Automatska vrata s daljinskim otkrićem

Anonim

Automatska vrata s daljinskim otkrićem

Glavna moderna izgradnja valjanja koja štiti privatnu i proizvodnu površinu je automatska vrata s udaljenim otkrićem. Oni vam omogućuju da udobno uđete u parcelu, u garaži bez dodatnih troškova vremena i truda. U kišnom vremenu, vlasnici takvih vrata ne moraju ponovno izaći iz salona automobila.

Vrste automatskih garažnih vrata

U svom sastanku uređaj je podijeljen na ulazak, garažu, industriju. Ovisno o dizajnerskim značajkama, oni su klasificirani na zamah, uvlačenje, podizanje. Posljednja speciacija dodjeljuje presjek, valjanje, okretanje sustava.

Ljuljati

Ovo je najpopularniji dizajn. To je prikladno prilikom instaliranja, pouzdanog pri radu, dostupan je po trošku. Vrata se mogu otvoriti prema unutra ili van. Izbor materijala je najrazličitiji: obloge, paneli, aluminijski profil, čelik glatki list ili uzorku, zavarenu rešetku, kovane elemente, profesionalni list. Za dizajn ovog tipa, s jednim dizajnom ima jedan dizajn s vratima, koji je izravno ugrađen u platno ili instaliran.

Automatska vrata s daljinskim otkrićem

Tako da vrata služe za dugo vremena i pouzdano, površina je prekrivena posebnom kemikalijom koja štiti od vlage, snijega, tuče, zaleđivanja.

Ako se natečeni sustavi koriste za garažu, onda morate zapamtiti potrebu za čišćenjem snijega za njihovo otvaranje. Automatska vrata za ljuljanje naširoko se koriste za zaštitu vikendice, vikendice, teritorije industrijskih organizacija.

Pretovar

Ova vrsta postaje popularna na privatnim teritorijima, jer je potrebno malo prostora. Kroz ovaj barijerni dizajn, glomazni prijevoz bilo koje visine može se voziti. Automatska klizna vrata su izvrsna za rad zimi: nema niti, snijega, led, vjetrovi neće biti prepreka pri otvaranju vrata.

Automatska vrata s daljinskim otkrićem

Da biste instalirali sustav uvlačenja, potrebno je osigurati dodatno mjesto, pripremiti poseban temelj. Vrata se preporučuje da se instaliraju odvojeno od vrata. Konstrukcija na vijčanim pilotima pružit će pouzdanu zaštitu od hakiranja.

Uvlačići uređaji se koriste u parkiralištima, zemlji i vikendicama, skladištima, hangarima, industrijskim područjima, željezničkom kolodvoru, na zračnim lukama.

Podizanje (presjek, rotacijski, valjani)

Presjek. Zbog činjenice da se automatsko presjek vrata u otvorenom obliku penje ispod stropa, uzmite malo prostora i zahvaljujući njihovom dizajnu, ne mogu zakačiti automobil, često se koriste za garaže. Također se naširoko koristi u autopraonicama, radionicama za automobil, na teritorijima industrijskih objekata.

Članak o toj temi: Linoleum Bellows: Kako pristajati laminat između soba, t-oblika praga za pod i fleksibilni profil

Automatska vrata s daljinskim otkrićem

Dizajn sprječava uljeze prodrijeti, štiti od prašine, izravne sunčeve svjetlosti, vlage, vlage. Na perimeru vrata prolaze gumene brtve, koje pružaju pouzdanu nepropusnost otvora. Osobitost sustava pouzdano štiti automobil od oštećenja vrata vrata.

Dizajn dizajna je napravljen u zidnom otvoru bilo kojeg oblika: kvadrat, pravokutnik, trapezoidi, lukovi. Platno je izrađeno od aluminijskih ili čeličnih lamela (traka) s poliuretanskom pjenom punjenjem, koja ima svojstva toplinske izolacije.

Kada se koristi za zaštitu industrijskih područja, postavljeni su posebni pribor za sekcijske strukture kako bi se dobila ukočenost strukture, koja produžuje život. Kao potreban dodatak, predviđen je prolaz s bravom i bliže.

Automatska vrata s daljinskim otkrićem

Zakrenite. Takvi sustavi stvaraju dojam preklapanja vrata, jer tijekom otvaranja traje horizontalni položaj. Kada se instalirate, dodatno područje uzima se u obzir ispred strukture za dno weba, koji strši na trećini visine vrata tijekom otvaranja.

Razlika od presjeka je platno jedan dizajn na cijelom području, u blizini pored perimetra otvora. Rotacijski sustav je prilično pouzdan kada radi, štiti sobu od hladnoće.

Valjani. Ova vrsta vrata ne zahtijeva dodatno ugradnje zbog fleksibilnosti platna, koji se vrti tijekom otvaranja. Materijal je lamela ispunjen poliuretanskom pjenom. Sustav se može instalirati i izvan i unutar zaštićenog područja.

Automatska vrata s daljinskim otkrićem

Glavna prednost vrata vrste rola je mogućnost obavljanja širokog dimenzionalnog raspona (široko do 12 m, do 10), kao i kompaktnosti u otvorenom stanju. Ovaj dizajn je univerzalan kada se koristi, utvrđuje se ne samo na teritorijima i privatnim garažama, već iu trgovačkim centrima, skladištima.

Odabir automatskog

Prije kupnje automatizacije morate odabrati same vrata koja bi odgovarala vašim karakteristikama prilikom rada u određenoj prijavi.

Pogon do automatskog garažnog vrata mora biti odabran sa sljedećim točkama:

  • Širinu platna, njegovih smjerova pri otvaranju;
  • materijal i veličina stupaca, ako je predviđeno u instalacijskom radu;
  • zalihe za tehničke specifikacije;
  • dionica u težini 3-4 puta više izvorne mase gradnje;
  • Radna frekvencija;
  • Trošak na koji se može upravljati odgovarajućim radnim uvjetima i traženim zalihama snage.

Članak na temu: Kako napraviti prekrasan strop: linker, tekuće pozadine, tkanina

Automatska vrata s daljinskim otkrićem

Automatizacija prema metodi napora je dva tipa: linearni (koji, ovisno o načelu djelovanja, podijeljeno je na crv i hidrauliku) i polugu.

Linearan

Ova vrsta automatizacije se koristi samo za ljuljačka vrata (uglavnom garaža), sastoji se od nekoliko priključenih aktivatora (držača) koji mijenjaju svoju duljinu kada je dizajn otvoren.

Crv. Sastoji se od električnog motora, mjenjača, crva. Primijeniti na mala privatna vrata. Prednost je niska cijena, pouzdanost.

Automatska vrata s daljinskim otkrićem

Hidraulika. Automatizacija je montirana unutar kućišta, sastoji se od električnog motora, pumpe, hidrauličnog cilindra. Prednosti su: jednostavnost transformacije energije pokretne tekućine, dulje nego u automatizaciji crva, životni vijek.

Poluga

Unatoč dostupnim cijenama i pouzdanosti, linearna automatizacija nije instalirana na svim vrstama vrata. Stoga, zajedno s linearnim, poluge sustavima koji se sastoje od električnog motora s mjenjačem, ugrađeni poluga, su u potražnji. Ovaj električni pogon je pouzdaniji od ostalih automatskih uređaja štiti od hakiranja, koji se koristi na velikim i snažnim vratima.

Automatska vrata s vlastitim rukama

Najčešći izbor mobilnih sigurnosnih struktura se ljuljaju vrata. Među vozačima se sve više nalaze neovisna instalacija automatskih vrata. Da biste to učinili, potrebno je imati osnovne vještine u ovom radu, odgovarajući skup alata i uređaja: lopata, stroj za zavarivanje, rezanje električnih alata za metal (bugarski), mjerni instrument (razinu), odvijač.

Kada se instalirate, trebat će im cijevi profila, kanal (metalni profil P-oblika) kako bi ojačali stupove za podršku, armaturu, elektrode, cigle, mort iz mješavine cementa, pijeska, malog ruševina. Materijal za trim može biti stablo, zavarena rešetka, ispravljena.

Prije toga morate mjeriti odabrano mjesto s dodatnim prostorom za otvaranje vrata. Za ugradnju automatskog vrata, trebate:

  • Pripremite jame za instalaciju podrške stupovima: za ulivanje ruševina na dno, ulije cementne žbuke;
  • pozdraviti ploče za podršku za pričvršćivanje petlji;
  • objesiti pripremljenu tkaninu na petlji;
  • Ugradite električni pogon na stupce ili krila.

Automatska vrata s daljinskim otkrićem

Najčešće mane

Automatska vrata za garažu s daljinskim otvaranjem će raditi kontinuirano i bez problema ako su ispunjeni svi potrebni uvjeti prilikom instaliranja. Za pravovremeno rješavanje problema, morate znati najčešće od njih, koji uključuju:

  • razbijanje ili trošenje torzijskog mehanizma;
  • neuspjeh automatizacije;
  • posljedice neprofesionalne instalacije;
  • Dane zvukove kada upravljaju vratima.

Članak o temi: mletački stil u unutrašnjosti

Automatska vrata s daljinskim otkrićem

Lomljenje ili trošenje mehanizma torzije

Nemoguće je sami ukloniti ovaj uzrok, jer proljetna zamjena osigurava izračun njegovih parametara strogo pojedinačno za svaki sustav. Popravak automatskog vrata u isto vrijeme podrazumijeva rastavljanje torzijske jedinice, pažljivu konfiguraciju dizajna i električnog pogona.

Neuspjeh automatizacije

Pogon ne uspije s opterećenjem visoke snage: U tijeku su radovi za zavarivanje ili je uključena betonska mješalica. Ako se sekcijska vrata ne u potpunosti spuštaju i rastu, morate ponovno konfigurirati granične sklopke automatizacije.

Učinci neprofesionalne instalacije

Problemi ove prirode čine većina organizacija rada. Predstavnik usluga ima pravo odbiti kupca u jamstvenoj službi ako se greška dogodila zbog intervencije amatera u dizajnu ili električnom pogonu. Pogreške ne-profesionalnih dovodi do loma pogona, brzo trošenje dijelova i elemenata, rezanje kabela, a popravak je ocijenjeno mnogo skuplje od uobičajenog.

Automatska vrata s daljinskim otkrićem

Tijekom izgradnje

Automatska garažna vrata će škripati s nedostatkom maziva između susjednih dijelova. Ako zvuk dolazi iz petlji, dovoljno je podmazati strojno ulje. Kreška samog mehanizma može se eliminirati samo specijalistom, primjenom maziva koji odgovara ovom uređaju prema priloženoj upute.

U uvlačivim sustavima, pojavljuju se vanjski zvukovi zbog akumulacije u noseći snop smeća, leda, snijega, pijeska. Kada deformiraju grede, stručnjak obavlja svoju zamjenu.

Automatska vrata s daljinskim otkrićem

Prevencija

Spriječiti velike popravke mogu biti pravovremene preventivne mjere, od kojih su glavni:
  • Redoviti pregled mehanizama;
  • Podmazivanje dijelova na prvim pojavljivanjima škripa;
  • Vrata za pranje, brtve;
  • Sustavna profesionalna usluga.

Cijena

Automatsko ljuljačka vrata, čija cijena ovisi o parametrima okvira, kvalitetu materijala od trima, dizajna, razine automatizacije i instalacijskog rada, može se napraviti u ekonomskoj verziji iu luksuznoj klasi. Stoga se približna vrijednost kreće od 25 do 45 tisuća rubalja.

Stjecanje vrata s udaljenim otkrićem osigurava udobnost i pouzdanost zaštite teritorija, stvara gotov dizajn seoske kuće, vikendice, industrijskog objekta.

Automatska vrata s daljinskim otkrićem
Automatska vrata s daljinskim otkrićem
Automatska vrata s daljinskim otkrićem
Automatska vrata s daljinskim otkrićem
Automatska vrata s daljinskim otkrićem
Automatska vrata s daljinskim otkrićem
Automatska vrata s daljinskim otkrićem
Automatska vrata s daljinskim otkrićem
Automatska vrata s daljinskim otkrićem
Automatska vrata s daljinskim otkrićem
Automatska vrata s daljinskim otkrićem
Automatska vrata s daljinskim otkrićem
Automatska vrata s daljinskim otkrićem
Automatska vrata s daljinskim otkrićem
Automatska vrata s daljinskim otkrićem
Automatska vrata s daljinskim otkrićem
Automatska vrata s daljinskim otkrićem
Automatska vrata s daljinskim otkrićem

Čitaj više