Faasalalauga kamupani ibias Guu

Anonim

O le faʻailoga mai Siamani, faʻapitoa i le moli, o SBAs Goas na faalauiloa ai se faalauiloa fou, o oloa fou o lenei tausaga na aveese - malper & sili-lauiloa a leai se ata pushzoni.

O galuega a le lauiloa talavou tausaasiaina o le ata pueata ata pushgrapher, faia, pei o se tulafono, agai i luma. O le taimi lea, o le nofoaga mo le ola ma le galuega a se tagata sa filifilia le vaega o Farani, faatinoina o poloaiga a le Louis, APRAN, KONI. O le tagata puʻe tusiataʻau le mamalu o le ulu o le ulu, Valaʻauina Boolzonii lona suli.

Faasalalauga kamupani ibias Guu

Lua moli moli moli o atalii o Tobias Gueu, o loo aʻafia ai faʻamaumauga o taʻitaʻi Ata o le kamupani, tipolo ma le Aso lata ai. E sili ona mafanafana le silrot ma le masima & suauʻu. E leai ni a latou uaea, ma latou te galulue mai le paʻu, o lona tiute o le tumau o le taotoga. O le aofia o lamepa e tupu ma le paʻi, faʻafetai i le mafanafana lagona.

Faasalalauga kamupani ibias Guu

Mo ia lava, e leai ni faʻaupuga, o tusitala tusitala na o mai ma se slogan: "taimi taimi". O le uluai kamupani ma aulelei o loʻo faia se faiga vaʻaia fou, taulaʻi atu i lona tamaoaiga mo au faʻatau ma tagata mamanuina.

Faasalalauga kamupani ibias Guu

Mataupu i luga o le autu: 3 mea e le masani ai mea mo le umukuka mai le potu malolo shl

Faitau atili