"Fale o pasttor" Bill Murray

Anonim

O le fetu o "tulimanu mo aitu" ma le "eseʻesega o le faʻaliliuga" o se fiafiaga masani ma se tagata ma mea uigaese. O le maota o Victorian Hurvey ina ua maeʻa le toe faʻaleleia o mea uma na maua mai ai o mea uma o le lelei o le fale. Na faʻamaonia e le tagata faigaluega le igoa o le ecceceric, faʻapipiʻi le fale o le afi o le o le "o le Head Hunter". O le tosina na suia i le autu autu o le fetu o fetu.

Nofoaga ma talafaasolopito o maota

O mea totino taufaʻatau mai i tupuaga o Niu Ioka e taʻua o le lotomatua ". O le maota e tu i le itu e teate o le Roocland County, filifilia e Hollywood Uries mai le laupepa. I se taimi eseese, vivii Lee ma tulafono o Vaitane, Orson Wells, Angelina Jolies, Mikhail Baryshnikov ma Bjork.

Murray House - Faʻataʻitaʻiga Victorian Cottage 1868 Fale. I totonu o totonu, o le lalelei o le toeaina ua faasao. Faailoga o Victorian Archivestiture:

  • Sisila Farani faamalama;
  • teraces i lalo o le pato;
  • fale tumama;
  • pamu ma le mafuaaga o le pale;
  • 3 Malau ma Chimic ma maa o feagai.

Fale eria - sili atu nai lo 1500 M2. I totonu e 5 potumoe ma 5 faletaele. I le pito i lalo o loʻo i ai se vaega tele o le meaʻai. I fafo atu o le fale o loʻo siʻomia e se faʻatoʻaga tele.

Toe faiga

I le taimi o le faʻatauina o le "fale o le faifeau" sa i ai i se tulaga o loʻo i ai. I le amataga 1990s, na ave e Bill se toe faaleleia tele. Architect Meg Foworr faʻalauteleina le fale o le fale, faʻaliliuina o le sitepu ma le 'ai o le nofoaga. "Fale o faifeau" maua ai se faʻavasegaga fou ma faʻapitoa faʻapitoa, e aunoa ma le faʻamoemoe faʻaonapo nei e le mafaufauina.

I le muamua tulaga o le "fale o faifeau" se fale-i totonu o paka na aliali mai. I lalo o le taualuga na faʻaaoga o latou lava faʻamaumauga. O le potu 'ai ma le umukuka na fausia ai se vaega e tasi. O mea faigaluega a le aiga e fetaui i totonu - o le ogaumu ma le tele o le vevela, o se tele pusaaisa, o se microwave.

Mau i luga o le autu: o se auala faigofie e faʻafou ai le totonu: toe faʻatulagaina o meaafale (tele filifiliga)

O le tala faasolopito o loʻo faʻasaoina i le Palemia pepa. O puipui na tumau pea o pakukaʻe, maualuga Farani faamalama ma tioata faitotoʻa i le togalaau. O le afi afi o loʻo faʻapipiʻi i le faʻapapa i luga o le American Kamupani Minton. Mai le feʻe i totonu o le lotoā vaʻai i luga o le sili ona lelei le laʻau tuai.

"[O lenei poloketi] e tumu i le faʻaaloalo i le talaʻaga o le fausiaina ma le natura o loʻo siʻomia," o le tala lea a Archtotict Mounler.

Totonu

O le faʻafefiloi sili o le faʻaolaina o le Victonian E puleaina le avanoa o Victonian i le faʻatulagaina. O mea faigaluega i onapo nei - o le na o le toe faamanatu o le XXI senituri.

I totonu o le potu malolo, lima puipui ma faamalama maualuga e maua ai se siosiomaga la suluia i soo se tau. O loʻo iai tulaga o le potu mo se malologa malolo. Nofoa vaivai ma sofas ma sili atu ma aluga e valaʻaulia e nofo ma le kalama. O laulau a fale ma fale moe i tafatafa e masani lava ona malolo, pe a fai e te manaʻomia e tuu se ipu ti puʻeina mai le umukuka. Na faʻaleleia e le solosolo o le solosolo ma taʻavale le lagona o le mafanafana o le siosiomaga.

O le '' ai avanoa e faaauupegaina i meaafale malamalama. O le umukuka o loʻo iai le faʻauluuluga faʻauluuluga ma glazed kapeneta. I le ogatotonu o le potu 'ai - o se laulau tele ma le tele o nofoa ma wicker nofoa i le kolisi faiga. O le magalafu ma se ofutino moni o le XIX o le XIX O le senituri foliga mai o le mumu o le fale.

O totonu o le potu moe o le fale moe o le sitaili o le maota o le atunuʻu anamua. O le tau o le tupu o le moega, vaivai sofa ma se kamuta kamuta aumai ai se faalumaina o le faaeletolemau i le murrey.

O le lelei victorian style ua mai i le potumoe potu. O le potu e teuteuina i kapeta ma sparate mamanu. O le ata o autafa o loʻo ufiufi i se lua fuluaʻi, ma o le moega o loʻo ufiufi i le laufanua laufanua.

Ono mai le "faalauiloa tuli"

I totonu o le fale ma le murateina, ua maeʻa faʻapipiʻi tagata fuimu i le 1984 destid, o febuters e alu ifo i le taua ma aitu, faʻapipiʻi i totonu o le pili o loʻo teuina.

O le ono tipi 3 o le maualuga o le tulaga ma fausia i totonu o le slab e aunoa ma nila. O le paipa e amata i lalo o le taualuga i totonu o le puʻeina o le puʻeina ma faʻaiʻu i le faletaavale i le zero tulaga.

Mau i luga o le autu: Fuafuaina i le fale ma fale mautotogi Nyusha: Faʻafefea ona ola le tagata pese?

I le 2018, o le fale o Niu Ioka sa tuu mo le faatauina atu. E tusa ai ma tagata moni, o le mea lilo o le mea e mafai ona e alu i lalo, na avea ma se tasi o vaega sili ona lalelei o le fetu o fetu.

Pili murray ● biographigraphy ● Aiga ● Fale ● O le ● O le taʻavale ● vaʻa (1 (1 video)

Fale Tulafono Merreya i Niu Ioka (14 Ata)

Faitau atili