Auala e tapunia ai le maa plastersboard e aunoa ma le leiloa vevela i totonu o le potu

Anonim

I fale mautotogi na fausia e lima o Soviet Bricks, pei o nisi o fale i ona po, na faʻamamaina ai e Dorron-uʻamea maatamuta. O nei elemene e le masani ona talafeagai mo le aotelega o le potu - i lenei tulaga e tatau ona e mafaufau i le auala e tapunia ai le maa ma le maualuga o le vevela ma le mea vevela.

E tusa ai ma le numera o loʻo i ai i le tulafono ma le toe faʻatulagaina o tulafono, e le mafai ona nana le faʻamafanafana o faiga i totonu o le puipui. Ae e mafai na o le tapunia i se puipui faaopoopo mai se isi mea.

Auala e tapunia ai le maa plastersboard e aunoa ma le leiloa vevela i totonu o le potu

Faʻafefea ona tautau le maʻa - i luga o le laupepa ma le lauʻeleʻele

O le faʻailoga o le maa o loʻo faʻaaogaina tele ai le laupepa - o lenei mea e mafai ai ona e vave nana, fai le mea e sili ona matagofie.

Faailoga

Auala e tapunia ai le maa plastersboard e aunoa ma le leiloa vevela i totonu o le potu

Faʻafefea ona faʻasaʻo le maa mo le Plasterboard - State Streup

O le faʻailoga o le ata o le lumanaʻi o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina:

  • Fuaina meafaigaluega - Rofautte, pule pule;
  • Tofotofoga Meafaigaluega - Pele Pulepi, faailoga;
  • Mea sao - Fausiaina pe laser.

A faʻatautaia lenei tulaga, e manaʻomia le tausisi i le saʻo i gataifale, faʻatapulaʻa ile sosoʻo lanoti 10. E faʻaaoga e Missitory i le tulaga o se faʻapitoa mamanuina, mo se faʻataʻitaʻiga, i lalo o le faʻavaeina o le faʻavaeina.

A o le i suʻi le maa ma le faʻapipiʻiina ma le aveeseina o lona le fiafia, e tatau ona e filifili i lalo o auala maasiasi ua faʻailogaina:

  • O le pusa o se auala faigofie ma vave galuega (naʻo le vaega o le maa ua tapunia ma, moni, 12-20 cm i tua atu);
  • O le puipui o se taimi sili atu-o le taimi e faʻaalu ai (o se puipui atoa ua tapunia, lea e iai le laʻei; pe a fai o le mutia o le faʻamalama, e tatau ona faʻatinoina le vevela o le faʻamalama.

I le tulaga o galuega, o le tui o maa i le auala muamua e sili atu le faigofie: E toʻatele mea e faʻaaoga ma o se numera numera o fale e faʻatino. I le tulaga faalua, e oʻo lava i ni tulaga o le fale ua faʻaaogaina, ae tele o mea o loʻo faʻaaoga.

Ku

Auala e tapunia ai le maa plastersboard e aunoa ma le leiloa vevela i totonu o le potu

Taifau mo le lakapi

A o le masini masini, o le faʻataʻitaʻiga o le a faʻaaoga sina avanoa, tapuni teisi avanoa tele nai lo le fata lava. O le loloto o sea pusa e faʻalagolago i le lautele o le vevela o le masini vevela (tele o moli i lo ni maa ma uʻamea papatusi).

Manatua! O pito o le mamanu e tatau ona i luga o le pito o le radiator a itiiti mai 10 cm. - A leai, e le mafai ona faʻapipiʻi se sifi le pito i luga o le itu.

Pulea faatonuga:

  • Fuafua i le tulaga manaʻomia, o se vaega faalava o loʻo faʻatinoina. Afai o le pusa o loʻo tautau - foaʻi le mamao mai le fola ma faʻaaoga le maualuga o le faʻailoga laina. Afai o le ata o le a faalagolago i luga o le fola - o le a i ai 3 laina (lua i luga o pito - loloto, tasi luma - pito o le mamanu).
  • I le pito i lalo o le mea e te manaʻomia e faʻapipiʻi ai le tulimanu ma faʻaalu ni igoa igoa - matou te maua ai se laina tuʻusaʻo. Faatasi ai ma le fesoasoani a le tulaga, aumai laina faafeagai i le tele manaomia.
  • I laina tumama, o igoa lava lea e tasi ua maitauina, i le va o le fesoʻotaʻiga vaega o loʻo faia.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona vali faitotoʻa mai le pine: sitepu-ala-sitepu faʻatonuga

O le iʻuga, o le sikuea poʻo se faʻasologa e tatau ona suia (i le tulaga o le lagolago i le fola - o se faʻailoga sili ona lelei).

Puipui

Auala e tapunia ai le maa plastersboard e aunoa ma le leiloa vevela i totonu o le potu

Auala e tapunia ai le paʻu o le paʻu - o le metotia o le puipui masini

Faia le faaseeina o le potu ma mafaufau pe faʻapefea ona tapuni maa o le faʻamafanafana ma paipa i le laupepa ma faʻasaʻoina, e oʻo mai ai le faʻaiuga e ia lava.

O le aano o le tali - faʻatasi ma le laʻei, o le atoa o le laufanua ua tapunia i luga o loʻo faʻapipiʻiina. O lenei metotia e pa maualalo, pei ona mafai ona e faia i ni nai tusi laiti o mea e ala i le faʻatuina o le pusa pusa. Ae o le puipui na o le pau lea o le auala e nana ai le masini faʻafiafia mai le potu ma ou lima lima atoa.

Mo le puipui o le puipui, o le faʻavae o loʻo faʻavae i luga o le maualuga o le potu:

  • Faʻaaogaina le tulaga, e tele laina tuʻutuʻuga e faʻatino e faʻavae i luga o le faʻavaʻa. Laasaga - 60-100 cm. Tuufaatasia laina i lalo o ni faʻamatalaga i tulimanu o le potu.
  • Mai laina tuʻuga i laina taʻitasi e manaʻomia e faʻaauau ai i luga o le fola. E faia lenei mea, faaaoga le tulimanu. O le loloto o le fola laina e tutusa ma le lautele i le va o le puipui autu ma isi.
  • Tutusa ma le fola, o loʻo faia laina i luga o le taualuga - tutusa loloto ma faʻamalosi tutusa.
  • O laina fou o loʻo faia i luga o le pito i luga ma le pito i lalo o le '' ai o le 'auʻaunaga masini, i le mamao o le 7-10 cm.

I autafa o le Nofoa, e iai foʻi le faʻailoga - i le tulaga o le masini, o faʻamatalaga e manaʻomia ia e faʻapipiʻiina ai le lauolaola. Ae ina ia mafai ona ave ese ni galuega faʻaopopo, e mafai ona faʻatino ni faʻailoga taua (lea mo le maualuga o le potu) tuusaʻo i itu o le moli uila.

Masini masini

Auala e tapunia ai le maa plastersboard e aunoa ma le leiloa vevela i totonu o le potu

Uamea faavaa i lalo o le puipui

A o leʻi tapunia le vevela o le maa ma le laupepa faʻapipiʻi, e filifili ai lenei potu, e tatau ona e faʻatulagaina se faʻavaʻa. Mo lona fausiaina, uʻamea talaaga o le chawoller foliga o loʻo faʻaaogaina, o le lautele o le 60-70 mm.

I le aotelega, i le gasologa o le faatinoga o galuega o le a manaomia:

  • Depresitefied - o le tino autu;
  • Fao (40-60 mm) - Fausiaina Toe Fala;
  • ofu (40-60 mm) - faapipii i luga;
  • uʻamea uʻamea - mo tipi, pe a tatau ai, faʻafefeteina le uʻamea;
  • Pliers, sikulukalaitu, alu ese pe leai se totogi o le ausilali.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻatasitasi le Faleoloa (Logginia) ma umukuka, potu

O faʻamatalaga muamua e faʻapipiʻi ai, o loʻo lata mai i le puipui.

I luga o la matou 'upega tafaʻilagi e mafai ona e vaʻaia le tele o vitio i le autu o taʻavale taʻavale i lalo o le laupepa laupepa, ae o aʻoaʻoga autu o loʻo faia e pei ona taua:

  • Uamea faʻamatalaga ua tofia i soʻo se itu poʻo le ogatotonu i le faʻailoga laina;
  • O se tamai faʻailoga i luga o le puipui o le agavale agavale;
  • O le peritorator e faalolotoina i lalo o le tele o le faʻapipiʻi;
  • O se faletalimalo e faʻapipiʻiina i totonu o le pu e faʻatino;
  • O le faʻamatalaga ua tuʻuina atu i le mea ua saunia;
  • O le Mauga o loʻo faʻatautaia ai le sikulu.

Ina ua uma le tuiina o le uamea i le puipui, o tua o loʻo faia i le 15-25 cm. O pu e saunia vave mo le faʻamatalaga atoa.

O le faʻamatalaina o faʻagasologa e oso i vaega talafeagai uma o le faʻavaʻa. I le tulaga o le faʻapipiʻiina o se tulimanu o elemene e lua, e te manaʻomia le tipiina o vaega talafeagai i uʻamea seleulu.

A faʻapipiʻi vaega i le puipui o loʻo faʻapipiʻiina - alu i le loloto o le faʻavaʻa:

  • Tipi vaega o le faʻamatalaga o le manaʻomia;
  • Tipi i le nofoaga o le faʻapipiʻi o pito i luga o le elemene 4-5 cm;
  • Punou i le ogatotonu i lalo, ma o le itu ua tipi i luga o le lautele o le Shemller Shelter talaaga;
  • Fou vaega i pito o mea uumi o le vaega umi i le tulimanu o 90 tikeri agai i le potu.

Ole vaega mulimuli - faʻafesoʻotaʻi le pito i luga ma lalo ifo o vaega puʻupuʻu, elemene.

Manatua! Faatasi ai ma le masini, o le tapunia puipui maa faʻaaogaina le umi o le aumea uʻamea elemene, o le lua puʻupuʻu pito i lalo ma le pito i lalo e le lava - e tatau ona le lava 4-5 fasi.

O le faavaa i le tuʻu iʻuga i le pepa e tatau ona avea ma taʻiala malosi, aua le faʻatalale. Afai e le tau manatu le faʻavaʻa, o lona uiga e le faia le Mauga ole agavaʻa poʻo le le lava ni mea pupuu puʻupuʻu.

Faitau "Faʻafefea ona fai se faʻavaʻa mo Planboarboard, Togafitiga Sese".

Faapipiiina mamanu

Auala e tapunia ai le maa plastersboard e aunoa ma le leiloa vevela i totonu o le potu

Ufiufi maa kulimi

O le sili ona faigata o le foia o le mataupu, faʻafefea ona tapunia le afi o le maa ma e le maua ai le potu vevela, tumau pea. Afai ua saunia mea uma, o le faʻapipiʻi o se faigofie faigofie taualumaga.

O le Mauga o le Mauga o le Mauga o loʻo faʻatino e tusa ma le auala lea:

  • O loʻo faʻapipiʻi le laupepa o mea i le metallic base;
  • O se mea faigaluega tele o le nofoaga o le tipi - o lea ua tuu ai mea i fasi mea taua;
  • O le vaega saunia e faʻapipiʻi i le vaega o le faʻavaʻa ma faʻapipiʻi i le fao.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona undind cable ma vali

O le sitepu o le fao o le fao pe a faapipiiina mea i totonu o mea i le pa o le tino o le 10-15 cm, o se faʻataʻitaʻiga o le nofoaga e mafai ona vaʻavaʻaia i le ata i luga.

E sili atu le tapenaga ma lauina i luga o le tasi vaega o le mea, pe a fai e te kuka mea uma i le taimi e tasi, e mafai ona e sese ona o le itu a le itu.

Manatua! A faʻapipiʻiina i totonu o se sikulu, e taua le lagona o le fua - pe a fai e te tuʻuina atu le saoasaoa elemene tele, e mafai ona e faʻaleagaina le itu o le laupepa.

O le mea e faʻamamaina ai e tatau ona tapunia le moli uila mo le ea ma feʻaveaʻi le vevela i totonu o le potu. Lona tulaga muamua, totonu, faʻapipiʻi i le uamea aʻo leʻi galue ma sima. O mea taua, ma o le ala mulimuli o loʻo taʻoto ai, i fafo, vaega o le la.

Faauma galuega

Auala e tapunia ai le maa plastersboard e aunoa ma le leiloa vevela i totonu o le potu

See o Junge

Aʻoaʻo pe faʻafefea ona tapunia le paʻu i totonu o le potu ma le sima ma le faʻaleagaina le totonu, e taua le faʻaaogaina o lanu fou. O le sili filifiliga o le tuʻuina o se pusa poʻo se isi auala i le lanu masani o le potu. Ae muamua e te manaʻomia le sauniaina o le laualuga i lalo o le faʻaiuga mulimuli.

Ole faʻamaeʻaina ole faʻagasologa o le faʻavae lea:

  • Souming nims i le va o vaega o le digwall (vaʻai foi i se tusitusiga e uiga i le tuʻu o le ie puipui). Mo lenei faamoemoe, o se tamai fasi lapisi ua faaee atu i le itupa, ona o lea o le sologa soo i le punosi.
  • Faamau le mea faapipii. O loʻo faʻatino e se metotia faʻapena - o le gata ma le punou.
  • Tuu le tui atoa (vaʻai foi i se tusitusiga nai lo le tuʻu i luga o le prksterboard - o le filifiliga o le fasiotia ma le tekonolosi o lona talosaga). Faatasi ai ma le fesoasoani a spitulas, o le atoa o le oloa o le 'olo ua tuʻu ese, pe o le pusa o le puipui. A o le palu faʻafiloi, e fesoʻotaʻi ma faitau le papaʻu o papaʻu.

O le vaega mulimuli o le tini o le oloa - e masani lava o se ata valivali pe o le ofi ma puipui. E sili le faʻaaogaina o mea e sili ona tutusa ma le totonu o le potu pe a faʻapea, i totonu o le faʻavaʻa o paketi fuafuaina.

Faitau atili