se vailaʻau faʻapitoa e puipuia mai le faʻamaaloga, kiona, aisa.

Afai o loʻo faʻaaoga i le falesa i le faletaavale, ona e tatau ai ona e manatua le manaʻomia e faʻamama le kiona mo le latou avanoa. Otootoga fugalaʻau faitotoʻa ua faʻaaogaina lautele e puipui ai fale puipui, malumalu, teritori o alamanuia faʻalapotopotoga faʻalapotopotoga.

Toe faaleleia

O lenei ituaiga o loʻo avea ma taʻutaʻua i teritori tumaoti, a o avea ma se avanoa. E ala i lenei pa puipui o le tino, bulky felauaiga o soʻo se maualuga e mafai ona aveina. Otometi Slidic Giala e lelei mo le faʻagaioiga o le taumalulu: leai ni taʻavale, aisa, aisa, matagi o le a le o se faʻalavelave pe a tatalaina le faitotoʻa.

Otometi Gate ma le mamao le maua

E faʻapipiʻi ai se tulaga taufaʻafefe, e manaʻomia le faʻaaogaina o isi nofoaga, saunia se faʻavae faʻapitoa. E fautuaina le faitotoa e fetuu ese ai le faitotoa. O le fausiaina i luga o faʻapipiʻi faaputuga o le a maua ai le puipuiga puipuia i le hacking.

O le toe faʻatulagaina o masini e faʻaogaina i pakaga tele, atunuʻu ma fale fale, o mea e taufaitau, alamanuia, nofoaga i totonu o malae vaʻalele, i malaevaalele.

Sii i luga (vaega, romary, lafo)

Vaega. Ona o le mea moni o le tala otometi o le faitotoʻa i lalo o le fusi o le totonugalemu, ave sina avanoa ma faʻafetai i la latou fuafuaga, latou te le mafai ona matau se taavale. Ua faʻaaogaina foʻi i totonu o taʻavale taʻavale, o taʻavale taʻavale, i totonu o teritori o fale o loʻo i totonu o le matafaga.

Tusitusiga i luga o le autu: Linoleum Beellows: Faʻafefea ona teu laugatasi i le va o potu, t-foliga o le faʻafanua mo le fola ma fetuʻu

Otometi Gate ma le mamao le maua

O le mamanu e puipuia ai tagata faʻalavelave e ulufale ai, puipuia i le pefu, o le susulu o le la, susu, susuga, susu. I le tulaga o le faitotoʻa o le faitotoʻa o paʻu paʻu, o loʻo tuʻuina atu le mausali o le amataga o le amataga. O le gaioiga a le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o le taʻavale e puipuia ai le taʻavale mai le faʻaleagaina o le faitotoʻa o le faitotoʻa.

O le mamanu o le mamanu ua faia i le pa e tatalaina ai ni foliga: sikuea, faasologa, trapezoodids, uches. O le tapoleni e faia i le Alumini po o Steel Lamellas (fasipepa) ma polysurethane Bamm tumu, o le Hormal Faasalaga meatotino.

A faʻaaoga e puipuia ai itu alamanuia, e faʻapipiʻiina tagata faʻapitoa mo le faʻavae o le fausaga, lea e faʻatapulaa ai le olaga tautua. Pei o se faʻaopopoga manaʻomia, o se tapuni ma le loka ma se latalata o loʻo vaʻaia.

Otometi Gate ma le mamao le maua

Sulu. O ia faiga e fausia ai se lagona o se gateted gate, aua i le taimi o le amataga o se tulaga faalava. A faʻapipiʻiina, o se isi vaega o loʻo faia i luma o le fausaga i luma o le fausaga mo le pito i lalo o le upega tafailagi, o le a le mautonu i le tolu o le faitotoʻa i le taimi o le faitotoʻa i le taimi o le faitotoʻa i le taimi o le faitotoʻa i le taimi o le faitotoʻa i le taimi o le faitotoʻa i le taimi o le faitotoʻa.

O le eseʻesega mai le vaega o le faitotoʻa o le tapoleni o se tasi mamanu i luga o le atoa nofoaga, latalata vavalalata i le alatele o le avanoa. O le romary system e faʻalagolago tele peʻa faʻagaioia, puipuia le potu mai le malulu.

Fuli. E le manaʻomia e le ituaiga o le faitotoʻa o le faʻaopopoina o le faʻapipiʻiina o le vaega ona o le fetuutuunai o le tapoleni, o loʻo milo i luga o le amataga. O le mea o pinilla e tumu i polyrethane osam. E mafai ona faapipiiina le system i fafo ma i totonu o le nofoaga puipuia.

Otometi Gate ma le mamao le maua

O le lelei o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le lisi ituaiga o le ono mafai ona faʻatinoina i se lautele lautele lautele (oʻo i le 12 m lautele, e oʻo i le 10), faʻapea foi ma le 10), faʻapea foi ma le 10), faʻapea foi ma le 10), faʻapea foi ma le 10), faʻapea foi i le 10), faʻapea foi ma le 10), faʻapea foi ma le 10), faʻapea foi ma le 10), faʻapea foi ma le 10), faʻapea foi ma le 10), faʻapea foi ma le 10), faʻapea foi ma le 10), faʻapea foi ma le 10), faʻapea foi ma le 10), faʻapea foi ma le 10), faʻapea foi i le 10) O lenei fuafuaga e lautele e faʻaaogaina pe a faʻaaogaina, ua faʻatuina ina ia naʻo le atunuʻu ma fale tumaʻoti, ae o loʻo i ai foʻi faleoloa, fale teu oloa.

Filifiliga o otometi

A o le i faʻatau atu le otometi, e tatau ona e filifilia le faitotoʻa o le a fetaui ma ou uiga pe a faʻagaioia i se apalai.

O le drive i le otometi Garage Gate e tatau ona filifilia ma manatu nei:

  • Lautele o le tapoleni, ma faʻatonuga pe a tatalaina;
  • mea ma mea e maua ai au koluma, pe a faʻatupeina ai i totonu o le galuega;
  • oloa mo faʻatekinisi faʻapitoa;
  • oloa i le mamafa 3-4 taimi sili atu tele o fausiaina;
  • Faatoa fuafua faafia;
  • O le tau e mafai ai ona folau ma le talafeagai o aiaiga ma le manaʻomia o le malosi o le malosi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se laʻau matagofie: Licker, vai puipui, ie

Otometi Gate ma le mamao le maua

Otometi e tusa ai ma le metotia o taumafaiga o ituaiga e lua: laina (lea, e fuafua i le faʻavae o gaioiga, vaevaeina i le anufe) ma le leʻe.

Laina

O lenei ituaiga o otometi e faʻaaogaina mo naʻo le taupega o galugalu (tele garage), e aofia ai le tele o mea faʻapipiʻi (besh) e suia lo latou umi pe a tatalaina ai le latou umi pe a tatalaina ai le latou umi.

Anufe. E aofia ai se eletise eletise, kekeo, anufe anufe. Faaaogaina i tamai faitotoa. O le lelei e maualalo tau, talitonuina.

Otometi Gate ma le mamao le maua

Kinā. O le otometi o loʻo faʻamauina i totonu o fale, e aofia ai le afi eletise, o se pamu, o le hypralicing. O tulaga lelei o: O le faigofie o le fesuiaʻiga o le malosi o le suavai faʻamama, umi atu nai lo le anufe masini, le olaga tautua.

Taumoa

E ui i tau o avanoa ma le faʻatuatuaina, laina otometi e le faʻapipiʻi i ituaiga uma o faitotoʻa. O lea la, faatasi ai ma laina tau, taupulepulega e aofia ai se eletise eletise ma le kia, sosoʻo ma le level, ua i ai. O lenei eletise eletise e sili atu le talitonuina nai lo isi masini otometi puipuia mai le hacking, faʻaaoga i luga o faitotoʻa tetele ma malosi.

Otometi Gate ma ou lava lima

O le sili ona masani ai o le tele o feaveaʻiga puipuiga o loʻo taʻape ai faitotoʻa. I totonu o afi afi ua matua maua ai le tutoatasi o le faʻapipiʻiina o pato otometi. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le i ai o tomai masani i lenei galuega, o se seti meafaigaluega ma masini, o le suʻai, o le paʻu meafaigaluega, o le paʻu o le uʻamea (bulgan).

A faʻapipiʻiina, latou te manaʻomia ni paipa paipa, o se auala (uʻamea faʻapitoa o le vaega-fausaga vaega) Faʻamalosia le lagolago, oneone, fasi lapisi. O mea mo le trim e mafai ona avea ma laʻau, o le tolopoina o ata.

I le taimi muamua, e tatau ona e fuaina le mea filifilia ma le isi vaega mo le tatalaina o le faitotoa. E faʻapipiʻi se faitotoʻa otometi oe, e te manaʻomia:

  • Sauni ni faʻailoga e faʻapipiʻi ai pou lagolago: e sasaa ai le paʻu i lalo, o le patipati o sima;
  • e faʻafeiloaʻi ai ia papatusi lagolago mo fusi atu o mata;
  • tautau saunia o le ie i luga o le matasele;
  • Faapipii le eletise eletise i le pou po o le stash.

Otometi Gate ma le mamao le maua

O le sili ona masani ai

O le Galue otometi mo le faletaavale ma le vave tatalaina o le a galue pea o le a faia pea ma le faigata-leai pe a uma le tulaga talafeagai ua ausia. Mo fetuunaiga taimi, e tatau ona e iloa le au taatele o latou, lea e aofia ai:

  • solia pe ofuina o le ausponism;
  • toilalo o masini palota;
  • taunuuga o le le-tomai faʻapipiʻiina;
  • O nai leo e sili atu ai le galueaina o le faitotoʻa.

Tusitusiga i luga o le autu: Venetian Style i totonu

Otometi Gate ma le mamao le maua

Solia pe ofuina o le auala

E le mafai ona faʻaumatia lenei mafuaʻaga, aua o le suia o le tautotogo o loʻo maua ai le fuafuaina o pito o ana tapulaʻa faʻapitoa mo soʻo se vaega. Toe faaleleia se faitotoʻa otometi i le taimi e tasi e aofia ai le faʻailoaina o se taulaga, faʻavasega faʻaeteete o le mamanu ma se eletise eletise.

Otometi le toilalo

O le avetaavale ua le lelei ma le maualuga o le malosi Grid avega: O loʻo i ai i le faʻaaogaina o galuega i lalo ole auala o loʻo faʻaaogaina ai. A faʻapea e le o le tuʻuina atoa faitotoa o faitotoʻa ma agai i luga, ona e tatau lea ona toe faʻafouina le tapulaʻa o otometi.

O aʻafiaga o le le faʻamalosiʻau faʻapipiʻi

O faʻafitauli o lenei natura e aofia ai le tele o le galuega o faʻalapotopotoga o faʻalapotopotoga. O le sui tautua e i ai le aia tatau e mumusu ai i le tagata faʻatau i le faʻatulagaina o auaunaga pe a fai o le mea sese na tupu ona o le Amisar Wartivetion i le mamanu poʻo le eletise. O mea sese o le le-faʻapolofesa e oʻo atu i le drive motuvage, o le vave o le ofuina o vaega ma elemene, o loʻo tipiina le uaea, ma le toe faʻaleleia e sili atu le taugata nai lo le masani ai.

Otometi Gate ma le mamao le maua

I fafo atu o leo i le taimi o fausiaina

O le otometi faletaavale Garage Gates o le a fatufatu ma le leai o se librictant i le va o vaega lata ane. Afai o le leo e sau mai le matasele, ua lava e faʻaseseina ai i latou ma masini suauʻu. O le itu o le auala o le auala lava e mafai ona aveʻesea e se tagata faʻapitoa, faʻaaogaina le libricant e tutusa ma lenei masini e tusa ai ma le faʻapipiʻi o faʻatonuga.

I le toe faʻatulagaina o faiga, o leo faʻapitoa e foliga mai ona o le faʻaputuga o le a o le tauaveina o le utu o lapisi, aisa, kiona, oneone. Ina ua fausia utupoto, o se tagata faapitoa na faia lona sui.

Otometi Gate ma le mamao le maua

Puipuiga

Puipuia le tele o toe faʻaleleia o taimi e mafai ona taofia ai le puipuia o faiga, o le autu o le:
  • Taufaatasi taimi o asiasiga i mechanisms;
  • Liligiina o vaega i foliga muamua o foliga;
  • Fufuluina o le faitotoa, faamaufaailoga;
  • Faigaluega tomai faapitoa.

Tau

O moli otometi na lafoaʻi, o le tau o le e faʻamoemoe i le faʻavae o le faʻavaʻa, o le tulaga o mea o le tipiina, mamanu, e mafai ona faia uma i le tamaoaiga o le tamaoaiga. O le mea lea, tusa ma le tau o le tau mai le 25 i le 45 afe rubles.

O le mauaina o le faitotoʻa ma le mamao e mautinoa ai e mautinoa le mafanafana ma le faʻamamaina o le puipuiga a le atunuʻu, o loʻo faia ai le vaega o le atunuʻu, cootage, Alamanuia.

Otometi Gate ma le mamao le maua
Otometi Gate ma le mamao le maua
Otometi Gate ma le mamao le maua
Otometi Gate ma le mamao le maua
Otometi Gate ma le mamao le maua
Otometi Gate ma le mamao le maua
Otometi Gate ma le mamao le maua
Otometi Gate ma le mamao le maua
Otometi Gate ma le mamao le maua
Otometi Gate ma le mamao le maua
Otometi Gate ma le mamao le maua
Otometi Gate ma le mamao le maua
Otometi Gate ma le mamao le maua
Otometi Gate ma le mamao le maua
Otometi Gate ma le mamao le maua
Otometi Gate ma le mamao le maua
Otometi Gate ma le mamao le maua
Otometi Gate ma le mamao le maua

Faitau atili