Fale Harrison Ford mo le $ 8.3 miliona:

Anonim

Harrison Forrd o se lauiloa lauiloa o le lauiloa o le lauiloa o tagata matamata i ni ata tifaga o se "felelei", "tamoe i luga o le lau". E oʻo mai i lea aso, na tu i luga e le tagata fai se faʻatonuga lona fale mo le 8.3 miliona tala. Mafuaaga: Faʻatau se fale e sili atu. Ae o loʻo iloiloina le aufaʻatasi ma le poto o mataupu, o lenei fale atonu e pei lava o lenei fale e pei lava o ni tagata faʻatau lauiloa.

Foliga foliga

O i le brentwid (Kalefonia). O le fale e matua faigofie ma faʻalelei e tusa ai ma tulaga o loʻo i ai nei, peʻa na mauaina le kirison i le 1984. O se meaalofa mo lona toalua lona toalua. I le taimi lena, o le tuusaunoaina o meatotino sa i ai le tau e tasi e na o le $ 1 miliona.

Harrison Ford Fai mai o le fale muamua lea na ia mauaina mai pili na mauaina mai ata tifaga "Indiana Jones".

Potu ma a latou faamatalaga

O le potu muamua o le potumoe. O loʻo teuteuina i luga paʻepaʻe, e iloga ona faʻaalia i le faigofie o totonu. E tamaʻi le potu, peitaʻi ua matua pupula ma toʻafilemu. O se moega lapoʻa lapoʻa ma se tamaʻi laupapa faʻapipiʻi. Nai lo le chandelier - o le fiafia na faʻamaeʻaina atoatoa le sitaili o le potu. I le pito i lalo o le moega - o se tamai sofa o le paʻepaʻe lanu ma se laulau kofe mai se masani masani. I totonu o Windows tetele e aunoa ma pupuni. O le potu muamua lea, o loʻo i luga o le fale puipui. O le fale moe lona lua ua maua le ulufale atu i le tino likoko ma ua taufaasese foi i lanu malamalama. Taualuga - glossy paʻepaʻe, puipui - malamalama begee. Faataamilo i le faapaologa o se ata matagofie o mamanu, lea ei ai se laulau tioata ma vae laupapa. E ese le lanu i le potu i totonu o le potumoe na o le moega na faia o fafie natura ma e pogisa aila.

Tusitusiga i luga o le autu: [fatufatuga o le fale] decor of cardiodio fatu

O le potu malolo o se potu tele susulu ma se magalafu. E tolu tamai lua-itu sofa. I le ogatotonu - o se laulau o lanu pogisa e fua i luga o le gase. O le magalafu e faʻaopopoina le potu mafanafana i le fale. E uiga i le Windows e i ai se vaega 'ai. O lona uiga, o le potu 'ai ma potu malolo e tuʻufaʻatasia. Ma o le potu malolo o loʻo i ai se tamaʻi ata, o se puipui meaa, o se faʻata ma ata.

I le faʻaopopoga i le 'ai o le' aʻai i le potu malolo e i ai se potu 'ese. E toetoe lava na faia atoa o ni mea masani, tusa lava ma le atoatoa o mea.

Fale Harrison Ford mo, 3 miliona:

O le umukuka - o le umukuka seti e faia i le sitaili sitaili, e faamatalaina i le paepae. O mea e fai ai meafale p-foliga o le umukuka e sili atu le mafanafana ma paie. Faʻamolemole ia matau o le ogatotonu o le potu o loʻo faʻapipiʻiina foʻi se tamai motu mo kuka ma 'ai. Ua maeʻa ona faʻamalama faʻamalama e le gata o se moli matagofie, ae o pupuni foʻi e faʻapipiʻi i le taualuga. O lenei filifiliga i totonu e foliga le masani ai, ae matua matagofie.

Fale Harrison Ford mo, 3 miliona:

Fale Harrison Ford mo, 3 miliona:

O le faletaele ei ai se moli (masani paʻepaʻe) maeʻa. I lana talaaga, o meaafale mai se laau e fuanatu, ua i ai se paolo pogisa. Faletaele tele, lautele. E i ai le faletaele ma taele. O se faʻata tele e latalata i le Dresser faʻatagaina oe e vave ma faʻamalositino o oe i le taimi nei o le taeao. Faavaeina faaooina moli. O le vaega autu o le faletaele Harrison Forrd o loo ola pea fugalaau. Latou te faʻatagaina oe e fatuina se fealofani o le totonu ma foaʻi tele lagona mo le aso atoa.

Fale Harrison Ford mo, 3 miliona:

I totonu o le fale o Harrisson Ford ei ai foi ma se tamai faletusi. I foliga vaaia, e foliga mai o le kapeneta atoa, e pei o le potu e ese mai ile faitotoʻa ma tusitusiga eseese o loʻo iai se laupepa tele. O le potu o tamaiti i Harrison fort's House na o i le susulu malamalama. Valivali lanu - lanumoana. Lua paʻepaʻe seevae paʻepaʻe, e tasi meafale eseese ma meataalo e fai ai se potu e matua pisa.

Harrison Ford: Ou te fia toe foi i Rusia ma le aiga (1 vitio)

Totonu o le tagata fai gaioiga Harrison forrd (14 ata)

Fale Harrison Ford mo le $ 8.3 miliona:

Fale Harrison Ford mo le $ 8.3 miliona:

Fale Harrison Ford mo le $ 8.3 miliona:

Fale Harrison Ford mo le $ 8.3 miliona:

Fale Harrison Ford mo le $ 8.3 miliona:

Faitau atili