Fai mai le leo

Anonim

O le faʻatauina o se laptop lelei poʻo se telefoni malu, matou te fiafia i le faʻatau, fiafia i le seti o foliga ma le saoasaoa o le masini. Ae e manaʻomia le fesoʻotaʻia ma le Gadgers i Faʻatalanoaga e faʻalogo i musika pe matamata i se ata tifaga, matou te malamalama o le leo na gaosia e le masini na gaosia e le masini, pei ona latou fai mai " Nai lo le tumu ma mama leo, matou te faʻalogo i se neurone o musumusu ma leo leo.

Fai mai le leo

Ae aua le faʻalavelave ma le elemene gaosi oloa, o le faʻafitauli i le leo e mafai ona foʻia na o oe. Afai e te malamalama i chips ma iloa pe faʻapefea ona faʻatau lelei, o le a le faigata ona e faia lau lava leo leo. I le matou tusiga, o le a matou taʻuina pe faʻapefea ona fai se leo leo tele mo ituaiga o masini.

Faʻafefea ona fai se leo leo?

I le tulaga muamua o le galuega i le fatuina o se amplifier, e tatau ona e mauaina ni mea faigaluega ma faatau vaega vaega. O le amplifir matagaluega o loʻo gaosia i luga o se tusi pasi pasi ma se uʻamea tolopoina. Le fausiaina o chips, faʻaaoga faʻavae faʻapitoa faʻapitoa e mafai ona faʻatauina i totonu o le faleoloa. Faʻaogaina se Komiti faʻamauina Circtit Project e mafai ai ona e faia se masini faʻapitoa ma faigofie ona faʻagaioia.

Fai mai le leo

Amplifier leo masani

Aua neʻi galo e uiga i foliga o le puʻupuʻu tasi-channel amplifir o loʻo faʻavae i luga o le chip o le Rda faʻasologa, o le autu o le tufatufaina tele o le tele o le vevela. O le mea lea, taumafai ma se masini Amplifiri Amplifiri, e le aofia ai le Microcrice Scrorite faʻafesoʻotaʻi ma isi vaega. Mo le faʻaopopoina o le ampiling o le ampolifier, e fautuaina le faʻaaogaina o se sipelator lattice mo le vevela aveese. O le Grid tele e faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga o le chip ma le mana o le amplifier. Tuu le nofoaga mo le vevela mago i le Amplifor fale.

O le isi uiga o le tutoʻatasi o le gaosia o le leo leo o le maualalo o le malosi taumafaina. O le taimi lea e mafai ai ona e faʻaaogaina le Amplifier i le taʻavale e ala i le faʻafesoʻotaʻiga i le maa poʻo le auala e faʻaaoga ai le mana o le maa. Faʻafaigofie Amplifier Models manaʻomia se voltage o le taimi nei i le taimi nei i le 3 volts.

Fai mai le leo

O elemene autu o le amplifier

Afai o oe o se amataga leitio Adateur, ona mo sili atu le talafeagai galuega, matou te fautuaina e te faʻaaogaina se polokalame komipiuta faʻapitoa (Sprint lisi. Faatasi ai ma lenei polokalame e mafai ona e faia ma vaʻai i totonu o lau komepiuta. Manatua o le fausiaina o lau lava fuafuaga e aoga, naʻo na mataupu pe a lava sau poto masani pe a lava le poto masani ma le malamalama. Afai o oe o se tagata poto masani le poto masani leitio, ona faʻaaoga lea o ni fuafuaga sauniuni ma faʻamaonia

Lalo o le a matou tuʻuina atu le polokalame ma faʻamatalaga o filifiliga eseese mo leo leo:

O le ulutala ulutala amplifoer

Lolomi le amplifor mo Wable Wablephone e leai se mana maualuga, ae e le lava le malosi tele. O se mea taua lea mo le Mobile Amplifiers e fafaga mai maa. Ma i luga o le masini e mafai ona tuu le fesoʻotaʻiga, i le pule mai le fesoʻotaʻiga i le 3 volt fetuunai.

Fai mai le leo

Fale o le HouthMophone Amplifier

Mo le gaosia o se amplifitier mo headphone, o le ae manaʻomia:

  • Chip TDA2822 poʻo le alog Ka2209.
  • Amplifier fonotaga fonotaga.
  • Capitied 100 o le 4 fasi.
  • Faataaloga mo le ulutala ulu.
  • Connector mo le apoapoai.
  • Pe tusa o le 30 centimita o le apamemea uaea.
  • Vevela sunk elemene (mo se tulaga tapunia).

Fai mai le leo

O le Polokalama a le Headphone Amplifir

O le Amplifor o loʻo faia i luga o le Lomitusi Clictit Crimat Corport poʻo le faʻapipiʻiina. Aua le faʻaaogaina le vaega o loʻo tupu mai i lenei pepa, aua e mafai ai ona faʻalavelaveina. Ina ua uma ona faia, o lenei amplifirier e mafai ona maua ai se malosi malosi ma le manaia mai le telefoni, e alu solo le tagata taalo.

Sili atu nai lo le tasi filifiliga o le fale o le fale Amplicier mo headphone, e mafai ona e masani i le vitio:

Laptop Audio Amplifor

O le laptop Amplifor o loʻo i mataupu o loʻo i ai le malosi o le Dynamics na fausia i totonu e le lava mo le faʻalogo masani, pe ua le manuia le au failauga. O le amplifirier e tatau ona fuafuaina mo failauga mai fafo i luga i le 2 Watts ma le matagi tetee i le 4 ohms.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ma pe faʻafefea ona vali se faitotoʻa o le faitotoʻa

Fai mai le leo

Laptop Audio Amplifor

Le fausiaina o se amplifier, o le a e manaʻomia:

  • Lolomiina o le Thempitation House.
  • TDA 7231 microcrictive.
  • 9 Volt Mana Tausiga.
  • Mataupu mo le tuʻuina o vaega.
  • Condenser leai-porla 0.1 μf - 2 fasi.
  • Condenser porland 100 μF - 1 fasi.
  • Condeenser Polar 220 μf - 1 fasi.
  • Condensaser polar 470 μf - 1 fasi.
  • Tetee tumau 10 com - 1 fasi.
  • Toe faaleleia i taimi uma 4.7 ohms - 1 fasi.
  • Sui le lua-tulaga - 1 fasi.
  • O le faamoega mo le ulufale atu i le leotele o le 1 fasi.

Fai mai le leo

Laptop Audio Amplifor matagaluega

O le faʻasologa o le Fonotaga e fuafuaina tutoʻatasi e faʻalagolago i le polokalame. O le maalili e tatau ona avea o se tele o se lapoa lea e le o le atoatoa o le vevela i totonu o le Amplifir fale e le sili atu i le 50 tikeri celsius celsius. Afai e te fuafua e faʻaaoga le masini i fafo, e manaʻomia le faia o se fale ma pu i totonu o le ea femalagaiga. Mo le fale, e mafai ona e faʻaogaina se palasitika pusa po o atigipusa pusa mai lalo o le numera o le leitio tuai.

E mafai ona e vaʻai i faʻatonuga vaʻaia i le vitio:

Leo leo mo le leitio taavale

O lenei amplifier mo le taʻavale leitio ua potopoto i luga o le TDA8569q Ship, o le polokalame e le faigata ma taatele.

Fai mai le leo

Leo leo mo le leitio taavale

O le Microcricces ua i ai mea o loʻo taua i lalo:

  • Inpunt Manal 25 Watts i le auala i 4 ohms ma 40 watts i le auala i le 2 ohms.
  • Malosiaga sapalai 6-18 Volts.
  • Vavaeina o le toe gaosia taimi o le 20-20000 Hz.

Mo le faʻaaogaina i totonu o le taʻavale, e tatau i le ata ona faʻaopopoina se faʻamama ese mai le faʻalavelave e faia e le afitusi ma le faalelei. O le sipisinisi e i ai foi se puipuiga o le sologa lelei ma le lagolagoina.

Fai mai le leo

Leo leo amplifier mo le ACtognal

Siakiina ma le polokalame tuʻuina atu e faʻatau ai vaega talafeagai. Le isi, tusi se laupapa tusi pasi ma vilivaevae i totonu. Ina ua uma lena, faaalu le laupapa ma Chlorine Filema. I le faaiuga, Ludum ma amata ona faʻatau atu le 'auʻaʻia o sigisi kocrocumbartic. Manatua e sili atu auala o le mana e sili atu le ufiufi o le mafiafia vaega o le tagata faatau ina ia leai se faamaoniga mo taumafa.

I luga o le Chip manaʻomia e faʻapipiʻi le moli uila pe tuʻufaʻatasia le malosi ma le fesoasoani a le tagata faʻasāina, i se isi itu, ma le ampelifier o le a oso aʻe.

A maeʻa ona faʻaputuputu le chip, e tatau ona e faia se malosi faʻamalosi e tusa ma le polokalame nei:

Fai mai le leo

Faamama faamama polokalame

O le toʻilalo i totonu o le faʻamamaina dull i 5 taimi, ma se uaea ma se koluse vaega o le 1-1.5 mm, luga o le faʻatuatua o le 20 mm.

Ma le mea foʻi, o lenei faʻamama e mafai ona faʻaaogaina pe a fai o lau lipine faʻamaumau e puʻeina "fetaomi".

Gauai atu! Ia faaeteete ma aua le fenumiaʻiina le malosi o le mana, a leai o le Microcrarvefilit ua tini i luma vave.

Faʻafefea ona fai se amplifoer mo stereo faailo, e mafai foi ona e aʻoaʻo mai le vitio:

Leo leo i luga o tagata faataulaitu

O se matagaluega mo se tagata faasee Amplifirier, faʻaaoga le polokalame i lalo:

Fai mai le leo

Leo leo leo leo leo

E ui lava ile polokalame, e ui lava o le tele o ou loto, mo mafuaaga nei:

  • Faʻafaigofie Faʻapipiʻi ona o le laititi o elemene.
  • E leai se mea e manaʻomia ai le faʻavasegaina o tagata faʻatau atu i faʻatalanoaga.
  • 10 WAST le mana, ma le taua tele mo potu malolo fale.
  • Lelei le fetaui ma le fou ata pepa ma tagata taaalo.
  • Lelei manaia foliga.

Amata faaputuputu se mana ampilier. Vaevae le lua auala mo stereo ma le lua o le lona lua o matagi e tamoe mai le tasi transformer. I luga o le fausaga, fai alalaupapa i luga o le sikolakiina diods mo le toe fai. Ina ua maeʻa alalaupapa o le CRC orpters mai le lua vaevaega o le 33,000 IGF ma i le va o latou o le teteʻe i le 0.75 ohms. O le Oloa Dester e manaʻomia se siʻosiʻomaga malosi, ma le sheek i le taimi nei i le 2a, o le a e faʻaumatia ai le 3 wal, ina ia sili atu ma le faʻasaoina o le 5-10 W. O le tele o vaega o tagata sapalai i le polokalame, e lava ai ma le mana o le 2 le a.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona vali le uʻamea pate ma mo se taimi umi

Fai mai le leo

Amplifier i luga o tagata faataulaitu

Alu i le tele o le amplifier. Uma vagana ai le faaiuga o le faaiuga a le faaiuga o le faaiuga o le vaiaso t1 / tr2 i luga o le laupapa lava ia. O le vaega o loʻo tuʻuina atu i fafo atu o le aufaʻatau. O tagata reasautrs R1, R2 ma R6 e sili le vave saoasaoa, pe a uma fetuunaiga uma i le pa'ū, e tusa ma lo latou tetee mulimuli restars ma le tetee mulimuli. O le tulaga ua faʻaititia i gaioiga nei - ma le R6 ua setiina i le voltage i le va o le X ma Zero e avea ma le afa o le voltage + v ma zero. Ma, faʻatasi ai ma le fesoasoani a R1 ma R2, o le nofoaga o loʻo iai nei o loʻo iai nei, matou te tuʻuina le Taster e fuaina Tutoʻatasi o loʻo i ai nei O le toe vaega o le amplififier i le vasega o le maualuga ma le mea moni, i le leai o se faʻamatalaga saʻo, o loʻo alu mea uma i le malosi o mea. Mo le 8-o le OHMIC POSTHS, o le taimi nei e tatau ona 1.2 ma i le voltage o 27 voltage o 27 voltage, o lona uiga 32.4 wat vevela i le auala. Talu ai o le seti o loʻo i ai nei e mafai ona faia ni nai minute, o le faaiuga o le vaiaso o le vaiaso e tatau ona i luga o le maalili o loʻo malulu tele, a le o le a latou vave faʻatupuina.

A faʻafesoʻotaʻi ma le faʻaititia o le teteʻe atu o le ampolifier, o le taimi o le CBC e mafai ona tuputupu aʻe, o lea e sili atu le faʻaaogaina o le 5.5 μf mo le ata polmer. Ua talitonu o lenei polokalame e le o faasino i ai lava ia, ae naʻo le tulaga ua i ai se filifili o Tulasama i le va o le itu; R 10 μm + ma 0.1 'o le a le lalolagi; Fualaʻau e manaʻomia ona tuʻu mea uma i le trantormer ma i le faʻatonutonuina o le matagaluega.

O se manatu lelei o le a le faʻaaogaina o le Humarmal PASSE mo le sili atu fesootaiga i le va o le faʻaliliu ma le laʻei.

O nei ni nai upu e uiga i le mataupu. O le tele o fale o loʻo setiina e tafatafa o loʻo sauni - NS135-250 i le 2500 Square Captimeters i le Transistor. O le Hull lava ia e faia o le alofa po o le plastics. Aoina le Amplififier aʻo leʻi amata ona fiafia i musika, e manaʻomia le faʻaitiitia lona taua e tetea ai le laueleele. O le faia lea o lenei mea, faʻapipiʻi le SZ i le minus o le login, ma le galuega o totoe i le "Star" latalata i le Hopers Condoders.

Fai mai le leo

Fai mai le Amplifor mataupu i luga o tagata faʻatau

Faʻataʻitaʻiga Tau o Faʻatauga o Faʻamatalaga mo Transitor Audio Amplifor:

  • Faamama le faʻamalosi 4 fasi - 2700 rubles.
  • Transformer - 2200 rubles.
  • Tagata toa - 1800 rubles.
  • Amataga o le faaiuga o le vaiaso - 6-8 fasi 900 rubles.
  • Laititi elemene (au mautotogi, o tagata tausi, tagata faʻatau, doods) lata mai - 2000 Rullas.
  • Fesoʻotaʻiga - 600 rubles.
  • Manatu - 650 rubles.
  • Vali - 250 rubles.
  • Laupapa, uaea, fitafita e uiga i - 1000 rubles

O le iʻuga, o le aofaʻi e 12,100 rubles.

E mafai foi ona e matamata i se vitio amplifier comnestry video i Siamani tagata faimalaga:

Lamepa leo o le amplifier

O le faigofie amplifirier amplifier o loʻo aofia ai le lua cascades - o se muamua-amplifor i le 6n23p ma le mana Ampolitier i le 6p14p.

Fai mai le leo

Lamepa amplifir matagaluega

E pei ona vaʻaia mai le polokalame, o le galuega uma e lua o loʻo i ai i se faʻataʻitaʻiga o aofia ai, ma o le Andode o loʻo i ai nei o lamepa, e latalata i le tapulaʻa. O taimi nei e fausia i luga ma le kahode resivestors - 3ma mo le sao ma 50ma mo le moli moli.

O auiliiliga na faʻaaogaina mo le moli moli e tatau ona fou ma maualuga uiga. O le faʻatagaina mai o tagata faʻatonutonu o tapuaiga e ono faʻaopopo ma le 20% 20%, ma e mafai lava ona siʻitia mea uma e le 2-3.

E tatau ona fuafuaina le pato i le voltors i le voltage a itiiti mai 350 volts. O se fetuunaiga e tatau ona fuafuaina mo le tutusa feteenai. O le transformers mo le Amplifirier mafai ona masani ai - TV31-9 poʻo le sili atu onapo nei apalog - twese-6.

Fai mai le leo

Lamepa leo o le amplifier

O le numera o le tino ma le Stereo Paleni o le Pule i le Amplifoer e sili atu le mafai ona faʻapipiʻi, talu ai o le fetuunaiga faʻamaumauga e mafai ona faia i le komepiuta poʻo le tagata taalo. O le ulufale mai o le ulufale e filifilia mai - 6n1p, 6n2p, 6n23p, 6h3p. 6p14P, 6p15p, 6p18p poʻo le 6p43p (ma le siʻitia o le stohode o le kapeta o loʻo faʻaaogaina) o loʻo faʻaaogaina e pei o le paʻu o loʻo faʻaaogaina.

Tusa lava pe i ai sau galuega faʻataʻitaʻi, e sili le faʻaaogaina o se masani masani i le 40-60 watt rectifier mo le muamua liliu i luga o le paʻu o le atw amplifor. Naʻo le maeʻa o suʻega manuia ma le fetuunaiga o le ampolifier mafai ona faʻapipiʻiina se vaega o le troureformer.

Faʻaaoga le tapulaʻa mo pulupulu ma uaea e faʻafesoʻotaʻi faila faila e faʻapipiʻi ai "faamasani" i le 4 fesoʻotaʻiga.

O le fale mo le Paw Amplifirier e masani ona faia mai le atigi o mea tuai po o le tau pamu poloka.

O le isi filifiliga o le lamepa Amplifier e mafai ona e vaai i le vitio:

Mataupu i luga o le autu: Faʻamago le vinyl plampaper pe a uma ona pipii

Faʻavasegaina o leo leo

Ia e mafai ona e fuafuaina poʻo le a le vasega o le leo o le leo o le masini na e aoina, siaki le faʻavasegaina o umps i lalo:

    Fai mai le leo

    Amplifirier Vasega A. A.

  • Vasega A. A. - O le amplifiers o lenei vasega galuega e aunoa ma le tipiina i le laina laina o le volmamen uiga o le faʻamatalaina elemene, o le a le itiiti ifo o le le faʻavaeina e leai se aoga. Ae mo lenei mea e tatau ona e totogi ai se tele o le amplifier tele ma o se malosi tele na taumafaina. O le CPD o le vasega o le amplifirier e na o 15-30%. O lenei vasega e aofia ai lamepa ma transtistor amplifiers.
  • Fai mai le leo

    Vasega B Amplifor

  • Vasega B. - Vasega Amplifiers i le galuega ma se tipi-ese faailoilo o 90 tikeri. Mo lenei taotoga, o le lua-uʻutur-stroke screpme e faʻaaogaina, o vaega taʻitasi faʻateleina lona afa o le faʻailo. O le autu o le vasega o le vasega B AMPLIUFERS O le faʻaleagaina o le faʻailoga ona o le laʻasaga suiga o le tasi afa-galu i le isi. O le Plu o lenei vasega o Amplifiers o loʻo iloiloina le maualuga lelei, o nisi taimi e oʻo atu i le 70%. Ae ui i lea e ui i le aotelega o le faatinoga, faaonapoleina o le vasega o le vasega B Amplifi timplifire, e te le feiloai i fata malo.
  • Fai mai le leo

    AV. O le ampilifier

  • Vasega Au. - O se taumafaiga lea e tuʻufaʻatasia ai le Amplifites faʻamatala i luga atu, ina ia mafai ai ona ausia le le lava o faʻafitauli taua ma le maualuga lelei.
  • Fai mai le leo

    Amplifirier vasega N.

  • Vasega n. - Faʻatautaia faʻapitoa mo taʻavale, e iai se tapulaʻa tapulaʻa e fafaga ai ni poloka. O le mafuaʻaga mo le Foafoa o le vasega H Amplifiers o le beet bep o loʻo i ai se tosoina uiga ma lona averesi paoa e sili atu lalo ifo nai lo le sili ona maualalo. O le polokalame o lenei vasega o amplifiese, e faʻavae i luga o se polokalame faigofie mo le abinan ab Wormbiip galue i luga o se alalaupapa laupapa. Naʻo se faʻamatalaga faʻapitoa o le voltage e sili atu ona faʻaleleia le polokalame. O le elemene tele o le tau maimoaina o le polokalame o se faʻaputuga maisepine o se malosi tele, o le soʻo saʻilia pea mai le mana malosi. Le Malosi o Pooks, e faʻafesoʻotaʻia e le Pule Lenei le Solitulafono o le Galue ma le Mamanu Managu. O le sapalaiina o le tulaga o le galuega faatino o le amplifier faalua, faʻatagaina e feagai ma le faʻasalalauga o laina o le faʻailo. O le lelei o le vasega H AMPLIUFING e oʻo atu i le 80%, aʻo le faʻauigaina o le faʻailoga na o 0.1%.
  • Fai mai le leo

    Amplifirier Vasega D.

  • Vasega D o se vasega eseese o Amplifiers valaauina - "Digital Amplifiers". O le Digital Libration e maua ai ni suiga faʻavasegaina o filifiliga: mai le fetuunai o le tele ma le utu i le faʻatinoga o aʻafiaga o faʻamatalaga, pei o le reverb, o le leo leo. E le pei o Analog Amplifiers, o le folasaga o loʻo faʻailoa mai ai le vasega o le vasega o se faʻataʻitaʻiga e tasi. O lo latou malamalama e tumau, ma o le une e ese mai i le amlitude o le Analog o le faailo faailo i le sao o le amplifirier. O le lelei o lenei ituaiga o amplifiers e mafai ona oʻo atu i le 90% -95%.

I le faaiuga ou te fia taʻu atu o le gaioiga o le komepiuta e manaʻomia ai le tele o le poto ma le poto masani o loʻo faʻatauina mo se taimi umi. O le mea lea, afai e le i lotovaivai se mea, aua neʻi lotovaivai, faʻamalosia lou malamalama mai isi faʻaopopo ma toe taumafai!

Faitau atili