"Kuća pastora" Bill Murray

Anonim

Zvijezda "lovaca za duhove" i "razlike prijevoda" je obožavatelj tradicionalne udobnosti i osobe s neobičnim. Victorian Murray Mansion nakon restauracije zadržao je sve užitke dobre stare kolibe. Glumac je potvrdio ugled ekscentričnog, instaliranja kuće vatre šest od "lovci na duhove". Atrakcija se pretvorila u glavno vrhunac kućišta zvijezda.

Mjesto i povijest vile

Nekretnine Murray u predgrađima New Yorka naziva se Manse- "Kuća pastora". Kućište se nalazi u elitnom području Roucland okruga, koju su odabrali holivudske slavne osobe s lista. U različito vrijeme Vivien Lee je živio s Lawrence Olivier, Orson Wells, Angelin Jolie, Mikhail Baryshinijev i Bjork.

Murray House - primjer viktorijanske količine 1868 zgrada. U interijerima je sačuvan šarm starog dvoraca. Znakovi viktorijanske arhitekture:

  • Visoki francuski prozori;
  • terase pod baldahinom;
  • parketni podovi;
  • Stucco s motivom krune;
  • 3 kamin s keramikom i kamencem.

Područje kuće - više od 1500 m2. Unutra ima 5 spavaćih soba i 5 kupaonica. Na nižoj razini nalazi se prostrana blagovaonica. Izvan kuće okružena je velikim vrtom.

Rekonstrukcija

U vrijeme kupnje Murrey "Kuća pastora" bila je u žalosnom stanju. Početkom devedesetih Bill je uzeo veliku rekonstrukciju. Arhitekt Meg Fowler proširio je stan, pretvarajući stubište i blagovaonicu. "Kuća pastora" dobio je novi raspored i tehničke inovacije, bez kojih je moderna udobnost nezamisna.

Na prvoj razini "kuće pastora" pojavio se ugrađeni parking. Pod krovom opremljenom vlastitim studijem za snimanje. Blagovaonica i kuhinja formirali su jednu blagovaonicu. Kućanski aparati ugrađeni u unutrašnjost - štednjak s ispušnim plinovima, velikim hladnjakom, mikrovalnom pećnicom.

Članak o toj temi: Jednostavan način osvježenja unutrašnjosti: Preusmjeravanje namještaja (nekoliko opcija)

Povijesni dekor je sačuvan u iskonskom obliku. Na zidovima su ostali štukatura, visoki francuski prozori i staklena vrata u vrt. Kamini su obloženi antičkim pločicama američke tvrtke Minton. S terase u dvorištu s pogledom na divovsko stablo starog sicomor.

"[Ovaj projekt] je pun poštovanja povijesti zgrade i prirodnog okruženja", kaže arhitekt Meg Foulera o Murray Houseu.

Unutrašnjost

Tradicionalna udobnost viktorijanskog doba dominira u okruženju. Moderni kućanski aparati - jedini podsjetnik na XXI stoljeća.

U dnevnom boravku, svijetli zidovi i visoki prozori pružaju sunčanu atmosferu u bilo kojem vremenu. Soba ima uvjete za opušteni odmor. Meke stolice i sofe s jastucima su pozvani da sjede i graft. Stolovi za kavu i krevetni stolovi su uvijek pri ruci, ako trebate staviti šalicu čaja snimljenog iz kuhinje. Ukrasni salveti i prostirke povećavaju osjećaj toplog domaće atmosfere.

Blagovaonica je opremljena laganim namještajem. Kuhinjski prostor ima tradicionalnu slušalicu s ostakljenim ormarima. U središtu blagovaonice - veliki stol za blagovanje i pletene stolice u kolonijalnom stilu. Kamin s originalnim keramičkim pločicama XIX stoljeća podsjeća na crvenu povijest kuće.

Unutrašnjost spavaće sobe nastavlja stilsku dvoravnu dvoranu. Kralj Size krevet, mekani sofa i švedski ormar dati poznavatelj tradicionalne udobnosti u Murreyju.

Dobar viktorijanski stil se gleda u pribor za spavaće sobe. Soba je ukrašena tepisima s cvjetnim uzorom. Noćni stol je prekriven dugom stolnjakom, a krevet je prekriven čipketom.

Šest od "lovci za promociju"

U Murray Houseu, vatrogasci su instalirani u komediji iz 1984. godine, koji lovci se spuštaju na bitku s duhovima, instaliranim u računu koji prebiva.

Šest reže 3 razine stropova i ugrađena u ploču bez šavova. Cijev počinje ispod krova u studiju za snimanje i završava u garaži na nultoj razini.

Članak o temi: Dizajn kod kuće i apartmani Nyusha: Kako pjevače živi?

U 2018. godini, u New York House Murray je stavljen na prodaju. Prema realtors, željezna stvar za koju možete otići, ispostavilo se da je jedan od najatraktivnijih elemenata stambenog zvjezdanog stana.

Bill Murray ● Biografija ● Obitelj ● Kuće ● Automatska ● Yacht ● 2017 (1 video)

Kuća Bill Merreya u New Yorku (14 fotografija)

Čitaj više