I le Kirkeby Labyrinth i le Ax-E-Faamaoni

Anonim

O le Kirkeby na fausia se mea mo Châteauy BE CSTE. O se moli mumu mumu na maua ai le tele o le aoina o galuega e Tadao Beao, Jean Nonuvel, Rajord Servory i fanua. O le amataga aso i kirkeby: O le mea o le malamalama ua fuafuaina i le amataga o le 2019.

Sa maliu le matai tele Danish tele i le 809 i le 80 tausaga, na amata ai ona amata le fausiaina o se nofoaga fetogi. O le asiasiga muamua o Kirkeby ia Châthau La Coste na tupu e le ogatotonu o le leai o se malaga i le tina o Tinamatua o Farani o Farani o Farani o Farani o Farani o Farani o Farani o Farani o Farani o Farani o Farani o Farani o Farani. Na ia tauaveina manatu i totonu o le fiafia i Europa i Sisifo, ma faia ai lana Togafitiga i Sisifo i foliga o le olo ma isi avanoa lua.

I le Kirkeby Labyrinth i le Ax-E-Faamaoni

I le faaumiumi a Kirkeby o loʻo lauiloa o se ata, galue i le sitaili o mea itiiti, ma o se tusiata tusia ata o le neo-faʻaaliga. I le 60 tausaga, na ia auai i le gaioiga o tagata tusiata, na fausia ma aofia ai foi ma le aofia ai ma Iosefa Pesu.

I le Kirkeby Labyrinth i le Ax-E-Faamaoni

"E toʻatele ua atiaʻe o aʻu o se lanu, ae o laʻu sini o le luʻitauina o le manatu o le faʻaaogaina o le lanu e masani lava ona aoga. Ma e oo lava i se mea e sili atu. Na o sina lalelei. E manaʻomia le lava i se mea - o le fausaga. Afai na te alu i luga o faatulagaga, ona e tatau ai loa ona tuiina, e te le popole i ai seʻia oʻo i le malaia o le uluaʻi manatu. "

I le Kirkeby Labyrinth i le Ax-E-Faamaoni

Mataupu i luga o le autu: Latina Amerika agafesootai

Faitau atili