Kataggolog o i totonu o le potu

Anonim

Trismen.

O le faʻafanua e faʻaalia ai kamupani uma mai le lisi

Vaega a le Destar.
"Suavai vaega"

Fuafuaga Fuafuaina Vaega Fuafuaga e maua ai auaunaga faatonutonu mo fuafuaga filifilia. O o tatou tagata tomai faʻapitoa o le a vave atiaʻe se fuafuaga faʻataʻitaʻi mo soʻo se potu.

Kataggolog o i totonu o le potu 14277_2

"Vlasov mamanu"

O la matou au e finau uma popolega mai le atinaʻeina o se manatu ae leʻi maeʻa. I ana galuega uma, matou te faʻaaogaina le fou, ae aua neʻi galo i tu ma aga. O a matou galuega poloketi uma o loʻo tuʻufaʻatasia matatati malamalama ma mea faʻa-galuega faʻatino.

Viva
"Viva mamanu"

Tusiata County Olga. E i ai laʻu aʻoaʻoga maualuga a le tusiata, poto masani i le malae o totonu o loʻo i ai mo le sili atu ma le 10 tausaga. Maua i taimi uma se gagana masani ma tagata faatau. Poloketi o soʻo se lavelave.

Uran

"Uran"

O le itu taua o tatou gaioiga, o le mamanuina o totonu o nofoaga ma poloketi faʻatino. O le tele o poloketi na maeʻa ma le aofaʻi o le sili atu o le 5,000 m2. E tuʻuina atu e le matou kamupani se tele o galuega faʻatulagaina mo falesa ma fale.

Kataggolog o i totonu o le potu
"Studio"

Matou te galulue mo soo se tasi e te talisapaia lo latou taimi, alofa i galuega masani ma faapolofesa, saili mo tagata taʻitoʻatasi, ma miti o lona atoatoa.

Tusitusiga i luga o le autu: "Viva mamanu"

Faitau atili