Court Nellisepers: Mo le ata, ata tifaga, lea e filifili, i luga o le fiafiaga faʻavae, ma le suiga i le umukuka, faʻapefea ona kelu, muamua, muamua, ata muamua,

Anonim

Court Nellisepers: Mo le ata, ata tifaga, lea e filifili, i luga o le fiafiaga faʻavae, ma le suiga i le umukuka, faʻapefea ona kelu, muamua, muamua, ata muamua,

Faʻamanatu o loʻo iai ni vaipuna i luga o le fale E le lava le pepa e le-leai, ae o vinyl avanoa e masani lava ona faʻaaoga, aua e sili atu lo latou malosi ma le onosaʻi. O le tuufaatasia o pepa puipui i luga o le manaia o le filifiliga o le filifiliga, ona o le mea moni o lenei mea e tautua ai i le tele ma e le maua mai le uta. O le lelei o le faʻailo ma le faʻaaogaina o se talafeagai talafeagai tuʻufaʻatasiga o se mea e manaʻomia mo le tumau o le puipui o le puipui puipui ma le tupua.

Tuufaatasiga o lanu i totonu: Allpaper ma taualuga

E i ai le manaia ma matagofie filifiliga filifiliga mo le taualuga mo fale mautotogi i soo se sitaili.

O le a le pepa faaipoipo:

  • Susulu monophonic pe ma mamanu;
  • Lanu suamalie;
  • Auai pe lamolemole;
  • Mate po o le susulu.

Court Nellisepers: Mo le ata, ata tifaga, lea e filifili, i luga o le fiafiaga faʻavae, ma le suiga i le umukuka, faʻapefea ona kelu, muamua, muamua, ata muamua,

O se fofo sili ona lelei o le mamanuina o puipui ma le taualuga i le isi lanu: o se eseesega o uiga o uiga o le tele o sitaili o onapo nei.

O le nofoaga na o le mafai ona i luga o le vaalele tuufaatasi pe ma le suiga i le puipui. Soo se tasi e ulufale atu i le potu e vave ona tosina mai pe a le paʻepaʻe le taualuga. E mafai ona e filifilia le lanu o le auvae i luga o le ufiufi pe a latou ogatasi ma le aotelega o le mafaufau o le potu. Na o potu moli e talafeagai mo sulugatiti maualalo. O le tulaga ese foliga o le a fesoasoani ia faʻateleina le maualuga o le potu, faʻaopopo moli ma le malamalama. O ata puipui i luga o le taualuga e mafai ona faʻaaogaina pe a naʻo le 4.75 m, a leai se potu e itiiti ai, ma le faʻamaligiina o le potu.

Mo le ata pepa puipui, o fale o fuafuaga a stalin e fetaui lelei, ae latou te le o feagai ma fale o fale ma tulaga masani.

O le a le pepa puipui e filifili ai le taualuga: Manatu

O le taualuga e masani lava ona susulu, o se tulaga taua o le filifilia o le filifilia o le coungpars o se tetee. Mamanuina ma le tusi ata mafai ona tupu, ae o le uiga o le malaia e tatau ona maualuga. E masani lava, vinetula, o fualaʻau suamalie ma mataitusi e faʻaaoga mo le faʻaleaʻoaʻo, i totonu o tulaga faʻasaoina - pepa. Afai o le vaalele o le vaalele e matua lamolemole, e mafai ona e filifilia le manifinifi pepa, ae afai e i ai ni faʻaletonu ogaoga - e tatau ona e filifilia le mafiafia (mai le 2 MM). Ona o le mafiafia o puipui, e mafai ona e nana ni faaletonu, mataua i le tulaga ma tau. E manaʻomia le saunia o le laufanua tutusa lava, o le tele o mea ua tele, o le faʻailoʻa, faʻaputuputu pepe, chips, e le tatau ona sili atu. Uma le faʻaletonu o mea ua manaʻomia ona aveese i se paʻu poʻo se alavai, a leai o le a latou le faʻasalaina. Ulugaliiluga pipii o afifi i luga o le le mautonu o le le mautonu foliga sili atu nai lo lamolemole.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fufulu le faʻamama i totonu o le fufuluina masini

Court Nellisepers: Mo le ata, ata tifaga, lea e filifili, i luga o le fiafiaga faʻavae, ma le suiga i le umukuka, faʻapefea ona kelu, muamua, muamua, ata muamua,

O lenei ua matua lauiloa i le GLepaper Wallpaper, o le fea sologa lelei agai mai le puipui i luga o le taualuga

Court Unkpapers mo le umukuka e tatau ona ausia nei manaoga nei.:

  • Tetee i le susu;
  • Faigofie o le tausiga, loto vaivai pepa puipui;
  • Tetee atu i burnout;
  • Le mautonu.

O le umukuka o se potu susu lea e tele ai manogi e tulai mai i aso uma. O le pepa puipui e tatau ona faʻamamaina mai le gaʻo, pefu ma faʻaleagaina. E sili le vave filifilia o le mea e te filifilia ai le taofiga o le afu nai lo le 2 tausaga e sui ai le toe faaleleia ona o le lapisi lapisi. E le manaʻomia le faʻaaogaina o le pepa puipui i luga aʻe o le ogaumu ma magoto. O le pito i luga o le mamanu e mafai ona iloa ai le umukuka i luga o le sone latou te kuka ai meaai, ma le mea o pasi ai le taumafataga. Faʻafefea ona faʻapipiʻi gale o le pepa puipui? E faapena foi, e pei masani, e tusa ma faʻatonuga.

Suavai puipui i luga o le taualuga (vitio)

Pepa puipui mo le taualuga i le fanau

Afai e faʻaaoga i le pepa puipui o tamaiti, o le meaalofa o le a manatua e le tamaititi. Fluorescent vali e masani ona fausia se fetu fetu. O faʻafitauli i luga o faʻalotoga e mafai ona faʻaaogaina i luga o le malamalama pepa ulufale i le ao, ae o po malamalama.

Court Nellisepers: Mo le ata, ata tifaga, lea e filifili, i luga o le fiafiaga faʻavae, ma le suiga i le umukuka, faʻapefea ona kelu, muamua, muamua, ata muamua,

O le tamaititi o le a sili atu ona sili atu le sili atu le sili atu le fiafia ia nofo i se potu ma le le masani ai webpaper. E mafai ona fesuiai le totonugalemu le faʻaaogaina o pepa puipui mo le taualuga: Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia se taulaʻiga ma puipui i se lanumoana lagi mamanu

O le a le mea e filifilia ai ata i le taualuga mo tamaiti:

  • Susulu o le lagi ma le aofai ao;
  • Mamao, fugaina o laau, fileti;
  • Agelu, Fale Faafiafia, faamaneta.

O le ata o le vasega pepe e le o faatapulaaina ni tapulaa, e mafai ona e avatu mea ofoofogia o le a faʻailoa ai i soʻo se manatu fatufatu.

E mafai ona faʻaaogaina le faʻapipiʻi o le tuʻaiga i le lauʻeleʻele

Afifi agai mai i puipui i luga o le totonugalemu: Galuega faatinoga

Ina ia maeʻa ona maeʻa le mamanu o le mamanu ma le talafeagai lelei i totonu, e tatau ona e mafaufau i ai i le vale o le suiga. Couriting Wallpapers e masani ona faatapulaaina e le Permemeter ma le suia. O le igoa o le igoa o se auala teuteu o se mea e sili ona faʻatauvaʻa, lea e ono faia le faʻafitauli i le tulaga. I luga o le fola, o le tutusa gaioiga e faia ai le upu. Afai o le pepa puipui o loʻo nofoia ai le vaalele atoa, o le taualuga e faʻaaogaina, pe a naʻo se tasi o le vaalele o loʻo fuafua.

E mafai ona pupula, pogisa pe lanu. E manaʻomia le tuʻufaʻatasia o le faʻamamaina ma le Wallpaper i luga o le mataupu o le fealofani (tutusa matata), pe i luga o le mataupu faavae o ese (isi mata).

Malamalama loloto foliga aulelei ma matua lava soʻo se toto pepa. Brold Monding High moli ma faʻatapulaʻa le Wallpaper Canvas, o le mea lea e masani ona faʻaaogaina naʻo le lanu poʻo le lanu moana faʻapipiʻi. O le lanu e mafai ona kopiina le lanu o le tapoleni, pei o le piniki edging ma agamalu piniki o le potu i le potumoe. Manaia le fofo: o le tutusa le lelei, ae le tutusa ma le lanu pepa puipui ma suia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le valeti o loʻo mataʻituina ma siliva pepa pepa.

Mataupu i luga o le autu: Tapeti laulau faia oe lava mai le tuai o le laupapa ironing

Court Nellisepers: Mo le ata, ata tifaga, lea e filifili, i luga o le fiafiaga faʻavae, ma le suiga i le umukuka, faʻapefea ona kelu, muamua, muamua, ata muamua,

Ina ia faʻateleina le aʻafiaga, e mafai ona e faʻatulagaina uma isi puipui i le le mautonu, malamalama lanu

O le suiga puipui i luga o le puipui e sili ona lelei e fai e tusa ai ma tulafono nei.:

  1. Naʻo le pau le faʻapopole ma le pa pupula o le tasi lea na alu ai suiga;
  2. O isi uma pa o loʻo teuteuina le le faaituau;
  3. O i talaatu o le puipui o le pito sili ona taua o meaafale, o se moega, se sofa ma se laulau oli, o le laulau atoa e faasino uma i lenei sone;
  4. O le suiga e ui ai i se tiʻetiʻe pepa vavae, ae o le suia o le tino o le puipui.

E faigofie ona tuʻufaʻatasia puipui puipui i totonu. O lea e paie i totonu o le potu, e tatau ona e tosina atu le mafaufau i se tasi vaega patino. Mo mamanu o loʻo i totonu o pa, soʻo se pa ma le pepa puipui e talafeagai, poʻo le pogisa o loʻo i totonu.

O le mamanu o le potu e mafai ona fausia i luga o tuʻufaʻatasiga matagofie o lanu:

  • Enaena pa ma pipili matagofie teuteu;
  • Penina po o le kiona palauvale i le lanumoana lanumoana.

Eco-style ofoina mamanuina mamanu i lanumeamata, faʻafouina lanu: suamalie mimita puipui, ma se pa talipue teuteu ma paʻepaʻe paʻepaʻe. O le faaliliuina o le faʻaliliuga o faʻapipiʻi ma le faʻavaʻa o le totonugalemu o le fale puipui o loʻo avea ma o se muamua muamua ma le manaia.

Faʻaiʻu maeʻa: O le a le mea muamua, o le taualuga, poʻo le puipui

O le ata o le potu e le na o se faʻaletonu, ae ia mataaʻia foʻi le faʻatinoina o manatu.

Court Nellisepers: Mo le ata, ata tifaga, lea e filifili, i luga o le fiafiaga faʻavae, ma le suiga i le umukuka, faʻapefea ona kelu, muamua, muamua, ata muamua,

Tatala faitotoʻa ma faʻamalama i le taimi o le faʻapipiʻi o fale puipui o le a mafua ai le tusia o ata e mafai ona faaosofia le foliga mai o panu

O a ni mea taua e tatau ona mafaufauina pe a tagi le pepa puipui i luga o le taualuga:

  1. Ata. A o le i pipii, e tatau ona e faʻamasani uma faitotoʻa ma faʻamalama i totonu o le fale mautotogi ina ia le faʻalavelave ai le matagi i le mafolafola.
  2. Faauma. O sauniuniga e faia pea lava. Muamua kulimi mea leaga, aveese le pefu, ona e muamua lea o le lautele. Pe a mago le primer o le faʻaaogaina o le gluue e faʻaaoga ai le pulumu i tulimanu o le potu ma faʻaaoga se faʻaseʻe o le potu i le ogatotonu o le potu.
  3. Tekonolosi. O ituaiga o pepa e faʻaaogaina e faʻaaoga ai ma faʻapitoa poʻo le lautele. E tatau ona e faitau i faʻatonuga, e sili le faʻatau atu o se faʻapitoa filifiliga.
  4. Fesoasoani. Auā o le a le faaaofia ai le fesoasoani, ua manaʻomia le fesoasoani, e puipuia ai le viʻiga ma 'ave. O le faia o galuega ma le malamalama lelei o le a toe faʻalelei le manuia, ma o le mamanu e fetaui lelei.
  5. O le faʻapipiʻi o le pepa puipui. O le faʻatonuga o loʻo iai ni faʻamatalaga i luga o le faʻaloaloa ma le soloia o le tapoleni.
  6. O le le aoga uma o loʻo tipi i luga o le pule, lamolemole.
  7. Afai i le taimi o le kalone o le kulimi na lavea ai le pito i luma o le upega tafailagi, e tatau ona e aveese ma le susu susu. Afai o le glue tagi i lalo, o le pa mama o le a tumau pea.

Mataupu i luga o le autu: o le uluai mamanu o faitotoa ma ata

O le a le mea e tatau ona e faʻatinoina muamua, puipui poʻo le taualuga? Soʻo se faʻafitauli e mafai, aua e faʻalagolago uma lava i le saʻo ma le poto masani i atinaʻe tufuga. Kelu e mafai ona sasaa i luga o puipui, o lea e sili atu le amata i le taualuga. O le laumua i le va o le pa ma le faʻalolo o le faʻauiga e mafai ona ufiufi i se teuteu le sili atu.

Flashing cliteed flissie tufuga (vitio)

Afai e vali puipui i le fufuluina o vali pe sefe i le fufuluina o wallpaper, o le faasologa e leai se aoga. Soʻo se mea e manaʻomia e aveese vave ina ia le faʻamaonia le kelu.

Faʻataʻitaʻiga o le Faʻamanatuina Fale puipui (Ata)

Court Nellisepers: Mo le ata, ata tifaga, lea e filifili, i luga o le fiafiaga faʻavae, ma le suiga i le umukuka, faʻapefea ona kelu, muamua, muamua, ata muamua,

Court Nellisepers: Mo le ata, ata tifaga, lea e filifili, i luga o le fiafiaga faʻavae, ma le suiga i le umukuka, faʻapefea ona kelu, muamua, muamua, ata muamua,

Court Nellisepers: Mo le ata, ata tifaga, lea e filifili, i luga o le fiafiaga faʻavae, ma le suiga i le umukuka, faʻapefea ona kelu, muamua, muamua, ata muamua,

Court Nellisepers: Mo le ata, ata tifaga, lea e filifili, i luga o le fiafiaga faʻavae, ma le suiga i le umukuka, faʻapefea ona kelu, muamua, muamua, ata muamua,

Court Nellisepers: Mo le ata, ata tifaga, lea e filifili, i luga o le fiafiaga faʻavae, ma le suiga i le umukuka, faʻapefea ona kelu, muamua, muamua, ata muamua,

Court Nellisepers: Mo le ata, ata tifaga, lea e filifili, i luga o le fiafiaga faʻavae, ma le suiga i le umukuka, faʻapefea ona kelu, muamua, muamua, ata muamua,

Court Nellisepers: Mo le ata, ata tifaga, lea e filifili, i luga o le fiafiaga faʻavae, ma le suiga i le umukuka, faʻapefea ona kelu, muamua, muamua, ata muamua,

Court Nellisepers: Mo le ata, ata tifaga, lea e filifili, i luga o le fiafiaga faʻavae, ma le suiga i le umukuka, faʻapefea ona kelu, muamua, muamua, ata muamua,

Court Nellisepers: Mo le ata, ata tifaga, lea e filifili, i luga o le fiafiaga faʻavae, ma le suiga i le umukuka, faʻapefea ona kelu, muamua, muamua, ata muamua,

Court Nellisepers: Mo le ata, ata tifaga, lea e filifili, i luga o le fiafiaga faʻavae, ma le suiga i le umukuka, faʻapefea ona kelu, muamua, muamua, ata muamua,

Court Nellisepers: Mo le ata, ata tifaga, lea e filifili, i luga o le fiafiaga faʻavae, ma le suiga i le umukuka, faʻapefea ona kelu, muamua, muamua, ata muamua,

Court Nellisepers: Mo le ata, ata tifaga, lea e filifili, i luga o le fiafiaga faʻavae, ma le suiga i le umukuka, faʻapefea ona kelu, muamua, muamua, ata muamua,

Court Nellisepers: Mo le ata, ata tifaga, lea e filifili, i luga o le fiafiaga faʻavae, ma le suiga i le umukuka, faʻapefea ona kelu, muamua, muamua, ata muamua,

Court Nellisepers: Mo le ata, ata tifaga, lea e filifili, i luga o le fiafiaga faʻavae, ma le suiga i le umukuka, faʻapefea ona kelu, muamua, muamua, ata muamua,

Court Nellisepers: Mo le ata, ata tifaga, lea e filifili, i luga o le fiafiaga faʻavae, ma le suiga i le umukuka, faʻapefea ona kelu, muamua, muamua, ata muamua,

Faitau atili