Teuteuga teuteu ma mea teuteu lelei: na o le, matagofie ma o aso nei

Anonim

Afai e te manaʻo e fai se ata muamua i le ala savali, matou te fautuaina oe e faʻaaoga mea o le faʻaonana ua taua "o le poto masani". E matua faʻatulagaina lava le faʻaalia o le maʻa masani, ae o loʻo taugofie i taimi. Faʻafetai i le faigofie le mamafa, o le maʻa e faigofie i le faʻapipiʻiina. Ae o le sili ona taua o lenei mea o lenei mea o se mataua o ituaiga o ituaiga, o lanu ma lanu e mafai ona faʻamalieina ai talosaga o le sili ona faʻaletonu mamanu.

O se teuteuga o le maʻa e mafai ona faia ma o latou lava lima e aunoa ma le faʻaaluina o tupe faʻaopoopo i tagata faʻapitoa. Ina ia faia lenei mea, ua lava lea e faitau ai la tatou tusitusiga ma amiotonu e mulimuli ai i fautuaga na tuuina atu.

Teuteuga teuteu ma mea teuteu lelei: na o le, matagofie ma o aso nei

Matamata i le alatele ma le maa faasolitulafono

Filifiliga o mea

Mo le totonu o le tino o puipui o loʻo i ai ni ituaiga o le faʻailoga o le faʻapitoa o le maʻa:

  1. ma le faavae o Gypsum;
  2. Ma le faavae o sima.

Ia malamalama poʻo le a le filifiliga e sili atu, tatou faʻatusatusaina.

  • O le Gypsum maa e faigofie i le gaosi, e le pei o sima, e le manaʻomia se taimane tisiketi mo le tipiina.
  • Gypsum maa fuaina e uiga i le 2 taimi faigofie sima. O le mamafa o le mamafa e taua pe a fai e filifili e faapipii i luga o luga o le plasterboard.
  • A o le foliga vaaia, o se tagata e leʻi sauni o le a le mafai ona vaʻaia le eseʻesega i le va o le Plaster ma le sima i le taimi muamua. O filifiliga uma e lua o loʻo i ai se tele lanu ma le faʻaputuga faʻaputuga.
  • Afai tatou te faʻatusatusaina tau, o le gyptum filifiliga o le a tau ai le averesi o le averesi o le 800-950 rubles i le sikuea mita. m. Crerete maa o le a tau 1000-1500 rubles.

Teuteuga teuteu ma mea teuteu lelei: na o le, matagofie ma o aso nei

Maa mai le sima

Teuteuga teuteu ma mea teuteu lelei: na o le, matagofie ma o aso nei

Maa mai le sima

E i ai le masani ma le tele o elemene. I le avea ai o se tulafono, o elemene o elemene e faaluaina, o lona mafai ona sefe, faʻaaogaina naʻo maa masani ma usu e lua lava le pese.

A o mafai ona e vaʻai, o le faʻavae o le tino o gypsum manumalo i mea uma. Na o lona le faʻaletonu e mafai ona taʻua ifo le malosi ma le fefe i le susu. Ae o loʻo iai nei le galuega i le tulaga o se maʻa matutu, ua ufitia i se vaega puipuia.

O se isi auala e puipuia ai mai le susu - luga o le auala i luga o le ata mo maa po o le arrylish eseese. Sa latou soloia sina fausaga o mea faitino, ae o le a puipuia lelei mai le filogia.

Faauma tekonolosi

Ua maeʻa le taua o le maʻa e amata i le tapenaina o le faavae. Aveese le tuai o mea faʻauma, aveese mea e le mafai. A i ai le paʻu i luga o le 5 mm i luga o le puipui, e tatau ona e felelei ai. Mo le lelei o le clutch o pa puipui e faagaeetia e le Primer.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e oe lava e faʻatauvaʻa mo pupuni ma faʻapipiʻi?

Ina ia vaʻaia lelei lava le maʻa manaia, matou te fautuaina oe ia faʻasau ifo le fola i luga o le fola aʻo leʻi oʻo i le taimi o toʻotoʻo o mea maualuluga, lanu, lanu ma tino.

Pipii le mea teuteu le maa i luga o le puipui

Mo le talaina, e mafai ona e faʻaaogaina fao o le vai poʻo le graspsum kelu. O le faʻaputuga agamalu i luga o le faʻaiuga faʻavae e talafeagai foʻi, ae pe a o galulue ma e taua le sili ona manaia ina ia leai se pogisa nofoaga ma faʻalologo.

O le faʻaumaina o faitotoʻa o faitotoʻa e amata lava ona amata i se tulimanu. E faʻatonutonu le malifa o le laufanua, o le paʻu tulaga e aoga.

Teuteuga teuteu ma mea teuteu lelei: na o le, matagofie ma o aso nei

Oti o mea teuteu teuteu

Afai e tatau, o le gypsum maa e mafai ona totoina ma masani hacksaw, ma sima - o le olo.

E tolu auala e fai ai le faaputuga pito i luga o tulimanu:

  1. Faʻaaoga elemene faʻapitoa;
  2. Tuu le faaputuga o le musika;
  3. Lototele i pito i se olo i se tulimanu o 45 °;

Ina ia maua se aafiaga matagofie, e mafai ona e faʻatupuina le sili atu le "gau", tipiina pito e faʻaaoga ai le naifi, emery pepa ma se faila.

Teuteuga teuteu ma mea teuteu lelei: na o le, matagofie ma o aso nei

Malamalama i le alatele trimemed maa

O le ogalaau o le auala i le mea e sili ona manaia ai le maʻa pe a fai e te faʻapipiʻiina faʻaopopo moli mai le itu ma luga. E aoga le aloese mai le pito i luma o le puipui.

A uma ona taoto i luga o maa, fasi elemene e ono aliali mai: chips, spil splits o lanu, slit. E faʻasaʻoina e faʻaaoga ai se perfush. Ina ia faia lenei mea, kuka se paluga mai le mea e teu ai, vai ma achecarc vaniish.

O le gaioiga atoa o loʻo faʻaalia i se ata vitio:

Fautuaga

Ina ia faʻaalia se ata faʻaalia o se pa o maʻa, e mafai ona e faʻaaogaina i lalo o le tulimanu o le faʻapopoleina o le pogisa nai lo le maa, o le lanu. O le isi tagata mamanu "chIP" o le tatalaina o le faʻaputuga o le pito i luga e faʻaaoga ai le apaʻau poʻo le auro o le a aliali mai pe a aliali mai le la.

O le mea e fai ai le maʻa o le a avea ma tagata faigaluega umi pe a fai o loʻo togafitia ma le matua acrylic eseese. Varnish ma kraskipputum po o le ea. E matua taua lava le faia i sone o mea e masani ona ootia ai pa.

Mataupu i luga o le autu: togalaau o Gazebos ata

Teuteuga teuteu ma mea teuteu lelei: na o le, matagofie ma o aso nei

Matagofie alatanu mamanu mamanuina teuteuina i le maa.

O le maa faʻavae o loʻo tuʻufaʻatasia ma le pepa puipui ma le teuteu teuteu, ae e masani ona tuʻufaʻatasia ma le plaged pa. A filifilia se lanu o vali, e manaʻomia le pikiina o se tuʻufaʻatasiga lelei mo le teuteu lelei mo le sukalati, ona foliga lelei lea ole potu ulufale.

Faitau atili