"Space" faapipiiina i le toafa Festival "susunuina tamaloa"

Anonim

Alexander SHTANYUK, Rusia Centigner ma pueata, o loʻo manatu e taia ai le malo o le tele o le tele o tausaga o le tele o le faʻamoe ma le tele o le "cosmic" faʻapipiʻi. O le ala lea, o lenei ata faʻavae ua uma ona faagaeeina ai tagata asiasi o "tagata nofoia o tagata" - o se faʻaituau o le American Festival.

O le mea moni, o le faʻapipiʻi lava ia o se fasi tele o le mafaufau o le polyester ma le tele o 100 * 100 m, na fausia e le NASA. O le tagata mamanuina fuafuaga e ufiufi ai lenei megapolo vaega o le toafa i Nevada.

O le mea o le a faʻapipiʻi i pito o le pito sili ona faʻamalosia lipine. O lea, i lalo o le faʻamalosiga a le matagi, o le faʻapipiʻiina o le a suia ai le otootoga, faia o se isi faʻafuaseʻi foliga.

Manatua le Polyester e atagia mai 97% o le la susulu, o lea i le ao i lalo o lenei falaoa, o le a mafai ona nana loa le moe. I le po, o le a tuʻuina uma tagata uma faʻailoga ma faʻaofi mai le eletise uaea. Tagata, oona latou, fatuina le aafiaga o le laumei pamupito i lalo o se galu tele tele.

O le mea moni, o sea poloketi e manaʻomia ni tupe faʻaalu faʻaletupe, e faʻapea foi le leoleo ma o lana au vaega ona aoina faʻatupeina mo lona faʻatinoina. I le taimi nei, o ni nai aso o loʻo nofo ai i le faʻaiuga o le aoina o tupe, ma e tusa ai ma faʻamatalaga lata mai, o le "coskeek o le a alu pea i nevada.

Mataupu i luga o le autu: Aiga Tausaga Fou Tausaga mai Swarovski

Faitau atili